Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
βουλγαρες εχει καμια 10αρια αλλα οχι παντα,θα τις βρεις γυρω απο το ξεν/χειο, η μαρια ναι ειναι ξεπετα πλεον,καποτε ηταν δυνατο χαρτι στην πιατσα και τα εκανε ολα....
ελληνιδες σχεδον τιποτα εκτωα απο κατι γερασμενες κουκουβαγιες αν και που και που σκαει μυτη και κανα καλο οπως η ασπα,
μετα θα βρεις αρκετες τσιγγανες αν εισαι του σπορ αλλα κρατα τα ματια σου πανω τους γιατι ολο και κατι θα σου τσουρνεψουνε...
τηλεφωνα μην ψαχνεις γιατι κανενα νουμερο δεν ζει παραπανω απο βδομαδα

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Με τσιγγάνες γενικά θέλει προσοχή! Υπάρχει περίπτωση να σου την πέσουνε τίποτα δικοί τους για να σου πάρουν διάφορα;

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Με τσιγγάνες γενικά θέλει προσοχή! Υπάρχει περίπτωση να σου την πέσουνε τίποτα δικοί τους για να σου πάρουν διάφορα;
οχι φιλε δεν παιζει να σου την πεσει κανενας,απλα αυτες εχουν μακρια χερια....
εκτος φυσικα και αν πας γυρευωντας....

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Παιδες καλησπερα γνωριζει κανεις αν η Ασπα η η Ριτα βγαινουν καθολου γιατι οσες φορες εχω περασει δεν εχω πετυχει καμια απο τις 2!

rakor

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2012
Like
12
Πόντοι
0
Παίδες το Σάββατο το βράδυ κατά τις 23:30 γινόταν τις πουτάνας είχε σχεδόν σε κάθε γωνιά από 2 – 3. Οι μαύρες εκεί στα πόστα τους (τίποτα το ενδιαφέρων) στις υπόλοιπες εξίσου τίποτα το ενδιαφέρων εκτός από μία (κοντούλα μελαχρινή, εγώ δεν την έχω ξαναδεί) η οποία ήταν επί της Μοναστηρίου με Χαλκίδος αλλά μπροστά μου προπορευόταν ένα παπάκι ο οποίος δεν ξέρω τι είπαν αλλά η τύπισσα εξαφανίστηκε. εώς τις 00:30 εξαφανίστηκαν σχεδόν όλες. Οπότε πάλι έτσι μείναμε  :piss:

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
χτεσινη βολτα, 3 βουλγαρες στο ροτοντα κλασσικα με την μια να μην την ξαναεχω δει,ξανθο κοτσο μαλλι ωραιο κορμακι και κωλος για οσκαρ,δεν τις παιρνω γιατι φοβαμαι για ξεπετα....
τερμα γιαννητσων αλλες 3 βουλγαρες κλασσικες στο σημειο, κανα δυο αδεσποτες καζαμπουμπου στο ενδιαμεσο αλλα ανευ σχολιασμου
προς τα κτελ η γνωστη τσιγγανα με τα γυαλια...
αυτααααα

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Για την ξεπετα που λες καλά κανεις και δεν φορτώνεις. Οι περισσότερες ειναι όντως ξεπετες.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
μελαχρινη λεπτη, τατοο και σκουλαρικια

tolisv

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Xthes to vradi tpt.. pisw apo ton opap ena traveli mesa se ena ceicento kokkino kai ena allo traveli mesa se ena visini c3. a kai mia ksanthia se mia mercedes mauri (poia einai auti?) genika tpt ...

sfaliaras84

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Η Ξανθια μεσα στην Mercendes ειναι τραβελος... :headbang:

sfaliaras84

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια είχα πετυχει μια ξανθια σε αμαξι μεσα κ ελεγε απο 50ευρω μονο στο αμαξι της η σε ξενοδοχειο .. ξερει κανεις κατι παραπανο γιαυτο ? ( που θα το βρω αμα κατεβαινει ακομα γιατι δεν το πετυχαινω..)

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
νομιζω οτι ειναι σε αυτοκινητο ειναι και τραβελος

rakor

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2012
Like
12
Πόντοι
0
Από χτες το βράδυ μέχρι και σήμερα το πρωί, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, διενήργησαν ελέγχους στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών και βεβαίωσαν πταισματικές παραβάσεις του Νόμου «Περί Εκδιδομένων επ' αμοιβή προσώπων» σε βάρος 10 αλλοδαπών γυναικών.

Επίσης, τα ξημερώματα, κατόπιν ελέγχου που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας, συνελήφθη 71χρονη, διότι λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνη οίκο ανοχής ιδιοκτησίας 33χρονης, που αναζητείται, χωρίς να διαθέτει την προβλεπόμενη από τον Νόμο άδεια εγκατάστασης. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι εντός του οίκου εργαζόταν, ως εκδιδόμενο πρόσωπο, 20χρονη αλλοδαπή, σε βάρος της οποίας βεβαιώθηκε πταισματική παράβαση.

Seleo.gr News

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Καλήμερα σας.
Ένα όμορφο ατύχημα που είχα μέσα Νοέμβρη στο χέρι, με άφησε μακριά από δουλειές, πιάτσες και πολλά άλλα.
Μονό τα παιδιά το καταχαρήκαν που ήμουν όλη μέρα στο σπίτι.
Τελος παντων, πριν κάνα 2 βδομάδες που άρχισα να ξαναοδηγώ και να κατεβαίνω στο μαγαζί έκανα και μερικά περάσματα στην πιάτσα.
Σε γενικές γραμμές δεν υπήρχε και κάτι το αξιόλογο για να γραφτή.
Δυο φορές πήρα την Μαρια, στο χώρο της όμως οχι στο αμάξι.
Μια φορά πήρα την Ρίτα και πήγαμε στο Ολυμπικ.
Και πριν λίγες μέρες φόρτωσα μια νεαρή, Αννα μου είπε ότι την λένε, ωραίο πιπινακι, την πέτυχα μεσημέρι προς απόγευμα απέναντι από το City Gate. Μου είπε 20€. Πήγαμε μετά τα ΚΤΕΛ.
Η κοπέλα δεν μπορείς να πεις ότι το κατέχει το σπορ.
Μου ζήτησε να βάλω εγώ την καπότα, με έπιασαν τα γέλια, "καλά κοπελιά τον νάρθηκα στο χέρι δεν τον βλέπεις? Μήπως να σου ξεχωρίσω και φακές?" της λέω.
Με τα ζόρια μου την πέρασε και ξεκίνησε μια πίπα μέτρια, τελικά με τελείωσε με το χέρι.
Πάντως πρέπει να παραδεχτώ ότι ήταν πολύ φιλότιμη, ούτε μια φορά δεν είπε "Άντε τελείωνε", είχε υπομονή και ήταν συνεχώς γελαστή και ευχάριστη.
Της ζήτησα τηλέφωνο, μου είπε δεν έχει, και ότι κατεβαίνει πάντα νωρίς και θα την βρίσκω στην πιάτσα.
Την ρώτησα για χώρο ή χοτελι και μου είπε 50€ σε χοτελ με δυο εκτονώσεις.
Θα την δοκιμάσω ξανά όταν την πετύχω για χοτελ όμως.

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Περαστικά!

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Γαμησετα φιλε.
Λαμαρινα VS Χερι, σημειωστε 1.

Συνημμένα

• 2013-11-09 17.06.19-1.jpg
    2013-11-09 17.06.19-1.jpg
    19,6 KB · Εμφανίσεις: 16

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Καλήμερα σας.
Ένα όμορφο ατύχημα που είχα μέσα Νοέμβρη στο χέρι, με άφησε μακριά από δουλειές, πιάτσες και πολλά άλλα.
Μονό τα παιδιά το καταχαρήκαν που ήμουν όλη μέρα στο σπίτι.
Τελος παντων, πριν κάνα 2 βδομάδες που άρχισα να ξαναοδηγώ και να κατεβαίνω στο μαγαζί έκανα και μερικά περάσματα στην πιάτσα.
Σε γενικές γραμμές δεν υπήρχε και κάτι το αξιόλογο για να γραφτή.
Δυο φορές πήρα την Μαρια, στο χώρο της όμως οχι στο αμάξι.
Μια φορά πήρα την Ρίτα και πήγαμε στο Ολυμπικ.
Και πριν λίγες μέρες φόρτωσα μια νεαρή, Αννα μου είπε ότι την λένε, ωραίο πιπινακι, την πέτυχα μεσημέρι προς απόγευμα απέναντι από το City Gate. Μου είπε 20€. Πήγαμε μετά τα ΚΤΕΛ.
Η κοπέλα δεν μπορείς να πεις ότι το κατέχει το σπορ.
Μου ζήτησε να βάλω εγώ την καπότα, με έπιασαν τα γέλια, "καλά κοπελιά τον νάρθηκα στο χέρι δεν τον βλέπεις? Μήπως να σου ξεχωρίσω και φακές?" της λέω.
Με τα ζόρια μου την πέρασε και ξεκίνησε μια πίπα μέτρια, τελικά με τελείωσε με το χέρι.
Πάντως πρέπει να παραδεχτώ ότι ήταν πολύ φιλότιμη, ούτε μια φορά δεν είπε "Άντε τελείωνε", είχε υπομονή και ήταν συνεχώς γελαστή και ευχάριστη.
Της ζήτησα τηλέφωνο, μου είπε δεν έχει, και ότι κατεβαίνει πάντα νωρίς και θα την βρίσκω στην πιάτσα.
Την ρώτησα για χώρο ή χοτελι και μου είπε 50€ σε χοτελ με δυο εκτονώσεις.
Θα την δοκιμάσω ξανά όταν την πετύχω για χοτελ όμως.
αυτη η αννα ειναι γνωστη στην πιατσα η νεο τεμαχιο? για δωσε κυβικα περιγραφη κτλ :P

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Νέο τεμάχιο φιλαρακι.
Την είδα μια φορά 17:30. Την επόμενη μέρα 19:00 οπότε και την φορτωσα.
Την επόμενη την είδα 15:30.
Ντύνεται σαν φοιτήτριουλα που συχνάζει στα μπαράκια πίσω από την Ναβαρινου.
Είναι λεπτη, μελαχρινή, πιπινι κανονικό.
Έχει λίγο καιρό που βγαινει.

Λοιπόν, πέρασμά 3 μέρες σερί πάντα κατά τις 23:30.
Δευτέρα, Τριτη και εχτες.
Η πιάτσα άδεια. Εκτός από τις βουλγαρες που έχουν βγάλει ρίζες στην Α.Πάντων μόνο κάτι μαύρες.
Ήταν και μια μαύρη που φοράει συνέχεια σκούφο Αϊ Βασίλη, αν φορούσε και μούσι μπορεί να της έδινα μια πίπα, έτσι για την εμπειρία.
Με την ανομβρία στην πιάτσα είπα να δοκιμάσω την Ισαβελα στο κωλλετη 17 την τριτη, αλλά ήταν κλειστό.
Εχτες μετά την δεύτερη γύρα φορτωσα ξανά την Μαρία με 50€ στο χώρο της.
-Γιορτές είναι, δώσε κάτι παραπάνω μου λέει.
-Γιορτές είναι, δώσε κωλαρακι δώρο της λέω.

To_Xaropo_Kagkouro

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!!!

Αυτή η Μαρία, είναι με κάτι πιρτσίνια στα χείλη της?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom