Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.051
Πόντοι
3.346
Οι γέροι άνω των 50 μπορούν να φοβηθούν...οι 30ρηδες τι να φοβηθούν αφού δεν υπάρχει κανένα θύμα ως τώρα..
Δεν ειναι αυτο ρε φιλε..θα το κολλησουμε εμεις στους γερους και τους ευπαθεις, ο αλλος 30 χρονων αθλητης και πεθανε..δεν ηξερε βεβαια οτι ειχε θεμα και μολις κολλησε τον ιο τον καθαρισε.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.879
Πόντοι
4.766
Δεν ειναι αυτο ρε φιλε..θα το κολλησουμε εμεις στους γερους και τους ευπαθεις, ο αλλος 30 χρονων αθλητης και πεθανε..δεν ηξερε βεβαια οτι ειχε θεμα και μολις κολλησε τον ιο τον καθαρισε.
Μην τα μπερδεύεις αυτός είχε λευχαιμία και απλά τον αποτελείωσε είναι άλλη κατηγορία ..οι υπόλοιποι που κολλάνε είναι σαν να περνάνε απλά μία γρίπη δεν παθαίνουν τίποτα.. υπάρχει και ένα ενδεχόμενο να είναι φτιαχτος ο ιός για να εξοντώσει όλους τους γέρους όλα πιθανά είναι..

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.051
Πόντοι
3.346
Μην τα μπερδεύεις αυτός είχε λευχαιμία και απλά τον αποτελείωσε είναι άλλη κατηγορία ..οι υπόλοιποι που κολλάνε είναι σαν να περνάνε απλά μία γρίπη δεν παθαίνουν τίποτα.. υπάρχει και ένα ενδεχόμενο να είναι φτιαχτος ο ιός για να εξοντώσει όλους τους γέρους όλα πιθανά είναι..
ναι ρε μιτσοφ εμεις πρεπει να σπασουμε την αλυσιδα ωστε να μην κολλησουν αυτοι που θα εχουν θεμα.
οχι να κολλησουμε εμεις για να πεθανουν οι αλλοι..αυτο λενε οτι θα το κανουν καποιες χωρες οπως οι αγγλοι..αλλα μολις οι δικοι τους επιστημονες εβγαλα οτι μεχρι το τελος θα μετρανε καμια 300χιλιαδες νεκρους, τωρα αλλαξαν γνωμη και θα αρχισουν να παιρνουν μετρα.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.879
Πόντοι
4.766
ναι ρε μιτσοφ εμεις πρεπει να σπασουμε την αλυσιδα ωστε να μην κολλησουν αυτοι που θα εχουν θεμα.
οχι να κολλησουμε εμεις για να πεθανουν οι αλλοι..αυτο λενε οτι θα το κανουν καποιες χωρες οπως οι αγγλοι..αλλα μολις οι δικοι τους επιστημονες εβγαλα οτι μεχρι το τελος θα μετρανε καμια 300χιλιαδες νεκρους, τωρα αλλαξαν γνωμη και θα αρχισουν να παιρνουν μετρα.
Έτσι κι αλλιώς μέχρι τον Μάιο θα κρατήσει αυτό μετά θα ξεχαστεί από όλους και θα συνεχίσουν όλα κανονικά όπως πρίν.. τώρα μέχρι.τοτες πόσα θύματα θα υπάρχουν είναι άγνωστο από όλους.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.051
Πόντοι
3.346
Έτσι κι αλλιώς μέχρι τον Μάιο θα κρατήσει αυτό μετά θα ξεχαστεί από όλους και θα συνεχίσουν όλα κανονικά όπως πρίν.. τώρα μέχρι.τοτες πόσα θύματα θα υπάρχουν είναι άγνωστο από όλους.
Κανονικα για δυο μηνες παει..στο χερι μας ειναι αμα το μεγαλωσουμε η ακομα καλυτερα το συντομεψουμε.
Πλεον ο καθε πολιτης αυτης της χωρας ειναι υπευθυνος.

gogos26

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2010
Like
215
Πόντοι
20
Καθόλου δεν πάει για 2 μήνες μάγκες. Μάλλον δεν έχετε καταλάβει τί γίνεται. Αρκετοί επιδημιολόγοι μιλάνε για 2-3 χρόνια. Εφόσον μάλιστα ισχύει οτι όσοι νοσήσουν δεν αποκτούν μελλοντική ανοσία και τα (πειραματικά) εμβόλια χρειάζονται τουλάχιστον 18 μήνες (και αν) για να βγούν στην αγορά.

Επίσης, όσοι νοσούν χωρίς συμπτώματα (κάτω των 40 συνήθως) αποκτούν ένα πρόβλημα στους πνεύμονες που μελλοντικά να προκαλέσει πνευμονική ίνωση.

Δεν είναι μια απλή γρίπη. Μην κάνετε το λάθος να υποτιμήσετε τον κορονοϊό.

Panos1996

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2018
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
0
Μια βόλτα που έκανα πριν είχε πολλά εκεί στο shell, αλλά και πολύ αστυνομία στα στενά, επίσης το κλασικό τρανς με το honda, και ένα ακόμα στη κολετη

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.067
Πόντοι
2.356
Το γαμησατε το νήμα  :jerking:

Πείτε τα στο συγκεκριμένο νήμα

Μη μας τα ζαλίζεται εδώ

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.067
Πόντοι
2.356
Γιαυτόυς πού μίλησαν Για την Νίνα μουναρος Αλλά κωλόχαρακτηρας Αλλά μία κωλαρα θεϊκή  :kissass:
2 φορές με παράτησε στα κρύα του λουτρού επειδή πέρασε η ώρα λέει

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.125
Πόντοι
2.266
Γιαυτόυς πού μίλησαν Για την Νίνα μουναρος Αλλά κωλόχαρακτηρας Αλλά μία κωλαρα θεϊκή  :kissass:
2 φορές με παράτησε στα κρύα του λουτρού επειδή πέρασε η ώρα λέει
Eιναι μουναρος η ρουφιανα αλλα πολλη σκατο χαρακτηρας γι αυτο και δε την πηρα ποτε

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.067
Πόντοι
2.356
Πάνω στην Μοναστηριού κάπου ανάμεσα στην Κωλέττη κ την πάντων ένα ξανθό καλή εμφάνιση Αλλά δε την βόλευε ούτε από πάνω ούτε από κάτω ούτε πουθενά με εψηνε κ καλά Για ξενοδοχείο με 100 Αλλά πήρε τ @@ μου κ Εγώ τα δικά της γιατί την έδιωξα

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.125
Πόντοι
2.266
άμα δεις κ την κωλαρα της θα πάθεις ένα κάτι
Δε ξερω τη λες φιλε αλλα σαν της Μαριας της αλβανιδας δεν ειναι την εχω δωσει 40 ευρω 20 και 20 μονο και μονο να πιασω αυτον τον κωλο ασχετα που ηξερα οτι τα πεταω στα σκουπιδια με τη νινα αν και μουναρα δε μου το εβγαλε αυτο

• Like
Αντιδράσεις: tonika

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.125
Πόντοι
2.266
Πάνω στην Μοναστηριού κάπου ανάμεσα στην Κωλέττη κ την πάντων ένα ξανθό καλή εμφάνιση Αλλά δε την βόλευε ούτε από πάνω ούτε από κάτω ούτε πουθενά με εψηνε κ καλά Για ξενοδοχείο με 100 Αλλά πήρε τ @@ μου κ Εγώ τα δικά της γιατί την έδιωξα
100 για να δωσεις σημαινει φουλ προγραμα αν οχι καλα οπως εκανες και την εδωσες τον μπουλο

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.067
Πόντοι
2.356
Δε ξερω τη λες φιλε αλλα σαν της Μαριας της αλβανιδας δεν ειναι την εχω δωσει 40 ευρω 20 και 20 μονο και μονο να πιασω αυτον τον κωλο ασχετα που ηξερα οτι τα πεταω στα σκουπιδια με τη νινα αν και μουναρα δε μου το εβγαλε αυτο
στον μοστράρει μόνιμα γιαυτό ενώ η Νίνα ντύνεται σαν να είναι στην Πίνδο το 40

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.125
Πόντοι
2.266
στον μοστράρει μόνιμα γιαυτό ενώ η Νίνα ντύνεται σαν να είναι στην Πίνδο το 40
ισως δε θα διαφωνησω και μπορω να πω αυτο ειναι υπερ της Αλβανιδας γιατι στην τελικη πουτανα ειναι πρεπει να διαφημισει την πραματια της για να κερδισει πελατες η Νινα μαλακια της που δε το κανει και αυτη αυτο

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.879
Πόντοι
4.766
Eιναι μουναρος η ρουφιανα αλλα πολλη σκατο χαρακτηρας γι αυτο και δε την πηρα ποτε
Εγώ μία φορά την κοιτούσα για να την ακτινογραφησω..."Και μου λέει θέλεις κάτι?"Αντί να μου πει πάμε μανάρι μου να πηδηκτουμε.... Από τότες την άφησα φαίνεται λίγο βλήμα..

• Like
Αντιδράσεις: tonika

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.125
Πόντοι
2.266
Εγώ μία φορά την κοιτούσα για να την ακτινογραφησω..."Και μου λέει θέλεις κάτι?"Αντί να μου πει πάμε μανάρι μου να πηδηκτουμε.... Από τότες την άφησα φαίνεται λίγο βλήμα..
Δε φαινεται ειναι βλημα

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.713
Πόντοι
25.165
οταν μιλατε για Νινα, εννοειτε το τραβελι ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom