You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
onepiecerullez
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
thanks!!δεν ξερω πολλα απο θεσσαλονικηΤο Ροτοντα ειναι ξενοδοχειο, Μοναστηριου με Αγιων Παντων
master_pro
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
εμενα θα μου πει κανεις που ειναι η αντιγονιδων? γιατι κι εγω δεν ειμαι απο σαλονικα
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
αρχες εγνατιας πρωτο φαναρι μετα την διασταυρωση στο βαρδαρι, στο ξενοδοχειο mandrini ολο το στενο ισια πανω ειναι η αντιγονιδωνεμενα θα μου πει κανεις που ειναι η αντιγονιδων? γιατι κι εγω δεν ειμαι απο σαλονικα
kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.082
- Πόντοι
- 1.706
πριν κανένα μισάωρο που πέρασα εγώ ήταν παραπάνω από 4, μάλλον 6 αν θυμάμαι καλά, και είχαν πλακώσει όλες σε έναν μπάρμπα με πράσινο αμάξιφαινονται 4 μαυρες κοντα στην σταση
master_pro
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
ευχαριστω αλεξαρχες εγνατιας πρωτο φαναρι μετα την διασταυρωση στο βαρδαρι, στο ξενοδοχειο mandrini ολο το στενο ισια πανω ειναι η αντιγονιδων
plutarxos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 673
- Πόντοι
- 366
καλησπέρα παιδες....
1. πολυ καλη στενομούνα ειναι η κατερινα στα φαναρια στην γέφυρα. οπως βγαινουμε απο θεσσαλονικη στο φαναρι του σιτι γκειτ δεξια απο τον κεντρικο ( οχι απο γιανιτσων)...στην κατηφόρα.
2. κατα της 22:00 βγαινει ενα τρελο βουλγαράκι στο στενο και αυτο. στο φανάρι του city gate με κολέτη γωνια...
οι αλλες ολες ειναι για τα μπαζα... λοιπαμε που το λεω!!
καλο βόλι
1. πολυ καλη στενομούνα ειναι η κατερινα στα φαναρια στην γέφυρα. οπως βγαινουμε απο θεσσαλονικη στο φαναρι του σιτι γκειτ δεξια απο τον κεντρικο ( οχι απο γιανιτσων)...στην κατηφόρα.
2. κατα της 22:00 βγαινει ενα τρελο βουλγαράκι στο στενο και αυτο. στο φανάρι του city gate με κολέτη γωνια...
οι αλλες ολες ειναι για τα μπαζα... λοιπαμε που το λεω!!
καλο βόλι
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 339
- Πόντοι
- 36
λοιπον απεναντι απο το σιτυ γκειτ και λιγο πιο κατω απο αυτο εχει μια τυπισσα πατημενα 60
ας πει καποιος που εχει σχεσει με το μπουταρη να στυλει τη δημοτικη κανενα μπογια τους διας δεν ξερω τι να παν να τη μαζεψουν απο εκει γιατι οποιος περναει απο εκεινο το σημειο και ειναι κατοικος εκτος θεσ/νικης δεν ξαναπαταει στην πολη ουτε σε 1000 χρονια ειναι επικινδυνη για τον τον τουρισμο τις πολης
ας πει καποιος που εχει σχεσει με το μπουταρη να στυλει τη δημοτικη κανενα μπογια τους διας δεν ξερω τι να παν να τη μαζεψουν απο εκει γιατι οποιος περναει απο εκεινο το σημειο και ειναι κατοικος εκτος θεσ/νικης δεν ξαναπαταει στην πολη ουτε σε 1000 χρονια ειναι επικινδυνη για τον τον τουρισμο τις πολης
nikita_
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2008
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
λοιπον απεναντι απο το σιτυ γκειτ και λιγο πιο κατω απο αυτο εχει μια τυπισσα πατημενα 60
κι ομως φιλε εχει πολλους νεους πελατες η γιαγια!σοκ και δεος!
ο τακμαν θα την εχει μουσα του
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 339
- Πόντοι
- 36
βρε ας πανε να τι μαζεψουν απο κει αυτη θα ριξει τον τουρισμο της πολης 50% κατωκι ομως φιλε εχει πολλους νεους πελατες η γιαγια!σοκ και δεος!
ο τακμαν θα την εχει μουσα του
ειδικα την περιοδο τον εκδρομων που περνουν παιδακια με τα λεωφορεια
αυτα δεν προκριτε να ξαναπατησουν στην πολη ποτε
master_pro
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
οι μαυρουλες ριξαν τις τιμες , 20 σεξ - 15 κλαρινο ειχε και 2-3 καλα το ενα ιδιως δεν προλαβαιναι να ξεφορτωθει και την ξαναφορτωναν.
οι βουλγαρες τα ιδια 30 και 20 , ελειπε και το καλο το ψιλο μελαχρινο, στο φαναρι του ροτοντα, την ειδε κανεις ?
η αλλη η μαιρη? 50 λεει ακομα
οι βουλγαρες τα ιδια 30 και 20 , ελειπε και το καλο το ψιλο μελαχρινο, στο φαναρι του ροτοντα, την ειδε κανεις ?
η αλλη η μαιρη? 50 λεει ακομα
maldi
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 9
- Like
- 90
- Πόντοι
- 6
παντα τετοιες τιμες δεν ειχαν; αλλωστε παντα δεχονται και παζαρια.πριν δυο εβδομαδες μου ζητησαν 40 ευρω για παρτουζα και μια αλλη ,οταν ειχε ξημεροσει,το μονο που ζητουσε οταν θα τελειωναμε να την πηγαινα στο σπιτι της καπου στην Ηλιουπολη
ολα αυτα μονο για την φαση της<βολτας> αποψη μου μακρια απο τις μαυρουλες γιατι μετα απο αυτο θα εχουμε αυτο
ολα αυτα μονο για την φαση της<βολτας> αποψη μου μακρια απο τις μαυρουλες γιατι μετα απο αυτο θα εχουμε αυτο
plutarxos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 673
- Πόντοι
- 366
συφωνω με τον malti μακρια απο μαυρες... ερχονται απο χωρες που δεν ειναι στον τομεα της υγείας και οι καλύτερες!!!
για να μην έχουμε ή
χθες δοκίμασα παλι την κατερινα .....ειναι τελια...στενη
πριν την γεφυρα στο φανάρι δεξια στην κατηφόρα
για να μην έχουμε ή
αδερφε ποια γεφυρα λες?συφωνω με τον malti μακρια απο μαυρες... ερχονται απο χωρες που δεν ειναι στον τομεα της υγείας και οι καλύτερες!!!
για να μην έχουμε ή