δεν νομιζω να εκανα λαθος φιλε.. .περασα αρκετες φορες κ την σταμπαρα.. 12 η ωρα σαυτον τον σκατοδρομο τι θα μπορουσε να εκανε η κοπελια και να περιμενει ολομοναχη. α ναι ταξι περιμενε.. θα την ξαναπετυχω που θα παει.. Καλυτερα να μην εβλεπες τι φορουσε ... καβλαααα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)
καλημερα σε ολους!σχετικα με ενα βουλαγαρακι που αναφερθηκε ο castell και ο deker,απ οτι καταλαβαινω απο τις περιγραφες σας μαλλον αναφερεστε σε διαφορετικες γκομενες.εγω τωρα προχθες το βραδυ στη στροφη μετα το ξενοδοχειο ροτοντα πετυχα 2 βουλγαρες η μια ψηλη καστανη λιγο γεματουλα στα μπουτια με ασπρο κολλαν,γνωστη γιατι εχει καιρο στην πιατσα.δεν την δοκιμασα ποτε γιατι ενω εμφανησιακα δεν ειναι ασχημη εμενα ομως δεν με τραβαει.μαζι της μια σγουρομαλα μελαχροινη με πρασινα ματια και κοντη φουστα.σ αυτη μαλλον αναφερεται ο castell...εμφανησιακα πολυ εντυπωσιακη.ομως εκεινη την ωρα εκανε βολτα η αστυνομια και ελεγχους και ειχαν αγχωθει ολες οι βουλγαρες..τελοσπαντων αφου κανω κανα 2 γυρες αποφασιζω να τη φορτοσω αν και το κλιμα δεν ηταν και πολυ ησυχο εκει,επικρατουσε ενα πανικος μεταξυ των κοριτσιων.αλλη εκανε πως μιλαει στο τηλεφωνο η αλλη ετρεχε και αλλες το παιζαν αδιαφορες.τελικα βρισκω την εν λογω μελαχροινη σγουρομαλα μου λεει 20ε πιπα και 30ε γαμησι της λεω παρε 20 και φυγαμε πιπα.εγω περιμενα να παμε σε καμια καλη καβαντζα σε μια απο τις γνωστες για να κανουμε καλο παιχνιδι αφου ηταν και ωραιο το μωρο να το ευχαριστηθουμε,θα την πηδουσα κι ολας με ενα 10ρικο ακομα.τελικα μολις μπαινει μεσα βιαστηκα μου λεει παμε εδω στο βενζιναδικο διπλα(στο shell)γιατι θα με μασει η αστυνομια..ξενερωσα,τι να κανουμε εδω λεω ρε πουστη κεντρικα!μετα μου πεταει οτι ειναι εγκυος 3 μηνων και αποφευγει να πηδιεται(χωρις να αναφερω εγω οτι θελω να τη γαμησω).με τα πολλα μου αρχιζει μια βιαστικη πιπα λεγοντας μου απ το πτωτο λεπτο αντε μωρο μου τελειωνε θα ρθει καμια στυνομια!!με γκρινια και βιασυνη δουλεια δεν γινεται...γενικα ξενερωσα πολυ μαζι της.ενω ειναι ωραιο κοριτσι και συμπαθητηκο στα ερωτικα χανει πολυ για μενα.ισως επαναλαμβανω ηταν και η κατασταση τετοια και βιαζοταν,αν ηταν αλλιως ισως ηταν καλυτερα,αλλα εγω την πατησα και δεν ξαναπαω μαζι της...
@piatsa Αδερφέ συμβουλή άμα δεν γουστάρεις την καβάτζα την ενημερώνεις και της λές εγώ εδώ ΔΕΝ !!! της λες ή πάμε αλλού ή σε αφήνω εκεί που σε βρήκα, βάζεις μπροστά και δεν αφήνεις κανένα περιθώριο...
ακόμη κατε εμέ τα στρούμφς καλά κάνουν και βγαίνουν γιατί διαφορετικά θα ήταν άγρια δύση το μέρος, απλά όση ώρα βλέπεις μπλε καρούμπαλα σε αυτοκίνητο πας για ποτό ή ακούς τα αθλητικά της μέρας.
Θυμάμαι είχα πάει με την Μαριάννα απο την 26ης και με πηγαίνει σε μια καβάτζα και της λέω πλάκα κάνεις δεν βλέπεις που στην οικοδομή απέναντι έχουμε κερκίδα ??? (πραγματικά ήταν 3 άτομα στο μπαλκόνι και είχαν ανάψει και τσιγάρο) πάρκαρα και εγώ κάτω απο την λάμπα και είμαστε έτοιμοι για LIVE PERFORMANCE...
Πάμε μου λέει...πάμε σε μια άλλη και ήταν πιασμένη !!! Φεύγουμε απο εκεί και πάμε σε μία που ήξερα εγώ...μου λέει ΟΧΙ ΕΔΩ προχτές βγήκαν απο το 2ο και ήμουν με πελάτη μέσα στο αυτοκίνητο και μας ρίξανε νερό !!!
Τέλος βρήκαμε μια ... και μου λέει
- 20 λεπτά έχουμε γυρνάμε με το αυτοκίνητο...να δω πότε θα δουλέψω!!!!
- Δε φτάνει που σε κάνω βόλτες τόση ώρα με την μουσικούλα την ζεστούλα σου διαμαρτύρεσαι και απο πάνω μιλάμε πολύ γέλιο !!!!
και μου λέει Τι να σου πώ...εδώ βρήκες να με κάνεις βόλτες???? Τι να κάνουμε ρε μωρό μου αφού ξέρεις ότι είμαστε παράνομο ζευγαράκι... είχαμε πεθάνει στο γέλιο...στο τέλος που την άφησα της είπα και το αμίμητο... Θα μου λείψει η παρέα σου στο αυτοκίνητο.
ακόμη κατε εμέ τα στρούμφς καλά κάνουν και βγαίνουν γιατί διαφορετικά θα ήταν άγρια δύση το μέρος, απλά όση ώρα βλέπεις μπλε καρούμπαλα σε αυτοκίνητο πας για ποτό ή ακούς τα αθλητικά της μέρας.
Θυμάμαι είχα πάει με την Μαριάννα απο την 26ης και με πηγαίνει σε μια καβάτζα και της λέω πλάκα κάνεις δεν βλέπεις που στην οικοδομή απέναντι έχουμε κερκίδα ??? (πραγματικά ήταν 3 άτομα στο μπαλκόνι και είχαν ανάψει και τσιγάρο) πάρκαρα και εγώ κάτω απο την λάμπα και είμαστε έτοιμοι για LIVE PERFORMANCE...
Πάμε μου λέει...πάμε σε μια άλλη και ήταν πιασμένη !!! Φεύγουμε απο εκεί και πάμε σε μία που ήξερα εγώ...μου λέει ΟΧΙ ΕΔΩ προχτές βγήκαν απο το 2ο και ήμουν με πελάτη μέσα στο αυτοκίνητο και μας ρίξανε νερό !!!
- Δε φτάνει που σε κάνω βόλτες τόση ώρα με την μουσικούλα την ζεστούλα σου διαμαρτύρεσαι και απο πάνω μιλάμε πολύ γέλιο !!!!
και μου λέει Τι να σου πώ...εδώ βρήκες να με κάνεις βόλτες???? Τι να κάνουμε ρε μωρό μου αφού ξέρεις ότι είμαστε παράνομο ζευγαράκι... είχαμε πεθάνει στο γέλιο...στο τέλος που την άφησα της είπα και το αμίμητο... Θα μου λείψει η παρέα σου στο αυτοκίνητο.
hagem
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1.310
Ασχετο: Αυτην την ξαναειδες? Εχω καιρο να την πετυχω@piatsa Αδερφέ συμβουλή άμα δεν γουστάρεις την καβάτζα την ενημερώνεις και της λές εγώ εδώ ΔΕΝ !!! της λες ή πάμε αλλού ή σε αφήνω εκεί που σε βρήκα, βάζεις μπροστά και δεν αφήνεις κανένα περιθώριο...
φιλε εχεις δικιο σε ολα οσα λες,μονο που εσυ μιλας με τη γλωσσα της λογικης...εκεινη την ωρα δεν ειχα την υπομονη να σκεφτω ετσι,ενθουσιαστηκα απο την εμφανηση της και ηθελα οπωσδηποτε να δοκιμασω,ξερεις πως εισαι εκεινη την ωρα...την αλλη παντως καλα την ξηγηθηκες@piatsa Αδερφέ συμβουλή άμα δεν γουστάρεις την καβάτζα την ενημερώνεις και της λές εγώ εδώ ΔΕΝ !!! της λες ή πάμε αλλού ή σε αφήνω εκεί που σε βρήκα, βάζεις μπροστά και δεν αφήνεις κανένα περιθώριο...
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
καστλ το ιδιο επαθα και εγω με τα στρουμφ πριν κανενα 10ημερο τσιμπαω την ξανθια τη σονια και στρηβω στο δρομο που ειναι το μπουτικ βλεπω την ασπρουλα με το καρουμπαλο διπλα στο κλαμπ ακριβως χεσμεντεν και εγω και η αλλη@piatsa Αδερφέ συμβουλή άμα δεν γουστάρεις την καβάτζα την ενημερώνεις και της λές εγώ εδώ ΔΕΝ !!! της λες ή πάμε αλλού ή σε αφήνω εκεί που σε βρήκα, βάζεις μπροστά και δεν αφήνεις κανένα περιθώριο...
κανω επι τοπου μια πολυ διακριτικη αναστροφη (κοπανησα πανω στα πεζουλια χαμος)και ξαμπαινω γιαννιτσων και στρηβω στο τελος της γιαννιτσων εκει ανακριτικο και αλκοτεστ φοβερα πραγματα
τελικα πηγα απο την κολλετη και βγηκα απεναντι απο το ροταντα πισω απο ενα καδο, διπλα ενας μαχιμος με μια μαυρη παλεβαν κολαση
αλλα το μωρο οπως ειπαμε ειναι ολα τα λεφτα και αξιζε την περιπετεια
βεβαια συμφωνω οτι αν το παρατησουν το μερος και δεν παταει αστυνομια εκει πιο ασφαλης θα εισαι στη βαγδατη παρα εκει
aprosperastos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
παιδια εντελως τυχαια.. πριν μια εβδομαδα.. περνουσα απογευμα γυρο στις 7 εχει μια καντινα εκει..ο τυπος ειχε μαζεμενα 3-4 κοριτσια ... αλα ωραια κοματια..μου εκανε ετυπωση..λιγο ποιο κατω γυνοτανε ελεγχος απο αστυνομια ..μηπως πηγανε για να κρυφτουνε?η μαζευοντε εκει?αν ναι ας παμε να πιουμε κανενα σουβλακι και να φαμε καμια μπυρακαλημερα σε ολους!σχετικα με ενα βουλαγαρακι που αναφερθηκε ο castell και ο deker,απ οτι καταλαβαινω απο τις περιγραφες σας μαλλον αναφερεστε σε διαφορετικες γκομενες.εγω τωρα προχθες το βραδυ στη στροφη μετα το ξενοδοχειο ροτοντα πετυχα 2 βουλγαρες η μια ψηλη καστανη λιγο γεματουλα στα μπουτια με ασπρο κολλαν,γνωστη γιατι εχει καιρο στην πιατσα.δεν την δοκιμασα ποτε γιατι ενω εμφανησιακα δεν ειναι ασχημη εμενα ομως δεν με τραβαει.μαζι της μια σγουρομαλα μελαχροινη με πρασινα ματια και κοντη φουστα.σ αυτη μαλλον αναφερεται ο castell...εμφανησιακα πολυ εντυπωσιακη.ομως εκεινη την ωρα εκανε βολτα η αστυνομια και ελεγχους και ειχαν αγχωθει ολες οι βουλγαρες..τελοσπαντων αφου κανω κανα 2 γυρες αποφασιζω να τη φορτοσω αν και το κλιμα δεν ηταν και πολυ ησυχο εκει,επικρατουσε ενα πανικος μεταξυ των κοριτσιων.αλλη εκανε πως μιλαει στο τηλεφωνο η αλλη ετρεχε και αλλες το παιζαν αδιαφορες.τελικα βρισκω την εν λογω μελαχροινη σγουρομαλα μου λεει 20ε πιπα και 30ε γαμησι της λεω παρε 20 και φυγαμε πιπα.εγω περιμενα να παμε σε καμια καλη καβαντζα σε μια απο τις γνωστες για να κανουμε καλο παιχνιδι αφου ηταν και ωραιο το μωρο να το ευχαριστηθουμε,θα την πηδουσα κι ολας με ενα 10ρικο ακομα.τελικα μολις μπαινει μεσα βιαστηκα μου λεει παμε εδω στο βενζιναδικο διπλα(στο shell)γιατι θα με μασει η αστυνομια..ξενερωσα,τι να κανουμε εδω λεω ρε πουστη κεντρικα!μετα μου πεταει οτι ειναι εγκυος 3 μηνων και αποφευγει να πηδιεται(χωρις να αναφερω εγω οτι θελω να τη γαμησω).με τα πολλα μου αρχιζει μια βιαστικη πιπα λεγοντας μου απ το πτωτο λεπτο αντε μωρο μου τελειωνε θα ρθει καμια στυνομια!!με γκρινια και βιασυνη δουλεια δεν γινεται...γενικα ξενερωσα πολυ μαζι της.ενω ειναι ωραιο κοριτσι και συμπαθητηκο στα ερωτικα χανει πολυ για μενα.ισως επαναλαμβανω ηταν και η κατασταση τετοια και βιαζοταν,αν ηταν αλλιως ισως ηταν καλυτερα,αλλα εγω την πατησα και δεν ξαναπαω μαζι της...
Gioutsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
Που ρε ΜΕΓΑΛΕ? Δώσε ελπίδα στο Λαό...
2 καινουρια μωρα εμφανιστηκαν
γαματα!!!
πιτσιρικες
K19671967K
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
TI EΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΙΑ
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
2 μελαχρινα. μαλλον εκ Βουλγαριας.μετα της 1:30 βγαινουν...
στην γιαννιτσων...απεναντι απο το βενζιναδικο
tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
εχοντας να περασω κανα 9μηνο απο την πιατσα απλα να πω πως εχει αναβαθμιστει παρα πολυ σε υπηρεσιες και σε κοπελες
σαββατο τουλαχιστον 30 κομματια (μαζι με τραβεστι)
κυριακη σχεδον τιποτα (καμμια δεκαρια) μιας και ειχαν κανει καταληψη οι μπατσοι
αυτο σημαινει πως ενω εχει πολυ πραμα και σε καλες τιμες ,μιας και γινεται κ παζαρι λογω κρισης,πολλες φορες η πιατσα ειναι αδεια λογω φοβου στους μπατσους που σταματανε για κοντρολ (και καλα κανουν) καθε 5 μετρα
σαββατο πηρα ενα μιλφ ψιλοτζανκι γυρω στα 40 για ακα τσιμπουκι με τελειωμα στο στομα ,ικανοποιηθηκα πληρως
κοστος20 10 ευρω με λιγο χαμογελο και παραπονο οτι ειμαι ανεργος κτλ
κυριακη φορτωμα ενα ομορφο βουλγαρακιι 25-27 χρονων,πολυ καλο σε εμφανιση ,μιλαει καλα ελληνικα,πιπα-κωλο με παζαρι στα 20 ευρω αλλα δεν εγινε δουλεια γιατι με πηγε σε μια καβαντσα που καθοταν κοσμος στο μπαλκονι και δεν γουσταρα,αυτη επεμενε πως δεν υπηρχε προβλημα,δεν διαφωνω αλλα δεν μπορουσα να λειτουργησω,ηθελα ανοιχτη πορτα κ παραθυρα και ανεση, οχι βιαστικα μουλωχτα κ ξεπετα
προτεινα να παμε αλλου,δεν δεχτηκε οποτε χαλασε το deal
δεν πειραζει
το μοναστηρι να ναι καλα
αυτο σημαινει πως ενω εχει πολυ πραμα και σε καλες τιμες ,μιας και γινεται κ παζαρι λογω κρισης,πολλες φορες η πιατσα ειναι αδεια λογω φοβου στους μπατσους που σταματανε για κοντρολ (και καλα κανουν) καθε 5 μετρα
σαββατο πηρα ενα μιλφ ψιλοτζανκι γυρω στα 40 για ακα τσιμπουκι με τελειωμα στο στομα ,ικανοποιηθηκα πληρως
κοστος
κυριακη φορτωμα ενα ομορφο βουλγαρακιι 25-27 χρονων,πολυ καλο σε εμφανιση ,μιλαει καλα ελληνικα,πιπα-κωλο με παζαρι στα 20 ευρω αλλα δεν εγινε δουλεια γιατι με πηγε σε μια καβαντσα που καθοταν κοσμος στο μπαλκονι και δεν γουσταρα,αυτη επεμενε πως δεν υπηρχε προβλημα,δεν διαφωνω αλλα δεν μπορουσα να λειτουργησω,ηθελα ανοιχτη πορτα κ παραθυρα και ανεση, οχι βιαστικα μουλωχτα κ ξεπετα
δεν πειραζει
το μοναστηρι να ναι καλα
maldi
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 9
- Like
- 86
- Πόντοι
- 6
εχοντας να περασω κανα 9μηνο απο την πιατσα απλα να πω πως εχει αναβαθμιστει παρα πολυ σε υπηρεσιες και σε κοπελες
κοστος2010 ευρω με λιγο χαμογελο και παραπονο οτι ειμαι ανεργος κτλ
δεν πειραζει
το μοναστηρι να ναι καλα
tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
δεν διευκρινησα οτιΑκριβώς το ίδιο πρόσεξα και εγώ... Άντε μιλφ. Ψιλοτζάνκι και ακα? Δεν λέει τέτοιες εποχές...
Η εποχή της αθωότητας πέρασε ανεπιστρεπτί!
μονο τσιμπουκι ακα
τιποτα περισσοτερο
σαββατο βραδυ στη μοναστηριου εκανα παζαρια μια βικυ απο τουμπα.. δεχτηκε για 50 ευρω 1 ωρα στο σπιτι μου και οσες εκτονωσεις αντεξω.. στο τελος ομως δεν την πηρα μου φανηκε λιγο τζανκυ.. την ξερει κανενας? εχς και κινητο της.. δεν βγαινει συχνα παντως