You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Blackkillah
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2017
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Ξεχάσατε και το dogs μαγκες
Menathor
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 13
- Like
- 415
- Πόντοι
- 311
Πως μπορείτε και τον βάζετε σε τέτοιες σαύρες ρε μάγγες. Οι γκόμενες είναι απόλυτα ακατάλληλες ακόμα και για να κυκλοφορούν επάνω στον πλανήτη.. Όλες. Καμία εξαίρεση. Αν υπήρχε εξαίρεση, τότε αυτή θα είχε το μυαλό να μη γαμιέται στην πιάτσα..
Τέσπα αφού έκανα τη μαλακία ας κάνω και μια ενημέρωση τουλάχιστον. Κάτι μαύρες από την Οικονόμου μέχρι Χαλκίδος. Μέσα σε αυτές πρέπει να ήταν και η μαύρη που γάμησα την πρώτη φορά που πήρα από πιάτσα (σήμερα ήταν η δεύτερη). Ήταν καμιά 2 μέτρα με σφιχτό σώμα και ζήτησε 20 αν θυμάμαι.
Μετά στα φανάρια τα βουλγαράκια και επιπλέον μαύρες στην Κωλέττη. Η κατσαρίδα αυτή τη φορά ήταν στο περίπτερο. Όταν έκανα έναν δεύτερο γύρω είχε μείνει μόνο μια βουλγάρα κοντή γεματούλα αλλά με γλυκό προσωπάκι σαν φρέσκο ζουμερό κερασάκι. Οπότε έκανα τη μαλακία και της είπα πάμε. Λέει εδώ δίπλα... Λέω δε μ' αρέσει πάμε κάπου αλλού. Μου απαντάει δεν ξέρω άλλο μέρος, δεν πάω αλλού.
Οπότε πάω τελικά εκεί δίπλα που το μέρος είναι πραγματικά για τον πέο καβάλα και όλοι εκεί πάνε. Δεν υπάρχει ησυχία και είσαι συνεχώς σε κοινή θέα... Τι το ήθελα. Η τύπισσα αν και έχει γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου και κατάλευκη επιδερμίδα, είναι εντελώς σάπια και στον κόσμο της. Αφήνει να αγγίξεις παντού αλλά τπτ άλλο. Εγώ ως γνωστόν σιχαίνομαι το σκέτο σεξ, χωρίς συναίσθημα και όταν αντιμετωπίζω τέτοιες καταστάσεις το ρίχνω στο χούφτωμα και αφήνω τη φαντασία μου να δουλέψει. Ευτυχώς δεν βιαζόταν η μικρή και είχα το χρόνο να εργαστώ ως προς αυτή την κατεύθυνση. Συνέχεια με ΤΡΑΓΙΚΗ πίπα ίσως η χειρότερη στη ζωή μου. Πολύ γρήγορη και χωρίς τεχνική, της είπα 2 φορές να σταματήσει και μετά ένιωσε. Στο σεξ απίστευτα άθλιο στήσιμο μέσα στο αμάξι και βρωμούσε... Μου είπε τη λένε Μαρία.
Κρίμα η μικρή που αντί για κερασάκι τελικά ήταν θλιβερό σαπιοκέρασο.
Όπως όλες εκεί κάτω.
Τέσπα αφού έκανα τη μαλακία ας κάνω και μια ενημέρωση τουλάχιστον. Κάτι μαύρες από την Οικονόμου μέχρι Χαλκίδος. Μέσα σε αυτές πρέπει να ήταν και η μαύρη που γάμησα την πρώτη φορά που πήρα από πιάτσα (σήμερα ήταν η δεύτερη). Ήταν καμιά 2 μέτρα με σφιχτό σώμα και ζήτησε 20 αν θυμάμαι.
Μετά στα φανάρια τα βουλγαράκια και επιπλέον μαύρες στην Κωλέττη. Η κατσαρίδα αυτή τη φορά ήταν στο περίπτερο. Όταν έκανα έναν δεύτερο γύρω είχε μείνει μόνο μια βουλγάρα κοντή γεματούλα αλλά με γλυκό προσωπάκι σαν φρέσκο ζουμερό κερασάκι. Οπότε έκανα τη μαλακία και της είπα πάμε. Λέει εδώ δίπλα... Λέω δε μ' αρέσει πάμε κάπου αλλού. Μου απαντάει δεν ξέρω άλλο μέρος, δεν πάω αλλού.
Οπότε πάω τελικά εκεί δίπλα που το μέρος είναι πραγματικά για τον πέο καβάλα και όλοι εκεί πάνε. Δεν υπάρχει ησυχία και είσαι συνεχώς σε κοινή θέα... Τι το ήθελα. Η τύπισσα αν και έχει γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου και κατάλευκη επιδερμίδα, είναι εντελώς σάπια και στον κόσμο της. Αφήνει να αγγίξεις παντού αλλά τπτ άλλο. Εγώ ως γνωστόν σιχαίνομαι το σκέτο σεξ, χωρίς συναίσθημα και όταν αντιμετωπίζω τέτοιες καταστάσεις το ρίχνω στο χούφτωμα και αφήνω τη φαντασία μου να δουλέψει. Ευτυχώς δεν βιαζόταν η μικρή και είχα το χρόνο να εργαστώ ως προς αυτή την κατεύθυνση. Συνέχεια με ΤΡΑΓΙΚΗ πίπα ίσως η χειρότερη στη ζωή μου. Πολύ γρήγορη και χωρίς τεχνική, της είπα 2 φορές να σταματήσει και μετά ένιωσε. Στο σεξ απίστευτα άθλιο στήσιμο μέσα στο αμάξι και βρωμούσε... Μου είπε τη λένε Μαρία.
Όπως όλες εκεί κάτω.
Blackkillah
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2017
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Πήγα τελικά με αμάξι ενώς φίλου και πέτυχα αυτξν με τα γυαλιά . 20 ευρώ πιπα γαμησι 10 πιπα. Ε την κέρασα το διπλό.
nikos neapolitis38
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 49
- Πόντοι
- 1
Πως μπορείτε και τον βάζετε σε τέτοιες σαύρες ρε μάγγες. Οι γκόμενες είναι απόλυτα ακατάλληλες ακόμα και για να κυκλοφορούν επάνω στον πλανήτη.. Όλες. Καμία εξαίρεση. Αν υπήρχε εξαίρεση, τότε αυτή θα είχε το μυαλό να μη γαμιέται στην πιάτσα..
Όπως όλες εκεί κάτω.
Αυτην την μαρια την εχω παρει και εγω! Οντως γλυκο προσωπακι αλλα μεχρι εκει!και σε εμενα τα ιδια ειπε για αλλο μερος! Πιστευω οτι εαν πηγαινε σε χοτελι να ητανε καλυτερα! Βεβαια με αναλογο προγραμμα! Οχι τιποτα extreme, αλα οχι και την ξεπετα της πιατσας... normal πραγματα!
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.141
- Πόντοι
- 2.266
Kαλη ειναι η Βεσκα τυπε αλλα δεν ειναι και κατι το τρομερο να σε τραβηξει ξανα και ξανα μια φορα την πηρα σπιτι της καλα περασα δε λεω αλλα δε με ξανατραβηξε απο τοτε να την παρω ξαναστ
η ΒΕΣΚΑ ειναι οτι καλύτερο και καθαρο κυκλοφορει στην πιατσα!
nikos_nakhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2016
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
το προβλημα ειναι να πετυχεις την Βεσκα. και να την ξερεις πως ειναι εμφανισιακα.. για μενα που δν την ξερω, πως να την βρω. αν θελετε δωστε περιγραφη προσφατη..!
nikos_nakhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2016
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
την εχεις δει τελευταια? ειχα δει πριν μια βδομαδα και σχετικα νωρις μια βουλγαρα με σορτσακι και σκυλε προσωπο στην γωνια αγ. παντων με γιαννιτσων αλλα οσες φορες προσπαθησα να ρωτησω εκανε πως μιλουσε στο κινητο. ηταν σχετικα νωρις, 9,30-10.
nikos_nakhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2016
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
εχεις π.μ
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.141
- Πόντοι
- 2.266
40 ευρω σωπα ρε 30 επαιρνε μαγκεψε και αυτη εγω με 25 την πηρα σπιτι της μαζι με κωλο οταν ηταν ακομα μελαχρινη και ενταξει δε τη λες και μουναρα ουτε κορμαρα εχει απλα ειναι αρκετα καλη για τα δεδομενα της πιατσαςπαιχτη βγαινει νωρις χτες την πήρα 40 ευρω όλα φουλ και κωλο εχω τηλεφωνο της το οποιο ανταλλασω με τηλ πιατσοβιας
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.141
- Πόντοι
- 2.266
Oχι Βουλγαρα τουλαχιστον εγω δε την εκοψα για πρεζονιΕίναι πρεζόνι αυτή η Βέσκα;
sos1908
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 268
- Πόντοι
- 1
επιστροφή προ ολίγον απο την πιάτσα ετοιμήθει η ΒΕΣΚΑ η οποια με 20 ευρώ μου έδωσε το κωλί της,αναφέρω οτι μόλις είχε βγει και ητανε πεντακάθαρη!ΒΕΣΚΑ μου σε ευχαριστώ!!!
μπορεις να κανεις μια αναφορα εμφανισιακη φιλε γιατι δε εχω μπορεσει να τη βρω ακομα?
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.488
- Πόντοι
- 34.538
Τι,εχει ταμπελα στο κουτελο με το ονομα της?φίλε με δουλεύεις?περπάτα και θα την δεις!ΕΛΕΟΣΣΣΣ!
sos1908
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 268
- Πόντοι
- 1
φίλε με δουλεύεις?περπάτα και θα την δεις!ΕΛΕΟΣΣΣΣ!
φιλε δε μπορεις να πεις αν ειναι ψηλη ή μαυρομάλλα?
για να σε ρωτησα σημαινει οτι εχω περασει απειρες φορες και δε τη εχω πετυχει ποτε.
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.488
- Πόντοι
- 34.538
Στη προηγουμενη σελιδα στα επανω ποστ,κατι γραφει γιαφιλε δε μπορεις να πεις αν ειναι ψηλη ή μαυρομάλλα?
για να σε ρωτησα σημαινει οτι εχω περασει απειρες φορες και δε τη εχω πετυχει ποτε.
το παρουσιαστικο της..
sos1908
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 268
- Πόντοι
- 1
φίλε φακίρη ας παει ο μαλάκας να ψάξει όπως έψαξα και εγω!
βρε μαλακηστηρι κομπλεξικε τι βριζεις πισω απο ενα pc?σε ρωτησα κατι αν μπορεις να βοηθησεις και εσυ κανεις λες και θα σου φαμε τη γκομενα.
γραφεις κιολας ανταλλαζω το κινητο της με αλλης πιατσοβιας.
αι στο διαλο με αυτες τις μαλακιες και τις ζηλοφθωνιες σας χαλασε η πιατσα εδω και χρονια
sos1908
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 268
- Πόντοι
- 1
Στη προηγουμενη σελιδα στα επανω ποστ,κατι γραφει για
το παρουσιαστικο της..
δε το ειδα φιλε δουλευα ολη μερα και δε μπηκα.ευχαριστω για τη πληροφορια
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.141
- Πόντοι
- 2.266
Aπο τα 40 επεσε στα 20 αρχισαν κιολας οι εκπτωσεις????????????επιστροφή προ ολίγον απο την πιάτσα ετοιμήθει η ΒΕΣΚΑ η οποια με 20 ευρώ μου έδωσε το κωλί της,αναφέρω οτι μόλις είχε βγει και ητανε πεντακάθαρη!ΒΕΣΚΑ μου σε ευχαριστώ!!!
Blackkillah
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2017
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Κάποιοι που κρατάνε τα νούμερα λες και είναι χρυσός είναι για πολλά κλοτσομπουνια. Σοβαρευτειτε παρταλια