You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)
Argiris_25
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
πεμπτη ξημερωματα παρασκευης κατα τις 03:30, γιαννιτσων απεναντι απο το city gate κοντα στην σταση μια μαυρομαλλα με μαυρο κολαν 24-26 χρονων σχετικα εμφανισιμη ονοματι Χρυσα. ζητουσε 20 ευρα πιπα κ 30 πιπα-μουνι. γνωριζει κανεις κατι? πρωτη φορα την ειδα εγω προσωπικα..
Argiris_25
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
οχι επι της γιαννιτσων. απεναντι απο την εισοδο του παρκινκ..
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μια Χρύσα μαυρομάλλα θυμάμαι πριν κάμποσα χρόνια. Αν πρόκειται για την ίδια, είναι(ήταν) καλή περίπτωση.πεμπτη ξημερωματα παρασκευης κατα τις 03:30, γιαννιτσων απεναντι απο το city gate κοντα στην σταση μια μαυρομαλλα με μαυρο κολαν 24-26 χρονων σχετικα εμφανισιμη ονοματι Χρυσα. ζητουσε 20 ευρα πιπα κ 30 πιπα-μουνι. γνωριζει κανεις κατι? πρωτη φορα την ειδα εγω προσωπικα..
Argiris_25
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εφερνε λιγο σε junkie αλλα οχι στυλ μαριαννας.. ομορφο προσοπακι παντως!!
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
μαλλον αυτη ειδα και εγω πριν κανα 2-3 σαββατα
κοντουλα με συμπαθητικο προσωπο μαυρομαλλα
ηταν λιγο πριν τι σταση που λες στο city
μου εκανε εντυπωση θυμαμε τοτε γιατι με το που εμφανιστηκε σταματησαν 3-4 αυτοκινητα και περιμεναν στη σειρα, καποιος βεβαια την πηρε
κοντουλα με συμπαθητικο προσωπο μαυρομαλλα
ηταν λιγο πριν τι σταση που λες στο city
μου εκανε εντυπωση θυμαμε τοτε γιατι με το που εμφανιστηκε σταματησαν 3-4 αυτοκινητα και περιμεναν στη σειρα, καποιος βεβαια την πηρε
Argiris_25
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
πολυ νεκρα η συζητηση ρε παιδι μου στην παρεα..
Paktosis
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2011
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
λοιπον παιδες υπαρχει ενα μπαρακι στη συγγρου που την αραζουν πιατσογκομενες- εχει και καβατζα στο παταρι για ..περισσοτερες λεπτομερειες συντομα
Έχουμε καμια νέα πληροφορία ή μούφα?
Gioutsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
Έχουμε καμια νέα πληροφορία ή μούφα?
Μάλλον μούφα.... Δυστυχώς!
Πάντως, εάν γνωρίζει κανείς κανά καλό μπαράκι σε νορμάλ ώρες (όχι όμως κωλόμπαρο) με συνθήκες για καλό καμάκι, είμαι μέσα.
aprosperastos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
μαυρες ειναι?παντος εκτος απο την λορη εχει και αλλα 2 καλα κοματια στην μοναστηριου. 200μ. πριν την πυροσβεστική ( οπως μπαινουμε για σαλονικα)απο την πλευρα τησ πυροσβεστικης.
aprosperastos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
ευχαριστω πολυ.. θα κανω τσαρκα σημερα να δωοχι...λευκές ειναι και μαλιστα 19χρ.
PITSILIARIS
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
η μαριαννα βγαινει ακομη πιατσα
aprosperastos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
σε ποιο υψος περιπου?πανω απο εγνατια?σου εστειλα και μυνημαλοιπον παιδες υπαρχει ενα μπαρακι στη συγγρου που την αραζουν πιατσογκομενες- εχει και καβατζα στο παταρι για ..περισσοτερες λεπτομερειες συντομα
παιδες σημερα κατα τις 1,30 πηρα για μια πιπα απο την γιαννιτσων αυτην την μελαχρινη με τα κοκκαλινα γυαλια και τα τατουαζ.εχω φαει ομως τρελο αγχος
γιατι οπως μου επερνε πιπα πανο που τελειωνα μου βγηκε η καποτα.επειδη ρουφαγε καπως δυνατα βγηκε καταλαθος και μαλλον με ακουμπισε με το στομα τις.τι παιζει με αυτην ρε παιδια.πρεπει να ειναι λιγο τζανκι… παντως την ρωτησα και μου ειπε οτι εχει και μορακι και καλα για να μην αγχωνομαι. :-
γιατι οπως μου επερνε πιπα πανο που τελειωνα μου βγηκε η καποτα.επειδη ρουφαγε καπως δυνατα βγηκε καταλαθος και μαλλον με ακουμπισε με το στομα τις.τι παιζει με αυτην ρε παιδια.πρεπει να ειναι λιγο τζανκι… παντως την ρωτησα και μου ειπε οτι εχει και μορακι και καλα για να μην αγχωνομαι. :-