Υπάρχει μια κοπέλα μελαχρινή 1.70 περίπου, καστανή, από Βουλγαρία, δεν μιλάει Ελληνικά καθόλου ούτε Αγγλικά και είναι πάντα μόνη στην πιάτσα από city gate μέχρι πίσω στην Εθνική Τράπεζα την έχω προσέξει αρκετές φορές να περπατάει στον δρόμο συνήθως με φόρμα ντυμένη και σχεδόν πάντα την κουκούλα από το μπουφάν. 2-3 φορές που σταμάτησα να τις μιλήσω, αυτή ούτε που να με κοιτάξει και συνέχιζε να περπατάει.
Σήμερα κατά τις 21:00 ήταν επί της Σταύρου Βουτηρά πρόσεξα πως σε κάποια προπορευμένα αυτοκίνητα σταμάτησε και μίλησε και γι’ αυτό και εγώ το ξαναπροσπάθησα. Όντως σήμερα μου μίλησε με σπαστά εως χάλια Ελληνικά όπως και τα Αγγλικά, αυτό που κατόρθωσα να μάθω είναι ότι η ταρίφα τις είναι 20€, την λένε Ελένη, είναι 25ετών από Βουλγαρία. Σήμερα δεν φορούσε κουκούλα και από πρόσωπο λέει έχει και ωραία μάτια.
Ξέρεις κανείς τίποτα για την συγκεκριμένη; από υπηρεσίες τι λέει; Εμένα δεν μου φάνηκε για πρεζόνι.
Όσο για τις 21:00 που πέρασα ότι είχε ήταν επί τις Γιαννιτσών λίγα πράγματα δηλ. με 2-3 μαυρούλες στα συνήθη σημεία τους.