Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

taoy

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
μαγκεσ μακρια απο τησ μαυρεσ ειναι για τον π..... πιγα μολιΣ τωαρα με μια μαρια την λεγαν βαριοταν ποθ ζουσε 35ε μουφα :tickedoff: :tickedoff:

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Οι μαυρες ειναι γνωστο οτι κανουν αγγαρεια. Σπανια να πετυχεις κατι αξιολογο.
Το μονο καλο ειναι οτι δεχονται παζαρια, αλλα και 35 πολλα ρε tao!

taoy

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
γαμισετα αδερφε το σκιλομετανιωσα

Επισκέπτης
καλησπερα φιλε,κανενα καλο κομματι παιζει στη γιαννιτσων και τι ωρα περιπου?εχει πραγμα η τις μαζεψανε?

taoy

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
εχει πολλη πραμα ρε αδεερφε αλλα κανα 2-3 αξιζουν

Επισκέπτης
που περιπου βγαινουν?σιτι γκαι?χθες δεν ειδα κινηση 11 βραδυ?μια κοντη μαρια με γυαλια και σκουλαρικια ειδα?εχεις κανα τηλεφωνο απο δαυτες?περιμενω μηνυμα σου τολης

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.588
Πόντοι
7.095
Αυτό αφορά παλιότερους από μένα παίχτες καθώς εγώ άρχισα να ασχολούμαι τέλη του 07

[URL unfurl="true"]http://tsouvali.blogspot.com/2012/05/blog-post_2842.html[/url]

Αποζημίωση σε ιερόδουλη από το Δημόσιο

Το ελληνικό Δημόσιο καλείται να της καταβάλει ως αποζημίωση το χρηματικό ποσό των 1.638 ευρώ για το διάστημα των 182 ημερών (9 ευρώ ανά ημέρα) που έμεινε προφυλακισμένη.
Δεκτό έκανε το Πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης αίτημα πρώην ιερόδουλης που έμεινε επί έξι μήνες προσωρινά κρατούμενη στις γυναικείες φυλακές Διαβατών, κατηγορούμενη για τη διάπραξη κλοπών, για τις οποίες όμως τελικά αθωώθηκε.
Πρόκειται για γυναίκα, ηλικίας 31 ετών, σήμερα, η οποία, περιστασιακά εκδίδονταν επ' αμοιβή στις παράνομες "πιάτσες" της Θεσσαλονίκης. Η υπόθεση που έμελλε να τη στείλει προσωρινά στις φυλακές εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα των Χριστουγέννων του 2006. Τότε, σύμφωνα με τη δικογραφία, η νεαρή γυναίκα και μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, που εκείνη την περίοδο έκανε συστηματική χρήση ναρκωτικών, επιβιβάστηκε σε κλεμμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο άγνωστου "πελάτη", προκειμένου να συνευρεθούν σεξουαλικά επ' αμοιβή. Στην περιοχή των Αμπελοκήπων, όμως, ο "πελάτης" της προέβη στη διάρρηξη δύο καταστημάτων, αρπάζοντας συνολικά 600 ευρώ κι ένα ηχοσύστημα. Ο δράστης συνελήφθη σχεδόν επ' αυτοφώρω και μαζί του συνελήφθη και κατηγορήθηκε και η 31χρονη που βρισκόταν όλη την ώρα μέσα στο όχημα.

Πάντως να δείτε πως κάτι τέτοιο θα γίνει και με κάποιες από τις οροθετικές...πχ η ρωσίδα από αθήνα το ψάχνει πολύ...

anyway...sargiris το τεστ :P

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
γεια σας παιδια...
κανενα νέο απτην πιατσα;;

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αποκαλυπτικά ήταν τα στοιχεία από την τελευταία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην οδό Γιαννιτσών, που έγινε για πρώτη φορά με τη συμμετοχή κλιμακίου του ΚΕΕΛΠΝΟ. Τρεις από τις ιερόδουλες που συνελήφθησαν είναι έγκυες!
Οι έλεγχοι άρχισαν για πρώτη φορά με τη συμμετοχή υγειονομικού κλιμακίου και τα αποτελέσματα για δεκαπέντε γυναίκες και έναν άντρα, που κατηγορούνται ότι εκδίδονταν χωρίς άδεια, βγήκαν αμέσως και ήταν αρνητικά στον ιό του AIDS. Όταν οι γυναίκες οδηγήθηκαν στην ασφάλεια, όπου εξετάστηκαν σε ειδικό χώρο που έχει παραχωρηθεί στους γιατρούς του ΚΕΕΛΠΝΟ, οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από τρεις εξ αυτών πως είναι εγκυμονούσες. Οι δύο χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο και να υποβληθούν σε εξετάσεις, με τις οποίες επιβεβαιώθηκε η εγκυμοσύνη, ενώ η μία είχε ήδη στα χέρια της σχετικό πιστοποιητικό δημόσιου νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης στο οποίο αναφερόταν η εγκυμοσύνη.
«Η οικονομική κατάστασή τους είναι άθλια. Παρότι γνώριζαν την εγκυμοσύνη τους, εξακολουθούσαν να εκδίδονται, καθώς δεν έχουν άλλους πόρους, για να ζήσουν», παρατήρησε αστυνομικός, ο οποίος συμμετέχει σε επιχειρήσεις συλλήψεων γυναικών που εκδίδονται. Οι διωκτικές αρχές δεν απέκλεισαν μάλιστα το ενδεχόμενο οι ιερόδουλες να έμειναν έγκυες από «πελάτες» που δεν παίρνουν μέτρα προφύλαξης. Για τις συγκεκριμένες ιερόδουλες από τη Βουλγαρία δεν κινήθηκε η διαδικασία της διοικητικής απέλασης λόγω της κατάστασής τους. Επίσης ακόμη μία Βουλγάρα δεν απελάθηκε, επειδή είναι μητέρα ανήλικου παιδιού. Οι άλλες τέσσερις ομοεθνείς τους θα οδηγηθούν στη χώρα τους, ενώ και για τα δεκαέξι πρόσωπα σχηματίστηκε δικογραφία, επειδή εκδίδονταν παράνομα.

AIDS Εν αναμονή αποτελεσμάτων
Οι επιχειρήσεις ελέγχου μετά την εγκατάσταση κλιμακίου του ΚΕΕΛΠΝΟ και στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες. Οι τοπικές αστυνομικές αρχές περιμένουν ακόμη τα αποτελέσματα των εξετάσεων για άλλες δέκα γυναίκες που είχαν συλληφθεί την περασμένη εβδομάδα και εξετάστηκαν για τον ιό HIV στο κέντρο αναφοράς AIDS..

Πηγή:

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Σημερα το μεσημερι, πετυχα στη Γιαννιτσων μια μικρη, Ελληνιδα, μαυρα μαλια, πολλα τατου, με σκουλαρικια στη μυτη.
Καλο κοματι φαινοταν. Δεν ρωτησα ονομα. Ηθελε 25 στο αυτοκινητο και 60 για μια ωρα σε ξενοδοχειο.
Ξερει κανεις κατι περισσοτερο. Την εχω πετυχει και βραδια.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.588
Πόντοι
7.095
Σημερα το μεσημερι, πετυχα στη Γιαννιτσων μια μικρη, Ελληνιδα, μαυρα μαλια, πολλα τατου, με σκουλαρικια στη μυτη.
Καλο κοματι φαινοταν. Δεν ρωτησα ονομα. Ηθελε 25 στο αυτοκινητο και 60 για μια ωρα σε ξενοδοχειο.
Ξερει κανεις κατι περισσοτερο. Την εχω πετυχει και βραδια.
η μαρία που έχει αναφερθεί....την πίπα την έβγαλε με πολλά ζόρια αξιοπρεπώς...κάνει και πίπα ακα...αν δεν φοβάσαι
για περαιτέρω δεν ξέρω

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
η μαρία που έχει αναφερθεί....την πίπα την έβγαλε με πολλά ζόρια αξιοπρεπώς...κάνει και πίπα ακα...αν δεν φοβάσαι
για περαιτέρω δεν ξέρω
Thank's!!! Tην ηθελα για ξενοδοχειο. Η τιμη ειναι ανταγωνιστικη  :grin: Θα δουμε.

kafeneio

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
η μαριαννα που σιγουρα τη γνωριζετε ειναι πολυ καλη παιδια την εχω παρει αρκετες φορες στο αμαξι, δεν εκατσε η φαση εχθες να ανεβω θεσσαλονικη να την κανω καμια βολτα.

Leopard80

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
144
Πόντοι
1
η μαριαννα που σιγουρα τη γνωριζετε ειναι πολυ καλη παιδια την εχω παρει αρκετες φορες στο αμαξι, δεν εκατσε η φαση εχθες να ανεβω θεσσαλονικη να την κανω καμια βολτα.
Αν μπορεις φιλε κανε μια περιγραφη, πως ειναι επτανησιακά!Ευχαριστω!

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Αν μπορεις φιλε κανε μια περιγραφη, πως ειναι επτανησιακά!Ευχαριστω!
Οχι, δεν ειναι απ΄τα Επτανησα, Χαλκιδαια ειναι  :grin: :grin: :grin: :grin:
Ψηλη, μελαχρινη, ενισχυμενη, οχι στο στηθος. Εχω καιρο ομως να την δω, δεν ξερω αν βγαινει ακομα.

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
παιδια εχθες μια τέτοια νέκρα στην πιάτσα δεν εχω δει... :think: :think:
λόγω των εξετάσεων για το aids πρεπει να της μαζέψανε...
κανενα νέο εχει κανενας απο σας;

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
στην καμαρα τα απογευματα ειναι ενα γυφτακι μαλλον οριακα 18-20 πρεζου μαλλον, ντυμενη λατερνα τακουνατη, καθεται στην μεση ακριβως της πλατειας και κοζαρει τον κοσμο επιμονα,
παιζει ισως και να το δινει

johnyss

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
1
Ρε παιδες ενας μπαρμπας με ενα ασημη audi a3 εκει κοντα στο παρκινγλ του σιτυ γκειτ. Τι ακριβως κανει?καθε φορα τν βλεπω εκει κοντα και μου αναβοσβηνει τα φωτα.σημερα ειπα να σταματησω ημουν στη μηχανη κ μ αναβοσβησε.σταματω κ μ λεει ελα να σ πω .πλησιαζω κ υποψιαζομαι πως κατι δν παει καλα κ γκαζωνω.ξερει κανενας τι παιζει;

NIRBANA

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Ρε παιδες ενας μπαρμπας με ενα ασημη audi a3 εκει κοντα στο παρκινγλ του σιτυ γκειτ. Τι ακριβως κανει?καθε φορα τν βλεπω εκει κοντα και μου αναβοσβηνει τα φωτα.σημερα ειπα να σταματησω ημουν στη μηχανη κ μ αναβοσβησε.σταματω κ μ λεει ελα να σ πω .πλησιαζω κ υποψιαζομαι πως κατι δν παει καλα κ γκαζωνω.ξερει κανενας τι παιζει;
Αδελφο  :kissass2: ειναι πουσταρα με τα ολα του ... η περιοχη απο το παρκιν και περα ειναι για βρομοπουσταραδες  :zfuck:προσοχη,,,,,,,  αυτα τα λιγα  :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom