Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
οποιος θελει να καταλαβει τη θα πει φοβερη πιπα το ξανθο βουλαγαρακι τι σονια και βαλτε και χρονομετρο να δειτε ποσο θα αντεξετε μιλαμε για αλλο επιπεδο πιπας
που το τρακαρεις αυτο κ τι ώρες?

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
που το τρακαρεις αυτο κ τι ώρες?
αργα το βραδυ ειναι εκει κοντα στο μεταξυ μας μεσα στο τσουρμο με τις αλλες βρωμο βουλγαρες μπαμ κανει ειναι το καλυτερο και ξεχωριζει τωρα εγω λογο δουλειας κατεβαινω σαββατο και την πετυχενω μετα της 2 ειναι αυτη και ενα αλλο πολυ δυνατο τα αλλα ειναι να τα μαζεψει ο μπογιας μεσα
φιλε καστ εχεις δοκιμασει και ξερεις?πες μας πως σου φανικε?

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Λοιπόν αν και έχω ότι δεν θα γράφω... κάνω ακόμη μία εξαίρεση... τα 2 αυτα Βουλγραράκια είναι trans οπότε δύσκολο για τον φίλο τον Deker...ΑΛΛΑ
ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΟΥ ΛΕΝΕ 20,00 πίπα και 30.00 όλα, οπότε οι περισσότεροι επιλέγουν το 1ο με αποτέλεσμα να έχουν εξασκηθεί σε βαθμό που τις κάνει να ξεχωρίζουν για τις άλλες δεν ξέρω αλλά η Σόνια μου είπε ότι έχει 3 χρόνια εδώ (τα ελληνικά της είναι γτπ) μου είπε ότι πήγε και εδώ σχολείο ... (άρα ξέρουμε τι έκανε και τα έμαθε τόσο καλά τα ελληνικά) είναι μικρή σε ηλικία 19-20 και γενικά το γουστάρει αυτό που κάνει. 

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Λοιπόν αν και έχω ότι δεν θα γράφω... κάνω ακόμη μία εξαίρεση... τα 2 αυτα Βουλγραράκια είναι trans οπότε δύσκολο για τον φίλο τον Deker...ΑΛΛΑ
ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΟΥ ΛΕΝΕ 20,00 πίπα και 30.00 όλα, οπότε οι περισσότεροι επιλέγουν το 1ο με αποτέλεσμα να έχουν εξασκηθεί σε βαθμό που τις κάνει να ξεχωρίζουν για τις άλλες δεν ξέρω αλλά η Σόνια μου είπε ότι έχει 3 χρόνια εδώ (τα ελληνικά της είναι γτπ) μου είπε ότι πήγε και εδώ σχολείο ... (άρα ξέρουμε τι έκανε και τα έμαθε τόσο καλά τα ελληνικά) είναι μικρή σε ηλικία 19-20 και γενικά το γουστάρει αυτό που κάνει. 
τωρα καταλαβα ποια λετε
ειπε κοπελα ο φιλος κ με μπερδεψε
δεν θα παρω ευχαριστω....
ποσο καλα με ξερεις καστε....

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
ΑΛΛΑ έχω άλλο κομμάτι για σε φιλε μου... εκεί πάλι στο τσούρμο έχει 2 Βουλγαράκια (γυναίκες)που ξεχωρίζουν και τα 2 μελαχρινά το ένα με κολλητό τζίν συνήθως ενώ το 2ο το οποίο φορούσε μια φαρδιά ζώνη για φούστα με γόβα ήταν όλα τα λεφτά 30,00€ φούλ εξτρα ... το τίμησε το μεροκάματο, πρόσχαρη και χαμογελαστή και μέσα στην καύλα.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
εχεις 100% δικαιο εγω ασχολουμε εκει κατω καμια 10αρια χρονια τετοια πιπα φιλε και γενικα δεν μου εχουν ξανακανει
ειναι κορμαρες και 2 πιτσιρικια 19-20 καλα τα ειπες αν δε φυγουν απο εκεινο το τσουρμο που εχουν μπλεξει εκει με τις αλλες τις ανιτουριστικες φατσας θα κανουν τις αλλες στον οπαπ να καταθεσουν χαρτια για συνταξη θα της σβυσουν απο το χαρτι
τωρα αν εχει δοκιμασει κανεις φαση σε δικο τους χωρο ας μας  πεις την εμπειρια του γιατι ειναι λιγο δυσκολα να πας σε δικο τους χορο. αν εχει δοκιμασει κανεις ας πει

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
ΑΛΛΑ έχω άλλο κομμάτι για σε φιλε μου... εκεί πάλι στο τσούρμο έχει 2 Βουλγαράκια (γυναίκες)που ξεχωρίζουν και τα 2 μελαχρινά το ένα με κολλητό τζίν συνήθως ενώ το 2ο το οποίο φορούσε μια φαρδιά ζώνη για φούστα με γόβα ήταν όλα τα λεφτά 30,00€ φούλ εξτρα ... το τίμησε το μεροκάματο, πρόσχαρη και χαμογελαστή και μέσα στην καύλα.
για δωσε τα φωτα σου περισσοτερο παιζεις πολυ ψηλα τη μπαλιτσα σημερα και δεν πιανω καλα :grin:
εχω δει ενα με απιστευτο προσωπο στην αρχη της γιαννιτσων μελαχρινο κοντο αυτο λες?

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
ipanos...παίζει και αυτό το σενάριο στα 50.00€  ;) δίνει τηλ. οπότε κάνεις τα κουμάντα σου
αλλά τα θεωρώ too much για το Βουλγαροτράβελο ....
για το Βουλγαράκι που είπα πριν με την μίνι φούστα άνετα ναι σουλατσάρει πέρα δώθε απο τα κτελ μέχρι το τσούρμο και τούμπαλιν ξεχωρίζει περίπου 1,75 με τις γόβες μινιόν κατασκευή αλλά βαστάει γερά  :fuck2:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
ipanos...παίζει και αυτό το σενάριο στα 50.00€  ;) δίνει τηλ. οπότε κάνεις τα κουμάντα σου
αλλά τα θεωρώ too much για το Βουλγαροτράβελο ....
για το Βουλγαράκι που είπα πριν με την μίνι φούστα άνετα ναι σουλατσάρει πέρα δώθε απο τα κτελ μέχρι το τσούρμο και τούμπαλιν ξεχωρίζει περίπου 1,75 με τις γόβες μινιόν κατασκευή αλλά βαστάει γερά  :fuck2:
καστλ φιλε η σονια οσες φορες εχω παει μου εχει παρει τα μυαλα κυριολεκτικα το αλλο το μελαχρινο το τραβελακι δεν το δοκιμασα δεν εχω αποψη αλλα μαλλον θα ειναι δυνατο θεμα και αυτο
τωρα εγω δεν κολαω στα 50 στο χορο της αλλου ειναι το θεμα εχω και το τηλ της το θεμα ειναι οτι μυριζει μπαρουτι η υποθεση μην γινει καμια στραβει αν με καταλαβενεις :idiot:
γι αυτο που λες σε πμ μου ειπε καποιος που δοκιμασε πιπα οτι δεν λεει και πολλα πραγματα αλλα εσυ για να το λες μετραει η αποψη σου διπλα για μενα. εισαι μεσα στην επιτροπη τον σοφων κατι θα ξερεις θα το τιμισουμε το θεμα :)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αυτο το ξερω,το ειχα παρει για πιπα πριν καιρο κ ειχα γραψει οτι ειναι απατη.πεταμενα λεφτα η γκομενα αν κ μουναρος

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
επισης καπου καπου κανει εμφανιση ενα κροσσακι μελαχρινο ελληνικης προελευσεως πιτσιρικι μακρια μεγαλο ξεπεταρουδη λεμε :2funny:

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
αυτο το ξερω,το ειχα παρει για πιπα πριν καιρο κ ειχα γραψει οτι ειναι απατη.πεταμενα λεφτα η γκομενα αν κ μουναρος
DEKER δε ξέρω τι να σου πω εγώ περασα μια χαρά ειδικά με χαλάει όταν βλέπω κοπέλες με το τζίν μιας και μέσα στο αυτοκίνητο είναι στριμωχτά σκέψου την όλη φάση με το τζίν και σκέψου την άνεση που σου παρέχει η σηκωμένη φούστα. Ακόμη το γεγονός ότι είναι όμορφη σαφώς και θα την προτιμούνε  :fuck2: οπότε μπορεί να έπεσες και σε φάση δεν ξέρω πολλά παίζουν...    

@ipanos για ανέλυσε...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
DEKER δε ξέρω τι να σου πω εγώ περασα μια χαρά ειδικά με χαλάει όταν βλέπω κοπέλες με το τζίν μιας και μέσα στο αυτοκίνητο είναι στριμωχτά σκέψου την όλη φάση με το τζίν και σκέψου την άνεση που σου παρέχει η σηκωμένη φούστα. Ακόμη το γεγονός ότι είναι όμορφη σαφώς και θα την προτιμούνε  :fuck2: οπότε μπορεί να έπεσες και σε φάση δεν ξέρω πολλά παίζουν...    

@ipanos για ανέλυσε...
οντως φιλε κ γω θελω φουστιτσες αλλα περασα χαλια κ δεν θα θελα να ξαναφαω φολα
κριμα ειναι

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36

@ipanos για ανέλυσε...
για το κροσσακι?πιπα τις πλακας και μολις πηγα να την βαλω χερι μου λεει θελω αλλα 10 ευρω
μου θυμησε τους γυφτους στο παζαρι που παει να παρει η αλλη κατι ενω φωναζει 2 ευρω το κιλο οταν παει εκει της λεει βαλε αλλα 2 ταλαρα να γινει καλη δουλεια :grin:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36

@ipanos για ανέλυσε...
καλα τωρα μιλαμε για απιστευτο μουνι ετσι μονο εξω κυκλοφορουν τετοια κοματια

Επισκέπτης
καστλ φιλε η σονια οσες φορες εχω παει μου εχει παρει τα μυαλα κυριολεκτικα το αλλο το μελαχρινο το τραβελακι δεν το δοκιμασα δεν εχω αποψη αλλα μαλλον θα ειναι δυνατο θεμα και αυτο
τωρα εγω δεν κολαω στα 50 στο χορο της αλλου ειναι το θεμα εχω και το τηλ της το θεμα ειναι οτι μυριζει μπαρουτι η υποθεση μην γινει καμια στραβει αν με καταλαβενεις :idiot:
γι αυτο που λες σε πμ μου ειπε καποιος που δοκιμασε πιπα οτι δεν λεει και πολλα πραγματα αλλα εσυ για να το λες μετραει η αποψη σου διπλα για μενα. εισαι μεσα στην επιτροπη τον σοφων κατι θα ξερεις θα το τιμισουμε το θεμα :)
:think:καλημερα ,φιλαρακι τι ωρα κανουν πιατσα τα μουνακια στο σιτι γκαι?εχει κανα καλο  η ειναι μπαζα?οχι τραβελια,οκ?

johnyss

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
1
πριν 45 λεπτα στη γιαννιτσων ενα τρελο μουνι (ελληνιδα) απενανατι απο το σιτυγκειτ..με κατι ψηλες ροζ γοβες,ξανθια με βυζαρες. ηταν εκει στο φαναρι απο τη μερια που πας για κεντρο.. την πλησιαζω και προχωραει λιγο αυτη ..τις μιλαω.. μου λεει δεν ειμαι πουτανα φευγει βιαστικα και μπαινει σε ταξι.. μου φανηκε πως την παρακολουθοθσε ενας μαλακας απο απεναντι.. μια σκατοφατσα.. στανταρ πουτανα ειναι παντως.. ας την τσεκαρει καποιος .. ηταν για αρκετη ωρα στο σημειο .. και δεν περιμενε για ταξι..

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.588
Πόντοι
7.095
πριν 45 λεπτα στη γιαννιτσων ενα τρελο μουνι (ελληνιδα) απενανατι απο το σιτυγκειτ..με κατι ψηλες ροζ γοβες,ξανθια με βυζαρες. ηταν εκει στο φαναρι απο τη μερια που πας για κεντρο.. την πλησιαζω και προχωραει λιγο αυτη ..τις μιλαω.. μου λεει δεν ειμαι πουτανα φευγει βιαστικα και μπαινει σε ταξι.. μου φανηκε πως την παρακολουθοθσε ενας μαλακας απο απεναντι.. μια σκατοφατσα.. στανταρ πουτανα ειναι παντως.. ας την τσεκαρει καποιος .. ηταν για αρκετη ωρα στο σημειο .. και δεν περιμενε για ταξι..
εμενα παλι απο την οποια εμπειρια μου φαινεται οτι οντως δεν ειναι και την εκανες την καγκουρια παιχτη αλλα μη μασας..ολοι το εχουμε κανει

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
757
Πόντοι
4.535
εμενα παλι απο την οποια εμπειρια μου φαινεται οτι οντως δεν ειναι και την εκανες την καγκουρια παιχτη αλλα μη μασας..ολοι το εχουμε κανει

Εγώ περισσότερες της μίας φοράς...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom