λοιπον,δεν ξερω γιατι,αλλα μαζεψα μερικες εμπειριες του μηνα, και λεω να τις μοιραστω
βδομαδα 1.... πετυχα μια πολυ αδυνατη γυρω στο 1,70 ξανθια με πρασινα ματια,ελληνιδα αλλα δυστυχως τζανκι,20 ευρω και κανει τα ΠΑΝΤΑ,καθησαμε λιγο πριν αρχισουμε και καναμε ενα τσιγαρο και τα λεγαμε,την παρατηρουσα οση ωρα μιλαγε,πραγματικα αν δεν πρεζονοτανε θα ητανε ενα πολυ ομορφο κοριτσι,πιπα τελεια απιστευτη (προτημησα με καποτα,αν και κανει και χωρις)μουνακι καλουτσικο και κωλος ψιλοχαλαρος,
βδομαδα 2..... πηρα την αγαπημενη μου τσιγγανουλα βιβη,πολυ καθαρο κοριτσι και σωμα αδυνατο αλλα υγειες και αρμονικο σε διαστασεις,20 ε κλασικο γαμησακι με πιπουλα και μουνακι Nothing else
βδομαδα 3..... πετυχα την τσιγγανα με τα γυαλια αδυνατη και αυτη και τιποτα το εξωπραγματικο all time classic fuck δλδ 20ε το μαλλι
βδομαδα 4..... μια ελληνιδα ασπασια στο ονομα,20 ε εδω τα ειδα ολα τετοιο deepthroat ουτε σε ταινια δεν ειδα, μουνακι στενο, και μου ειπε αν θελω να βγαλω την καποτα και να την χυσω οπου γουσταρω,αν και δεν το εκανα γιατι γουσταρα την στενοτητα του μουνιου της....
παει ο μηνας παιδια και τωρα δεν εχω ουτε μαντηλι να κλαψω γαμω την συνηθεια μου μεσα.....
σημερα καταδρομικη παλι ετσι για βολτουλα πριν γυρισω σπιτι,11,30 και μετα, μερικες τσιγγανες στην διχαλα της γιαννητσων με προεκταση γιαννητσων,2 βουλγαρογυφτησες στο ιδιο σημειο με την μια να ειναι γκαστρομενη αλλα δεν προλαβαινε τους πελατες,πολυ Kinky οι θεσσαλονικεις τελικα
στο βενζηναδικο της shell οι κλασσικες βουλγαρογυφτισες
η μαρια με τα tattoo να κοβει βολτες (μαυρο την καριολα να μαθει να σεβεται το 20αρικο) και φευγοντας μια ξανθια αγνωστη στην πιατσα με σορτσακι και πολυ μπανικο στυλ αλλα δεν την προλαβα να την μιλησω γτ την φορτωσε συναγωνηστης
αυτα τα ολιγα απο μενα