Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
ασε που δεν το παζαρεψα κιολας!!!!

απο την αρχη εδωσα εγω την προσφορα οποτε καταλαβενεις!!!!
αν μου ελεγε οτι με τοσα δεν κανει ραντεβου ειχα απαντηση να της δωσω!!
κριμα ρε κοπελια χαλασες την αισθηση κ το χρωμα της συνουσιας
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Πέρασμα εχτές από την πιάτσα κατά τις 21:00.
  ΝΕΚΡΑ
Μάλλον λογο της απεργίας δεν βρήκαν αστικά να κατεβούν οι πουτάνες.
Μονο Α. Παντων οι 2 απο της 5-6  Βουλγάρες που συχνάζουν εκει (αυτές μαλλον μένουν κοντά)
μπροστά στο παλιό ΚΤΕΛ ένας γερος παζαρευε με μια μαυρουλα, πρεπει να ηταν ο Ταρζαν συνταξιούχος
μέχρι το τέρμα της Γιαννιτσών τίποτα, στο τέρμα οι 2 Βουλγάρες κρατούσαν γερά τη σκοπιά τους.
Λέω δεν γαμιετε, και πήγα σπίτι να δω τον BOB Σφουγγαράκι.

Και η ατακα της βραδιας.
Γιαννιτσων με Κωλλετη με πιανει το κοκκινο,
οποτε ερχετε ενας τελειωμενος στο παραθυρο και μου λεει
-Φιλαράκι, εχει δυο εβδομαδες που βγηκα απο την στενη, μας κοψαν και το επιδομα και δεν εχω φραγκο.
του λεω και εγω
-Φιλαράκι δεν έχω λεφτά, αλλα μια συμβουλή, ξαναγυρνα πισω.

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
παλια θα γελουσαμε αλλα δυστυχος δεν ειναι πια αστειο  >:( για αυτο να περναμε καλα οσο ακομα θα εχουμε  :rockon:

spithoyras

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες καλησπερα εχω χαθει απο την πιατσα εδω και πολυ καιρο λογω υποχρεωσεων αλλα τον τελευταιο καιρο αρχισα παλι τις "καταδρομικες επιχειρησεις" μπαινω λοιπον στο ψητο.Εχθες κατα τις 6μμ με 7μμ η αναφορα ειναι φτωχη, ισως επειδη ηταν νωρις, ισως επειδη τα γκομενακια τα κονομησαν.Σε καμμια δεκαρια γυρες που εκανα Μοναστηριου-Δωδεκανησου-πολυτεχνειου -Γιανιτσων αλλα και αρκετα περασματα απο την νεα οδο Σταθμου τα αποτελεσματα ηταν τα εξης-Κλασικα δυο τραβελια στην Κων/νου Μαζαρακη με Ρουλια Κωττα, ο ενας στο αυτοκινητο(απαραδεκτος για μενα) και ο αλλος να επιδικνυει το κοκκινο καλτσον με ζαρτιερες και γοβες ορθιος.Τες πα εγω εχω κακο κολλημα με τους τραβεστι.Μετα ενα παντζουροχτυπημενο τζανκι με καπελο, στην διχαλα Γιαννιτσων με την οδο που παει για πρακτορεια κτελ Μεκεδονια(εδω κανω εμετο απο την αηδια)ειχε και ενα λαγνο υφος οταν περνουσε αυτοκινητο.Επισης ηταν μια γκομενιτσα πριν απο την διχαλα η οποια επαιρνε βαθμο 2 με αριστα το δικο μου 10 και εκανε πιατσα, δεν μπηκα καν στον κοπο να ρωτησω ποσο και τι.Η μονη περιπτωση η οποια με συγκινησε ηταν μια στρουμπουλη κοπελιτσα η οποια αγοραζε καποτες απο το μονο περιπτερο που ειναι ανοιχτο και ειναι μεταξυ οδου Μοναστηριου και Γιαννιτσων, οδο θα πω μαλλον αυριο,θα το χτυπουσα αλλα το φορτωσαν αμμεσως και δεν το ξαναειδα. Συμπερασμα εχθες νωρις το απογευμα δεν ηταν να κανεις βολτα αν και σε αλλες μερες τετοια ωρα τον τελευταιο καιρο εχω δει πολυ ενδιαφερουσες καταστασεις.Σημερα εχει και παλι καταδρομικη, οποτε αναφορα αυριο.Τα λεμε.

rakor

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2012
Like
12
Πόντοι
0
Χθες μετα τις 01:00 εώς 01:20 δεν είχε τίποτα πέρα από δύο μαυρούλες στην στάση επί μοναστηρίου. για τα τραβέλια δεν ξέρω δεν πέρασα.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
εγω περασα λιγο πιο νωρις ειχε μονο 2 βουλγαρες οι οποιες ψωνιστηκαν μπαμ μπαμ στη γωνια. Τιποτα αλλο

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εγω περασα λιγο πιο νωρις ειχε μονο 2 βουλγαρες οι οποιες ψωνιστηκαν μπαμ μπαμ στη γωνια. Τιποτα αλλο
επισης στην σταση του οασθ πριν την προεκταση φιαννητσων η ασπα,οπου φορτωθηκε σε δευτερολεπτα απο  συναγωνιστη,και η τσιγγανοφατσα με τα γυαλια  επι της προεκ. γιαννητσων,και μια αλλη χοντρουλα milf στο ιδιο σημειο,

spithoyras

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες μην μασατε απο ονοματα που σας δινουν οι κοπελες.Σημερα μου συστηθηκε ως Στεφανια κοπελια που εχω 'γνωρισει' παλιοτερα ως Ραγκοστινα εκ Βουλγαριας, για μενα καλο κοριτσακι αλλα λιγο δυσκολο με την βαθια διυσδυση,φαινεται πως δεν το αντεχε.Εκανε παρεα με μια Βικτορια, ιδια κατηγορια ομορφο κοριτσακι που οταν ρωτησα για ενα τριπλο σε ξενοδοχειο μου ειπαν 40 ευρω.Θεωρησα πως ηταν τα καταληλα κοριτσια για φορτωμα αλλα μετα θυμηθηκα πως αλλες υποχρεωσεις δεν το επετρεπαν οποτε εκανα πισω.Επειτα συναντησα μια παλι ονοματι Βικτορια(τυχαιο??, ποιος ξερει ??.)Εκ Βουλγαριας απ'οτι ειπε η οποια ειναι μια στρουμπουλουτσικη (οχι χοντρη)η οποια κανει πιατσα μεταξυ του ξενοδοχειου Ροτοντα και Γιαννιτσων, αρκετα καλη για οσους γουσταρουν πιασιματα αλλα προσπερασα κι εδω.Επισης 3 κοριτσια περιμεναν στην ανοιχτωσια εκει ακριβως πριν το κεντρο "Μεταξυ μας" αριστερα οπου και απο που εμαθα  απο εγκυρη πηγη οτι δουλευει πλεον με γεννητριες λογω χρεους στην ΔΕΗ.(δεν αξιζει να πατε γιατι δεν προσφερεται το μαγαζι για γ@μη#ι0
Ενα λοιπον απο τα κοριτσακια φορουσε ενα ομορφο καλτσονακι που αξιζε τον κοπο αλλα και παλι προσπερασα.Οπως καταλαβεναιτε εκανα βολτα προσπερασης αλλα σημερα μεταξυ 8-9¨ηταν καλη φαση για τσαρκα.Αυτα προς το παρων τα λεμε.

rakor

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2012
Like
12
Πόντοι
0
Σήμερα Πέμπτη κατά τις 01:30 δεν είχε σχεδόν τίποτα, μόνο στο “τέλος”  της Γιαννιτσών 2 βουλγάρες η κοντή ξανθούλα (αυτή την περίοδο) και η ψιλή μελαχρινή στρουμπουλή.
Οι Μαυρούλες 5-6  ήταν στην Μοναστηρίου από την απέναντι πλευρά όμως, κοντά στην στάση.

angelkat

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
57
Πόντοι
1
Περασμα εχθες το βραδυ κατα τις 12.
Η απολυτη νεκρα εξων απο 2 μαυρουλες στο παλιο κτελ κιλκις κατα τα αλλα ΤΙΠΟΤΑ ουτε τρανςςς.......

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
παιδια ειδα την Κυριακή γυρω στις 19:30 2 βουλγαρες, αρκετα καλες, καινουριες...δεν τις προλαβαδιοτι τις φορτοσανε.. Αποτι έμαθα καθονται μεχρι της 3 το πρωί.
ειτανε πανω στην Γιανιτσων μετα απο μια μπουγατσα που εχει κλίσει τωρα. οποιος ξερει κατι παραπανω ας μας ενημερώσει...

sfaliaras84

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ΠΕΡΑΣΜΑ Χ8ΕΣ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡ. ΣΤΑΘΜΟ 5-6 ΜΑΥΡΕΣ , ΠΕΡΝΩ ΜΙΑ ΓΚΑΥΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΣΤΕΝΑ. ΕΞΩ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΕΙΧΕ ΠΑΓΩΣΕΙ Ο Π. ΜΟΥ ΤΕΣΠΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΘΛΙΑ ΠΙΠΑ ΤΗΝ ΣΗΚΩΝΩ ΝΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΝΕΡΩΝΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ Η ΜΑΥΡΗ ΣΙΚΩΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΝΩ ΤΑ 15 ΕΥΡΩ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΩ.. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΤΕ ΣΕ ΜΑΥΡΗ. ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΑΝΤΕ ΒΑΡΔΑΡΗ ΜΕ 25 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΡΙΞΤΕ ΕΝΑ  :knockinb:

angelkat

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
57
Πόντοι
1
Περασμα σημερα το πρωι  κατα τις 7 παρα.Στο φαναρι της Κωλετη 3 μαυρουλες η μια απο τη μερια της μπουγατσας οοι αλλες  2απεναντι.
Η μια με ροιζ κολαν.Η αλλη με ενα κφε τιγρε μας εκανε και νοημα να  σταματησουμε ηταν  στα τελειωματα λεει 15Ε μια πιπα και τελος δεν λενε τπτ οι μαυρουλες......

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
αυτες τις μαυρες δεν μπορουν να τις απελαυνουν  η αστυνομια...ερχονται κανα 2-3 καλα τεμαχια ( λευκες) και αμεσως τις πιανουνε...τι να πω!

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Ακριβώς έτσι είναι! Τι παίζει στη φάση αυτή;

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
δεν ξερω ρεσυ!
τι να πω....

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
Μπας και τις μαζεύουν για την πάρτυ τους;

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
η Μαρια κατεβαινει ακομα αλλα οι υπηρεσιες της μετριουνται  σε χρονους dt

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Ο maldi έχει δίκιο. Η Μαρια ειναι στο μπαμ μπαμ. Ακόμα και στο χώρο της (50€ για μισή ώρα) ειναι άκρως βιαστική. Από μένα δεν θα υπάρξει άλλη φορά.

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
νομιζω η μαρια εχει μπεμπα οχι μπεμπη,με 5 ευρω δεν εχει τιποτα, με 15-10 βια βια κατι κανεις....
η μαρια εχει φαει μαυρο εδω και καιρο απο πολλους οποτε μην ρισκαρετε ρε μαγκες,
εχω να γραψω καιρο γιατι ολο τα ιδια και τα δια εχει κατω,αν δω τιποτα νεο αξιογαμευσιμο θα κανω ρεπορτ,

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom