Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

kafeneio

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Αν μπορεις φιλε κανε μια περιγραφη, πως ειναι επτανησιακά!Ευχαριστω!

οντως απο την χαλκιδα λεει οτι ειναι οχι απο τα επτανησα  :2funny:  :2funny:  εμφανισιακα ειναι οπως την περιεγραψε ο συναθλητης χαγκεμ.
ειχε κανει ενα διαστημα και βαρδαρη εκει την γνωρισα και μου εδωσε το τηλ.
τωρα αν καποιος ενδιαφερεται για το τηλ εχω αυτο που χρησημοπιοι απο τοτε που αρχισε να κανει πιατσα, που λογικα οσοι τιν ξερεται μαλλον θα σασ το εχει δωσει.
στους υπολοιπους που δεν την γνωριζουν αν ενδιαφερεται καποιος του το δινω με π.μ

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Αδελφο  :kissass2: ειναι πουσταρα με τα ολα του ... η περιοχη απο το παρκιν και περα ειναι για βρομοπουσταραδες  :zfuck:προσοχη,,,,,,,  αυτα τα λιγα  :helpplea:
εσυ κοριτσακι πραγμα που τα ξερεις αυτα?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
η μαρια παντως κ σημερα εκοβε βολτες νωρις το απογευμα

Επισκέπτης
Της μαύρης το κάγκελο μιλάμε παιδιά! Καμιά 15-20 μαύρες σχεδόν σε αποκλειστικότητα. Η μόνη λευκή ήτανε μια Ουγγαρέζα που ήτανε στην μοναστηρίου επάνω φαινότανε να έχει πολύ ωραίο κορμί, μέτρια μάπα αλλά ήθελε μόνο ξενοδοχείο και 50Ε για την πάρτη της. Τις έλεγα κάτι τρελά να τον παίζω μόνος μου κ να τις πιάνω τα βυζιά τις μάυρες για 4Ε και τρελενόντουσαν  :2funny: :2funny: :2funny: εγώ λέει δεν δουλεύω για ψίλα  :P

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.930
Πόντοι
7.095
Της μαύρης το κάγκελο μιλάμε παιδιά! Καμιά 15-20 μαύρες σχεδόν σε αποκλειστικότητα. Η μόνη λευκή ήτανε μια Ουγγαρέζα που ήτανε στην μοναστηρίου επάνω φαινότανε να έχει πολύ ωραίο κορμί, μέτρια μάπα αλλά ήθελε μόνο ξενοδοχείο και 50Ε για την πάρτη της. Τις έλεγα κάτι τρελά να τον παίζω μόνος μου κ να τις πιάνω τα βυζιά τις μάυρες για 4Ε και τρελενόντουσαν  :2funny: :2funny: :2funny: εγώ λέει δεν δουλεύω για ψίλα  :P
άπλας ο μαανες!!!!

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
34 μετρησα αδερφε γιαννιτσων και μοναστηριου φοβερα πραγματα!!
βεβαια η μια χειροτερη απο την αλλη ηταν δεν το συζηταμε αυτο ουτε λογος για φαση
απενταντι απο το μεταξυ μας ενα τσουρμο απο βουλγαρες τραβελια και γκομενες
ενα ξανθο γκομενακι καλο και η σονια το τραβελακι κατα αλλα παμε παρακατω ουτε λογος
τωρα πρωτη φορα ειδα μια που ηταν ενα μετρο και ενα μηλο με κατι γυαλια πατους κοκα κολα αυτη ειναι η μαρια που λετε?
αν ειναι αυτη ειναι να κουμπωθει και να παει σε κανενα υπογειο για τπτ ρειβ παρτυ και ετσι μην ασχοληστε τωρα :2funny:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.930
Πόντοι
7.095
34 μετρησα αδερφε γιαννιτσων και μοναστηριου φοβερα πραγματα!!
βεβαια η μια χειροτερη απο την αλλη ηταν δεν το συζηταμε αυτο ουτε λογος για φαση
απενταντι απο το μεταξυ μας ενα τσουρμο απο βουλγαρες τραβελια και γκομενες
ενα ξανθο γκομενακι καλο και η σονια το τραβελακι κατα αλλα παμε παρακατω ουτε λογος
τωρα πρωτη φορα ειδα μια που ηταν ενα μετρο και ενα μηλο με κατι γυαλια πατους κοκα κολα αυτη ειναι η μαρια που λετε?
αν ειναι αυτη ειναι να κουμπωθει και να παει σε κανενα υπογειο για τπτ ρειβ παρτυ και ετσι μην ασχοληστε τωρα :2funny:
αχα...αυτή είναι...πίπα με 10 μαξ 15 και ως εκεί...

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
ΕΛΑ ΡΕ !!!!!!!! Δυο 2.00€ ή 4 μονο-ευρα??????? μπορεί αυτό να μην καταλάβαιναν !!! πάντως η πιο λεπτή μαύρη ζύγιζε 100κιλά 

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Ε, οχι κι 100!
Η αληθεια ειναι πως εχει 2-3 fuckable μαυρα κομματια...  :fuck1: :fuck1:
Το κακο ομως ειναι οτι κανουν αγγαρεια

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
@sargiris
αδερφέ να κάνω το κασκαντέρ με μαύρη... πρέπει να καρα λέει !!!! Ακόμη με το που βλέπω να φοράνε τζίν ή παντελόνι ξενερώνω γιατί σκέφτομαι το πόσο στριμόκωλα είναι μέσα στο αυτοκίνητο σκέψου και το παντελόνι που δεν κατεβαίνει μέχρι κάτω... ενώ με την φούστα είναι πιο άμεσα τα πράγματα.Ακόμη και αυτό που κυκλοφορούν σε κοπάδια ???? τις βλέπεις 2-3 μαζί σε ομάδες...άλλη να χορεύει άλλη μιλάει στο κινητό γενικά ότι να'ναι !!!! βέβαια αν πετύχεις καλό κομμάτι (μου έτυχε) περνάς σούπερ γούσταρε και ήταν ευχάριστη μου έδωσε και κινητό !!! αλλά η εξαίρεση επιβεβαιώνει τον κανόνα. 

johnyss

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
1
παιδες πανιασα εδω και 2 μερες μια νεαρη ελληνιδα αν δεν κανω λαθπς .δεν λεω για τη μαρια.. δεν της μιλησα.. φορουσε ξωκιλο μπλυζακι και ειχε τατουαζ διπλα απο τον αφαλο.. και αν δεν κανω λαθος και σκουλαρικι κατω απο το χειλος .. την εχει παρει κανενας?

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Που κοντα αδερφε?
μελαχροινη σχετικα ψηλη?

johnyss

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
1
ψηλη ηταν ναι.  μελαχρινη. σημερα την ειδα να κατεβαινει απο μoναστηριου και στριβει στην γιαννιτσων εκει στο φαναρι του σιτυγκειτ. βασικα ειναι ολο βολτες πανω κατω .. την προηγουμενη φορα την ειχα δει στο μεταξυ μας... παλι βολτες εκοβε.. ας βοηθησει οποιος την πανισε 

Επισκέπτης
:)φιλαρακι παιζει κανα καλό μωρο ?στην γιαννιτσων πηρα μια κοντη μαρια και μια χριστινα , η μαρια καλη,αλλα η χριστινα γυφτακι.
[/quote]

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
667
Πόντοι
366
ενα καλο μωρο...τελιο σωμα παιδες  ειναι ενα βουλγαρακι που κανει πιατσαστο ξενοδοχειο rotonda απεναντι απο το περιπτερο πανω στην μοναστιριου. την πηρε κανενας;;; :zfuck: :zfuck: οποιος εχει νεα, ας μας πει...

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
667
Πόντοι
366
ειναι ψιλη, μαυρομάλα και αδυνατο...

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
οποιος θελει να καταλαβει τη θα πει φοβερη πιπα το ξανθο βουλαγαρακι τι σονια και βαλτε και χρονομετρο να δειτε ποσο θα αντεξετε μιλαμε για αλλο επιπεδο πιπας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom