Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.125
- Πόντοι
- 2.266
Οχι για την Ελλεινιδα το βλημαοταν μιλατε για Νινα, εννοειτε το τραβελι ?
Οχι για την Ελλεινιδα το βλημαοταν μιλατε για Νινα, εννοειτε το τραβελι ?
Που τη βρισκουμε τη νινα φιλε και τι ωρες γυρναει;Όχι μία νεαρή Ελλεεινιδα είναι με καλή εμφάνιση
Δεν βγαίνει μάλλον τώρα.. αλλά ήταν μετά από την Μάντζαρου που έχει τα κινέζικα μαγαζιάΠου τη βρισκουμε τη νινα φιλε και τι ωρες γυρναει;
Ευχαριστω για την πληροφορια φιλεΔεν βγαίνει μάλλον τώρα.. αλλά ήταν μετά από την Μάντζαρου που έχει τα κινέζικα μαγαζιά
Στο υψος της Nissan εγω την εβλεπα παντα εκει στη στασηΔεν βγαίνει μάλλον τώρα.. αλλά ήταν μετά από την Μάντζαρου που έχει τα κινέζικα μαγαζιά
Τελευταία έβγαινε πιο πίσω εκεί που είναι μαζεμένα τα γυφτακια αλλά καθόταν απέναντι..Στο υψος της Nissan εγω την εβλεπα παντα εκει στη σταση
Τελικά η νινα είναι ενχειρησμενη?Δεν βγαίνει μάλλον τώρα.. αλλά ήταν μετά από την Μάντζαρου που έχει τα κινέζικα μαγαζιά
Ναι τυπε εβγαλε προσφατα τη σκωληκοειδίτιδα τηςΤελικά η νινα είναι ενχειρησμενη?
Τι του απάντησες κοιμάται όρθιοςΝαι τυπε εβγαλε προσφατα τη σκωληκοειδίτιδα της
Ε ρωτησε αν εκανε εγχειρηση και του απαντησα του ανθρωπουΤι του απάντησες κοιμάται όρθιος
Ναι τυπε εβγαλε προσφατα τη σκωληκοειδίτιδα της
δεν σε ρώτησε αν έκανε εγχείρηση...Ε ρωτησε αν εκανε εγχειρηση και του απαντησα του ανθρωπου
Σωστα λαθος δικο μου συγνωμηδεν σε ρώτησε αν έκανε εγχείρηση...
Ενχειρηση ρώτησε...
έτσι σε έμαθαν οι γονείς σου να ειρωνεύεσαι. Ωραίος τρόπος.Ναι τυπε εβγαλε προσφατα τη σκωληκοειδίτιδα της
Δε φταιω εγω που εισαι στοκος τυπε και κοιμασαι ορθιος οπως λεει και ο mitsovέτσι σε έμαθαν οι γονείς σου να ειρωνεύεσαι. Ωραίος τρόπος.
στόκος γιατί Επειδή ρωτησα κάτι .Δε φταιω εγω που εισαι στοκος τυπε και κοιμασαι ορθιος οπως λεει και ο mitsov
Φαντασου ρωτας κιολας μετα μην απορεις γιατι σε ειπα στοκο και γιατι σε ειπε ο αλλος οτι κοιμασαι ορθιος και ναι ειμαι εξυπνος εγω θα εβλεπα θα διαβαζα και δε θα ρωτουσα τη μαλακια που ρωτησεςστόκος γιατί Επειδή ρωτησα κάτι .