Blackkillah
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2017
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Raptora μεσημέρι η πρωί έχει καμία έξω η τζάμπα θα πάω?
Τζαμπα θα παςRaptora μεσημέρι η πρωί έχει καμία έξω η τζάμπα θα πάω?
Aπο τις 8 και μετα για να σε σιγουρος πανεΑπογευματάκι κατά τι ώρα βγαίνουν?
Οπως τα λες ναι! οσο νανε μην εχεις εκτεθιμενα πραγματα τυπε καλου κακου δεν ειναι και κοριτσια για σπιτιΦίλε Analiari πρώτα απο όλα να σε ευχαριστήσω για την απάντηση σου, επικινδυνότητα εννοούσα για πέσιμο στο να με κλέψουν, τώρα εάν πηδάει κανένας Χριστιανός δίπλα πρόβλημα δεν έχω κανένα , και θα δεχτώ την συμβουλή για τα κορίτσι της πιάτσας ότι δεν αξίζουν ξενοδοχείο λόγω απειρίας επειδή δεν γνωρίζω. Δηλαδή απο ότι καταλάβα στην πιάτσα παίρνεις την κοπέλλα αφου έχει συμφωνηθεί το ποσό, το τι θα κάνει, σε οδηγάει σε μέρος που γνωρίζει, πηδάω (κανά τέταρτο να φανταστώ?) , την πληρώνω και την οδηγάω πίσω. Εάν έχω κάπου λάθος ενημέρωσε με σε παρακαλώ.
Ευχαριστώ
Ειναι αναλογα το πως θα σε κοψει.. Μου εχει παρει και με 10 πιπαΔεν την εχω δει πρωι και μεσημερι εξω, βράδυ ομως ανελλιπώς, ετσι βγήκε και το κατσαρίδα, οτι και να γίνει, αυτη ειναι πάντα εκει, ανθεκτική σε όλα, μπάτσους, σεισμούς, λιμούς, καταποντισμούς, τα πάντα...
Νομιζω για πιπα παίρνει 15-20€...
σιγουρα θα εχεις καλυτερες επιλογες λιγο πιο νοτια ;) αλλα θελει παραπανω καυσιμαΕίμαι 18 χρονών εμφανισιμος . Εγώ ψάχνω να βρω καμιά με κανα 10ρι που να παλεύεται μην είναι ζομπι
Μεγάλη ήττα φίλε, συντριβή...Μαν δε την εχω παρει ποτε αλλα την εκοβα οτι ειναι πολλη βρωμιαρα και αυτο με απετρεπε να την παρω εφαγες μεγαλη ητα
Ρε φίλε γιατι δεν πας ενα Μαρκιζ ή ενα σταφύλι, θα βρεις να δώσεις μια πίπα ευκολότερα απο οτι στην πιάτσα, ειδικά αν εισαι 18 και εμφανισιμος...Ρε φίλε για μια πιπα ενδιαφέρομαι. Δεν έχει κάποιο μέρος που πηγαίνουν στα όρθια?
Ρε φίλε γιατι δεν πας ενα Μαρκιζ ή ενα σταφύλι, θα βρεις να δώσεις μια πίπα ευκολότερα απο οτι στην πιάτσα, ειδικά αν εισαι 18 και εμφανισιμος...
Σοβαρολογώ
Ξεχασες το κασπερ