gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.626
- Πόντοι
- 7.095
Έχεις δίκιο Βασίλι...αλλά με έχουν εκνευρίσει λίγο τελευταία ορισμένες καταστάσεις και ερωτήσεις κάποιοων.Εδώ από το ύφος σου μάλλον μιλάς σοβαρά... και εντελώς φιλικά θεωρώ ότι είσαι "foul" στο σκεπτικό που ανπτύσσεις (ή στη τελική απλά διαφώνω).
Καθένας είναι διαφορετική περίπτωση εδω μέσα εννοείται... Διαφωνώ κάθετα συγκεκριμένα με αυτό: "Αν έχω μια σούπερ πληροφορία σαφώς και θα τη μοιραστώ με το μέγιστο al,τον αιώνιο πρόεδρο gl και τον House of Fun" . Ίσως να εννοούσες κάτι άλλο, αλλά η προσωπική μου άποψη είναι ότι ο ορισμός ενός φόρουμ είναι να μοιράζεσαι πληροφορίες και βοήθεια με όλους, γνωστούς και κυρίως άγνωστους, ισάξια και αλτρουιστικά χωρίς κανένα άμεσο αντάλλαγμα... Το κέρδος θα είναι να καλλιεργήσεις με τη στάση σου, σε όλους αυτή τη συμπεριφορά...Κατά συνέπεια μέσα από τη σύνθεση των απόψεων και των πληροφοριών θα κερδίσει το φόρουμ και κατ' επ'εκταση εσύ σαν συμμετέχων.
Bizoholiκ καλό είναι να μην μπαίνουμε σε προσωπικές αντιπαραθέσεις και χαρακτηρισμούς, ειδικά με αφορμή χιουμοριστικά σχόλια.. Δεν νομίζω πως ο gagarin είχε σκοπό να σε θίξει προσωπικά.. Δε σε γνωρίζει άλλωστε!!!
Τη Καλημέρα μου
Ο άλλος σε pm με ρωτούσε αν πηγαίνω μόνος μου στην Ερημίτη γιατί είναι απόμερα.Ο βυζοαλκοόλας ρωτούσε την παραμικρή λεπτομέρεια. Δε χρειάζεται τόσο ψάρωμα. Ας χαλαρώσουμε πια...σιγά το δύσκολο. Τα ονόματα που είπα ήταν ενδεικτικά. Αλλά ναι δε θα πω φόρα παρτίδα κάτι που είναι πιο κλειστό. Και δεν είμαι ο μόνος εδώ μέσα πίστεψε με. Όσο για τον bizholic ότι δεν τον ξέρω και δεν είναι κακόβουλα τα όσα γράφω εννοείται. Εξάλλου κανέναν από εδώ δεν ξέρω, ούτε καν φίλους κολλητούς που έχω και είναι μέσα στο forum. Και υπάρχει και άνθρωπος που εκτιμώ απεριόριστα εδώ μέσα που θα κάναμε παρέα στην κανονική μας ζωή και παρόλα αυτά δεν έχει τύχει καν να βρεθούμε ποτέ με δική μου ευθύνη γιατί δε θέλω να χαλάσει η όποια μαγεία του forum. (Φίλε αν το διαβάζεις για άλλη μια φορά το τεράστιο respect μου πρώτα ως άνθρωπο και μετά ως μπουρδελιάρη)
Αυτά...