Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.660
Πόντοι
7.095
αδερφε καλυτερα τετοια να τα λες στα πμ γιατι θα σε ζαλισουν με πμ ολοι
τα τηλ τι να τα κανεις?
αν κ εχω βεβαια,κανε μια γυρα κ δες τες
εκει θα τις βρεις ολες,βαρανε μυγες ετσι κ αλλιως
πραγματικά...καμιά μαύρη για πίπα μόνο βλέπω να φορτώνει ο κόσμος όποτε παιρνώ...και τελευταία τη νίνα τη βλέπω να χει κίνηση

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
πραγματικά...καμιά μαύρη για πίπα μόνο βλέπω να φορτώνει ο κόσμος όποτε παιρνώ...και τελευταία τη νίνα τη βλέπω να χει κίνηση
μακρυα απο τις μαυρες....οσο για την νινα αν ριξει καθολου την τιμη της μπορει να της δωσω κ εγω μια πιπα

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
μακρυα απο τις μαυρες....οσο για την νινα αν ριξει καθολου την τιμη της μπορει να της δωσω κ εγω μια πιπα
Δεν εχω παρει ποτε μαυρη, αλλα τελευταία κυκλοφορουν κατι κορμαρες...
Μια ειδικά στην Μοναστηρίου ειναι μοντελο!! Λες?

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Θα ηθελα πολυ καποιες πληροφοριες για την κοπελα την καστανοξανθη, συνηθως το μαλλι πιασμενο κοτσο, με σορτσακι και πλατφορμες που ειναι στο σταυροδρομι Γιαννιτσων και Κωλετη (μπροστα απο ενα μπουγατσατζιδικο). Συνηθως ειναι δυο εκει που και η αλλη στο ιδιο στυλ ειναι. Απλα αυτη ειναι τοσο χαριτωμενη!!!Ενταξει για να πω την αληθεια εχω δει και ξερω καποια πραγματα (οπως οτι χρησιμοποιει την σκοτεινη αλανα παραπλευρως του ποστου της), απλα αν μπορουσε καποιος να μας πει τις υπηρεσιες της, τιμες, αν μπαινει στο αμαξι για να πας καπου πιο ησυχα, εθνικοτητα, πως του φανηκε κλπ.
Φίλε την έχω δοκιμάδει μια φορά, βασικά πιο πολύ χάρη στο στυλάκι της, που είναι πάντα καλοντυμένη και περιποιημένη και εμφανισιακα δεν σου δίνει την αισθηση οτι ειναι πορνη σε πιατσα αλλα γκομενάκι που βγήκε απο κλαμπάκι...
Όμως... Στον αγώνα ήταν πολύ μέτρια, η φάτσα της στο φως έχανε πολύ, το κορμάκι της ήταν εντελώς χαλαρό, δεν ήταν πολύ καλή όσον αφορά συμμετοχή και διάθεση, ενω και μετά το τελειωμα έφυγε σφεντόνα σε δυο δευτερόλεπτα το πολύ...  :s&m_2:
Γενικά δεν θα την ξαναδοκίμαζα εύκολα... Παρ'όλα αυτά ρίξτης μια πιστολιά να σου φύγει το μεράκι...
Συν το ότι τα πραγματα στην πιάτσα τον τελευταίο καιρό είναι άθλια... Τζάμπα βενζίνη καίμε... Και κακώς δεν εφαρμόζουμε το ρητό του Τζιμάκου... "Αν πετύχει η μαλακία τύφλα να'χει το γαμήσι"...  :grin:

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Οι μάυρες ρε γαμώτο με τρομάζουν... Μια φορά πήγα να ρωτησω μια και μόλις την πλησίασα κατάλαβα ότι ήταν η αδερφή του Γουόλτερ Μπέρυ και έκοψα πέρα... Για πότε έφτασα στο λευκό πύργο ούτε που το κατάλαβα...! Ούτε ο πύργος του οτέ δεν πρόλαβε να με δει, τόσο γρήγορα πέρασα πάνω... Πρεπει να σταματησα να τρεχω κάπου εκεί στα νεκροταφεία...

Πάντως καμια σχεση με την Σωκράτους στην Αθήνα, εκει έχω φαει δυο-τρια μαυρακια σκέτη φωτιά...! Τι φωτιά δηλαδή, σκέτη σοκολάτα, αφού ήταν κατάμαυρα, ποια φωτιά...  :2funny:

piatsa

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
4
Πόντοι
1
μονο πιπα στις μαυρες....
κ αυτο το πολυ με 15ε
εχει κατι καλες μαυρουλες κατα διαστηματα αλλα πολυ κρυοκολες,εντελως αγγαρεια κανουν οι πιο πολλες...αν τις παζαρεψεις και στα 15 εκει να δεις,θα στον παιζει και θα τραγουδαει παραλληλα.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εχει κατι καλες μαυρουλες κατα διαστηματα αλλα πολυ κρυοκολες,εντελως αγγαρεια κανουν οι πιο πολλες...αν τις παζαρεψεις και στα 15 εκει να δεις,θα στον παιζει και θα τραγουδαει παραλληλα.
πριν απο κανα χρονο ειχα παρει μια μαυρουλα μονο για πιπα για 15ε κοντα στα κτελ της αλβανιας
το κοριτσακι ηταν οτι πιο ομορφο σε μαυρουλα εχω δει...
επειδη του εκανα κ παζαρια ηταν ξενερωμενη,μπαινει που λες στο καρο μου κ με το που ακουει το cd που επαιζε αρχιζει να το γυρναει μπροστα για να τα ακουσει ολα τα τραγουδια...της αρεσε τοσο πολυ μαλιστα που της το εκανα δωρο,η πιπα ηταν ονειρικη
τι σου ειναι ενα δωρακι ε?

esdgfdsfhtfgejrkluyhiykih

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Hagem και arisk σας ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες αλλα και για την προτροπη να κανω επιτελους το πρωτο βημα....

venus

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια μεγαλη προσοχη στις μαυρες.Εγω τις θεωρω επικινδυνες για νοσηματα! Μπορει να κανω και λαθος βεβαια αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου.

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
πριν απο κανα χρονο ειχα παρει μια μαυρουλα μονο για πιπα για 15ε κοντα στα κτελ της αλβανιας
το κοριτσακι ηταν οτι πιο ομορφο σε μαυρουλα εχω δει...
επειδη του εκανα κ παζαρια ηταν ξενερωμενη,μπαινει που λες στο καρο μου κ με το που ακουει το cd που επαιζε αρχιζει να το γυρναει μπροστα για να τα ακουσει ολα τα τραγουδια...της αρεσε τοσο πολυ μαλιστα που της το εκανα δωρο,η πιπα ηταν ονειρικη
τι σου ειναι ενα δωρακι ε?

πολύ καλή κακτικη. Πας σε ένα μαύρο, πέρνεις 10 cd με μουσική που αρέσει-τον ρωτας τι ακούνε- και τα κάνεις δωράκι ένα ένα στις κοπέλες. Με λιγότερο από 1 ευρώ δίνεις άλλη αξιά στο 15ρικο
ΕΥΓΕ deker

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.660
Πόντοι
7.095
Αποβάλλεστε όλοι από το μπου επειδή λέτε τις μαύρες....ΜΑΥΡΕΣ

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
πολύ καλή κακτικη. Πας σε ένα μαύρο, πέρνεις 10 cd με μουσική που αρέσει-τον ρωτας τι ακούνε- και τα κάνεις δωράκι ένα ένα στις κοπέλες. Με λιγότερο από 1 ευρώ δίνεις άλλη αξιά στο 15ρικο

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Αποβάλλεστε όλοι από το μπου επειδή λέτε τις μαύρες....ΜΑΥΡΕΣ
Λιγη επιείκεια κυριε Ισιδωρε! Δεν το ειπαμε με ρατσιστική διαθεση!
Η ζωη μας ειναι αφιερωμενη στο "αθλητισμο" :)

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Hagem και arisk σας ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες αλλα και για την προτροπη να κανω επιτελους το πρωτο βημα....
Περιμενουμε νεα ! :)
Την ειδες χθες με το καρε μαλακι??? Κουκλα ηταν!

esdgfdsfhtfgejrkluyhiykih

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Περιμενουμε νεα ! :)
Την ειδες χθες με το καρε μαλακι??? Κουκλα ηταν!

Οντως σε σχεση με τις περισσοτερες ειναι πολυ πιο ωραια, απλα κανει τρελη αγγαρεια.... Ακομα και στη συνομιλια. 30 για στοματικο και σεξ οπως ειπε και ολα αυτα σε 4 με 5 το μεγιστο λεπτα. Μετα σφαιρα για τον επομενο. Απο την αλλη ισως να ειναι τοσο καλη σε αυτο που κανει που να μην χρειαζεται και παραπανω χρονος. Ειδωμεν!!!

Με την αλλη την κοπελα την ψηλη μελαχρινη με μακρυ μαλλι, με μαυρο σορτς και ψηλοτακουνα που στηνεται εξω απο το Ροτοντα τι παιζει?? Κοριτσαρος μιλαμε!!! Αλλα δεν εχει πολυ σουξε, μαλλον θα ειναι τσουχτερη

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Με την αλλη την κοπελα την ψηλη μελαχρινη με μακρυ μαλλι, με μαυρο σορτς και ψηλοτακουνα που στηνεται εξω απο το Ροτοντα τι παιζει?? Κοριτσαρος μιλαμε!!! Αλλα δεν εχει πολυ σουξε, μαλλον θα ειναι τσουχτερη
Εχω γραψει παραπανω. Τσουχτερη στην τιμη, αμα βγαλει τα ρουχα δεν ειναι η γυναικαρα που φαινεται, αλλα πολυ καλη στη δουλεια της.
Δουλεψε προσφατα για ενα φεγγαρι και σε studio.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.660
Πόντοι
7.095
Εχω γραψει παραπανω. Τσουχτερη στην τιμη, αμα βγαλει τα ρουχα δεν ειναι η γυναικαρα που φαινεται, αλλα πολυ καλη στη δουλεια της.
Δουλεψε προσφατα για ενα φεγγαρι και σε studio.
σε στουντιο?????????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom