Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Ρε τύποι αυτή η μεγάλη με το μπλέ αμαξάκι μέσα στο στενό τί φάση; κανα 2 βράδια που βγήκα και δεν είχε τπτ, το σκέφτηκα μπας και παιξει καμια πιπα μερακλίδικη αλλα ειναι λιγο τρομακτικη ρε γμτ...
Σε πάει σε μια καβάτζα προς ΚΤΕΛ συνήθως ή στην κλασική απέναντι από Ανιλια, κατεβάζει καθίσματα και αρχίζει την πιπα. Γουστάρει πιτσιρίκια συνήθως αλλά προφανώς τους παίρνει όλους. Χήρα. Καλή όντως πιπα. Πολλά αχ βαχ και «σκισε με χυσε με μωρό μου με τη ψωλαρα σου» κ τέτοια πολλά. Είναι λίγο τρομακτικ όντως , αλλά αξίζει τη δοκιμή. Εμένα τυχαία με έτυχε η φάση πριν 4·-5 χρόνια μπηκα στο στενό να κατουρησω πίσω απ τους κάδους και αυτή έπαιρνε ματι. Μόνο για το σενάριο και το κονσεπτ την πήρα και έγιναν αυτά π σ είπα. Από τότε να την έχω πάρει άλλες 2-3 φορες

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.867
Πόντοι
3.796
Σε πάει σε μια καβάτζα προς ΚΤΕΛ συνήθως ή στην κλασική απέναντι από Ανιλια, κατεβάζει καθίσματα και αρχίζει την πιπα. Γουστάρει πιτσιρίκια συνήθως αλλά προφανώς τους παίρνει όλους. Χήρα. Καλή όντως πιπα. Πολλά αχ βαχ και «σκισε με χυσε με μωρό μου με τη ψωλαρα σου» κ τέτοια πολλά. Είναι λίγο τρομακτικ όντως , αλλά αξίζει τη δοκιμή. Εμένα τυχαία με έτυχε η φάση πριν 4·-5 χρόνια μπηκα στο στενό να κατουρησω πίσω απ τους κάδους και αυτή έπαιρνε ματι. Μόνο για το σενάριο και το κονσεπτ την πήρα και έγιναν αυτά π σ είπα. Από τότε να την έχω πάρει άλλες 2-3 φορες
Εγώ όπως το περιγράφεις ,το βλέπω πως απλά δουλεύει όπως θα έπρεπε να δουλεύουν και οι άλλες ..
Κάποτε πολλές σε κάνανε να καυλώνεις από την ώρα που τις φορτωνες .τώρα πιο πολύ αγχωνόμαστε μην μείνουμε με το πουλί στο χέρι παρά γαμαμε με καύλα .

Leon4321

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2023
Like
8
Πόντοι
0
Εγώ όπως το περιγράφεις ,το βλέπω πως απλά δουλεύει όπως θα έπρεπε να δουλεύουν και οι άλλες ..
Κάποτε πολλές σε κάνανε να καυλώνεις από την ώρα που τις φορτωνες .τώρα πιο πολύ αγχωνόμαστε μην μείνουμε με το πουλί στο χέρι παρά γαμαμε με καύλα .
Μέχρι να είμαστε βόδια ένοιτε πως θα μείνουμε με το πουλί στα χέρια …… η κοπέλες και ακόμα τα τραβελια κάνουν δουλειά τους να βγάλουν κάνα φρανγκο και εμείς πάμε και την βγάζουμε την ψίχες δονούμε το 20 ρικο και βάρα όσο μπορείς εδώ πέρα είναι αστα να πάνε και εσείς που γράφετε όλη εδώ πέρα την γαμησα έτσι και άντεξε και μου το πήρε ολοκληρώ στο στόμα νομίζετε ότι όταν τα λέτε σας κάνει άντρες εδώ πέρα να τα ξερών όλες τι κάνετε στο Σέχ. Μέχρι που να έχει κοπέλες να βλέπουν εδώ πέρα τι γράφετε όλες οι μλκ με το πουλί στο χέρι θα μείνετε …. Respect

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Μέχρι να είμαστε βόδια ένοιτε πως θα μείνουμε με το πουλί στα χέρια …… η κοπέλες και ακόμα τα τραβελια κάνουν δουλειά τους να βγάλουν κάνα φρανγκο και εμείς πάμε και την βγάζουμε την ψίχες δονούμε το 20 ρικο και βάρα όσο μπορείς εδώ πέρα είναι αστα να πάνε και εσείς που γράφετε όλη εδώ πέρα την γαμησα έτσι και άντεξε και μου το πήρε ολοκληρώ στο στόμα νομίζετε ότι όταν τα λέτε σας κάνει άντρες εδώ πέρα να τα ξερών όλες τι κάνετε στο Σέχ. Μέχρι που να έχει κοπέλες να βλέπουν εδώ πέρα τι γράφετε όλες οι μλκ με το πουλί στο χέρι θα μείνετε …. Respect
Μπένυ Χιλ εσύ?? :think: :think: :tooth: :tooth:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.867
Πόντοι
3.796
Εγώ λεω στα 20 ευρώ να καθόμαστε απλά στο αμάξι και να μιλάμε ,στα 30 να πιάνουμε και λίγο μπούτι .
Σοβαρεψου λίγο και μην κάνεις τον προστάτη εδώ μέσα .
Αν ξέρεις πως βγαίνουν τα λεφτά στην κανονική ζωή θα καταλάβεις και γιατί τα 20 ευρώ είναι ήδη πολλά για ένα γαμιση στα όρθια .
Εδώ τα μέλη λένε τις εμπειρίες τους και δίνουν πληροφορίες για να μην πέφτουν άλλοι σε παγίδες και χάνουν λεφτά .από εδώ μέσα πρέπει να παίρνει μαθήματα η πιάτσα για να γίνετε καλύτεροι .

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Εγώ λεω στα 20 ευρώ να καθόμαστε απλά στο αμάξι και να μιλάμε ,στα 30 να πιάνουμε και λίγο μπούτι .
Αν ξέρεις πως βγαίνουν τα λεφτά στην κανονική ζωή θα καταλάβεις και γιατί τα 20 ευρώ είναι ήδη πολλά για ένα γαμιση στα όρθια .
Εδώ τα μέλη λένε τις εμπειρίες τους και δίνουν πληροφορίες για να μην πέφτουν άλλοι σε παγίδες και χάνουν λεφτά .από εδώ μέσα πρέπει να παίρνει μαθήματα η πιάτσα για να γίνετε καλύτεροι .
Εγώ δε συμφωνώ με αυτά π λες κανονικά πρέπει να περνάμε κ οποία βλέπουμε να την πετάμε ένα 20ρικο κ αν μας κάνει νόημά την δίνουμε άλλο ένα
Για να σοβαρευτούμε λίγο ας πάνε να δούνε πως βγαίνουν τα λεφτά έμαθαν στο εύκολο χρήμα σε 5' θέλουν σχεδόν ένα μεροκάματό

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.867
Πόντοι
3.796
Εγώ δε συμφωνώ με αυτά π λες κανονικά πρέπει να περνάμε κ οποία βλέπουμε να την πετάμε ένα 20ρικο κ αν μας κάνει νόημά την δίνουμε άλλο ένα
Για να σοβαρευτούμε λίγο ας πάνε να δούνε πως βγαίνουν τα λεφτά έμαθαν στο εύκολο χρήμα σε 5' θέλουν σχεδόν ένα μεροκάματό
Από τροπο γραφής καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για Βουλγάρα-βουλγαρο ..
Κάποιου του ξινισε μάλλον ότι ζητάμε τα αυτονόητα.
Βλέπεις έχουν μάθει στα κορόιδα που δίνουν 30 ευρώ και καταλήγουν να ψάχνουν την κοπέλα .μετά απορούν γιατί όταν λένε 30 όλοι στρίβουν το αμάξι προς τα στούντιο .

Leon4321

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2023
Like
8
Πόντοι
0
Σιγά το πράγμα πολύ εμπειριες έχετε….. καλό θα ήταν να ξέρετε όμως και τι είναι σεβασμός …..

Leon4321

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2023
Like
8
Πόντοι
0
Από τροπο γραφής καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για Βουλγάρα-βουλγαρο ..
Κάποιου του ξινισε μάλλον ότι ζητάμε τα αυτονόητα.
Βλέπεις έχουν μάθει στα κορόιδα που δίνουν 30 ευρώ και καταλήγουν να ψάχνουν την κοπέλα .μετά απορούν γιατί όταν λένε 30 όλοι στρίβουν το αμάξι προς τα στούντιο .
Αφού μόνο να κοροϊδεύουμε ξέρουμε

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.867
Πόντοι
3.796

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Αφού μόνο να κοροϊδεύουμε ξέρουμε
Πες μας κ ποιος νταβας η τραβελος η πουτανα είσαι για να τελειώνουμε που μιλάς για σεβασμό κ παπαριες άλλες. Όπου οι ίδιες οι πουτανες δεν έχετε σεβασμό ούτε για τον εαυτό σας με τους νταβαδες που τους λαδώνουμε το στομαχακι κ για το κινο κ στοίχημα τους στα προ πο

cool-va

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2018
Like
104
Πόντοι
1
Είναι η μόνη ρετρό πουτανα πλέον ( Μαρία αλβανίδα) .
Κάνει πιάτσα κανονική ,ντυμένη καυκιαρικα πάντα και βαμμένη .και κάποιες Βουλγάρες επίσης .
Οι υπόλοιπες βγαίνουν λες και πάνε στο πάρκο η στη λαϊκή και απλά αρπάζουν και κανένα 20ρικο ..βλέπεις αβαφες με φόρμες και μπουφάν εσκιμωου ..δεν είναι εμφάνιση για πιάτσα αυτή .
Κάποτε περνούσες και χαζεβες από κωλομερια έξω όλη την Γιαννιτσών
Και η Μιλένα τόσα χρόνια που βγαίνει πάντα καλοντυμένη βγαίνει και με ωραια αρωματα

Leon4321

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2023
Like
8
Πόντοι
0
Πες μας κ ποιος νταβας η τραβελος η πουτανα είσαι για να τελειώνουμε που μιλάς για σεβασμό κ παπαριες άλλες. Όπου οι ίδιες οι πουτανες δεν έχετε σεβασμό ούτε για τον εαυτό σας με τους νταβαδες που τους λαδώνουμε το στομαχακι κ για το κινο κ στοίχημα τους στα προ πο
Επειδή έχω πιει δύο καλά λόγια πρέπει να είμαι τραβέλι νταβάς η πουτάνα πάτε καλά καθόλου

Leon4321

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2023
Like
8
Πόντοι
0
Επειδή έχω πιει δύο καλά λόγια πρέπει να είμαι τραβέλι νταβάς η πουτάνα πάτε καλά καθόλου
Εδώ πλέον δεν έχει κανένα σεβασμός μη με τρελάνετε αν θέλετε ελάτε να με βρείτε να δείτε είμαι πουτάνα είμαι Νταβάς η
Ακόμα τραβέλι ελάτε να μου τα πείτε στα μάτια σαν άντρα τον άντρα

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Μία γρήγορη περασιά στις 8.30 η Αλβανίδα στο πόστο της η Ιουλία στις λαμαρίνες στο γκρεμισμένο μπροστά η ψηλή με την φίλη της έχουν κ σμαρτακι τώρα κ παρακάτω λίγο πριν την διχάλα αριστερά ανάμεσα στους κάδους μικρό κοντό όμορφο πετιτ σώμα ίσα ίσα π φαινόταν ανάμεσα στους κάδους σταματάω με λέει 20 πίπα 30 σεξ την λέω μπα πολλά είναι δεν έκανε κίνησή ούτε κ εγώ φυσικά κ έφυγα έκανα μία γύρα πάλι εκεί ήταν
Την έχει πάρει κανείς αξίζει να την παζαρέψω η μπα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom