καλησπερα στην παρεα.........
εχθες λοιπον βολτα κατα τις 11 στους δρομους με πολυ λιγα πραματα!!
ειχανε γεμισει οι δρομοι μπατσους κ Ζ κ πεζανε κρυφτουλι με τα κοριτσια!!
κατα τυχη πετυχα στον δρομο στην τελευταια μου γυρα μια βουλγαρα απο αυτες που καθονται κατω απο το ροτοντα με ντυσημο κατσε καλα!! ψυλο τακουνι μινι φορεμα κολλητο κ με
η π....!!! την φωναζω...μου λεει 25 πιπα γαμιση!! τις λεω φυσικα 20(κ πολλα τις ειναι) μου λεει παμε!! κ πηγαμε πισω απο το σελ το βενζιναδικο σε μια αλανα στο ορθιο!!(δεν ηθελα στο αμαξι)
αν δεν με ειχε γκαυλωσει με το φορεμα κ το ντυσιμο γενικα θα ειχα παρει τα λεφτα πισω κ θα την εδιωχνα!! ηξερα ομως λιγο πολυ οτι θα ειχα τετοιο σκινικο!!
τα μουτρα της ειτανε σαν να της σκοτωσα την μανα!! βρομουσε παρα πολυ ιδρωτιλα μαλλον!!
φανταστειτε ειμασταν εξω κ μυριζε!!
!! χρησιμοποιησε ενα κολο προφυλακτικο που βρομοκοπαει κ τα χερια σου μυριζουνε για ωρες(ΑΣΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΜΟΥ)!!
ηθελα να ηξερα ρε γμτ πως το βαζουν αυτο στο στομα για τσιμπουκι!!?? θα μας τρελανουνε!!
ασε που πρεπει να βαζουνε κ μια σκατο κρεμα για να γλυστραει!!(παντως οχι σως που ελεγε κ η διαφυμηση της κοσμοτε) βρομουσε κ αυτη!!
κ οταν τελειωσα με τα ζορια μου αρεσει ο αφελης που ζητησα κ χαρτομαντυλο!!
παναθεμα με ο βλακας!!
ενταξει ρε παιδια το καταλαβενω!! ειναι πιατσες με χαμιλης ποιοτητας κοριτσια.........
αλλα εδω για μενα τουλαχιστον ξεπερναμε τα ορια λιγο!! ουτε για αυτην δεν ειχε χαρτι να σκουπιστει!! οπως ητανε κατεβασε την φουστα κ δρομο!!
οι μαυρουλες τουλαχιστον που εχω παρει σουπερ οργανωση!! χαρτι,καλα προφυλακτικα,κ καμια απο οσες μαυρες εχω παρει δεν βρομουσε τοσο!!
τι να πεις?? εγω παντως βουλγαρες ξανα δυσκολα!! παρεπιπτοντως χριστινα την λεγανε να ξερετε!! αδυνατη με 2αρι βυζι!!