Φιλαράκια μου καλά,μόλις μπήκα Σπιτι απο τρελή μπυροποσια κ ξενερωτη πιπα.βόλτα στις πιάτσες μας λιπον κ το αποτέλεσμα ήταν 5 τραβελια,το ενα τέρμα θυληπρεπες κ δεν προλαβαινε να κλείσει πόδια κ τα υπόλοιπα σαν τον σκύλο που χάσαμε.3 μαυρακια άθλια κ ενα ξανθο μικρό καλουτσικο στη συμβολή των οδων κωλλετη κ γιαννιτσων.στην τελευταια μου γυρα όμως πέτυχα το πιο τρελό μουνι που έχω δει σε πιάτσα.ο λογος για για την ονρι,ορνι η κάτι τέτοιο,δεν θυμάμαι.μουνι που το βλέπεις έξω κ βαρας μαλακια.μελαχρινο,,με τζιν πολύ κοντό σορτσακι,μαύρες γόβες,τρελό πάτο,δερματινακι κοντο κ η καυλα ξεκινάει.είναι απο Βουλγαρία,θα βγαίνει αραιά κ που κάπου στα ΚΤΕΛ της αλβανιας κ παίρνει 20 για πιπα κ 30 για πήδημα.ολα μέχρι εδω καλα.η πιπα όμως ήταν οτι χειροτερο εχω έχω ζήσει,ατεχνη,ατσουμπαλη,χωρίς υπομονή κ όταν προσπαθούσα στα αγγλικά να της δείξω τι μ αρέσει λες κ το έκανε επίτηδες ακόμα χειρότερα.ελληνικά γρι κ αν θέλετε την αποψη μου,αν την πετύχετε απλά θαυμαστε την γιατί είναι μουναρος απο τους λίγους.φράγκα μην της δώσετε όμως.συγγνώμη για την γραφή αλλά είναι απο κιν κ μπορεί να βγάζει οτι να ναι.επισησ με το που εχυσα,χωρισ να παρει ουτε χαρτομαντηλο που τησ εδωσα,ανιιξε την πορτα κ εφυγε.να σημειωσω οτι δεν ειμαι ασχημοσ,οχι κ θεοσ βεβαια,ημουν τερμα καθαροσ κ μυρωδατοσ κ γενικοτερα η συμοεριφορα μου ηταν αψογη γιατι ειναι ενα μπουμπουκακι.καληνύχτα σας κ μακρυά απο το τρελό μουνι.πεταξα 20ε.καλύτερα να τα έπινα κ αυτά σε μπύρες