hagem
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1.310
Ναι, για λιγο καιρο, προσφατα. Σιγουρα. Φαινεται ομως οτι τα λεφτα εξω ειναι καλυτερασε στουντιο?????????
Ναι, για λιγο καιρο, προσφατα. Σιγουρα. Φαινεται ομως οτι τα λεφτα εξω ειναι καλυτερασε στουντιο?????????
ok thanks για το pm...τώρα το πιασαΝαι, για λιγο καιρο, προσφατα. Σιγουρα. Φαινεται ομως οτι τα λεφτα εξω ειναι καλυτερα
Περιμενουμε νεα !
Την ειδες χθες με το καρε μαλακι??? Κουκλα ηταν!
Ναι, την βλεπω συχνα.η μαριαννα κανει ακομη πιατσα, ξερετε
Δεν καταλαβα, μιλας για την γνωστη Μαρία, με τα σκουλαρίκια και τα τατου?Ειναι καποιες φορες που δεν θελεις να κανεις με τιποτα κατι αλλα επιβαλλεται απο τις καταστασεις να γινει.... Ετσι λοιπον εγινε με την Μαρια (φαναρι Γιαννιτσων με Κωλεττη). Η κοπελα προσπαθησε να με κανει να νιωσω ανετα και να μην ντρεπομαι και τα καταφερε σε μεγαλο βαθμο. Ειναι Ελληνιδα, μαγκακι και πολυ σωστη στη συμπεριφορα της. Τη ρωτησα αν της εχει τυχει καποιος πολυ ντροπαλος και μου απαντησε καταφατικα και οτι υπηρχε μεγαλο προβλημα. Με ρωτησε και μενα αν θα εχω προβλημα και της λεω θα δουμε σε ενα λεπτακι, αλλα ευτυχως το εργαλειο δεν επαθε καποια εμπλοκη.
Υπηρχε βεβαια μια δυσκολια λογω του γεγονοτος οτι η κοπελα ειναι αρκετα κοντη αλλα ξεπεραστηκε.
Ενιωσα σαν να πηγα μια επισκεψη σε γιατρο..... "Ελα κατεβασε λιγο το παντελονι και κρατησε το πουκαμισο". Ε μετα δεν καταλαβα για ποτε εγινε....
σονια το λενε και ολα τα καβλια κλαινεκάντο,το δουλεύει το 20αρικο κ το εκτιμάει,άρρωστη με την πούτσα,το αξίζει για μένα
το εχω το καμακι στο αιμα μουπολύ καλή κακτικη. Πας σε ένα μαύρο, πέρνεις 10 cd με μουσική που αρέσει-τον ρωτας τι ακούνε- και τα κάνεις δωράκι ένα ένα στις κοπέλες. Με λιγότερο από 1 ευρώ δίνεις άλλη αξιά στο 15ρικο
ΕΥΓΕ deker