Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.544
Πόντοι
7.095
Η Ρίτα από νωρίς στην στάση του λεωφορείου. Πήγε να την φορτώσει ένας μπαρμπας
με ένα Vectra. Της είπε κάτι που την εκνεύρισε και τον ξέχεσε.
Μπράβο Ρίτα
:respect: :respect:
Μπράβο στη μαστουρωμένη με το βλέμμα της αγελάδας. Μάλλον θα πρέπει κάποιος να της θυμήσει τότε που έτρεχε να γλυτώσει από τους κατοίκους της γειτονιάς τότε που έκαναν περιπολίες. Έλεος με το μαλακισμένο.

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.131
Πόντοι
6.835
Μπράβο στη μαστουρωμένη με το βλέμμα της αγελάδας. Μάλλον θα πρέπει κάποιος να της θυμήσει τότε που έτρεχε να γλυτώσει από τους κατοίκους της γειτονιάς τότε που έκαναν περιπολίες. Έλεος με το μαλακισμένο.
Κοσμοναυτη εσενα ξεχεσε; :huh:

Εγγρ.
1 Αυγ 2017
Like
24
Πόντοι
0
Παλικάρια τι γνώμη έχετε για την Κατερίνα την μελαχροινουλα που κάθεται Γιαννιτσών με κωλλετη λίγο μετά τα today? Εγώ σήμερα την φορτωσα για πίπα ακα στα 20 € και ήταν άψογη . όλα στο στόμα. Ήταν ιδιαίτερα φιλικη. Συστηθηκαμε μέχρι και χειραψία κάναμε. Βέβαια είχε ένα αρνητικό. Κατά την διάρκεια της πιπας της έβαζα χέρι από πίσω και μετά το χέρι μου μύρισε σκ....τα :S :S

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
5 το πρωι αδεια όλα μονο 3 μαυρες και μια γυφτισσα και τα μπουρδελα κλειστα τα περισσοτερα, περισσοτερα μπουγατσατζιδικα μετρησα ανοικτα παρα στουντιο. καταθεση εγινε όμως στην αλισα σε μαγαζι ακολουθει κριτικη.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.544
Πόντοι
7.095
Κοσμοναυτη εσενα ξεχεσε; :huh:
αδερφέ thiseas που εκτιμώ βαθύτατα την προσφορά σου εδώ μέσα.
Εσύ περνάς τέλεια μαζί της και μπράβο, χαίρομαι.
Σόρρυ αλλά εγώ κοντά στα δεύτερα άντα μου και με άπειρα χρόνια παρουσίας στο χώρο, όπως και πολλοί άλλοι, δε δέχομαι ένα μαστουροτσουλάκι να βρίζει κόσμο. Εδώ δεν το δέχομαι σε μαγαζιά, εστιατόρια κτλ να μιλάνε αγενώς, πόσο μάλλον η "κυρία".
Δεν είναι θέμα αντιπαράθεσης με όσους περνάτε καλά μαζί της, αλλά εγώ δεν την πάω μία τη μαλάκω.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.115
Πόντοι
2.266
Σόρρυ αλλά εγώ κοντά στα δεύτερα άντα μου και με άπειρα χρόνια παρουσίας στο χώρο, όπως και πολλοί άλλοι, δε δέχομαι ένα μαστουροτσουλάκι να βρίζει κόσμο. Εδώ δεν το δέχομαι σε μαγαζιά, εστιατόρια κτλ να μιλάνε αγενώς, πόσο μάλλον η "κυρία".
Δεν είναι θέμα αντιπαράθεσης με όσους περνάτε καλά μαζί της, αλλά εγώ δεν την πάω μία τη μαλάκω.
Join the club εντελως μαλακισμενη ειναι η πατσαβουρα

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.131
Πόντοι
6.835
Φιλε Γκαγκαριν δεν την εχω καν δοκιμασει τη συγκεκριμενη ουτε προκειται. Το σχολιο μου ηταν επειδη αντεδρασες τοσο εντονα ειπα να το κολησω σαν αστειο. Δεν εδεσε τελικα. Η εκτιμηση ειναι αμοιβαια!

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.544
Πόντοι
7.095
Φιλε Γκαγκαριν δεν την εχω καν δοκιμασει τη συγκεκριμενη ουτε προκειται. Το σχολιο μου ηταν επειδη αντεδρασες τοσο εντονα ειπα να το κολησω σαν αστειο. Δεν εδεσε τελικα. Η εκτιμηση ειναι αμοιβαια!
Να σου πω το καλυτερο απο ολα...αρχικα νομισα οτι το ειπε ο μεγας παιχτης του ειδους ο black adder και απαντησα σ'αυτον. Μετα ειδα οτι ησουν εσυ, ε τοσο παλιος που εισαι κι εσυ, ειπα μαλλον θα την εχει παρει κι αυτος. Anyway... δεν εδεσε το αστειακι εξαιτιας των γερικων ματιων μου :P

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.555
Πόντοι
1.706
Έταξαν δουλειά σε 33χρονη και στην συνέχεια την ανάγκασαν να εκδίδεται

Την πούλησαν στη Σόφια σε ζευγάρι που την έφερε στη Θεσσαλονίκη και την εκμεταλλευόταν

Στην εξιχνίαση υπόθεσης σωματεμπορίας σε βάρος 33χρονης Βουλγάρας προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης .

Για την υπόθεση συνελήφθησαν τρεις ομοεθνείς της ηλικίας 30, 32 και 32 ετών (ένας άντρας – δύο γυναίκες), σε βάρος των οποίων, καθώς και τριών ακόμα υπηκόων Βουλγαρίας σχηματίσθηκε δικογραφία για σωματεμπορία από κοινού.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, από τον Μάιο του 2017, ομοεθνής της 33χρονης χρησιμοποιώντας απατηλά μέσα και εκμεταλλευόμενος τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε η κοπέλα, της υποσχέθηκε εύρεση εργασίας και την μετέφερε αρχικά σε πόλη της Βουλγαρίας όπου διέμενε με τη σύζυγό του, εξαναγκάζοντας την να διαμείνει για περίπου μία εβδομάδα στην οικία τους.

Ακολούθως τη μετέφεραν στην πόλη της Σόφιας όπου την «πούλησαν» έναντι χρηματικού ποσού στην 32χρονη συλληφθείσα και σ’ έναν ακόμη συνεργό τους. Στη συνέχεια, η 33χρονη μεταφέρθηκε διαδοχικά σε δύο διαμερίσματα σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, ενώ δύο εκ των συλληφθέντων, και συγκεκριμένα ο 30χρονος άντρας και η 32χρονη γυναίκα, την κρατούσαν παρά τη θέλησή της και την εξανάγκαζαν με χρήση και απειλή χρήσης βίας να εκδίδεται στο δρόμο έναντι διαφόρων αμοιβών σε διερχόμενους πελάτες.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ στην παθούσα έγιναν γνωστές οι σχετικές διατάξεις περί παροχής προστασίας σε θύματα εμπορίας ανθρώπων

-μακρια απο θυματα τραφικιγκ
Γαμαμε πουτανες που το γουσταρουν
Δεν στηριζουμε βουλγαρονταβαδες
Δεν συμετεχουμε στο μαρτυριο.

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
όταν ανοιξε το todaylicious στη Γιαννιτσων πιστεψα οτι θα καθαριζε ο δρομος απο τα σαπακια και τα ζομπι που εκδιδονται εκει.
αντ'αυτου σταματησα προχτες οπως φευγα απο κεντρο να αγορασω χαρτακια και φιλτρακια και ειδα το απολυτο freak show.

Τρια τραβελια και αλλη μια τυπισσα που καθοταν στα ποδια ενος τυπα. Ειδικα το ενα τραβελι ηταν ενας χοντρος και κακασχημος τυπος. Αληθεια τωρα υπαρχει καποιος που εχει γαμησει αυτο το πραγμα?

Λυπηθηκα το προσωπικο του μαγαζιου που πρεπει να ανεχεται τετοιου ειδους πελατες.

Παντως εχει ενα φοβερο αστερι στο συγκεκριμενο todaylicious. Το καρτελακι εγραφε Ντιανα. Το μωρο τα σπαει  :rockon:

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
όταν ανοιξε το todaylicious στη Γιαννιτσων πιστεψα οτι θα καθαριζε ο δρομος απο τα σαπακια και τα ζομπι που εκδιδονται εκει.
αντ'αυτου σταματησα προχτες οπως φευγα απο κεντρο να αγορασω χαρτακια και φιλτρακια και ειδα το απολυτο freak show.

Τρια τραβελια και αλλη μια τυπισσα που καθοταν στα ποδια ενος τυπα. Ειδικα το ενα τραβελι ηταν ενας χοντρος και κακασχημος τυπος. Αληθεια τωρα υπαρχει καποιος που εχει γαμησει αυτο το πραγμα?

Λυπηθηκα το προσωπικο του μαγαζιου που πρεπει να ανεχεται τετοιου ειδους πελατες.

Παντως εχει ενα φοβερο αστερι στο συγκεκριμενο todaylicious. Το καρτελακι εγραφε Ντιανα. Το μωρο τα σπαει  :rockon:

Αν ήταν κατά τις 22:00 φίλε και ο τυπάς που είδες φορούσε κόκκινη μπλούζα και η γκόμενα είχε τα πόδια της πάνω στα δικά του, τότες μάλλον είδες εμένα.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Να σου πω το καλυτερο απο ολα...αρχικα νομισα οτι το ειπε ο μεγας παιχτης του ειδους ο black adder και απαντησα σ'αυτον. Μετα ειδα οτι ησουν εσυ, ε τοσο παλιος που εισαι κι εσυ, ειπα μαλλον θα την εχει παρει κι αυτος. Anyway... δεν εδεσε το αστειακι εξαιτιας των γερικων ματιων μου :P

Δεν αξίζει καμιά Ρίτα, Μαρία, κλπ φίλε αστροναύτη να ερχόμαστε σε αντιπαράθεση για αυτήν.
Τι θέμα είναι αυτός  που θα περάσει με την οποιαδήποτε καλά να το πει, όπως επίσης και αυτός που δεν θα περάσει πάλι να το πει.
Και πάντα με χιούμορ.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.115
Πόντοι
2.266

Παντως εχει ενα φοβερο αστερι στο συγκεκριμενο todaylicious. Το καρτελακι εγραφε Ντιανα. Το μωρο τα σπαει  :rockon:

skiere το εν λογο αστερι εχει ενα παιδακι 8 χρονων και δεν εχει καμια σχεση με τον χωρο αστο

super_85

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2017
Like
12
Πόντοι
0
Εχθές ,  Μαρία μελαχροινί με μακρυά μαλλιά . 20 ευρώ , αξιοπρεπέσατο γαμήσι!

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.114
Πόντοι
506
Δώσε καμιά λεπτομέρεια για την Μαρία

sonnylock

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2017
Like
67
Πόντοι
1
Πέρασμα από Γιαννιτσών.ο ξανθός ο μουναρος απέναντι από την shell καθόταν μπροστά από το περιπολικό χωρίς να τρέχει τίποτα.οι υπόλοιπες πάνω στην Γιαννιτσών μετριες.επισης το τραβελι που κάθεται στην Μαζαράκη πολύ τούμπανο και ίσως το δοκιμάσω κάποια στιγμή.αν ξερει κάποιος κάτι για αυτό το τούμπανο ας βοηθησει

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.544
Πόντοι
7.095
Μελαχροινή , σχετικά αδύνατη με παιδί 6 μηνών. Μακρύ μαλλί. Τι άλλο?
τσιγγανα που αν την πετυχεις με καυλορουχο θα σου φανει τουμπανο. Κανει ελαχιστη πιπα. Για μενα ΔΕΝ αξιζει το 20ρικο. Το ειχα κλαψει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom