Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.123
Πόντοι
2.266
Η Σακιρα ει αι παλια στην πιατσα.Το μαλλι το αλλαζει συχνα, καστανο σε ξανθο ξανθο σε μαυρο. Κανει παρεα με την Πατρισια κ δηλωνουν αδερφες οτι ειναι. Συχναζουν απεναντι απο το one εκει που καθεται η Συλβια κ η Ελενη η ξανθια. Επισης εχει κ πακιστανο γκομενο.
Aπο υπηρεσιες τυπε τη προσφερει γιατι εχει 2 αλλους τυπους που λενε οτι κανει παπαδες

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Το τιμαει το 20αρικο.

madness_85

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2019
Like
54
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς αν η κατσαρίδα επέστρεψε? Θα ήθελα πολύ να γκαστρώσω μία από τη πιάτσα και σκέφτηκα αυτή ως ιδανική λύση μιας και είναι δοκιμασμένη στο γκάαστρωμα.

Επίσης δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε και δεν μιλάτε επιστρέφουν σιγά σιγά τα κολοτρψίματα και τα ακα γαμησακια στην πιάτσα. Το νου σας μάγκες. Ειδικά οι παντρεμένοι.

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Απλα το τιμαει, παπαδες δεν μπορεις να πεις οτι κανει. Τι παπαδες να σου κανει μια βουλγαρα στην πιατσα στα ορθια που απλα στηνεται. Απλα κανει καλη πιπα. Σιγουρα την εχουν παρει πολυ απο δω, ειναι πολλα χρονια στην Ελλαδα αυτη κ η "αδερφη" της.Η αλλη η Πατρισια παρουσιαζετα η Καμελια

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
η Αννα βγαινει ακομη;
εβγαινε ενα στενο πριν το daylicious. πρεπει να ειναι 40αρα τωρα...μια αδυνατη... στενο και πηγαινε παντα στην καβατζα πισω απο το daylicious και ξεσκιζοταν...
μενω εκτος Θεσ/νικης γιαυτο ρωταω.
ευχαριστώ

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.123
Πόντοι
2.266
Απλα το τιμαει, παπαδες δεν μπορεις να πεις οτι κανει. Τι παπαδες να σου κανει μια βουλγαρα στην πιατσα στα ορθια που απλα στηνεται. Απλα κανει καλη πιπα. Σιγουρα την εχουν παρει πολυ απο δω, ειναι πολλα χρονια στην Ελλαδα αυτη κ η "αδερφη" της.Η αλλη η Πατρισια παρουσιαζετα η Καμελια
Μαλιστα οποτε μπουρδες ελεγαν οι 2 τυποι οτι κανει παπαδες

cool-va

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2018
Like
104
Πόντοι
1
Εκτός από τους Πακιστανούς και όλους τους υπόλοιπους μετανάστες, τώρα κυκλοφοράει και κορωνοιός στην πιάτσα.Προσοχή.!!! Θα τον αναγνωρίσετε πολύ εύκολα.

cool-va

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2018
Like
104
Πόντοι
1
Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς αν η κατσαρίδα επέστρεψε? Θα ήθελα πολύ να γκαστρώσω μία από τη πιάτσα και σκέφτηκα αυτή ως ιδανική λύση μιας και είναι δοκιμασμένη στο γκάαστρωμα.

Επίσης δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε και δεν μιλάτε επιστρέφουν σιγά σιγά τα κολοτρψίματα και τα ακα γαμησακια στην πιάτσα. Το νου σας μάγκες. Ειδικά οι παντρεμένοι.
Πριν μείνει έγκυος στο τρίτο πήγαινα και την  έπαιρνα στο σπίτι της.Ολο κωλοτρίβονταν να την πηδήξω ακάποτα γιατί έλεγε από τα πολλά προφυλακτικά της έτσουζε το τέτοιο της και ήταν συνέχεια ερεθισμένο.Μάλλον έψαχνε πατέρα για το τρίτο της.Μακρυά.......

Tasos

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Like
390
Πόντοι
21
Ρε μάγκες τι παίζει με την Γιώτα μπέμπα θα μου πείτε

achiddimitrisgr

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2018
Like
0
Πόντοι
0
τελικα αυτη που σας ειχα ρωτησει την ξερει κανεις?

gianakis1990ver

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα. Μια μελαχρινη αδυνατη αρκετα!! την εχω πετυχει εγνατιας μερικες φορες σε μια σταση αστικου. Γνωριζουμε τιποτα? Eπισης μια που λεει οτι ειναι απο Κοζανη. Ευχαριστωω...

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Ρε μάγκες τι παίζει με την Γιώτα μπέμπα θα μου πείτε
το νου σου γιατι ειναι νεροφιδα μην κανεις κανα 100ρικο λογαριασμο και πας σπιτι για μια καλη μαλακια, γιατι καραμελα βαρια καμια μαλακια σε εκεινα τα σαπια τα πριβε

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Εχω πετυχει κανα δυο να πιατσαρουν 3-4 το μεσημερι. Λιγο μετα την τελευταια μπουγατσα πριν την διχαλα για κτελ. Μια μελαχρινη γυφτεξ και μια λεπτη καστανομαλλα καλοντυμενο κ περιποιημενο. Ξερει κανεις κατι>?

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.879
Πόντοι
4.766
Εχω πετυχει κανα δυο να πιατσαρουν 3-4 το μεσημερι. Λιγο μετα την τελευταια μπουγατσα πριν την διχαλα για κτελ. Μια μελαχρινη γυφτεξ και μια λεπτη καστανομαλλα καλοντυμενο κ περιποιημενο. Ξερει κανεις κατι>?
Τι να ξέρει φίλε..αν σου αρέσουν οι gypsies περνεις και τελειώνεις ... αλλιώς προσπερνας και πας γι αλλά

wrangler1996

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2018
Like
931
Πόντοι
96
κι εγώ που πέρασα σήμερα κατά τις 6:30 κάτι είχε εκεί που λες

Majen

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Κωλαράκι ποιες δίνουν στην πιατσα

Stories

Νέο!