You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
αν λες μια πολυ πολυ αδυνατη τραβελι ειναι καραμανΤην προηγουμενη βδομαδα μεσα στο στενο στην Βουτυρα πριν την το φαναρι της σταθμου ηταν μια ξανθια, περασα 2 φορες ηταν εκει εκανε πεζοδρομιο, ξερει κανενας τιποτα.? τραβελι ειναι.? ντυμενη σινιε φενοταν καλη...
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ο κάθετος μονόδρομος κοντά στην αρχή της Γιαννιτσών, στο σημείο που αυτή μονοδρομείται. Είναι ο δρόμος που οδηγώντας όλη τη Γιαννιτσών από δυτικά, αναγκαστικά στρίβεις δεξιάkaraman που ειναι η Βουτηρα;;;
greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
πραγματικα πολυ εντυπωσιακο ειναι, δεν καταλαβα οτι ειναι τραβέλη..αν λες μια πολυ πολυ αδυνατη τραβελι ειναι καραμαν
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.860
- Πόντοι
- 11.585
αν λες μια πολυ πολυ αδυνατη τραβελι ειναι καραμαν
Ναι μια αδυνατη, μαλλον αυτη ειναι, παντως οπως λεει και greeklove27, εκ πρωτης ωψεως χωρις να σταματησω να μιλησω δεν μοιαζει για τραβελο, εκτος αν φταιει το σκοταδι...
τουρμπομαν
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδες την μαυρη που κοβει βολτες τα τελευταια βραδυα δελφων με λεωφορος στρατου την εχετε παρατηρησει???
Argiris_25
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τι ωρες την ειδες φιλε μου?Παιδες την μαυρη που κοβει βολτες τα τελευταια βραδυα δελφων με λεωφορος στρατου την εχετε παρατηρησει???
arisk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 93
- Πόντοι
- 2.935
Χθες είχε κίνηση ως τις 5... Μπάνισα ένα καλο ξανθο τεμάχιο αλλα ήμουν με ένα αμάξι με το οποίο έδινα πολυ στόχο και δεν μπόρεσα να φορτωσω... Θα ξανά προσπαθήσω σήμερα και θα ενημερώσω αν άξιζε τον κόπο και τη διαδικτυακή εικονική μελάνι μου...
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
το σκοταδι φταει μαλλονΝαι μια αδυνατη, μαλλον αυτη ειναι, παντως οπως λεει και greeklove27, εκ πρωτης ωψεως χωρις να σταματησω να μιλησω δεν μοιαζει για τραβελο, εκτος αν φταιει το σκοταδι...
πολλες φορες θα τι δεις στη σταθμου λιγο πριν τη μπουγατσα εκει θα καταλαβεις
τουρμπομαν
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
2 με 5 φιλεΤι ωρες την ειδες φιλε μου?
χθες αρκετα νεα τεμαχια στην πιατσα.. αλλα δυστηχως επεσε μαζεμα,η αστυνομια εχει υιοθετησει νεες τεχνικες,ενα μιγμα ninja με shaolin,οποτε ειναι τρομερα δυσκολο να γλυτωσει καποια απο την δαγκανα του νομου
ξεχωρισα ενα πιπινακι μελαχρινο με στυλακι φοιτητριας και μια ξανθουλα πολυ νοστιμη και οι δυο ανηκουν στην ''no junkie area''
ιδωμεν......
ξεχωρισα ενα πιπινακι μελαχρινο με στυλακι φοιτητριας και μια ξανθουλα πολυ νοστιμη και οι δυο ανηκουν στην ''no junkie area''
ιδωμεν......
ναι ειναι τραβελι,αλλα πολυ εμφανησιμο και αρκετα gamisable για τους λατρεις του ειδους,αν και απορω πως θα τον φαει τον πεουλα τοσο αδυνατο που ειναι....το σκοταδι φταει μαλλον
πολλες φορες θα τι δεις στη σταθμου λιγο πριν τη μπουγατσα εκει θα καταλαβεις
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.191
ειδικα για το μελαχρινο σιγουρα !!! ''no junkie area'' οτι πιεις !χθες αρκετα νεα τεμαχια στην πιατσα.. αλλα δυστηχως επεσε μαζεμα,η αστυνομια εχει υιοθετησει νεες τεχνικες,ενα μιγμα ninja με shaolin,οποτε ειναι τρομερα δυσκολο να γλυτωσει καποια απο την δαγκανα του νομου
ιδωμεν......
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.191
αυτη που ζηταει 20ε για πιπα και 30ε γαμησι λες?Πολυ ωραιο γκομενακι σταματησα να της μιλησω πριν κατι νυχτες αλλα ψιλομαστουρι μου φανηκε
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.628
- Πόντοι
- 7.095
αν είναι αυτό που πήρα είναι στάνταρ no junkie...μην τα ξέρεις όλα...πολύ μακριά από το πόστο σου...μπορεί ούτε καν να κατάλαβες για ποια λέμε...ξέρεις ονοματάκι??? αν ναι στείλτο,αν όχι πες να το γράψωειδικα για το μελαχρινο σιγουρα !!! ''no junkie area'' οτι πιεις !
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.191
αν είναι αυτό που πήρα είναι στάνταρ no junkie...μην τα ξέρεις όλα...πολύ μακριά από το πόστο σου...μπορεί ούτε καν να κατάλαβες για ποια λέμε...ξέρεις ονοματάκι??? αν ναι στείλτο,αν όχι πες να το γράψω
επειδη τυχαινει με τις περισσοτερες να κανω παρτουζες !!! ασε να εχω μια αποψη και εγω .... καθε βραδυ ειμαι εκει και ανταλασο μερικες κουβεντες παραπανω ...
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Σαν εκδιδόμενη(ος) είναι αντιδεοντολογικό να σχολιάζεις μ' αυτόν τον τρόπο άλλες κοπέλλες.επειδη τυχαινει με τις περισσοτερες να κανω παρτουζες !!! ασε να εχω μια αποψη και εγω .... καθε βραδυ ειμαι εκει και ανταλασο μερικες κουβεντες παραπανω ...
Και στο κάτω-κάτω αν είναι έτσι, λογικό να υποθέσουμε ότι, εκτός από παρτούζες και κουβέντες, ανταλλάσεις και μερικές ουσίες παραπάνω εκεί κάτω κάθε βράδυ που λες...