You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
ποιο φυλακιο ρε τρελε κ εσυ?ουτε εγω καταλαβα..μηπως λεει στις γραμμες εκει στο φυλακιο?
τι λετε?
ελειψα για διακοπες κ αλλαξαν τα πραγματα?
μηπως εννοεις στο μεγαρο αστυνομιας εκει στα κτελ?
ποιος ξερει?Μηπως στην γεφυρα Δυτικής εισοδου με Ρωξαννης? Αυτη που ειναι μαζι με τη Μαριάννα ειναι η Κατερίνα? Λιγο χοντρουλα?
αν δεν μας πει....
απο δυτικη διανοιξη λεω στα επομενα φαναρια μετα της κολετη.πριν αρχισει η γεφυρα,ειναι η οδος δαφνης,αριστερα ειναι οι γραμμες μωρε με ενα παλιο φυλακιο,παλια πιατσα και καμια φορα εχει κατι βουλγαρεςποιο φυλακιο ρε τρελε κ εσυ?
τι λετε?
ελειψα για διακοπες κ αλλαξαν τα πραγματα?
μηπως εννοεις στο μεγαρο αστυνομιας εκει στα κτελ?
νομιζω καταλαβα που λεςαπο δυτικη διανοιξη λεω στα επομενα φαναρια μετα της κολετη.πριν αρχισει η γεφυρα,ειναι η οδος δαφνης,αριστερα ειναι οι γραμμες μωρε με ενα παλιο φυλακιο,παλια πιατσα και καμια φορα εχει κατι βουλγαρες
mhtsos_85
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
μπορεις να πας κι απ τον παραδρομο του media markt και απο πετρου ερημιτηνομιζω καταλαβα που λες
αδερφε στα μιντια μαρκτ εννοεις?σε εκεινον τον δρομο?γεια σε ολους...χθες βολτα στο δρομο πισω απο τη δυτικη εισοδο...πετυχα πολυ καλο μωρο..μαριαννα μου ειπε...μηπως ειναι η κατερινα?πολυ καλη...θετικα σχολια...θα την ξαναψαξω
PITSILIARIS
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
η μαριαννα ειναι εκει που λεει ο παιχτης...σταθερη αξια...παλια ηταν στον βαρδαρη
και σε λιγο καιρο θα ειναι και στο δικο της μαγαζι.....αναμενουμε
Καθως γυρνουσα σπιτι ειπα να περασω μια βολτα(γιαννιτσων κατω απο το ηοτεl) κατα τις 22.00 παρολο που ειμουν με δικυκλο..τπτ το ιδιαιτερο στην περιοχη μια ξανθια μου εκανε εντυπωση ψηλη με μια γρηγορη ματια που την εριξα βλεπονταν αρκετα..και οπως περνουσα μου σηκωσε την μπλουζα..λεω κατσε να κανω την γυρα να περασω παλι να δω.οπως πηγα να περασω την εκαναν τσακωτη κατι ασφαλιτες με πολιτικο αυτοκινητο και η γκομενα απο εξω να κανει τον σταυρο τις.. την γκαντεμιασα την κοπελα χχααχχα...και ποιο κατω που ειδα ενα μελαχρινο πρεζακι αυτα απο μενα!!
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ωωωχχχ! Τσακώσανε το Ριτάκι? > Τώρα είναι που θα σαλτάρει τελείως το καημένο.....τπτ το ιδιαιτερο στην περιοχη μια ξανθια μου εκανε εντυπωση ψηλη με μια γρηγορη ματια που την εριξα βλεπονταν αρκετα..και οπως περνουσα μου σηκωσε την μπλουζα..λεω κατσε να κανω την γυρα να περασω παλι να δω.οπως πηγα να περασω την εκαναν τσακωτη κατι ασφαλιτες με πολιτικο αυτοκινητο και η γκομενα απο εξω να κανει τον σταυρο τις.. την γκαντεμιασα την κοπελα χχααχχα...
Kouragio Rita
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.622
- Πόντοι
- 7.095
Αυτή treffle το χει το θεματάκι της έτσι? Γυαλίζει το ματάκι ιδιαίτερα!Ωωωχχχ! Τσακώσανε το Ριτάκι? > Τώρα είναι που θα σαλτάρει τελείως το καημένο...
Kouragio Rita
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Σίγουρα το'χει. Γουστάρει πραγματικά το sex αλλά δεν εμπιστεύεται άνθρωπο. Αγριμάκι....Αυτή treffle το χει το θεματάκι της έτσι? Γυαλίζει το ματάκι ιδιαίτερα!