Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
α να χαθεις
με πηραν τα ζουμια
τι ωραιες εποχες...
Λοιπον, πες μας τιποτα τωρα για την ξανθια, γιατι στις 9 που περασα εγω κατι μαυριδερα Βουλγαρακια ειχε μονο.
Εσυ την φορτωσες?????  :s&m_3:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Λοιπον, πες μας τιποτα τωρα για την ξανθια, γιατι στις 9 που περασα εγω κατι μαυριδερα Βουλγαρακια ειχε μονο.
Εσυ την φορτωσες?????  :s&m_3:
οχι ρε τρελε
που φραγκα για να πηδηξεις στις μερες μας?

vasilis4

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
μαγκες λιγο πριν το ποτοντα βλεπω εδω και 2μερες μια ψιλη με ασπρη μπλουζα και μαυρο σορτς και γουσταρω πολυ ξερει κανενας κατι?

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
μαγκες λιγο πριν το ποτοντα βλεπω εδω και 2μερες μια ψιλη με ασπρη μπλουζα και μαυρο σορτς και γουσταρω πολυ ξερει κανενας κατι?
Ρεββεκα απο Ουγγαρία. Πολυ καλη ειναι και παλια στο χωρο. Ετσι οπως την ειδες ντυμενη ειναι εντυπωσιακή! Γυμνη χανει αρκετα. Περισυ την πηρα αρκετες φορες. Ρωτα την αν γινεται και στο σπιτι της. Αν και την πρωτη φορα μαλλον οχι.
Ειναι και η πιο ακριβή παντως. Αν την παρεις περιμενω εντυπωσεις.

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Ρεββεκα απο Ουγγαρία. Πολυ καλη ειναι και παλια στο χωρο. Ετσι οπως την ειδες ντυμενη ειναι εντυπωσιακή! Γυμνη χανει αρκετα. Περισυ την πηρα αρκετες φορες. Ρωτα την αν γινεται και στο σπιτι της. Αν και την πρωτη φορα μαλλον οχι.
Ειναι και η πιο ακριβή παντως. Αν την παρεις περιμενω εντυπωσεις.
αυτη ειναι που ζηταει 50? μελαχρινη ψηλη και ομορφη?

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
ναι με πολλή κυτταρίτιδα όμως...αν τη δεις με σορτσάκι
καλα και ορθια ακομη οταν φοραει σορτσακι φαινεται η κυτταριτιδα
ας μου πει καποιος πως μπαινουμε π.χ. εδω χωρις να πρεπει να βγω στο γκουγκλε και να κανω αναζητηση ή πως μπαινουμε στις κριτικες στριπ θεσ/νικης. ευχαριστω

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε σεις αυτη η μελαχρινη ειναι χοντρη...δεν την λες εντυπωσιακη...

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
ρε σεις αυτη η μελαχρινη ειναι χοντρη...δεν την λες εντυπωσιακη...
Εεε μα...βολη δεν σε βρισκουμε εσενα!! :)
Αντε, παρακατω, απεναντι απ το "μεταξυ μας" ειχε προχθες ενα μοντελάκι μεσα σε εφαρμοστο φορεματακι! Για δες μπας και σε βολεψουμε εκει. :) :) :)

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
μαγκες αυτη στην καθετο απο το ροτοντα η βουλγαρα η μελαχρινη ψηλη καλο μνι , ειναι καλη? πρεπει να ειναι και εγκυος ε? την ρωτησα για ξενοδοχειο και μου ειπε εκατο , αντε ογδοντα για 1 ωρα  :jerking:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Εεε μα...βολη δεν σε βρισκουμε εσενα!! :)
Αντε, παρακατω, απεναντι απ το "μεταξυ μας" ειχε προχθες ενα μοντελάκι μεσα σε εφαρμοστο φορεματακι! Για δες μπας και σε βολεψουμε εκει. :) :) :)
ποιο λες ρε τρελε?
το τραβελι?
δεν πας καλα
μακρυα κ αγαπημενοι

esdgfdsfhtfgejrkluyhiykih

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους και ολες.....

Δεν εχω παει ποτε σε οικο, αλλα ουτε και απο το δρομο εχω ψωνισει καμια. Απλα με βγαζει ο δρομος καποιες φορες και περναω απο Γιαννιτσων. Βλεπω κατα καιρους διαφορες κοπελες και "κοπελες" και ο λογος που εγινα μελος στο σαιτ και σκοπευω να σταματησω ειναι μια συγκεκριμενη

Θα ηθελα πολυ καποιες πληροφοριες για την κοπελα την καστανοξανθη, συνηθως το μαλλι πιασμενο κοτσο, με σορτσακι και πλατφορμες που ειναι στο σταυροδρομι Γιαννιτσων και Κωλετη (μπροστα απο ενα μπουγατσατζιδικο). Συνηθως ειναι δυο εκει που και η αλλη στο ιδιο στυλ ειναι. Απλα αυτη ειναι τοσο χαριτωμενη!!!Ενταξει για να πω την αληθεια εχω δει και ξερω καποια πραγματα (οπως οτι χρησιμοποιει την σκοτεινη αλανα παραπλευρως του ποστου της), απλα αν μπορουσε καποιος να μας πει τις υπηρεσιες της, τιμες, αν μπαινει στο αμαξι για να πας καπου πιο ησυχα, εθνικοτητα, πως του φανηκε κλπ. 

Οσο για τον μπαρμπα με το ασημι audi που εχει προαναφερει ενας φιλος, μου εκανε και μενα κατα καιρους τα φωτα για να σταματησω ωσπου προχθες σταματησα.... Απλα ο ανθρωπας με ρωτησε αν θα θελα παρεα και του αρνηθηκα λεγοντας οτι μου αρεσουν οι γυναικες.... Νταξει τι να φοβηθεις τωρα 70 χρονων ειναι και συν τις αλλοις ειναι και ευγενεστατος.

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Η μια, μαλλον ομως η αλλη απ αυτην που θες εσυ, ειναι Ουγγαρέζα, θελει 30 ευρω για εκει που ειδες, και πενηντα για μιση ωρα σε ξενοδοχείο. Μπορειτε να πατε δηλαδη καπου πιο ησυχα.
Ρωτα την ομως, μην ντρέπεσαι, γι αυτο ειναι εκει.
Η αληθεια ειναι οτι και οι δυο ειναι πολυ ομορφες!

Επισκέπτης
Η μια, μαλλον ομως η αλλη απ αυτην που θες εσυ, ειναι Ουγγαρέζα, θελει 30 ευρω για εκει που ειδες, και πενηντα για μιση ωρα σε ξενοδοχείο. Μπορειτε να πατε δηλαδη καπου πιο ησυχα.
Ρωτα την ομως, μην ντρέπεσαι, γι αυτο ειναι εκει.
Η αληθεια ειναι οτι και οι δυο ειναι πολυ ομορφες!
φιλαρα καλησπερα παιζει κανα τηλεφωνακι απο καποια πιατσοβια?εγω εχω να σου δωσω απο ενα βουλγαρακι τζοβανα 19 χρονων,περιμενω μηνυμα σου. :)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
φιλαρα καλησπερα παιζει κανα τηλεφωνακι απο καποια πιατσοβια?εγω εχω να σου δωσω απο ενα βουλγαρακι τζοβανα 19 χρονων,περιμενω μηνυμα σου. :)
αδερφε καλυτερα τετοια να τα λες στα πμ γιατι θα σε ζαλισουν με πμ ολοι
τα τηλ τι να τα κανεις?
αν κ εχω βεβαια,κανε μια γυρα κ δες τες
εκει θα τις βρεις ολες,βαρανε μυγες ετσι κ αλλιως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom