Επειδη με ρώτησε φίλος για το αν ειναι η Στέλλα ειναι καθαρή και περιποιημένη, ειχα λίγο καιρό να την πάρω, την πήρα τις προάλλες ξαι αναθεώρησα... Καταρχήν την έδιωξα στο πεντάλεπτο... Αφου πρώτα κόντεψα να κανω εμετό απο την μπόχα... Μουνιλα, σκατιλα, ιδρωτίλα, να αναδύεται απο παντου... Και μάλιστα μολις είχε βγει οπως η ίδια ειπε... Να δούλευε για ώρες, να το καταλάβω... Αλλα να έρχεται άπλυτη απο το σπίτι... ΜΑΥΡΟ...
Ειλικρινά την έδιωξα γιατι ήμουν έτοιμος να ξεράσω... Επισης ηταν και εμφανως άρρωστη και με κόλλησε γρίπη και ειμαι μια βδομάδα τέζα με 40 πυρετό και οτι σχετικό σύμπτωμα μπορει να φανταστεί κανεις... Τελος, δεν ξερω τι κανει, αν εχει γίνει απο τη δουλειά ή οτιδήποτε άλλο, ομως εχει χάσει εκείνη τη φρεσκάδα που είχε οταν βγήκε στο κλαρί, που σου έδινε την αίσθηση της πιτσιρικάς, τώρα πλεον πραγματικά δεν ειναι ουτε για ενα 5€...
Τελος, οταν σας ζητάει κανένας καλός συμπαίκτης κανα τηλέφωνο, μην κάνετε γυφτιες, δεν πιάσατε τον παπά απο τα αρχιδια, ενα τηλέφωνο απο πουτανα έχετε, χαλαρώστε, ξεκαβαληστε...
Και πριν προλάβει να πει κανένας μαλακια, αν οποισδηποτε μου ζήτησε ποτε οτιδήποτε και του αρνήθηκα, ας με βγάλει στη σέντρα...
Πάντα φιλικά...