black adder
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2012
- Like
- 614
- Πόντοι
- 86
Πόσο πάει το μαλλί στον ξανθό μουναρο ?πως είναι στις υπηρεσίες ?
30 σου λεει, μόνη της το κατεβάζει και μέχρι τα 20.
Από υπηρεσίες
Πόσο πάει το μαλλί στον ξανθό μουναρο ?πως είναι στις υπηρεσίες ?
Σαν να πηρε το ματι μου κατι πιτσιρικες μια μερα ωρα δεν αναφερεις ομως και αν ηταν σε σταθερο σημειο η μετακινούντανεθεάθη χθες μες στο στενό στην αρχή της γιαννιτσών αριστερά που δεν μπαίνει κανονικά κ που αράζουν συνήθως τα κροσάκια τούμπανο πιτσιρίκι μαύρο κολανάκι κ μαύρο μπλουζάκι,κουκλάκι κ ελληνάκι απότι κατάλαβα από την ομιλία για τα δεδομένα της πιάτσας,30 ευρά μου είπε αλλά δεν το φόρτωσα γιατι εκείνη την στιγμή την φώναζαν 2 χιμπατζήδες πιτσιρικάδες που τη γυροφέρνουν κ πρέπει να το παίζουν ψευτονταβάδες της μικρής,αν το πήρε κάποιος συναγωνιστής ας ρίξει καμιά ίνφο
Σαν να πηρε το ματι μου κατι πιτσιρικες μια μερα ωρες δεν αναφερεις ομως και αν ειναι σε σταθερο σημειο η μετακινητε
Χθες την ειδες πρωτη φορα?μία ήταν η πιτσιρίκα για την οποία λέω εγώ,ώρα κατά τις 11,σημείο αυτό που είπα εκεί μέσα στα σκοτάδια,από τη γιαννιτσών στα 10 μέτρα αράζει με το σμαρτάκι η ξανθιά χοντρή η νάνσυ και στα 15 μέτρα πίσω από τη νάνσυ ήταν η μικρή με τους χιμπατζήδες της
Χθες την ειδες πρωτη φορα?
Ευχαριστώ φίλε
Παρολο που διαβασα το παραπανω απογοητευτικο μηνυμα αποφασισα να κανω μια βολτα .
Ειχε κανα 15 κοπελες συνολικα.
Ξεχωρισα ενα πολυ καλο μουνι στην μοναστηριου βουλγαρα ψηλη σεξυ ντυμενη μινι ψηλοτακουνο φοβερο χαμογελο,μου ειπε 20 πιπα με, σεξ.
Μια στην αρχη γιαννιτσων με μινι επισης κοκκινα ψηλοτακουνα αλβανιδα ,βιαστικη, μιλουσε ολο στο τηλεφωνο κ εκανε παζαρεμα απο μονη της απο 30 στα 20 ευρω.
Μια ρωσιδα υπεροχο προσωπο , με απταιστα ελληνικα ,μακρυ φορεμα, 20 ευρω μονο πιπα λογω περιοδου, γιαννιτσων.
Γυρισα να παρω την μοντελε βουλγαρα απο μοναστηριου αλλα μου ειπε 30 κ με ξενερωσε γιατι πριν μου ειχε πει 20.
Τεσπα
Ξανα γιαννιτσων κ πετυχαινω ελληνιδα, αν θυμαμαι καλα Βικτωρια λεγετε, 26 χρονων, ψιλοτζανκι οχι πολυ, μου υποσχεται πιπα χωρις κ κωλο με 20
Καλο vfm, δεν ειναι σουπερ εμφανισημη αλλα αξιζε.
Παμε στην καβαντζα ,αναβει το φωτακι και...................αρχιζει να μου σκαει τα μπιμπικια με μανια κ χωρις σταματημο.......απο προσωπο πλατη δεξι μπρατσο.....η Βικτωρια δηλωσε αισθητικος, εδειξε να ξερει τι κανει αλλα εγω δδν ημουν εκει για λογους αισθητικης.
Παντως ασχοληθηκε με τα μπιμπικια κανα 15-20 λεπτα.......
Σεξ, βιαστικη πιπα κ γαμησι βιαστικο κ απαραδεκτο.
Την εχει παρει καποιος απο δω μεσα? ??
Ανυσηχησα αρκετα μιας κ τα περισσοτερα μπιμπικια ματωσαν .....που σημαινει πως ηρθε σε επαφη με γυμνα χερια κ εμπηξε αρκετα τα νυχια στο δερμα μου για να εχει βγει αιμα. Οταν γυρισα σπιτι το ειδα κ ανησυχησα πραγματικα. Κατι που ξεκινησε για πλακα κ πολυ επιπολαια φοβαμαι μη μου βγαλει κανα σοβαρο θεμα
Πρωτη φορα μου συμβαινει κατι τοσο κουφο.
Πεταμενο 40αρι.... 20 ευρω αυτη συν εικοσι τα καυσιμα μιας κ ερχομαι απο μακρια.
Παρολο που διαβασα το παραπανω απογοητευτικο μηνυμα αποφασισα να κανω μια βολτα .
Ειχε κανα 15 κοπελες συνολικα.
Ξεχωρισα ενα πολυ καλο μουνι στην μοναστηριου βουλγαρα ψηλη σεξυ ντυμενη μινι ψηλοτακουνο φοβερο χαμογελο,μου ειπε 20 πιπα με, σεξ.
Μια στην αρχη γιαννιτσων με μινι επισης κοκκινα ψηλοτακουνα αλβανιδα ,βιαστικη, μιλουσε ολο στο τηλεφωνο κ εκανε παζαρεμα απο μονη της απο 30 στα 20 ευρω.
Μια ρωσιδα υπεροχο προσωπο , με απταιστα ελληνικα ,μακρυ φορεμα, 20 ευρω μονο πιπα λογω περιοδου, γιαννιτσων.
Γυρισα να παρω την μοντελε βουλγαρα απο μοναστηριου αλλα μου ειπε 30 κ με ξενερωσε γιατι πριν μου ειχε πει 20.
Τεσπα
Ξανα γιαννιτσων κ πετυχαινω ελληνιδα, αν θυμαμαι καλα Βικτωρια λεγετε, 26 χρονων, ψιλοτζανκι οχι πολυ, μου υποσχεται πιπα χωρις κ κωλο με 20
Καλο vfm, δεν ειναι σουπερ εμφανισημη αλλα αξιζε.
Παμε στην καβαντζα ,αναβει το φωτακι και...................αρχιζει να μου σκαει τα μπιμπικια με μανια κ χωρις σταματημο.......απο προσωπο πλατη δεξι μπρατσο.....η Βικτωρια δηλωσε αισθητικος, εδειξε να ξερει τι κανει αλλα εγω δδν ημουν εκει για λογους αισθητικης.
Παντως ασχοληθηκε με τα μπιμπικια κανα 15-20 λεπτα.......
Σεξ, βιαστικη πιπα κ γαμησι βιαστικο κ απαραδεκτο.
Την εχει παρει καποιος απο δω μεσα? ??
Ανυσηχησα αρκετα μιας κ τα περισσοτερα μπιμπικια ματωσαν .....που σημαινει πως ηρθε σε επαφη με γυμνα χερια κ εμπηξε αρκετα τα νυχια στο δερμα μου για να εχει βγει αιμα. Οταν γυρισα σπιτι το ειδα κ ανησυχησα πραγματικα. Κατι που ξεκινησε για πλακα κ πολυ επιπολαια φοβαμαι μη μου βγαλει κανα σοβαρο θεμα
Πρωτη φορα μου συμβαινει κατι τοσο κουφο.
Πεταμενο 40αρι.... 20 ευρω αυτη συν εικοσι τα καυσιμα μιας κ ερχομαι απο μακρια.
Χαλαρωσε τυπε μη τρελενεσαι δε κολας τοσο ευκολαΙσως κ να ειναι ετσι.
Αυτα μου δηλωσε
Δεν ζητησα και ταυτοτητα.
Κατεβαινω πιατσα 2 φορες τον χρονο γιατι μενω εξωτερικο
Οσο να ναι κατι παραπανω πιστευω πως ξερετε.
Δεν με νοιαζει για την κοπελα ουτε για τα λεφτα.
Κανα θεμα υγειας να μην εχω με τα σημαδια που μου αφησε απο τα νυχια της
σκεψου μονο ποσο σπυρακια και ποσο μπιμπικια θα εχουν σπασει αυτα τα απλυτα χερια το ιδιο βραδυ ....Ισως κ να ειναι ετσι.
Αυτα μου δηλωσε
Δεν ζητησα και ταυτοτητα.
Κατεβαινω πιατσα 2 φορες τον χρονο γιατι μενω εξωτερικο
Οσο να ναι κατι παραπανω πιστευω πως ξερετε.
Δεν με νοιαζει για την κοπελα ουτε για τα λεφτα.
Κανα θεμα υγειας να μην εχω με τα σημαδια που μου αφησε απο τα νυχια της