yorkie
Global Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2012
- Κριτικές
- 228
- Like
- 18.812
- Πόντοι
- 35.668
πριν μιση ωρα πηρα την νταιζη την βουλγαρα για πιπα στο αμαξι με το πολύ μακρυ μευρο μαλλι λεπτη απέναντι από σιτι γκεητ. θετικη εντυπωση, ευγενικη. 20 η πιπα. 30 αν θες και γαμησι. 22χρονων. ομορφη την λες. πολύ αστυνομια ειχε ολη την ωρα στην γιαννιτσων. μιλαγαν στις τσιγγάνες. μιλαγαν στην μαρια την κατσαριδα. δεν καταλαβα αν εκαναν καμμια συλληψη. ημουν ετοιμος για μαρια αλλα την πετυχα σε κακες στιγμες ή την φορτωνε άλλος ή ετρωγε. και η άλλη στη σελ η λεπτη πιο ψιλη ξανθια βουλγαρα καλη μου φανηκε ισως την τιμησω. εξω από το τς η αφεντικινα η προεδρινα, η κριστα με μια ψηλη καστανη τρανς δεν την εχω ξαναδει. μια στιγμη βγηκε κοντη μελαχροινη θυληκη η ιωαννα πρεπει να ηταν αλλα δεν ηταν ντυμενη εντυπωσιακα απλα παντελονι και μπλουζα.
συνολικα φεηςφακ 20, πιττα γυρο "αθηναϊκο" 1, μπουκαλακι νερο 0,5 , 1 ωρα περα δωθε με το αμαξι 5 σε βενζινη=26,5ευρω η βραδια. τα ακους γιορκυ που πας με 567 ευρω για μια εκτονωση μεχρι τις βρυξελες?
με την νταιζη και την άλλη την ξανθια στην σελ νομιζω η μαρια απεκτησε επιτελους εμφανίσιμες γειτονισες.
Και για Φυλής με 20άρικο έχω γράψει κριτικές και για Μεταξουργείο με 15 ευρώ αν έχεις προσέξει.