Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
4η κ τελευταια εξορμηση
Κανοντας γυρες 1μιση ωρα κ κρυφτο με τους μπατσους οι κοπελες πηρα τελικα την Στελλα η Στελλιτσα ελληνιδα, 22 χρ δηλωσε, πιπα ακα σεξ ζητησε 25 κ προσφερα 20 κ δεχτηκε.
Μαγκες τα παζαρια δεν τα κανω απο τσιγκουνια, τα καβω για να μην χαλαει η πιατσα ,οπως αναφερω κ στο αβαταρ μου. Εγω σταρχιδια μου αν δωσω 5 ευρω παραπανω η 20 ευρω συνολικα παραπανω ,στο κατω κατω διακοπες ηρθα κ με παιρνει αλλα με την κριση κ την ανεργια δεν ειναι για αυξησεις κ να ξεφευγουν τα νουμερα απο τα γνωστα ποσα.
Η Στελλιτσα τιμαει το καθε ευρω που πηρε, πιπα ακα σουπερ , γαμησι καλο,εποδερμιδα υπεροχη ,χυσιμο στα ομορφα βυζα.
Αλλα πολυ μπλαμπλα ρε παιδακι μου, δεν βαζει γλωσσα μεσα, μου πονεσε το κεφαλι,μιλαει ασταματητα,πωπω.

Υγ. Ειδα αρκετες καινουργιες ελληνιδες 3-4.

Η Σισια ειναι μοναστηριου πριν την στροφη αγ. Παντων, ηταν κ σημερα αλλα δεν την πηρα, με μινακι ψηλοτακουνο με ενα πανοφωρι στυλ δερματινο πρασινο η ροζ δεν θυμαμαι.
Βαμενη ξανθια, στα μουτρα δεν λεει πολλα ουτε κανα αισθησιακο περπατημα.
Αλλα αξιζει τα λεφτα της. Μαλλον ειναι φιλη με την αλλη την μοντελε βουλγαρα που λετε ξεπετα.
Εγω την επεισα για πιπα ακα 10ρικο ,,δεν εγγυουμε ομως για ολους

Επισκέπτης
4η κ τελευταια εξορμηση
Κανοντας γυρες 1μιση ωρα κ κρυφτο με τους μπατσους οι κοπελες πηρα τελικα την Στελλα η Στελλιτσα ελληνιδα, 22 χρ δηλωσε, πιπα ακα σεξ ζητησε 25 κ προσφερα 20 κ δεχτηκε.
Μαγκες τα παζαρια δεν τα κανω απο τσιγκουνια, τα καβω για να μην χαλαει η πιατσα ,οπως αναφερω κ στο αβαταρ μου. Εγω σταρχιδια μου αν δωσω 5 ευρω παραπανω η 20 ευρω συνολικα παραπανω ,στο κατω κατω διακοπες ηρθα κ με παιρνει αλλα με την κριση κ την ανεργια δεν ειναι για αυξησεις κ να ξεφευγουν τα νουμερα απο τα γνωστα ποσα.
Η Στελλιτσα τιμαει το καθε ευρω που πηρε, πιπα ακα σουπερ , γαμησι καλο,εποδερμιδα υπεροχη ,χυσιμο στα ομορφα βυζα.
Αλλα πολυ μπλαμπλα ρε παιδακι μου, δεν βαζει γλωσσα μεσα, μου πονεσε το κεφαλι,μιλαει ασταματητα,πωπω.

Υγ. Ειδα αρκετες καινουργιες ελληνιδες 3-4.

Η Σισια ειναι μοναστηριου πριν την στροφη αγ. Παντων, ηταν κ σημερα αλλα δεν την πηρα, με μινακι ψηλοτακουνο με ενα πανοφωρι στυλ δερματινο πρασινο η ροζ δεν θυμαμαι.
Βαμενη ξανθια, στα μουτρα δεν λεει πολλα ουτε κανα αισθησιακο περπατημα.
Αλλα αξιζει τα λεφτα της. Μαλλον ειναι φιλη με την αλλη την μοντελε βουλγαρα που λετε ξεπετα.
Εγω την επεισα για πιπα ακα 10ρικο ,,δεν εγγυουμε ομως για ολους

ααα τωρα τον επιασα τον τυπο,την λιλη λεει το βουλγαρογκρεμλιν,την πρωην φιλη της νικολετας(που σημερα παιζανε μαπες για το ποστο)

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266

Επισκέπτης
Σοβαρα πλακωθηκανε οι ηλιθιες?

ναι μαλλιοτραβηγματα και ψιλομπουκετακια...σαν κοτες βεβαια αλλα ειναι πολλα τα λεφτα οποτε ηταν πολυ κ το παθος στην "οδομαχια"
η νικολετα μετα κ ενω μουδειχνε τα σημαδια,τους τσαμπουκαδες κ τις μελανιες στα ποδια κ στα χερια της μουπε οτι τελικα επικρατησε κ καθιερωθηκε στο μερος πλεον(με τη βοηθεια 2,3 τραβελοκορασιδων)

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
ναι μαλλιοτραβηγματα και ψιλομπουκετακια...σαν κοτες βεβαια αλλα ειναι πολλα τα λεφτα οποτε ηταν πολυ κ το παθος στην "οδομαχια"
η νικολετα μετα κ ενω μουδειχνε τα σημαδια,τους τσαμπουκαδες κ τις μελανιες στα ποδια κ στα χερια της μουπε οτι τελικα επικρατησε κ καθιερωθηκε στο μερος πλεον(με τη βοηθεια 2,3 τραβελοκορασιδων)
Στη μοναστηριου εκει λιγο πριν το ροτοντα δε καθετε πλεον η ηλιθια η Νικολετα?

Επισκέπτης
ααα και κατι ασχετο αλλα σημαντικο,πηγα προχθες το βραδυ στο δενδροποταμο αργα το βραδυ και πετυχα παραπανω απο τις μισες που κανουν πιατσα να μπαινοβγαινουν στα σπιτια για να γινουν,οχι οτι δεν ηξερα πως καποιες πινουν αλλα τελικα ειναι πολυ περισσοτερες αυτες που πιατσαρουν για το πιωμα τους,αφου σε καποια φαση νομιζα οτι ειχα ζαλιστει απο τη 2ωρη βολτα μου στην πιατσα κ γιαυτο τις βλεπω συνεχως μπροστα μου...οποτε μαγκες προσοχη κ το νου μας με τα ακαποτα παιχνιδια

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
ααα και κατι ασχετο αλλα σημαντικο,πηγα προχθες το βραδυ στο δενδροποταμο αργα το βραδυ και πετυχα παραπανω απο τις μισες που κανουν πιατσα να μπαινοβγαινουν στα σπιτια για να γινουν,οχι οτι δεν ηξερα πως καποιες πινουν αλλα τελικα ειναι πολυ περισσοτερες αυτες που πιατσαρουν για το πιωμα τους,αφου σε καποια φαση νομιζα οτι ειχα ζαλιστει απο τη 2ωρη βολτα μου στην πιατσα κ γιαυτο τις βλεπω συνεχως μπροστα μου...οποτε μαγκες προσοχη κ το νου μας με τα ακαποτα παιχνιδια
Καλα το οτι οι περισσοτερες ειναι τζανκια ειναι γνωστο τη Χαρα την ξαναπετυχες καθολου?

Επισκέπτης
Καλα το οτι οι περισσοτερες ειναι τζανκια ειναι γνωστο τη Χαρα την ξαναπετυχες καθολου?

ναι ρε συ 8 στις 10 σερνονταν περα,μπα οχι τον γκομενο της μονο πετυχα χθες κατω,η μικρη εξαφανισμενη,εχω να τη δω απο τοτε που τα λεγαμε για παρτη της

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
ναι ρε συ 8 στις 10 σερνονταν περα,μπα οχι τον γκομενο της μονο πετυχα χθες κατω,η μικρη εξαφανισμενη,εχω να τη δω απο τοτε που τα λεγαμε για παρτη της
Λες να την εφαγε λαχανο ο τρομπας της?

Επισκέπτης
Λες να την εφαγε λαχανο ο τρομπας της?

τελευταια φορα που τοχα δει το μικρο μουλεγε οτι χωρισανε γιατι ο μαλακας της ηθελε να τη στειλει στο βολο για δουλεια κ να του στελνει λεφτα,οποτε ολα ειναι πιθανα μαυτους

hectorassss

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδια... Μετα απο καιρο επιστρεφω στις πιατσες της πολης μας και βλεπω εντελως αγνωστα προσωπα, οπως ειναι λογικο... Μια κοπελιτσα ξανθια, με πιασμενο κοτσο μαλλι, λεπτουλα και αρκετα κοντη που φοραει ψιλοτακουνα, συχναζει επι της γιαννιτσων μετα το βενζιναδικο και πριν την κωλεττη, ξερει κανεις περι τινος προκειται, ονομα κλπ κλπ???

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αναφορα 1 η ωρα π.μ.
στην βουτυρα 2 τραβεστί-κρος η ελληνιδα συμπαθητικη, η βουλγαροτετοια πολύ αδυνατη ολιγον τρομακτικη.
στην σταση της γιαννιτσων 3 φορες περασα, η 1 μαυρη εγιναν 2 εγιναν 3 λες και γεννουσαν κάθε 5 λεπτα.
απέναντι από την σελ αν και αργα η γνωστη λεπτη ξανθια ομορφη ξεκωλοντυμενη παλι με τηναρχη του κωλου εξω.
στο ντεηλισιους παλι η χοντρη ξανθια ελληνιδα με την καρε μαλλι καινουρια βουλγαρα με τα γυαλια
η νινα στο ποστο της στο αμαξι
στον ΟΠΑΠ 2 μικρα κοκκινα αυτοκίνητα με 2 σχετικα εμφανίσιμες ωριμες τρανς , η 1 ίσως και η άλλη χειρουργημένες,
στην ιδια περιοχη και η πολύ αδυνατη με το ασχημο σαγονι.
η φιονα πηγαινε στην δουλεια τρώγοντας τυροπιτα ή κατι τετοιο.

εδώ παιδια συνεταραχτηκα. την φιονα, το κορμι την ξερω από 2003, φαντάρος τοτε (εγώ, όχι η φιονα) δεν περιμενα ποτε τετοιο καλιγραμμο κορμι, τετοια σεξουλιαρα να τρωει τυροπιτα, τέτοιες εγω τις σκέφτομαι να είναι σε εστιατόρια , ουτε καν ταβέρνες, αντε το πολύ πολύ κανενα κομματι πιτσα ισα ισα για να δινει στιλ αμερικανικο.
είναι σαν να βλέπεις την νινα με τους κοιλιακους και τα τουμπανιασμένα βυζα να τρωει γύρο, τελειως ασύμβατα πραγματα!!!

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
τελευταια φορα που τοχα δει το μικρο μουλεγε οτι χωρισανε γιατι ο μαλακας της ηθελε να τη στειλει στο βολο για δουλεια κ να του στελνει λεφτα,οποτε ολα ειναι πιθανα μαυτους
Κριμα και ειχε δυνατοτητες

jailbox

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδια... Μετα απο καιρο επιστρεφω στις πιατσες της πολης μας και βλεπω εντελως αγνωστα προσωπα, οπως ειναι λογικο... Μια κοπελιτσα ξανθια, με πιασμενο κοτσο μαλλι, λεπτουλα και αρκετα κοντη που φοραει ψιλοτακουνα, συχναζει επι της γιαννιτσων μετα το βενζιναδικο και πριν την κωλεττη, ξερει κανεις περι τινος προκειται, ονομα κλπ κλπ???
Βενέτα, Βουλγάρα αν κατάλαβα καλά. Καλό παιδί, αλλά δε βολεύει είναι πολύ κοντή.

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Περασα πριν απο λιγο απο την πιατσα και πανω στη Μοναστηριου πριν το Ροτοντα ητανε μια με ψιλοτακουνα μαυρο φορεμα πολυ καλοβαλμενη για πιατσα. Οταν περασα μπροστα της εδειχνε πλατη και δεν ειδα προσωπο στη δευτερη γυρα ειχε μολις φορτωθει οποτε δεν προλαβα. Φαινοταν ομως αστερι ισως βεβαια απο φατσα να ηταν χαλια την ξερει κανεις?

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
Εάν είναι ξανθιά με πουτανέ εμφάνιση όπως προανέφερες. Πιθανολογώ ότι είναι η ίδια που κάνει πιάτσα στην Γιαννιτσών.
Κοντά στον Α.Π  :grin: :grin: :grin: :grin:

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Εάν είναι ξανθιά με πουτανέ εμφάνιση όπως προανέφερες. Πιθανολογώ ότι είναι η ίδια που κάνει πιάτσα στην Γιαννιτσών.
Κοντά στον Α.Π  :grin: :grin: :grin: :grin:
Μελαχρινη με μακρυ ισιο μαλλι

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Περασα πριν απο λιγο απο την πιατσα και πανω στη Μοναστηριου πριν το Ροτοντα ητανε μια με ψιλοτακουνα μαυρο φορεμα πολυ καλοβαλμενη για πιατσα. Οταν περασα μπροστα της εδειχνε πλατη και δεν ειδα προσωπο στη δευτερη γυρα ειχε μολις φορτωθει οποτε δεν προλαβα. Φαινοταν ομως αστερι ισως βεβαια απο φατσα να ηταν χαλια την ξερει κανεις?
Ψιλη σχετικα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom