bizoholik
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2013
- Like
- 218
- Πόντοι
- 26
καλησπερα στην παρεα......
καστελ ευχαριστω!!
σαββατο βραδυ απο τις 9,30 στους δρομους αλλα η βολτα μου ελειξε αδοξα!! δυστηχως!!!
απο την στιγμη που πηγα δεν ειχε τιποτα μονο λιγες μαυρουλες στο παλιο κτελ πανω στην γιαννητσων!!
μεχρι τις 1,00 περιπου ητανε τα ζ στους δρομους κ κανανε ελεγχους!!
αφου καποια στιγμη σοβαρεψανε τα πραγματα κ καποια στιγμη στις γυρες μου πανω στην ανναγενησεως πριν βγεις στο σ.σταθμο ειδα μια κλουβα(οχι τα μεγαλα τα μαν που εχουνε)κατι φορντ κ δυο οκταβια απο μπροστα ασφαλιτικα ετοιμα για δραση!! γμτ κερατο μου σαββατιατικα !!
αφου καταφερα κ βρηκα μετα απο ωρα μια μαυρουλα καλο κομματι,στην σταση μετα την πυροσβεστικη την ειπα για χοτελι κ τι μου λεει..........
50 ευρω για μενα κ 30 το ξενοδοχειο
με πιασανε τα γελια,παιδια δεν αντεξα!! τι λες κοπελα μου της λεω?????
20 ευρω κ αμα θες αλλιως κατσε εδω κ περιμενε μπας κ σε φορτωσουνε γιατι να ξερεις η περιοχη σημερα εινε γεματη μπατσους κ θα σε μαζεψουνε!!!
με κοιταει με περιεργο υφος κ δεν λεει τιποτα σαν να φοβηθικε λιγο!!
τελως παντων δεν εγινε τιποτα την αφησα κ εφυγα γιατι ετσι κ πηγεναμε θα ητανε σκατα στην αποδοση της οποτε λεω στο καλυτερα!!!
Τι εγινε ρε παιδια ξυπνησανε κ οι μαυρουλες??? θα μας τρελανουνε???
ακου εκει 50+30 το χοτελ!!!
ελπιζω να μην μου συμβη κ με αλλη αυτο!!!
καστελ ευχαριστω!!
σαββατο βραδυ απο τις 9,30 στους δρομους αλλα η βολτα μου ελειξε αδοξα!! δυστηχως!!!
απο την στιγμη που πηγα δεν ειχε τιποτα μονο λιγες μαυρουλες στο παλιο κτελ πανω στην γιαννητσων!!
μεχρι τις 1,00 περιπου ητανε τα ζ στους δρομους κ κανανε ελεγχους!!
αφου καποια στιγμη σοβαρεψανε τα πραγματα κ καποια στιγμη στις γυρες μου πανω στην ανναγενησεως πριν βγεις στο σ.σταθμο ειδα μια κλουβα(οχι τα μεγαλα τα μαν που εχουνε)κατι φορντ κ δυο οκταβια απο μπροστα ασφαλιτικα ετοιμα για δραση!! γμτ κερατο μου σαββατιατικα !!
αφου καταφερα κ βρηκα μετα απο ωρα μια μαυρουλα καλο κομματι,στην σταση μετα την πυροσβεστικη την ειπα για χοτελι κ τι μου λεει..........
50 ευρω για μενα κ 30 το ξενοδοχειο
με πιασανε τα γελια,παιδια δεν αντεξα!! τι λες κοπελα μου της λεω?????
20 ευρω κ αμα θες αλλιως κατσε εδω κ περιμενε μπας κ σε φορτωσουνε γιατι να ξερεις η περιοχη σημερα εινε γεματη μπατσους κ θα σε μαζεψουνε!!!
με κοιταει με περιεργο υφος κ δεν λεει τιποτα σαν να φοβηθικε λιγο!!
τελως παντων δεν εγινε τιποτα την αφησα κ εφυγα γιατι ετσι κ πηγεναμε θα ητανε σκατα στην αποδοση της οποτε λεω στο καλυτερα!!!
Τι εγινε ρε παιδια ξυπνησανε κ οι μαυρουλες??? θα μας τρελανουνε???
ακου εκει 50+30 το χοτελ!!!
ελπιζω να μην μου συμβη κ με αλλη αυτο!!!