trospe Giant
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 6
- Like
- 473
- Πόντοι
- 26
πετυχα μια αδυνατη στην γιαννιτσων νομιζω αννα μου ειπε αδυνατη και δηλωνει ελληνιδα. μου ειπε πιπα-σεξ στα 30€ και καπακι 20€. δεν την πηρα γιατι δεν ειχα ορεξη
Πέρασμα χθες κατά τις 23:00...
-30 να βγάλω ακόμα έφυγα, μου λέει η κατσαρίδα.
Εκείνη την στιγμή ήρθε το περιπολικό μπροστά μας.
-Να 2 είναι της λέω, πες τους από 15 ο καθένας.
Θεουλης εισαι θεουλης παει και τελειωσεΠέρασμα χθες κατά τις 23:00.
Στην Βούτηρα εν Κρος.ε
Στην Κυρίλλου ένα μελαχρινό καλό που μιλούσε με υποψήφιο πελάτη.
Μετά την Εθνική προς Α.Π. η Ρια παρέα με τον παππού της.
Στην Α.Π. ένα τσουβάλι στα μαύρα και αμέσως μετά η Μαρία η Αλβανίδα στα κόκκινα. Η κοκκινοπουτανιτσα.
Στην στάση μετά ένα τσανκι να παραπαταει και απέναντι η γριά η Γιώτα.
Χαλκίδος η Σια και 3 βουλγαρακια ακόμα.
Στο Today's η κατσαρίδα με την Νανσί (Μπένι Χιλ με την περούκα), την Βικτωρία που γουστάρει να σπάει τα σπυράκια, την Ελένη την γύφτισσα, και ένα βουλγαροκροσακι ακόμα.
Μετά την Κωλεττη 2 Βουλγαρακια ακόμα, στην Μαζαρακη η Μαρία πάντα ντυμένη στα μαύρα, στην Δάφνης ακόμα 2 Βουλγαρακια.
Μοναστηρίου στο κόκκινο η Βουλγάρα μιλφ.
Μετά την Κωλεττη σκόρπια 3-4 βουλγαρακια.
Εκείνη την ώρα κάναν την εμφάνιση και 2 περιπολικά της Α.Δ., συνοδευόμενα από 4 μηχανές Διας, 1 τσιπ ΟΠΚΕ και 3 Ζ.
Πήγα στο today's και έκατσα παρέα με την κατσαρίδα και την Βικτωρία να χαζεύουμε την σκούπα.
-30 να βγάλω ακόμα έφυγα, μου λέει η κατσαρίδα.
Εκείνη την στιγμή ήρθε το περιπολικό μπροστά μας.
-Να 2 είναι της λέω, πες τους από 15 ο καθένας.
05.00 η ωρα που περασαμε με τα αλλα 2 αυτιστικα μου....
Azazel και mpotofilos
Μονο τα βουλγαροτσουβαλα ειδαμε μεσα στο todays!
Αναρωτιομασταν μηπως δουμε κ τον blackadder τετοια ωρα!
[/quot
Όσο εσεις τα πινατε στο Μαρόκο, εγώ "δουλευα" στην πιάτσα.
Άσε που την άλλη της είπα ότι είμαστε μαζί για να μην βρεθουμε.
Και πες στον μπότα να σηκώνει και κάνα τηλέφωνο.
Θελω γνωμη για αυτην που καθεται γωνια γιαννιτσων με κουμαρα
Για το μιλφακι βασικα ενδιαφερομαι.δεν το εχεις παρει?
δωστεις χαιρετίσματα μολις την δεις !καλησπερα καρντασια !! λιγο εξω απο θεσσαλονικη !! η νιναρα τι φαση ?
Μετα το καζο που επαθα με τα σπυρακια
Κατεβηκα αλλες 3 φορες στην πιατσα
Δεν εγραψα τιποτα λογω ελλειψης χρονου.
Με λιγα λογια
1η εξορμηση Σισια βουλγαρα ,για οσους δεν νοιαζονται για μοντελε αλλα καλυτερο σερβις σε καλη τιμη.
Σισια λοιπον, βουλγαρα, 10€ πιπα ακα αργα απολαυστικα καθαρη χαμογελαστη ευχαριστη.
2η εξορμηση πολυ αργα 4μιση η ωρα λογω του οτι επισκεφτηκα εκτακτως μιλφ
αλλοδαπη που αγορασε σπιτι θεσσαλονικη. Κοστος μιλφ 5 ευρω μονο οι καφεδες,
Πιπα ακα
Αλλα μου ζαλισε τα αρχιδια κανα τετραωρο ακουγοντας ολα τα ψυχολογικα και δεν με αφηνε να φυγω.
Οποτε το να πληρωνεις και η αλλη να φευγει αμεσως μετα το σεξ,αξια ανεκτιμητη...
Στην πιατσα κατα τι 4μιση ειχε 10-12 μαυρες κ 4-5 βουλγαρες ολες ξεπετες κ λαμογια ,καθαρο χασιμο χρονου κ χρηματος.
Δεν πηρα τιποτα.
3η εξορμηση προχθες. Μια ελληνιδα Ειρηνη 24 χρ. Φοβερο σερβις τα παντα αργα αργα με ανεση χρονου και ολα αυτα για 15 ευρω πιπα 25 πιπα σεξ. Η κοπελα της διπλανης πορτας. Ψιλοτζανκι. Μου εδωσε και τηλεφωνο. Δεν πολυκατεβαινει στην πιατσα λεει γιατι εχει σταθερους πελατες. Οτι λεει λεω.
Διαλειμμα για φαγητο στο μπαμπατσικο αγιων παντων και φρεντο στο todaylicious. Μετα απο μιαμιση ωρα φορτωνω το πουλεν μου σισια βουλγαρα γιαννιτσων με το μινακι της, ωραια επιδερμιδα καλο σερβις 20 ευρω πιπα ακα γαμησακι χαλαρο ,θετικη ευχαριστη χαμογελαστη καθαρη.
Σημερα η τεταρτη κ τελευταια εξορμηση λογω αναχωρησης στο εξωτερικο
Υ.γ. οταν ακουτε για μπατσους μην τρεμετε. Δεν σου κανουν κατι. Το πολυ πολυ να παρουν την κοπελα που ειναι μαζι σου. Πιθανοτερο να σου κανουν επιπληξη να μη γαμας σε κατοικημενη περιοχη κ ισως καμμια εξακριβωση στοιχειων. Βεβαια δεν κανουμε τσαμπουκαδες
Υ.γ. οι μπατσοι κανουν 2-3 καταδρομικες καθε βραδυ, οταν πεφτει συρμα οικοπελες εξαφανιζοντε για κανα μισαωρο αλλα σιγα σιγα ξαναεμφανιζονται για αυτο περνας καμμια φορα κ εχει ελαχιστες κοπελες.
Υ.γ. οι μαυρες εμφανιζοντε αργα κατα της 2-3 η ωρα, και κοπαδιακως. Πιθανως το κανουν αυτο για να φυγουν πρωτα οι αλλες κοπελες μιας κ επειδη ολοι ξερουν τι ξεπετες ειναι δεν τις προτιμαει κανεις εφοσον εχει τις αλλες.
καλησπερα καρντασια !! λιγο εξω απο θεσσαλονικη !! η νιναρα τι φαση ?
Sex / Τραβεστί/Transexual / Απ: NINARA_deepthroat_queen_THESSALONIKI στις: 25/12/16, 17:05
γεια σου μωρο μου..πριν απο μερικους μηνες βρεθηκαμε .ο νεαρος απο κατερινη ειμαι.....δεν χορταινω την πιπα σου!!!!!!!!
Φίλε περιέγραψε λίγο αυτή τη σισια. Πως ακριβώς είναι και που κάθεται? Κάνει όντως ακα πίπα με 10?Μετα το καζο που επαθα με τα σπυρακια
Κατεβηκα αλλες 3 φορες στην πιατσα
Δεν εγραψα τιποτα λογω ελλειψης χρονου.
Με λιγα λογια
1η εξορμηση Σισια βουλγαρα ,για οσους δεν νοιαζονται για μοντελε αλλα καλυτερο σερβις σε καλη τιμη.
Σισια λοιπον, βουλγαρα, 10€ πιπα ακα αργα απολαυστικα καθαρη χαμογελαστη ευχαριστη.
2η εξορμηση πολυ αργα 4μιση η ωρα λογω του οτι επισκεφτηκα εκτακτως μιλφ
αλλοδαπη που αγορασε σπιτι θεσσαλονικη. Κοστος μιλφ 5 ευρω μονο οι καφεδες,
Πιπα ακα
Αλλα μου ζαλισε τα αρχιδια κανα τετραωρο ακουγοντας ολα τα ψυχολογικα και δεν με αφηνε να φυγω.
Οποτε το να πληρωνεις και η αλλη να φευγει αμεσως μετα το σεξ,αξια ανεκτιμητη...
Στην πιατσα κατα τι 4μιση ειχε 10-12 μαυρες κ 4-5 βουλγαρες ολες ξεπετες κ λαμογια ,καθαρο χασιμο χρονου κ χρηματος.
Δεν πηρα τιποτα.
3η εξορμηση προχθες. Μια ελληνιδα Ειρηνη 24 χρ. Φοβερο σερβις τα παντα αργα αργα με ανεση χρονου και ολα αυτα για 15 ευρω πιπα 25 πιπα σεξ. Η κοπελα της διπλανης πορτας. Ψιλοτζανκι. Μου εδωσε και τηλεφωνο. Δεν πολυκατεβαινει στην πιατσα λεει γιατι εχει σταθερους πελατες. Οτι λεει λεω.
Διαλειμμα για φαγητο στο μπαμπατσικο αγιων παντων και φρεντο στο todaylicious. Μετα απο μιαμιση ωρα φορτωνω το πουλεν μου σισια βουλγαρα γιαννιτσων με το μινακι της, ωραια επιδερμιδα καλο σερβις 20 ευρω πιπα ακα γαμησακι χαλαρο ,θετικη ευχαριστη χαμογελαστη καθαρη.
Σημερα η τεταρτη κ τελευταια εξορμηση λογω αναχωρησης στο εξωτερικο
Υ.γ. οταν ακουτε για μπατσους μην τρεμετε. Δεν σου κανουν κατι. Το πολυ πολυ να παρουν την κοπελα που ειναι μαζι σου. Πιθανοτερο να σου κανουν επιπληξη να μη γαμας σε κατοικημενη περιοχη κ ισως καμμια εξακριβωση στοιχειων. Βεβαια δεν κανουμε τσαμπουκαδες
Υ.γ. οι μπατσοι κανουν 2-3 καταδρομικες καθε βραδυ, οταν πεφτει συρμα οικοπελες εξαφανιζοντε για κανα μισαωρο αλλα σιγα σιγα ξαναεμφανιζονται για αυτο περνας καμμια φορα κ εχει ελαχιστες κοπελες.
Υ.γ. οι μαυρες εμφανιζοντε αργα κατα της 2-3 η ωρα, και κοπαδιακως. Πιθανως το κανουν αυτο για να φυγουν πρωτα οι αλλες κοπελες μιας κ επειδη ολοι ξερουν τι ξεπετες ειναι δεν τις προτιμαει κανεις εφοσον εχει τις αλλες.