You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)
Paktosis
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2011
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ρε παιδιά με τη πιάτσα στη Γιαννιτσών τι παίζει?
Χτες κατά τις 10 είχε αρκετές γυναίκες και κάποιες αρκετά καλές?
Η όλη φάση γίνεται στο αμάξι ή σε πάει σε δικό της χώρο?
Δεν υπάρχει κίνδυνος να γίνει καμιά μαλακία? Να σου τη πέσουν κι έτσι?
Thessalon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2011
- Like
- 1.122
- Πόντοι
- 216
Ρε παιδιά με τη πιάτσα στη Γιαννιτσών τι παίζει?
Το καλυτερο (αν γινεται) σε δικο σου χωρο...η σε κανα φθηνο ξενοδοχειο...
Για μενα στο αμαξι καμια πιπα...τιποτε αλλο...
Εμας ρωτας αν ειχε αρκετες γυναικες και καποιες αρκετα καλες ??? εσυ πηγες...
hagem
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1.310
Ακριβως ετσι...Το καλυτερο (αν γινεται) σε δικο σου χωρο...η σε κανα φθηνο ξενοδοχειο...
Χθες παντως που εκανα δυο γυρες μετα απο πολυ καιρο, ειχε δυο τρεις ενδιαφερουσες νεες παρουσιες.
Μια μπροστα στη Ροτοντα που μιλουσε απταιστα αγγλικα και οταν την ρωτησα ποσο για ξενοδοχειο,
φαινεται οτι αιφνιδιαστηκε και μου λεει "i don't know" Αδυνατη, μελαχρινη, με ωραιο στυλακι.
Καινουρια ειναι??
Paktosis
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2011
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ουπς μου ξέφυγε...
εννοουσα ότι είχε καλές.
πείτε κάνα φτηνό ξενοδοχείο εκεί κοντά.
κάποιοι έχουν πει ότι έχουν κι αυτές δικές τους καβατζες. Τι εννοούν;
Ροτόντα εννοούμε τη γνωστή πάνω από τη καμάρα, σωστά; Καμία σχέση με Γιαννιτσών δηλαδή...
Οι ερωτήσεις μάλλον φαίνονται παιδικές, οπότε κοροϊδεύετε ελεύθερα, αλλά απαντήστε κιόλας!
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.440
- Πόντοι
- 34.538
Τωρα πλακα κανεις? ΡΟΤΟΝΤΑ το ξενοδοχειο,απεναντι απο την εκκλησια των Αγιων Παντων[Κυριε Ελεησον],εννοειτε.ουπς μου ξέφυγε...
εννοουσα ότι είχε καλές.
Ροτόντα εννοούμε τη γνωστή πάνω από τη καμάρα, σωστά; Καμία σχέση με Γιαννιτσών δηλαδή...
Οι ερωτήσεις μάλλον φαίνονται παιδικές, οπότε κοροϊδεύετε ελεύθερα, αλλά απαντήστε κιόλας!
mpozanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
συνηθως δεν δεχονται να τις πας σε δικο σου χωρο γιατι φοβουνταιΤο καλυτερο (αν γινεται) σε δικο σου χωρο...η σε κανα φθηνο ξενοδοχειο...
mpozanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
η στο αμαξι η στο δικο τις χωρο.. στο αμαξι ειναι πιο φθηνα διωτη στον δικο της χωρο πληρωνεις ξενοδοχειο !!που εισε ρε φιλε στο ΤΕΧΑS και θα σου τιν πεσουν ? η μονοι που σου την πεφτουν ειναι η αστυνομια για ελεγχοΡε παιδιά με τη πιάτσα στη Γιαννιτσών τι παίζει?
hagem
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1.310
Χαχαχα...Βασιλάκη αγορι μου...αν ψαξεις τα μηνύματα μου πριν καποια χρονια, τα ιδια ρωτουσα κι εγω Μετα απ αυτα τα χρονια λοιπον, το συμπέρασμα ειναι οτι η "γειτονιά" μας στο Mυλο και στο Βαρδάρη ειναι απειρως πιο ενδιαφερουσα απ την Γιαννιτσών και την Μοναστηρίουουπς μου ξέφυγε...
εννοουσα ότι είχε καλές.
Βέβαια για να το καταλαβω αυτό πληρωσα πρωτα καποιες φορες το Ροτόντα, πανω απ τη Γιαννιτσών ειναι, με σταματησαν 3-4 φορες οι μπατσοι για ελεγχο, κι εφαγα πατατες σε πολυ μεγαλυτερο ποσοστο απ οτι στα γνωστα μας σπιτάκια.
Παρ ολα αυτα, συχνα κανω απο συνήθεια κανα δυο γυρες αλλα ποτε τιποτα παραπανω απο μια πιπα, στην καβατζα τους σε κανα σκοτεινο παρκιγκ δηλαδη
Αλλα αν δεν φας και μονος σου τα μουτρα σου, δεν θα καταλαβεις.
Στη διαθεση σου!
Paktosis
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2011
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Χαχαχα...Βασιλάκη αγορι μου...αν ψαξεις τα μηνύματα μου πριν καποια χρονια, τα ιδια ρωτουσα κι εγω Μετα απ αυτα τα χρονια λοιπον, το συμπέρασμα ειναι οτι η "γειτονιά" μας στο Mυλο και στο Βαρδάρη ειναι απειρως πιο ενδιαφερουσα απ την Γιαννιτσών και την Μοναστηρίου
Βέβαια για να το καταλαβω αυτό πληρωσα πρωτα καποιες φορες το Ροτόντα, πανω απ τη Γιαννιτσών ειναι, με σταματησαν 3-4 φορες οι μπατσοι για ελεγχο, κι εφαγα πατατες σε πολυ μεγαλυτερο ποσοστο απ οτι στα γνωστα μας σπιτάκια.
Παρ ολα αυτα, συχνα κανω απο συνήθεια κανα δυο γυρες αλλα ποτε τιποτα παραπανω απο μια πιπα, στην καβατζα τους σε κανα σκοτεινο παρκιγκ δηλαδη
Αλλα αν δεν φας και μονος σου τα μουτρα σου, δεν θα καταλαβεις.
Στη διαθεση σου!
Αποριες ενος απειρου.
Γεια σας φιλοι. Ενω εχω πολυετη εμπειρια απο τα μπουρδελα και τα στουντιο της πολης σας (ειμαι απο γειτονικο νομο), εχω μηδενικη εμπειρια απο drive in καιταστασεις. Τελευταια με τις πληροφοριες που βρηκα εδω, εκανα μερικες τσαρκες και εντοπισα μερικες 'αξιογαμητες' μικρες στην Γιαννιτσων, μπροστα στα κτελ Αλβανιας, αλλα και στην Μοναστηριου, κοντα στο ξενοδοχειο...δεν θυμαμαι ονομα. Οι αποριες μου ποιες ειναι:
1. Που γαματε? στο αυτοκινητο η εξω? κι αν μεσα χωραει? Μην γελατε, το ειπα ειδη, δεν το εχω ξανακανει σε αυτοκινητο
2. Τον χωρο τον διαλεγει η κοπελα, η πρεπει να την παω καπου εγω?
3. Οι κοπελες ειναι μονες, η θα μας ακολουθει και κανενας νταβας?
4. Ειναι ασφαλες? Στην προηγουμενη σελιδα υπαρχει μια αναφορα για μια ξανθουλα που ειχα βαλει στο ματι και εγω, γεματη κονδυλωματα.
5. Ψαχνω γυναικες και οχι trans. Yπαρχει περιπτωση να την πατησω? (αυτη η ερωτηση δεν εχει μαλλον απαντηση)
Ευχαριστω προκαταβολικα οποιους θελησουν να ασχοληθουν
ΧαΧαΧα!!! Όντως...
Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε
Καλησπερα σε ολους σημερα το βραδυ δοκίμασα την μια απο τις 2 ρουμανες αδερφές ... την πιο καινουργια απο τις 2 ... 25 ευρω όλο το πακετακι ... που ευγενικη η κοπελα ωραιο στητο στη8ος δυαρακι και πολυ καλο κολαρακι ... Αξιζε τα λεφτα του. (Ηταν στο στενο πίσω απο το ξενοδοχείο Ροτοντα)
trospe Giant
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 6
- Like
- 473
- Πόντοι
- 26
καλημερα.μας αρεσουν οι πιατσες
arisk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 93
- Πόντοι
- 2.935
Πήγα -μετα απο καιρό- χθες μια βόλτα κατα τις 2 να δώ τι παίζει μπάς και κάνω καμία καταδρομικη στις πιάτσες αλλα μάλλον ήμουν άτυχος... Με το που βγαίνω στη Γιαννιτσων βλέπω στο βάθος μπλε φαρους... Ωσπου να καταλάβω τι έγινε με προσπερνάνε με χίλια ένα μπατσικό και ένα ασφαλιτικο... Αμέσως άλλοι δυο της ΔΙΑΣ... Αμέσως κατάλαβα ότι θα μείνουμε με το πουλί στο χέρι... Αλλα είχε και χειρότερη συνεχεια... Φτάνοντας στη διασταυρωση με Κωλετη, στο εμπορικό κέντρο, βλέπω στα δεξια μου κάποιον να σπρώχνει στην άκρη μια μάζα απο στραπατσαρισμενα σίδερα... Μετα κατάλαβα ότι ήταν μηχανή... Κοιτάζω μέσα στο μπουγιο απο μπατσους και περίεργους και τι να δώ... Ενας νεαρός νεκρός στο οδόστρωμα μέσα σε μια μεγάλη λίμνη αίματος... Δεν περιγράφω άλλο... Μου κόπηκε κάθε όρεξη και γύρισα σπιτι μου απρακτος βέβαια...
yorkie
Global Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2012
- Κριτικές
- 228
- Like
- 18.812
- Πόντοι
- 35.668
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 30χρονος στις 02:10 τα ξημερώματα της Κυριακής στην Δυτική Θεσσαλονίκη.
Η μηχανή που οδηγούσε ο 30χρονος συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 45χρονος, στη συμβολή των οδών Γιαννιτσών με Κωλέττη.
Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη. Διενεργείται προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.
Πηγή [URL unfurl="true"]http://cityportal.gr/articles_det1.asp?subcat_id=16&article_id=47812[/url]
Η μηχανή που οδηγούσε ο 30χρονος συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 45χρονος, στη συμβολή των οδών Γιαννιτσών με Κωλέττη.
Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη. Διενεργείται προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.
Πηγή [URL unfurl="true"]http://cityportal.gr/articles_det1.asp?subcat_id=16&article_id=47812[/url]