Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
καλησπερα.
δεν εχω δοκιμασει ποτε κοπελα απο το δρομο, με ξυνει το χερι να δινω τα κατοσταρια σε στουντιο και μασαζ και μαλακιες...

εχετε να προτεινετε τιποτα (περιοχη, ποσό κτλ). οχι μιλφ, τραβελια και μαυρες.
ευχαριστω...

kostas123098

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
σημερα νεκρα παλι...5-6 μαυρες κανανε βολτα...στη στροφη μετα το city gate πηγαινωντας για ερημητη 2 ξανθιες...η μια καλουτσικη...30 στο αμαξι...παζαρι δεν κανανε...μετα απο 5 λεπτα τις μαζεψε το τζιπ της αστυνομιας...στο "μεταξυ μας" 2 τραβελια που δεν βλεποντουσαν και 2 μικροσκοπικες μαυρομαλλες...κοντα στο city gate μια χοντρη ασχημη και μια αλλη που ειναι κλασσικη φιγουρα εκει...ειναι τοσο ασχημη που με τρομαζει...σαν τον κουασιμοδο ενα πραγμα...προλαβα και ειδα μια κοπελιτσα με γυαλια μαυρομαλλα δεν προλαβα ομως να της μιλησω...μετα το σολ καποια στιγμη ενα ζακι τσακωνοτανε με μια κολωνα της δεη...και τελος στο απεναντι φαναρι απο τις 2 ξανθιες ηταν μια μαυρουλα περιπου 238 κιλα (με το ματι το υπολογισα)...αυτα...και την δεφτερα πανω κατω τα ιδια ηταν...

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Στην μπουγατσα παιζει τιποτα?

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
σαν τι να παιζει; ειχε τίποτα καλο;

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Παλιοτερα ειχε καποια πολυ καλα κομματια. Επειδη δεν μενω Θεσσαλονικη κι επειδη πριν απο κανενα μηνα που κατεβηκα δεν ειδα τιποτα απολυτως γιαυτο ρωταω. Υφισταται πιατσα εκει η οχι πλεον?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Φιλαράκια μου καλά,μόλις μπήκα Σπιτι απο τρελή μπυροποσια κ ξενερωτη πιπα.βόλτα στις πιάτσες μας λιπον κ το αποτέλεσμα ήταν 5 τραβελια,το ενα τέρμα θυληπρεπες κ δεν προλαβαινε να κλείσει πόδια κ τα υπόλοιπα σαν τον σκύλο που χάσαμε.3 μαυρακια άθλια κ ενα ξανθο μικρό καλουτσικο στη συμβολή των οδων κωλλετη κ γιαννιτσων.στην τελευταια μου γυρα όμως πέτυχα το πιο τρελό μουνι που έχω δει σε πιάτσα.ο λογος για για την ονρι,ορνι η κάτι τέτοιο,δεν θυμάμαι.μουνι που το βλέπεις έξω κ βαρας μαλακια.μελαχρινο,,με τζιν πολύ κοντό σορτσακι,μαύρες γόβες,τρελό πάτο,δερματινακι κοντο κ η καυλα ξεκινάει.είναι απο Βουλγαρία,θα βγαίνει αραιά κ που κάπου στα ΚΤΕΛ της αλβανιας κ παίρνει 20 για πιπα κ 30 για πήδημα.ολα μέχρι εδω καλα.η πιπα όμως ήταν οτι χειροτερο εχω  έχω ζήσει,ατεχνη,ατσουμπαλη,χωρίς υπομονή κ όταν προσπαθούσα στα αγγλικά να της δείξω τι μ αρέσει λες κ το έκανε επίτηδες ακόμα χειρότερα.ελληνικά γρι κ αν θέλετε την αποψη μου,αν την πετύχετε απλά θαυμαστε την γιατί είναι μουναρος απο τους λίγους.φράγκα μην της δώσετε όμως.συγγνώμη για την γραφή αλλά είναι απο κιν κ μπορεί να βγάζει οτι να ναι.επισησ με το που εχυσα,χωρισ να παρει ουτε χαρτομαντηλο που τησ εδωσα,ανιιξε την πορτα κ εφυγε.να σημειωσω οτι δεν ειμαι ασχημοσ,οχι κ θεοσ βεβαια,ημουν τερμα καθαροσ κ μυρωδατοσ κ γενικοτερα η συμοεριφορα μου ηταν αψογη γιατι ειναι ενα μπουμπουκακι.καληνύχτα σας κ μακρυά απο το τρελό μουνι.πεταξα 20ε.καλύτερα να τα έπινα κ αυτά σε μπύρες

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Φιλαράκια μου καλά,μόλις μπήκα Σπιτι απο τρελή μπυροποσια κ ξενερωτη πιπα.βόλτα στις πιάτσες μας λιπον κ το αποτέλεσμα ήταν 5 τραβελια,το ενα τέρμα θυληπρεπες κ δεν προλαβαινε να κλείσει πόδια κ τα υπόλοιπα σαν τον σκύλο που χάσαμε.3 μαυρακια άθλια κ ενα ξανθο μικρό καλουτσικο στη συμβολή των οδων κωλλετη κ γιαννιτσων.στην τελευταια μου γυρα όμως πέτυχα το πιο τρελό μουνι που έχω δει σε πιάτσα.ο λογος για για την ονρι,ορνι η κάτι τέτοιο,δεν θυμάμαι.μουνι που το βλέπεις έξω κ βαρας μαλακια.μελαχρινο,,με τζιν πολύ κοντό σορτσακι,μαύρες γόβες,τρελό πάτο,δερματινακι κοντο κ η καυλα ξεκινάει.είναι απο Βουλγαρία,θα βγαίνει αραιά κ που κάπου στα ΚΤΕΛ της αλβανιας κ παίρνει 20 για πιπα κ 30 για πήδημα.ολα μέχρι εδω καλα.η πιπα όμως ήταν οτι χειροτερο εχω  έχω ζήσει,ατεχνη,ατσουμπαλη,χωρίς υπομονή κ όταν προσπαθούσα στα αγγλικά να της δείξω τι μ αρέσει λες κ το έκανε επίτηδες ακόμα χειρότερα.ελληνικά γρι κ αν θέλετε την αποψη μου,αν την πετύχετε απλά θαυμαστε την γιατί είναι μουναρος απο τους λίγους.φράγκα μην της δώσετε όμως.συγγνώμη για την γραφή αλλά είναι απο κιν κ μπορεί να βγάζει οτι να ναι.επισησ με το που εχυσα,χωρισ να παρει ουτε χαρτομαντηλο που τησ εδωσα,ανιιξε την πορτα κ εφυγε.να σημειωσω οτι δεν ειμαι ασχημοσ,οχι κ θεοσ βεβαια,ημουν τερμα καθαροσ κ μυρωδατοσ κ γενικοτερα η συμοεριφορα μου ηταν αψογη γιατι ειναι ενα μπουμπουκακι.καληνύχτα σας κ μακρυά απο το τρελό μουνι.πεταξα 20ε.καλύτερα να τα έπινα κ αυτά σε μπύρες
Xααχαχαχαχα...Ωραια περιπετεια  :2funny: Thank's for the info!
Οσο για το θυληπρεπες τραβελι, μαλλον το πετυχα κι εγω πριν καμια βδομαδα, αν ειναι μια ξανθια.
Μονο απ΄την φωνη καταλαβα οτι κατι δεν παει καλα, κι εκανα πισω  :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Xααχαχαχαχα...Ωραια περιπετεια  :2funny: Thank's for the info!
Οσο για το θυληπρεπες τραβελι, μαλλον το πετυχα κι εγω πριν καμια βδομαδα, αν ειναι μια ξανθια.
Μονο απ΄την φωνη καταλαβα οτι κατι δεν παει καλα, κι εκανα πισω  :2funny:
το ξανθο εννοω
πολυ πολυ θυληπρεπες αλλα μακρυα απο μενα
το βουλγαρακι επισης δεν το ξαναπλησιαζα
πρεπει να μαθουν ολοι να αποβαλουν τετοιες ξεπετες απο τις πιατσες κ τα στουντιο γιατι τα χρηματα πλεον βγαινουν με μεγαλη δυσκολια

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
το ξανθο εννοω
πολυ πολυ θυληπρεπες αλλα μακρυα απο μενα
το βουλγαρακι επισης δεν το ξαναπλησιαζα
πρεπει να μαθουν ολοι να αποβαλουν τετοιες ξεπετες απο τις πιατσες κ τα στουντιο γιατι τα χρηματα πλεον βγαινουν με μεγαλη δυσκολια
το ξανθο το βουλγαροτραβελακι με 20 ευρω θα σε κανει να χυσεις σε 1 λεπτο απο την πιπα που κανει θα παθεις πλακα δοκιμασε και θα με θυμηθεις

Επισκέπτης
πηγαινοντας προς δυτικη εισοδος, στα φαναρια εκει που κανει πιατσα και η μαριαννα, ηταν μονο του ενα καλο κομματι 20χρονων περιπου ξανθο λιγο αδυνατο φορουσε τζιν μπουφαν και τζιν φουστα, δεν σταματησα γιατι ειχα μπρος πισω αμαξι, ξερουμε κατι για αυτην;

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Στην μπουγατσα παιζει τιποτα?
Απ΄εξω, οχι τιποτα σπουδαια πραγματα...
αλλα μεσα παιζει ενα πολυ ωραιο ξανθο κοματι! Εχω ψοφησει τις λουκανικοπιτες τελευταια!  :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
το ξανθο το βουλγαροτραβελακι με 20 ευρω θα σε κανει να χυσεις σε 1 λεπτο απο την πιπα που κανει θα παθεις πλακα δοκιμασε και θα με θυμηθεις
λες ε?
το λεει η καρδουλα του?
δεν εχω καμια σχεη με τραβελακια κ μαλλον δεν θα αποκτισω φιλε αλλα σ ευχαριστω

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
λες ε?
το λεει η καρδουλα του?
δεν εχω καμια σχεη με τραβελακια κ μαλλον δεν θα αποκτισω φιλε αλλα σ ευχαριστω
φιλε μου πηγενε μονο για πιπα δεν σου λεω να κανεις κατι αλλο μονο πιπα θα παθεις σοκ εχει και σκουλαρικακι στη γλωσσα σε 1-2 λεπτα εχεις χυσει, τρομερη τεχνικη τι λεμε τωρα αν δοκιμασε κανεις αλλος ας μας πει οτι ειναι αλλιως

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
φιλε μου πηγενε μονο για πιπα δεν σου λεω να κανεις κατι αλλο μονο πιπα θα παθεις σοκ εχει και σκουλαρικακι στη γλωσσα σε 1-2 λεπτα εχεις χυσει, τρομερη τεχνικη τι λεμε τωρα αν δοκιμασε κανεις αλλος ας μας πει οτι ειναι αλλιως
λες ε?
τα παντα ολα κ τα κοαλα τιποτα? :dancing:

Europunk

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
0
Μια σχετικα ψηλη για γυναικα,ξανθουλα,με μοσχαρισιο βλεμμα,Ελληνιδα,η οποια κανει rotation μοναστηριου-γιαννιτσων-κωλλετη τι παιζει ? την φορτωσε ενας ομαρ ταριφ και δεν την ξαναπετυχα ( χθες ) ..
Κατα τα αλλα τα γνωστα..Τιποτα νεο και αξιολογο χθες..Βολτες για 1μιση ωρα περιπου..Ιδιες φατσες..
Παντος ενω το γαμισι το κατεβαζα στα 20 γιουρα σε μερικες,καμια δεν εκανε πιπα με 10..Καλη εβδομαδα

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.588
Πόντοι
7.095
Μια σχετικα ψηλη για γυναικα,ξανθουλα,με μοσχαρισιο βλεμμα,Ελληνιδα,η οποια κανει rotation μοναστηριου-γιαννιτσων-κωλλετη τι παιζει ? την φορτωσε ενας ομαρ ταριφ και δεν την ξαναπετυχα ( χθες ) ..
Κατα τα αλλα τα γνωστα..Τιποτα νεο και αξιολογο χθες..Βολτες για 1μιση ωρα περιπου..Ιδιες φατσες..
Παντος ενω το γαμισι το κατεβαζα στα 20 γιουρα σε μερικες,καμια δεν εκανε πιπα με 10..Καλη εβδομαδα
αυτή έχει πολύ γέλιο...τους βρίζει όλους...κακιασμένη σκύλα...ουρλιάζει εγώ θα γαμηθώ αλλά μόνο αν πληρώσεις...είναι η ίδια που πριν κανένα χρόνο είχα γράψει ότι της την πέσανε και την πήραν παραμάζωμα οι κάτοικοι της περιοχής

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
...δεν βλεπω δραστηριοτητα....

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Πριν λιγες ωρες, μες στο μεσημερι, διπλα στο Sol, ειδα απο μακρια μια εντυπωσιακα sexy ντυμενη, μ' ενα λευκο, πολυ κοντο, φορεμα!
Δυστυχως, οταν πλησιασα, ηταν τσιγγανακι, και της ελειπαν τα μισα δοντια.
Ενα τεταρτο μετα, η ιδια με μαυρο φορεμα! Κουβαλουσε και τον σακο της μαζι της!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom