Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.141
- Πόντοι
- 2.266
Σου στειλα mail!
Να σου πω την αλήθεια αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι είσαι απο τους λίγους απο τους οποίος ενημερώνουν τακτικότατα τους συναγωνιστές σχετικά με τα δρώμενα... πολλοί κάνουν "βόλτες" και απλά δεν μπαίνουν στον κόπο να γράψουν ή συνειδητά αποφεύγουν να γράψουν αν και μπορείς να τους πετύχεις κάτω. Ακόμη όταν η άλλη σου ανέπτυξε την αμπελοφιλοσοφία σχετικά με την κατάσταση στις πιάτσες με μεγάλες δόσεις ειρωνείας τόσο προς τα εργαζόμενα κορίτσια όσο και προς τους πελάτες εσύ της απάντησες στο ίδιο ύφος !!!! άσχετα αν μετά απο παρέμβαση άλλων παλιότερων συναγωνιστών έλαβε τις απαντήσεις της στο επίπεδο που της αρμόζει.πες μου ρε καστελλ ομως τι σου εκανε εντυπωση στα γραφομενα μου???
δεν μου ειπες!!
κ κατι ακομα ρε παιδια μου γραφετε κατι πμ με κατι ερωτισεις που θα μπορουσατε καληστα να τις γραψετε κ εδω ανοιχτα κ να σας απαντησει κ καποιος αλλος!!
γιαυτο το λογο ηπαρχει το φορουμ!!
εισαι μορφη ρε man... θα εχω τον νου μου και θα ενημερωσωεγω θα ηθελα να παρακαλεσω τους συναγωνιστες να γραφουν αν δουν καποιο κοριτσι να φοραει μποτα δε νομιζω οτι ειναι κατι που απαιτει ιδιαιτερη παρατηρητικοτητα και γλυτωνουμε αρκετο κοπο, ευχαριστω εκ τον προτερων
τραβελι.......ρε παιδια sorry αλλα εχω φαει φλασια οχι εχθες προχθες βραδι γυρω στις 12 στην κωλλετη εκαι στον ΟΑΕΕ απεναντι απο το εμπορικο στεκοταν ενα πολυ ωραιο κορμι μελαγχρινη με ασπρο ολοσωμο πολυ δυνατο μωρο μεχρι να γυρισω απο το gate το φορτωσαν ποια ηταν?
και χτες βραδυ ηταν με ενα τζινακι μιλαμε για καταπληκτικο κορμι το τζιν πηγαινε τελεια. Αλλα τραβελιρε παιδια sorry αλλα εχω φαει φλασια οχι εχθες προχθες βραδι γυρω στις 12 στην κωλλετη εκαι στον ΟΑΕΕ απεναντι απο το εμπορικο στεκοταν ενα πολυ ωραιο κορμι μελαγχρινη με ασπρο ολοσωμο πολυ δυνατο μωρο μεχρι να γυρισω απο το gate το φορτωσαν ποια ηταν?
Άλλος κάνει προβολή μιας γυναίκας, άλλος ενός τραβεστί, γούστα είναι αυτάΝα σου πω την αλήθεια αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι είσαι απο τους λίγους απο τους οποίος ενημερώνουν τακτικότατα τους συναγωνιστές σχετικά με τα δρώμενα... πολλοί κάνουν "βόλτες" και απλά δεν μπαίνουν στον κόπο να γράψουν ή συνειδητά αποφεύγουν να γράψουν αν και μπορείς να τους πετύχεις κάτω. Ακόμη όταν η άλλη σου ανέπτυξε την αμπελοφιλοσοφία σχετικά με την κατάσταση στις πιάτσες με μεγάλες δόσεις ειρωνείας τόσο προς τα εργαζόμενα κορίτσια όσο και προς τους πελάτες εσύ της απάντησες στο ίδιο ύφος !!!! άσχετα αν μετά απο παρέμβαση άλλων παλιότερων συναγωνιστών έλαβε τις απαντήσεις της στο επίπεδο που της αρμόζει.
Και μιας και ασχολήθηκα με το γράψιμο χτεσινή βόλτα....σχετικά αργά έψαχνα την Ασπασία αλλά φευ ειδικά εκείνη την ώρα...κατά τις 3.00 λοιπόν και ενώ δεν είχε σχεδόν τίποτα εκτός απο της τσιγγάνες απέναντι απο το shell οι οποίες δεν αξίζουν λόγο αναφοράς είχε την κλασική την ξανθιά την γεματούλα κάτω απο το ξενοδοχείο και μια μικροκαμωμένη δίπλα στην shell αααα και την κοπέλα που αναφέρθηκε συναγωνιστής με το ολόσωμο μαύρο φόρεμα που δεν άξιζε τίποτα !!!! (απίστευτη περιγραφή έδωσες...έγραψες λέμε)...μόλις έγινε 4.00 άρχισαν να εμφανίζονται σιγά σιγά. Αν και δεν μου κάθετε καλά το μαύρο χρώμα (γούστα είναι αυτά) χτες έκανα μια εξαίρεση ... άσπρο ολόσωμο φόρεμα με βυζί 4αρι και ωραίο πρόσωπο Τζένιφερ το ονοματάκι της και περπατούσε στην μοναστηρίου ...20αρι το σύνολο και είχε τα πάντα με άνεση χωρίς βιασύνες στα πίσω καθίσματα και αφού με καβάλησε για κανένα 5 λεπτό (όπου είχα άμεση πρόσβαση στις ) της είπα να βγούμε έξω γιατί έτσι σε αυτή την στάση θα μας έβρισκε το ξημέρωμα ακολούθησε λοιπόν εξωτερικά με έντονο σφυροκόπημα όπερ και επήλθε το τέλος...στα θετικά η κοπέλα ήταν άψογη χαμογελαστή με τα χαρτομάντιλα της και μύριζε άρωμα και όχι ιδρώτα όπως αρκετές μαύρες...μάλλον πρέπει να της έκανα και χερικό...τέλος η κατάσταση κάτω είναι πολύ κάτω του μετρίου.
@ Νιρβάνα πραγματικά απορώ γιατί απο warned δε σε κάνανε muted !!!!
πωπωπω εγω γουσταρω μουνοτριχα ρε μαστορα....Πιο κατω πριν τη διχαλα μια αννα-μαρια την οποια φορτωσα και δεν τρελαθηκα καθολου. 1ον γιατι σε ενα σημειο εκλασε, 2ον το μουνι φουλ τριχα φυσικα η στυση χαθηκε τον επαιξα λιγο τελειωσα και εφυγα.
αμα ειπε ουπς σορρυ σ'εκλασε κανονικα τοτεδεν μυρισε ουτε σκαλιξα, και να πω την αληθεια μπορει να μην ηταν κλανια αλλα να τριφτηκε κανα παπουτσι και να ακουστηκε το ιδιο αλλα ειπε ουπς σορρυ οποτε δεν ξερω. Λεπτη κοντουλα με μαυρα μαλλια. Σαν να ειδα μια ελια κοντα στα χειλη αριστερα μερια. Ειναι πριν τη διχαλα σε γωνια που εχει στενακι. Πριν το στενακι σαν να ειδα σταση απο λεωφορειο.
δεν ξερω πια ειναι η οικονομου. Την διχαλα που εννοωω ειναι η προεκταση της γιαννιτσων που παει για κτελ. Οποτε το στενακι στα δεξια πριν γινει μαντειων. Ειναι το τελευταιο στενακι πριν φτασεις το βενζιναδικο στην μαντειων στα δεξια.αμα ειπε ουπς σορρυ σ'εκλασε κανονικα τοτε
διχαλα εννοεις πανω στη Γιαννιτσων με Οικονομου ετσι?
Καλησπέρα στην παρέα.
Εργασία και οικογένεια με κράτησαν μακρια αυτή την εβδομάδα από τις πιάτσες.
Εχτές όμως μετά από το γραφείο σταμάτησα για ψώνια στο CITY GATE, φεύγοντας λοιπόν από εκεί κατά τις 19:40, λεω να κάνω καμιά βολτα την πιατσα μιας και ήταν νωρίς για το σπίτι.
Από Κωλέττη βγήκα Μοναστηρίου και ήταν ακόμα άδεια, στην Α. Πάντων 2 Βουλγάρες κάθονταν στο πεζοδρόμιο, στο παλιό ΚΤΕΛ ένα Βουλγαροτραβελο κριμένο ανάμεσα στα αυτοκίνητα, μετά μέχρι Κωλέττη τίποτα πάνω στην Γιαννιτσών, ένταξη ήταν και σχετικά νωρίς, μόλις που είχε νυχτωση, πιο κάτω Γιαννιτσών με Βυζαντίου ένα γυφτάκι με φόρμες, και τέλος στο φανάρι της Μαντείων με Μοναστηρίου μπροστά στον Κουμακη, η Ρίτα την οποία και φόρτωσα.
Πήγαμε στην αλάνα μετά την Φιλίππου, πίσω από τον ΟΣΕ, πίπα απόκοτη στο αμάξι μέσα, 20Ε το πιποπαράβολο, περίπου 20 λεπτά η καθυστέρηση της επιστροφής στο σπίτι.
τραβελι.......
ΤΗΝ ειδα και εγω ρε φιλε πολυ δυνατο!!Τραβελι......Σιγουρα?????