Παιδες σχετικα με νεες πιατσες εχουμε τπτ? κατι πηρε το αφτακι μου...
Δλδ? τι ακριβως λενε οι φημες?
Παιδες σχετικα με νεες πιατσες εχουμε τπτ? κατι πηρε το αφτακι μου...
οχι αδερφε δεν κραταμε τιποτα...και εγω κατι ακουσα και πηγαινω τακτικα αλλα δεν εχει τπτα ακομα...τπτ? κανενας? η τα κρατατε για την παρτι σας?????
Καλησπερίζω τους συναγωνιστές του forum.Νωρίτερα κατα τις 223:30 ήταν λίγο πολύ οι ίδιες στον ΟΠΑΠ (με τα ονόματα δεν τα πάω καλά),αλλά με τα αυτοκίνητα καλύτερα.ήταν εκεί η ψηλή νταρντάνα με τη Mercedes ,η Νίνα(αν δεν κάνω λάθος) με το Φιατακι.ήταν και μια μου συστήθηκε Samy ή κάτι τέτοιο σε ένα κίτρινο Atos.Μπορεί κανείς να δώσει σχετική πληροφορία(έχω ψάξει και πολύ νωρίτερα αλλά δεν υπέπεσε στην αντίληψη μου.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
οι μαυρουλες στην πιατσα εκει στην γιαννιτσων ειναι καθαρες απο HIV και τετοια? γιατι γαμησα με καποτα αλλα φοβαμαι μηπως εσπασε που οταν το ειδα δεν ειχε σπασει και εχω αγχωθει
να χαμε να λεγαμε και τρολλιες να κανουμε.....Αν δεν είχε σπάσει τι αγχώνεσαι?
πα πουτσα την εφαγεσ την πουτσααααααααα κ εινε κ μαυρη.
να παιρνασ καλα στην κολαση .
μηπως ρε φιλε σκηστηκε πουθενα λιγο και δεν το πηρα γραμμη!Αν δεν είχε σπάσει τι αγχώνεσαι?
χαχαχα δεν εχω σχεσεις με τραβελια!κιτα μην σε εσκισε κανενα τραβελακι τιποτα κ δεν μπορεισ να το δεισ.
δεν ειπαμε να εχεις σχεση...απλα σεξχαχαχα δεν εχω σχεσεις με τραβελια!
ξερει κανεις αν εχουν εκει οι μαυρες αρρωστιες? πιτσηρικες εμφανισιμες ητανδεν ειπαμε να εχεις σχεση...απλα σεξ
οχι ρε, σφιζουν απο υγεια!!!ξερει κανεις αν εχουν εκει οι μαυρες αρρωστιες? πιτσηρικες εμφανισιμες ηταν
καλα ειναι να τις απογεύγεις...μακριαοι μαυρουλες στην πιατσα εκει στην γιαννιτσων ειναι καθαρες απο HIV και τετοια? γιατι γαμησα με καποτα αλλα φοβαμαι μηπως εσπασε που οταν το ειδα δεν ειχε σπασει και εχω αγχωθει
Παράθεση από: paPoutsa στις σήμερα στις 14:26
οι μαυρουλες στην πιατσα εκει στην γιαννιτσων ειναι καθαρες απο HIV και τετοια? γιατι γαμησα με καποτα αλλα φοβαμαι μηπως εσπασε που οταν το ειδα δεν ειχε σπασει και εχω αγχωθει
φωρτομενες ειναι αλλα αφου δεν σε εσπασε τυχερος εισαιξερει κανεις αν εχουν εκει οι μαυρες αρρωστιες? πιτσηρικες εμφανισιμες ηταν