Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
καλησπερα στην παρεα......

καστελ ευχαριστω!!

σαββατο βραδυ απο τις 9,30 στους δρομους αλλα η βολτα μου ελειξε αδοξα!! δυστηχως!!!
απο την στιγμη που πηγα δεν ειχε τιποτα μονο λιγες μαυρουλες στο παλιο κτελ πανω στην γιαννητσων!!
μεχρι τις 1,00 περιπου ητανε τα ζ στους δρομους κ κανανε ελεγχους!!
αφου καποια στιγμη σοβαρεψανε τα πραγματα κ καποια στιγμη στις γυρες μου πανω στην ανναγενησεως πριν βγεις στο σ.σταθμο ειδα μια κλουβα(οχι τα μεγαλα τα μαν που εχουνε)κατι φορντ κ δυο οκταβια απο μπροστα ασφαλιτικα ετοιμα για δραση!! γμτ κερατο μου σαββατιατικα :headbang: :headbang:!!

αφου καταφερα κ βρηκα μετα απο ωρα μια μαυρουλα καλο κομματι,στην σταση μετα την πυροσβεστικη την ειπα για χοτελι κ τι μου λεει..........
50 ευρω για μενα κ 30 το ξενοδοχειο :headbang: :headbang:
με πιασανε τα γελια,παιδια δεν αντεξα!! τι λες κοπελα μου της λεω?????
20 ευρω κ αμα θες αλλιως κατσε εδω κ περιμενε μπας κ σε φορτωσουνε γιατι να ξερεις η περιοχη σημερα εινε γεματη μπατσους κ θα σε μαζεψουνε!!!
με κοιταει με περιεργο υφος κ δεν λεει τιποτα σαν να φοβηθικε λιγο!!
τελως παντων δεν εγινε τιποτα την αφησα κ εφυγα γιατι ετσι κ πηγεναμε θα ητανε σκατα στην αποδοση της οποτε λεω στο καλυτερα!!!
Τι εγινε ρε παιδια ξυπνησανε κ οι μαυρουλες??? θα μας τρελανουνε???
ακου εκει 50+30 το χοτελ!!!
ελπιζω να μην μου συμβη κ με αλλη αυτο!!!

papartouas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2013
Like
2
Πόντοι
1
ειναι το τελευταιο στενο δεξια πριν ξεκινησει η στροφη που μας βγαζει στις διασταυρωσεις με Μοναστηριου
το κοιταω τωρα στο σαϊτ πλοηγος αλλα δε λεει το ονομα του στενου αν και συνεχιζεται και πανω απ'τη Μοναστηριου

Μάλλον λες για την Ηλέκτρας Αποστόλου φίλε.Οδός με ονοματεπώνυμο  :2funny:

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Καλήμερα στην παρέα. Δεν έγραψα λίγες μέρες γιατί έμπαινα από το κινητό και είναι γαμήσι από εκεί το γράψιμο.

Λοιπόν, την Τετάρτη που πέρασε, κατέβηκα κατά τις 21:00, σχετικά νεκρά, λίγες μαυρουλες σκόρπιες Γιαννιτσών και Μοναστηρίου.
Δυο μιλφ+ μπροστά στο παλιό κτελ, οι γνώστες Βουλγάρες στο τελείωμα τις Γιαννιτσών, επιστρωφη για δευτερο περασμα και στην Α.Π. με Γιαννιτσών το Μαρακι με τα τατου,
διπλα της μια ψήλη μελαχρινή ωραία κοπέλα,
και πιο κάτω η Βουλγάρα η μελαχρινή που πάντα φόρα μπότες, άλλα βρωμάει λες και την βάπτισαν σε βοθρολυμάτα, πρέπει να είναι αυτή που έγραψε και ο βιζοχολικ, αυτήν μια φορά την φόρτωσα, κάτσαμε στο πίσω κάθισμα και με τα παράθυρα ανοιχτά δεν αντεχόταν και την έδιωξα άρον-άρον και μάλιστα βγάζοντας την από το αμάξι είδα στο μάλη της κάτι σαν ξερατά, πρέπει να είχε να τα λούση από την πληστοκενο, επαιρνε και 30Ε τότε η πουτάνα.
Τέλος πάντων, ρωτάω την Μαρία πια είναι η κοπέλα διπλα, μια Ρουμάνα μου λέει, μπαίνει στο αμαξι και πάμε στη γκαρσονιέρα της καπου στην ξηροκρινη.
Στο ασανσέρ της λεω -Κοιλίτσα έκανες  -πρησμένη από την περίοδο μου λέει  -Καλά μωρή της λέω, γιατί δεν μου το έλεγες πριν μπεις να φόρτωνα την Ρουμάνα?
Λες και την έπιασα στο φιλότιμο, έκανε την πίπα, αφού σε κάποια φάση έβαλε και τα δυο μπαλάκια στο στόμα, τα ρουφάει και ταυτόχρονα  τραβούσε και το κεφάλι πίσω, νόμιζα ότι θα μου τα ξεριζώσει, πολύ γκαβλα μιλάμε.
50Ε στο χωρο της λοιπόν, άλλα τα δούλεψε τα λεφτά της, περίπου 35 λεπτά η πράξη, μαζί με την παρλα και τον δρόμο καμιά ώρα.

Σήμερα πήγα μετά την δουλειά κατά τις 22:30, η Γιαννιτσών άδεια, μόνο 2 μαυρουλες πάλι μπροστά στο παλιό ΚΤΕΛ, η Λουκία στο κλασικό της πόστο απέναντι από το CITYGATE, οι δυο Βουλγάρες στο τέρμα της Γιαννιτσών, λίγες μαυρουλες πάνω στην Μοναστηρίου και οι Διας να κάνουν κόντρες με τους Ζητα ποιος θα κάνει πάνω κάτω την Γιαννιτσών-Μοναστηρίου πιο γρήγορα.
Μπήκα Γιαννιτσών ξανά απο Κωλέττη και μετά τον Διμακη η Ασπα, ντυμένη με κόκκινο μπουφάν, μαύρη μπλούζα και μαύρο παντελόνι,
την φόρτωσα και πήγαμε σε καβανζα μακριά απο την πιάτσα, τα καθίσματα δεν ξάπλωναν γιατί πίσω ήταν τίγκα στα εργαλεία, οπότε πίπα έξω στα όρθια και μετά αυτή στα 4 να στηρίζετε στο αμάξι και για τελείωμα βγάλσιμο η καπότα και πάνω στα κωλομέρια της.
Περίπου 30 λεπτά η πράξη και 20Ε μείον από τον σημερινό τσίρο άλλα χαλάλι της.

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
αυτη η ασπα τι παπουτσικο φορουσε?

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Kαλημερα στην παρεα ρε παιδια πειτε μου αυτη η Ασπα τι ωρες βγαινει σε ποιο σημειο κ πως ειναι εμφανισιακα γιατι δεν την εχω πετυχει ποτε μα ποτε οτι ωρα κ αν εχω βγει αργα η νωρις!

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86

Συνημμένα

• p-504225-900-both.jpg
    p-504225-900-both.jpg
    42,7 KB · Εμφανίσεις: 24

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
αν εσύ ψάχνεις αυτό  λίγες κοπέλες βγαίνουν έτσι, τώρα είναι μια Βουλγάρα που βγαίνει πάντα Γιαννιτσών με Α. Παντων που φόρα συνεχώς ψιλές μπότες

Συνημμένα

• αρχείο λήψης.jpg
    αρχείο λήψης.jpg
    3 KB · Εμφανίσεις: 15

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
αλλα φόρα και κάτι τέτοιο γιατί η γκόμενα ζέχνει από χιλιόμετρα, έκτος και αν έχεις χρόνια αλλεργική ρινίτιδα, οπότε ορμα

Συνημμένα

• stoles002.jpg
    stoles002.jpg
    17,5 KB · Εμφανίσεις: 15

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Kαλημερα στην παρεα ρε παιδια πειτε μου αυτη η Ασπα τι ωρες βγαινει σε ποιο σημειο κ πως ειναι εμφανισιακα γιατι δεν την εχω πετυχει ποτε μα ποτε οτι ωρα κ αν εχω βγει αργα η νωρις!
Από τις 19:00 έως και τις 07:00.
Από Α. Πάντων έως το τέρμα της Γιαννιτσών και από Τ. Κύπρου έως Α. Παντων στη Μοναστηρίου.

Δεν έχει σταθερές ώρες και πόστο, παντός επιδη κυκλοφορεί με το αστικό, πιο πιθανό είναι να την πετύχεις 22:00 με 23:30 στο κοματι απο Κωλεττη προς το τέρμα της Γιαννιτσών γιατί κατά τις 00:00 παίρνει το τελευταίο για να γυρίσει σπίτι της, κατεβαίνει πάλι με το πρώτο νωρίς το πρωί και συνήθως περπάτα κοντά στο παλιό ΚΤΕΛ Κιλκις.
Είναι περίπου 1,75, λεπτή στρογγυλό κεφάλι, λίγο μεγάλη μύτη και μακρύ μαύρο μάλη
Συνήθως έχει ένα τελειωμένο να την ακολουθεί από κάποια απόσταση, και καλα προστασία, ουτε τον εαυτο του δεν μπορει να προστατεψει
όποτε αν βγεις βραδυ και δεις ενα τελειωμένο να κάθετε μονος του στο πεζοδρομειο μετα το παλιο SOL καπου εκει με κανα πελατη θα ειναι αυτη

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
δοκιμη με την χοντρη την ξανθια βουλγαρα που ειναι μοναστηριου στα φανατια οταν ερχεσαι απο δυτικα για να στριψεις προς γιαννιτσων... απογοητευση πληρη...μηδεν!!!(20 ευρω πιπα γαμησι και καλα)

sfaliaras84

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παλικάρια έκανα χ8ες μια βολτα να δω τι παίζει και είδα μονο μαυράκια.. με 10 ευρω τα δινεις πιπα.. παιζει καμια καλη?? οχι μαυρη..

wolfieluvz

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
:zfuck:kseri kaneis tin trans p einai konta sta dikastiria, pros ton sidirodromiko stathmo . Mia ksanthia me megalo stithos. Tin dokimase kaneis???  :think: bgeni kata tis 00:00

gioulis

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
22
Πόντοι
1
καλημερα ξερει κανεις τι παιζει πισω απο Caligula ,λενε οτι παιζει πιατσα εκει

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
καλημερα ξερει κανεις τι παιζει πισω απο Caligula ,λενε οτι παιζει πιατσα εκει

Εγω εριχνα κανα κατουρημα εκει οταν εκανα στουντιοτσαρκες. Αλλα εχει τυχει και να οδηγαω στο κεντρο και να κατουριεμαι φευγοντας απο εξοδο οποτε παλι παω και κατουραω εκει. Πισσα σκοταδι μονο κανα φαντασμα αν κανει πιατσα εκει.  :2funny:

Ενα Σαββατο βραδυ οταν δουλευε τρελα το λιντο πριν καμια 8ετια παρκαρανε αμαξια ακομα και σε εκεινο το δρομο. Και εψαχνα κι εγω να παρκαρω και περασα απο εκει. Ενα τυπος εδινε πιπα σε ενα τραβελι και στο δευτερο περασμα που εκανα γιατι δεν εβρισκα παρκινγκ το τραβελι σκουπιζοταν με χαρτομαντιλο :2funny:

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Καλημέρα σας.
Τελικά η ασφάλεια έχει κάνει καλή δουλειά κάτω γιατί όλα τα καλά τεμάχια έχουν εξαφανισθεί, εκτός και αν είμαι εγώ τόσο γκαντεμης και τις ώρες που περνούσα δεν είχε τίποτε.
Αντιστρόφως λοιπόν:
Εχτες, 23:00 με 00:00, οι γνώστες Βουλγαρες στην α. Πάντων, μετρημένες 6. μαύρουλες στην γιαννιτσών και την μοναστηρίου, 3 Βουλγαρες στο τέρμα της γιαννιτσών. α και ένα πρεζονι και μια γηφτισα.
Προχτες την ίδια ώρα το ίδιο, εκτός από το πρεζονι και την γηφτισα.
Κυριακή 00:00 με 01:00 πάλι νεκρα, αλλά μπροστά στο παλιό κτελ ήταν μια κοπέλα που έμοιαζε με μια που είχα αναφέρει σε προηγούμενο μήνυμα ότι θαθα την εχω στα υπόψην, αλλά την φόρτωσε άλλος μέχρι να κάνω την γύρα.
  Τελικά φορτωσα μια ελευθερία, που ήταν μέσα σε αμάξι στο τέρμα της γιαννιτσών.  20€ πίπα μέτρια αλλά χωρίς βιασύνες, από εμφάνιση μέτρια με κοιλίτσα και πεσμένο βυζί.
Για το Τέλος, μια ιστορία απογοητεύσεις, οργής και εκδίκησης.
Ήταν την Παρασκευή και δούλευα στο γραφείο ως τις 01:00, έκανα εκεί ένα ντουζ, φόρεσα και καθαρό σλιπ, και κατέβηκα στην πιάτσα.
Στην αρχή της γιαννιτσών ένα βουλγαράκη νεαρό και εμφανισημο.
Δεν έκανα παζάρι για να μην χαθεί η αίσθηση και το χρώμα της συνουσίας, μου είπε 25€.
Πήγαμε μπροστά από το γυάλινο κτήριο, μου είπε να βγούμε έξω, της είπα όχι, μόνο πίπα θέλω μέσα στο αμάξι. Της έδωσα τα 15€ τα αλλά όταν τελειώσεις.
η πίπα χάλια, 3 λεπτά να βάλει την καποτα, λίγο στο στόμα και όλο τον έπαιζε με το χέρι.
Στο 5λεπτό χτύπα το κινητό της και μου λέει- τέλος ώρα. Αν δεν τελειώσω δεν πληρώνετε της λέω.Άρχισε πάλι να μου τον παίζει και να μου λέει τελείωνε.
Αε 3 λεπτά ξανά το κινητό της.
την ψώνια και της λέω παμε να φύγουμε.
Βγενω γιαννιτσών μπροστά στην εθνική και βλέπω μπροστά στο ΣΕΛ 2 μηχανές της Δίας και μια Ζ.
Σταματά λίγο πιο Κάτω και την λέω να κατέβει, - όχι εδώ μου λέει,-εδώ της λέω και την κατέβαζε με το ζόρι. Ανοίγω και το παράθυρο βγάζω τα λεφτά που δεν της είχα δώσει και την φωνάζω - τα λεφτά ξέχασες, και η ηλίθια τα πήρε, ούτε βλέπω το ζητά να καβάλα την μηχανή και την έκανα.
Έκανα μια γύρα και την είχαν μπουζουριασει.
Πολύ το χάρηκα για την συγκεκριμένη.

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
Για το Τέλος, μια ιστορία απογοητεύσεις, οργής και εκδίκησης.
Ήταν την Παρασκευή και δούλευα στο γραφείο ως τις 01:00, έκανα εκεί ένα ντουζ, φόρεσα και καθαρό σλιπ, και κατέβηκα στην πιάτσα.
Στην αρχή της γιαννιτσών ένα βουλγαράκη νεαρό και εμφανισημο.
Δεν έκανα παζάρι για να μην χαθεί η αίσθηση και το χρώμα της συνουσίας, μου είπε 25€.
Πήγαμε μπροστά από το γυάλινο κτήριο, μου είπε να βγούμε έξω, της είπα όχι, μόνο πίπα θέλω μέσα στο αμάξι. Της έδωσα τα 15€ τα αλλά όταν τελειώσεις.
η πίπα χάλια, 3 λεπτά να βάλει την καποτα, λίγο στο στόμα και όλο τον έπαιζε με το χέρι.
Στο 5λεπτό χτύπα το κινητό της και μου λέει- τέλος ώρα. Αν δεν τελειώσω δεν πληρώνετε της λέω.Άρχισε πάλι να μου τον παίζει και να μου λέει τελείωνε.
Αε 3 λεπτά ξανά το κινητό της.
την ψώνια και της λέω παμε να φύγουμε.
Βγενω γιαννιτσών μπροστά στην εθνική και βλέπω μπροστά στο ΣΕΛ 2 μηχανές της Δίας και μια Ζ.
Σταματά λίγο πιο Κάτω και την λέω να κατέβει, - όχι εδώ μου λέει,-εδώ της λέω και την κατέβαζε με το ζόρι. Ανοίγω και το παράθυρο βγάζω τα λεφτά που δεν της είχα δώσει και την φωνάζω - τα λεφτά ξέχασες, και η ηλίθια τα πήρε, ούτε βλέπω το ζητά να καβάλα την μηχανή και την έκανα.
Έκανα μια γύρα και την είχαν μπουζουριασει.
Πολύ το χάρηκα για την συγκεκριμένη.

Ο πραγματικός Blackadder θα ήταν περήφανος.

Ερώτηση: μια ψηλή λεπτή μελαχρινή, μέτριο πρόσωπο, κοντό μαλλί, όχι μικρή σε ηλικία, που βγαίνει πέριξ Α. Πάντων και Γιαννιτσών γύρω στις 12-3 λέει τίποτα;

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26

:2funny: :2funny: :2funny:
να σε καλα ρε φιλε με εκανες κ γελασα!!!
εκανα λογκ ιν μονο κ μονο να σχολιασω  για αυτο που ειπες!!

αν κ εχω καιρο να βγω στισ τσαρκες κ εχω κοπει λιγο απο το αθλημα τα πραγματα ειναι χαλια ρε παιδια!!!

απο αυτα που διαβαζω κ στο αλλο φορουμ στα μασατζιδικα γενικα εχει πεσει πολυ κυνηγητο απο παντου!!

σε λιγο θα περνουμε την αστυνομια τηλ να μας λεει ποια μαγαζια εχουν αφησει ανοιχτα μπουρδελα-στουντιο-πιατσες.............
τι να πω ρε γμτ.......................

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
παιδια help!!! θελω να μου πει καποιος συναγωνιστης, αν γνωριζει 2 αδερφες τσιγγανες μαρια-ελενη,η μαρια ειναι μια πολυ λεπτη αδυνατη με κοντο καρε μαλι και τατουαζ και κουτσαινει υπερβολικα..... αν την ξερει καποιος θελω να τον ρωτησω κατι... δεν ειναι τιποτα κακο παντως :)
ας με στειλει ενα πμ να τα πουμε
thanks

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ε αφού δεν έκανε καλή πίπα παίχτη κι ας φορούσες καθαρό βρακι τοτε σωστά την έδωσες στους μπάτσους  :headbang:
Τι να πεις , αυτο το σάιτ κάθε μέρα και μια έκπληξη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom