Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Ε αφού δεν έκανε καλή πίπα παίχτη κι ας φορούσες καθαρό βρακι τοτε σωστά την έδωσες στους μπάτσους  :headbang:
Τι να πεις , αυτο το σάιτ κάθε μέρα και μια έκπληξη
Καλησπέρα.
Το (καθαρό σλιπ) και το (Δεν έκανα παζάρι για να μην χαθεί η αίσθηση και το χρώμα της συνουσίας) ήταν χιούμορ για κάποια σχόλια της Nirvana μερικές σελίδες πιο πίσω.
Δεν την ψώνισα με την πίπα της, πίπες μέτριες ή κακές κάνουν πολλές κοπέλες στην πιάτσα, άλλα τουλάχιστον προσπαθούν να τελειώσουν αυτό που κάνουν.
Κατεβαίνω χρόνια κάτω, έχω πάει με ότι θες, Ελληνίδες, Ρουμανες, γυφτοπούλες, Νιγηριανές, Τρανσ, αλλα πραγματικά, χειρότερες από τις Βουλγάρες εκεί κάτω δεν έχω συναντήσει.
Η συμπεριφορά της κοπέλας ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.
δεν είχε ούτε 10 λεπτά συνολικά που μπήκε στο αμάξι και μόλις χτύπησε το κινητό μου λέει "Τέλος ώρα" και μου ζητάει να την πληρώσω και τα υπόλοιπα για να φύγει και εγώ έμεινα :jerking:.
Τελος πάντων, αν ήταν λιγο έξυπνη δεν θα γυρνούσε να πάρει και τα υπόλοιπα άλλα θα είχε ανέβει το στενό για το Ροτόντα και θα την είχε γλιτώσει, ούτε εγώ είμαι τόσο βλάκας να πάω μπροστά στην ασφάλεια να την αφήσω.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Ερώτηση: μια ψηλή λεπτή μελαχρινή, μέτριο πρόσωπο, κοντό μαλλί, όχι μικρή σε ηλικία, που βγαίνει πέριξ Α. Πάντων και Γιαννιτσών γύρω στις 12-3 λέει τίποτα;
Πρέπει να είναι η Ρουμάνα που ήταν μαζί με την Μαρία με τα τατουάζ πριν λίγες μέρες κάτω στην πιάτσα, μια ψιλή με αγορε μαλι αν μιλάμε για την ίδια.

NIRBANA

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Καλησπέρα.
Το (καθαρό σλιπ) και το (Δεν έκανα παζάρι για να μην χαθεί η αίσθηση και το χρώμα της συνουσίας) ήταν χιούμορ για κάποια σχόλια της Nirvana μερικές σελίδες πιο πίσω.
Δεν την ψώνισα με την πίπα της, πίπες μέτριες ή κακές κάνουν πολλές κοπέλες στην πιάτσα, άλλα τουλάχιστον προσπαθούν να τελειώσουν αυτό που κάνουν.
Κατεβαίνω χρόνια κάτω, έχω πάει με ότι θες, Ελληνίδες, Ρουμανες, γυφτοπούλες, Νιγηριανές, Τρανσ, αλλα πραγματικά, χειρότερες από τις Βουλγάρες εκεί κάτω δεν έχω συναντήσει.
Η συμπεριφορά της κοπέλας ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.
δεν είχε ούτε 10 λεπτά συνολικά που μπήκε στο αμάξι και μόλις χτύπησε το κινητό μου λέει "Τέλος ώρα" και μου ζητάει να την πληρώσω και τα υπόλοιπα για να φύγει και εγώ έμεινα :jerking:.
Τελος πάντων, αν ήταν λιγο έξυπνη δεν θα γυρνούσε να πάρει και τα υπόλοιπα άλλα θα είχε ανέβει το στενό για το Ροτόντα και θα την είχε γλιτώσει, ούτε εγώ είμαι τόσο βλάκας να πάω μπροστά στην ασφάλεια να την αφήσω.
Φαντάσου τη μπόχα ούρων   για ν μη αντέξει ούτε τρία λεπτά  η κοπέλα :zfuck: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Φαντάσου τη μπόχα ούρων   για ν μη αντέξει ούτε τρία λεπτά  η κοπέλα :zfuck: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

"Κοπελιά",
α) Στέλνεις ΡΜ (τηλέφωνο, καμιά φώτο, κλπ)
β) Βρισκόμαστε για καμιά :pipa1:,για αρχή στο αμάξι για να είναι και το σκηνικό το ίδιο
και μετά αντικειμενικά πλεον θα μπορείς να μας γράψεις την γνώμη σου.

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Καλά αυτή ήταν απίστευτη περίπτωση. Άλλά και η συμπεριφορά της για κόκκινη κάρτα! Άκου κει να χτυπάει το κινητό και να σου λέει τέλος!  >:(

NIRBANA

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
ΦΩΤΟ έχω στο προφίλ και μάλιστα δικές μου
Τηλέφωνο δίνω εκεί που αξίζει και όχι σε άπλυτους
Τη γνώμη μου τη γράφω διαβάζοντας αυτά που γράφεις ,οπότε καταλαβαίνω τη βιολί βαράς και όταν γράφεις για NIRBANA θα δέχεσαι και της απαντήσεις 
:idiot:

NIRBANA

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Καλά αυτή ήταν απίστευτη περίπτωση. Άλλά και η συμπεριφορά της για κόκκινη κάρτα! Άκου κει να χτυπάει το κινητό και να σου λέει τέλος!  >:(
Γιάννη  τους παίρνουν χαμπάρι  τους Μ@@@@@  και τους δουλεύουν ,όλα τα αλλά είναι δικές του ιστορίες 

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
Τη γνώμη μου τη γράφω διαβάζοντας αυτά που γράφεις ,οπότε καταλαβαίνω τη βιολί βαράς και όταν γράφεις για NIRBANA θα δέχεσαι και της απαντήσεις 

βρε κοπελια ηθελα να ηξερα που την βρισκεις τοση ορεξη????????????????????
ουτε σε προκαλεσε ο μπλακ αντερ ουτε τιποτα κ εσυ τον απαντας με τον χειροτερο τροπο!!

βρε καλο μου κοριτσι..................γιατι γιατι το κανεις αυτο???

παρεπιπτοντως αν θελεις στειλε μου ενα πμ το τηλεφωνακι σου να βρεθουμε απο κοντα.......
θελω σεξακι με κολαρακι φυσικα,μια ωρα το ραντεβουμας με ολα μεσα cim,cif.anal.69,70,71,72 κτλ τα ξερεις τα υποληπα μην τα λεω!!

40 ευρω καλα ειναι????

NIRBANA

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Χαμηλής ποιότητας  κορίτσια, χαμηλής ποιότητας πελάτες που δεν έχουν στο αυτοκίνητο ούτε χαρτί ,παζαρεύουν 5 εύρο για ηδονή,  οι κοπέλες μυρίζουν, οι πελάτες έχουν λερωμένα σλιπ
Άστα να πάνε   :headbang:   
αυτα για εσενα

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.489
Πόντοι
34.538
Καλημέρα σας.
Τελικά η ασφάλεια έχει κάνει καλή δουλειά κάτω γιατί όλα τα καλά τεμάχια έχουν εξαφανισθεί, εκτός και αν είμαι εγώ τόσο γκαντεμης και τις ώρες που περνούσα δεν είχε τίποτε.
Αντιστρόφως λοιπόν:
Εχτες, 23:00 με 00:00, οι γνώστες Βουλγαρες στην α. Πάντων, μετρημένες 6. μαύρουλες στην γιαννιτσών και την μοναστηρίου, 3 Βουλγαρες στο τέρμα της γιαννιτσών. α και ένα πρεζονι και μια γηφτισα.
Προχτες την ίδια ώρα το ίδιο, εκτός από το πρεζονι και την γηφτισα.
Κυριακή 00:00 με 01:00 πάλι νεκρα, αλλά μπροστά στο παλιό κτελ ήταν μια κοπέλα που έμοιαζε με μια που είχα αναφέρει σε προηγούμενο μήνυμα ότι θαθα την εχω στα υπόψην, αλλά την φόρτωσε άλλος μέχρι να κάνω την γύρα.
  Τελικά φορτωσα μια ελευθερία, που ήταν μέσα σε αμάξι στο τέρμα της γιαννιτσών.  20€ πίπα μέτρια αλλά χωρίς βιασύνες, από εμφάνιση μέτρια με κοιλίτσα και πεσμένο βυζί.
Για το Τέλος, μια ιστορία απογοητεύσεις, οργής και εκδίκησης.
Ήταν την Παρασκευή και δούλευα στο γραφείο ως τις 01:00, έκανα εκεί ένα ντουζ, φόρεσα και καθαρό σλιπ, και κατέβηκα στην πιάτσα.
Στην αρχή της γιαννιτσών ένα βουλγαράκη νεαρό και εμφανισημο.
Δεν έκανα παζάρι για να μην χαθεί η αίσθηση και το χρώμα της συνουσίας, μου είπε 25€.
Πήγαμε μπροστά από το γυάλινο κτήριο, μου είπε να βγούμε έξω, της είπα όχι, μόνο πίπα θέλω μέσα στο αμάξι. Της έδωσα τα 15€ τα αλλά όταν τελειώσεις.
η πίπα χάλια, 3 λεπτά να βάλει την καποτα, λίγο στο στόμα και όλο τον έπαιζε με το χέρι.
Στο 5λεπτό χτύπα το κινητό της και μου λέει- τέλος ώρα. Αν δεν τελειώσω δεν πληρώνετε της λέω.Άρχισε πάλι να μου τον παίζει και να μου λέει τελείωνε.
Αε 3 λεπτά ξανά το κινητό της.
την ψώνια και της λέω παμε να φύγουμε.
Βγενω γιαννιτσών μπροστά στην εθνική και βλέπω μπροστά στο ΣΕΛ 2 μηχανές της Δίας και μια Ζ.
Σταματά λίγο πιο Κάτω και την λέω να κατέβει, - όχι εδώ μου λέει,-εδώ της λέω και την κατέβαζε με το ζόρι. Ανοίγω και το παράθυρο βγάζω τα λεφτά που δεν της είχα δώσει και την φωνάζω - τα λεφτά ξέχασες, και η ηλίθια τα πήρε, ούτε βλέπω το ζητά να καβάλα την μηχανή και την έκανα.
Έκανα μια γύρα και την είχαν μπουζουριασει.
Πολύ το χάρηκα για την συγκεκριμένη.
Ρε φιλε εχεις σλιπακια στο γραφειο?
:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
βρε κοπελια ηθελα να ηξερα που την βρισκεις τοση ορεξη????????????????????
ουτε σε προκαλεσε ο μπλακ αντερ ουτε τιποτα κ εσυ τον απαντας με τον χειροτερο τροπο!!

βρε καλο μου κοριτσι..................γιατι γιατι το κανεις αυτο???

παρεπιπτοντως αν θελεις στειλε μου ενα πμ το τηλεφωνακι σου να βρεθουμε απο κοντα.......
θελω σεξακι με κολαρακι φυσικα,μια ωρα το ραντεβουμας με ολα μεσα cim,cif.anal.69,70,71,72 κτλ τα ξερεις τα υποληπα μην τα λεω!!

40 ευρω καλα ειναι????

Φιλαράκι, μην το παζαρέυεις γιατί θα χαθεί η αίσθηση και το χρώμα της συνουσίας.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Ρε φιλε εχεις σλιπακια στο γραφειο?
:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
΄
Και σλιπ και ρούχα και κοστούμια.
Δεν είναι ακριβώς "γραφείο". Έτσι το λέω για συντομία
Εργαστήριο είναι, έχει και το γραφείο του, όπως και μπάνιο και κουζινακι.
Εκεί αλαζω πάντα πρην γυρίσω σπίτι.
Εχει και καναπε  :knockinb:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
΄
Και σλιπ και ρούχα και κοστούμια.
Δεν είναι ακριβώς "γραφείο". Έτσι το λέω για συντομία
Εργαστήριο είναι, έχει και το γραφείο του, όπως και μπάνιο και κουζινακι.
Εκεί αλαζω πάντα πρην γυρίσω σπίτι.
Εχει και καναπε  :knockinb:
μα αυτο δεν ειναι εργασιακος χωρος...ειναι μια οαση  :grin:
θελω να με προσλαβεις

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86

Αν θες να συνεχίσεις να spamαρης υπάρχει και αντοιστιχο thread.
Εσύ να σχολιάζεις όλους άλλα να μην δεχεσε σχόλια από κανένα?
Και στη τελική, FORUM ενημερώσεις είναι, κανε και εσύ μια ενημέρωση, έστω και από την ανάποδη,
π.χ. -πηγα με τον ΚΩΣΤΑ, καναμε το απλο, πηρα 30€
    -πηγα με τον ΝΤΙΝΟ, καναμε το χαλαρο, πηρα 40€

-πηγα με τον ΜΗΤΣΟ, καναμε το εξρα. πηρα 60€
    -πηγα με τον ΤΑΚΗ, καναμε το φουλ, πηρα 100€

απλα πραγματα, αυτα ζηταμε εδω.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
μα αυτο δεν ειναι εργασιακος χωρος...ειναι μια οαση  :grin:
θελω να με προσλαβεις
Έχω μόνο συνεργάτες, οχι προσωπικό, τι επαγγέλλεστε αν επιτρέπετε?

σμσ. το ¨"μπουρδελιαρης" δεν είναι αποδεκτή απάντηση.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Κυριακή βράδυ λοιπόν, για να επιστρέψουμε και στην πιάτσα, πέρασμα από Γιαννιτσών κατά τις 22:30,
από δυτικά προς κέντρο, μια γρια έκανε πιάτσα κοντά στην στάση μετά το Φιλοξενία.
Η Ελευθερία μέσα στο αμάξι στο χωματόδρομο απέναντι από την διχάλα.
Στην διχάλα της Γιαννιτσών μια μιλφ μελαχρινή, καρέ μαύρο μάλη και φαινόταν ότι είχε και καλό  :tits:.
Απέναντι η μια από τις δυο Βουλγάρες που συχνάζουν εκεί στα σκαλάκια.
Μέχρι το CITY GATE μετά νεκρά.
Η Λουκία σταθερή στο πόστο της Γιαννιτσών με Χαλκίδος.
Μπροστά στο παλιό ΚΤΕΛ 3 μαυρουλες.
Κάνω την γύρα από το Ροτόντα.
Α. Πάντων οι 3 Βουλγάρες και μπροστά στο Ροτόντα η ξανθιά η Βουλγάρα η λίγο γεματουλα (νομίζω αυτή γενισε πρόσφατα).
Απέναντι από τον Μπαζακα, η Μαρία με τα τατουάζ και η Ασπα.
Και οι δυο που είχα χαμένες μαζί.
θα φόρτωνα την Μαρία λόγω αδυναμίας, άλλα είχε σταματήσει άλλος και την πρόλαβε.
Πήρα την Ασπα, με ρώτησε αν θέλω ξενοδοχείο, την λέω πάμε.
Πήγαμε στο ΟΛΙΜΠΙΚ, αρκετά καλύτερο απο το Καστοριά και στα 25€
Η συμφωνία 2 εκτονώσεις 50€, ασχέτως ώρας.
Για την πίπα της έχω γράψει και άλλες φόρες ότι δεν παίζετε.
Στα του αγώνα αποδείχτηκε χαμηλότερη των προσδοκιών, κουράστηκε γρήγορα και μου είπε για δικαιολογία ότι πονάει το πόδι της.
Συνέχισε πάλι με πίπα και με τελείωσε στο μικρο της στήθος.
Κάναμε απο 1 ντουζ και αφού χαλαρώσαμε κάνα 10λεπτο ξεκίνησε πάλι με πίπα και φιλιά παντού, την λέω να ασχοληθεί λίγο παραπάνω με τα μπαλάκια γιατί εκεί με καυλώνει πολύ. λοιπόν η πουτάνα τα έκανε στην κυριολεξία καραμέλες, πέρα δώθε τα πηγενε μες στο στόμα της.
συνέχισε την βαθιά πίπα μέχρι που ολοκλήρωσα μέσα στο στόμα της.
πήγε στο μπάνιο, τα έφτυσε στο νιπτήρα και αφου κάναμε απο 1 ντουζ ακόμα ντυθήκαμε και φύγαμε.
Συνολικό κόστος 75€ και συνολικός χρόνος περίπου 1:40λ. Φύγαμε από το ξενοδοχείο κατά τις 01:00.

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
..Πήρα την Ασπα, με ρώτησε αν θέλω ξενοδοχείο, την λέω πάμε.
Πήγαμε στο ΟΛΙΜΠΙΚ, αρκετά καλύτερο απο το Καστοριά και στα 25€
Η συμφωνία 2 εκτονώσεις 50€, ασχέτως ώρας.
Για την πίπα της έχω γράψει και άλλες φόρες ότι δεν παίζετε.
Στα του αγώνα αποδείχτηκε χαμηλότερη των προσδοκιών, κουράστηκε γρήγορα και μου είπε για δικαιολογία ότι πονάει το πόδι της.
Συνέχισε πάλι με πίπα και με τελείωσε στο μικρο της στήθος.
Κάναμε απο 1 ντουζ και αφού χαλαρώσαμε κάνα 10λεπτο ξεκίνησε πάλι με πίπα και φιλιά παντού, την λέω να ασχοληθεί λίγο παραπάνω με τα μπαλάκια γιατί εκεί με καυλώνει πολύ. λοιπόν η πουτάνα τα έκανε στην κυριολεξία καραμέλες, πέρα δώθε τα πηγενε μες στο στόμα της.
συνέχισε την βαθιά πίπα μέχρι που ολοκλήρωσα μέσα στο στόμα της.
πήγε στο μπάνιο, τα έφτυσε στο νιπτήρα και αφου κάναμε απο 1 ντουζ ακόμα ντυθήκαμε και φύγαμε.
Συνολικό κόστος 75€ και συνολικός χρόνος περίπου 1:40λ. Φύγαμε από το ξενοδοχείο κατά τις 01:00.
  Άψογη ενημέρωση φίλε !  :thumbsup: Δεν έχω εμπειρία από πιάτσες για να τη ξέρω τη δεσποινίδα αλλά αν είναι έστω και λίγο εμφανίσιμη, σ'αυτά τα χρήματα που αναφέρεις,σε ξενοδοχείο για τόσην ώρα,με 2 μπαλάκια και cim ακούγεται πάρα πολύ καλό. Μπράβο  ;)

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
Φιλαράκι, μην το παζαρέυεις γιατί θα χαθεί η αίσθηση και το χρώμα της συνουσίας.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλα μειλαμε οταν το εγραψες εσκασα στα γελια ρε φιλε!!!!!!!!!
επρεπε να να ειχα μια καμερα να εβλεπες τα μουτρα μου!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom