η τιμη στη θεσσαλονικη ανεβαινει με τουσ μαλακες ..οσο ποιο πολλουσ μαλακες εχει η πιατσα τοσο ανεβαινει η τιμη, οσο βλεπουν οτι πανε και ερχονται η μαλακες ανεβαζουν την τιμη,,, μετα τιμης προς ολους τους μαλακες του σαιτ που εχουν φωτο γυναικα με μπουκαλιειναι ωραια κοριτσακια φιλε μου,οχι ολα,αλλα δεν τιμανε τα 50ε που παιρνουν κ ειναι κριμα να τα δωσεις για να πηδηξεις στο δρομο κ να μην ξερεις αν απο υγεια ειναι οκ κ να συμβει το οτιδηποτε.θα τα εδινα σε ενα στουντιο,εχει ανεβει κ το επιπεδο τους,δεν θα τα εδινα στο δρομο ετσι απλα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
του σαιτ που εχουν φωτο γυναικα με μπουκαλι
Δεν δύνασαι να ομιλείς για τον deker φίλος...
Πρέπει να ξέρεις ότι σε εξορμήσεις είναι δυναμικός και ενημερώνει... εσύ με 29 ποστ τι έχεις κάνει;
μλκ σηκωσε κανα τηλεφωνο εσυΔεν δύνασαι να ομιλείς για τον deker φίλος...
Πρέπει να ξέρεις ότι σε εξορμήσεις είναι δυναμικός και ενημερώνει... εσύ με 29 ποστ τι έχεις κάνει;
κανε μας την χαρη ρε βλακακοη τιμη στη θεσσαλονικη ανεβαινει με τουσ μαλακες ..οσο ποιο πολλουσ μαλακες εχει η πιατσα τοσο ανεβαινει η τιμη, οσο βλεπουν οτι πανε και ερχονται η μαλακες ανεβαζουν την τιμη,,, μετα τιμης προς ολους τους μαλακες του σαιτ που εχουν φωτο γυναικα με μπουκαλι
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
η τιμη στη θεσσαλονικη ανεβαινει με τουσ μαλακες ..οσο ποιο πολλουσ μαλακες εχει η πιατσα τοσο ανεβαινει η τιμη, οσο βλεπουν οτι πανε και ερχονται η μαλακες ανεβαζουν την τιμη,,, μετα τιμης προς ολους τους μαλακες του σαιτ που εχουν φωτο γυναικα με μπουκαλι
Ρέ φίλε γιατί τόσο κακία στον deker ???????
Δέν αυτός την γκομενά σου άλλος ειναι.............
Ρέ φίλε γιατί τόσο κακία στον deker ???????
Δέν αυτός την γκομενά σου άλλος ειναι.............
χαχαχαχαχαχαχα
μεγαλε κοντος ειναι αυτος που την ...............και την εχει 25 ποντους..μπορει και με μπλουτουθ ομως
καμενεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άλλο να μιλάς και άλλο να κινδυνολογείς και να επικεντρώνεσαι
σε υπερβολές, υποθέσεις και ακρότητες.
που ειναι η υπερβολη και η ακροτητα πες μου σε παρακαλω?
ολα ειναι πιθανα να συμβουν και επειδη το αποτελεσμα ειναι ολεθριο περι ορεξως ο καθενας μας λοιπον!
εγτω τι σου εφταιξα ρε μαλακα του κερατα?την γκομενα σου πηδαω?τρομπαρεις?απαντα κ μην κανεις φλοκο το μην.δεν εχουμε ανταλλαξει ουτε ενα μην κ ξερεις τι ατομο ειμαι?η τιμη στη θεσσαλονικη ανεβαινει με τουσ μαλακες ..οσο ποιο πολλουσ μαλακες εχει η πιατσα τοσο ανεβαινει η τιμη, οσο βλεπουν οτι πανε και ερχονται η μαλακες ανεβαζουν την τιμη,,, μετα τιμης προς ολους τους μαλακες του σαιτ που εχουν φωτο γυναικα με μπουκαλι
καλημερα σε ολους..αυτος ο μαλακας ο φουφου καινουριος ειναι?η τιμη στη θεσσαλονικη ανεβαινει με τουσ μαλακες ..οσο ποιο πολλουσ μαλακες εχει η πιατσα τοσο ανεβαινει η τιμη, οσο βλεπουν οτι πανε και ερχονται η μαλακες ανεβαζουν την τιμη,,, μετα τιμης προς ολους τους μαλακες του σαιτ που εχουν φωτο γυναικα με μπουκαλι
εχουμε γινει γαμισετα εδω μεσα οποιος νανε μπαινει και γραφει οτι θελει
κ δεν τον ξερω καν ετσι?καλημερα σε ολους..αυτος ο μαλακας ο φουφου καινουριος ειναι?
εχουμε γινει γαμισετα εδω μεσα οποιος νανε μπαινει και γραφει οτι θελει
μαλλον εχει κακιες εμπειριες με γκομενες και μπουκαλια.και συ ρε deker βγαλτην απο κει μπορει το παιδι να εχει ψυχολογικα με τα μπουκαλιακ δεν τον ξερω καν ετσι?
κ ξερεις εγω τωρα χεστηκα.τεσπα,ας μη μιλαμε αλλο γι αυτον δεν μ αρεσει να σχολιαζουμε μελη της παρεας τα οποια δεν ειναι μεσα.του αφησα κ Pm να μου πει τι προβλημα εχει μαζι μου γιατι ουτε που τον ξερω.εσυ?πες κανενα νεο...μαλλον εχει κακιες εμπειριες με γκομενες και μπουκαλια.και συ ρε deker βγαλτην απο κει μπορει το παιδι να εχει ψυχολογικα με τα μπουκαλια
τι νεο χαλια ειμαι χθες βγηκα σε ενα κωλομπαρο πολυ μπομπα ποτο ασε,και δεν γαμησαμε και απο πανωκ ξερεις εγω τωρα χεστηκα.τεσπα,ας μη μιλαμε αλλο γι αυτον δεν μ αρεσει να σχολιαζουμε μελη της παρεας τα οποια δεν ειναι μεσα.του αφησα κ Pm να μου πει τι προβλημα εχει μαζι μου γιατι ουτε που τον ξερω.εσυ?πες κανενα νεο...
κακως φιλε.τα εχω κοψει τα κωλομπαρα γιατι κ δεν βγαζεις ακρη με τις πουτανες εκει κ δεν βγαινεις κ οικονομικα αν σε παει το βραδυ....γενικα απιχω λιγο τον τελευταιο καιρο απ ολα αλλα γιατι μαζευω χρηματα για διακοπες.αλλα απο σεπτεμβρη θα εχουμε πολυ πραμα απ οτι φαινεται κ ελπιζω να εχουμε κ χαμηλοτερες τιμεςτι νεο χαλια ειμαι χθες βγηκα σε ενα κωλομπαρο πολυ μπομπα ποτο ασε,και δεν γαμησαμε και απο πανω
Μόλις γύρισα από βόλτα στην πιάτσα, κατά τις 1 ξεκίνησα και κράτησε περίπου 20 λεπτά γιατί είχε και πολύ ζέστη και βαριόμουν να οδηγάω...
Τα 4 ρουμανάκια (πρέπει να έχουν νταβά με τρελλά κοννέ γιατί 3 μήνες τα βλέπω συνέχεια ενώ αλλες βγαίνουν μια φορά και εξαφανίζονται) ήταν στημένα στον Παλιό Σταθμό, ουρές από πίσω όλοι, τα πέρναν και τα αφήναν συνέχεια, τα 50€ πρέπει να πέφταν σαν τρελλά...Εντωμεταξύ πρέπει να είναι τρελλές ξεπέτες γιατί σε 5 λεπτά ξαναγύριζαν.
Εκεί κοντά στο μπουρδέλο της Κωλλέτη η κλασσική trans με την ασημί clk , αλλά αυτήν την φορά όρθια χωρίς την clk..."Πού είναι η Mercedes την ρωτάω?" , "είχε ζέστη και την άφησα" μου είπε, ξυς τα αρχείδια σου δηλαδή, έβαλα πρώτη και συνέχισα...
Ασχετο αλλά πάνω στην βαρεμάρα μου έκανα βόλτα εκεί πίσω από την Κωλλέτη και είδα τρελλή ανοικοδόμηση και μάλιστα απέναντι από το City Gate χτίζεται νέο Media Markt ενώ πιο δίπλα μια πινακίδα έλεγε ότι του χρόνου θα χτιστεί νέο Praktiker...Ποιος ξέρει πώς θα είναι η περιοχή αυτή σε λίγα χρόνια...
Στροφή πάνω και μπαίνουμε Γιαννιτσών...
Ολοκληρώθηκαν τα έργα ηλεκτροφωτισμού από την αρχή της μέχρι τον Καλπάκη περίπου και είσαι λες και οδηγάς στην Τσιμισκή το μεσημέρι...βάλαν πολύ δυνατό φωτισμό.
Από την αρχή μέχρι το τέλος είδα περίπου 6-7 τραβέλια (τα γνωστά, αυτή με την slk, αυτή με το smart κτλ...) και κανα 2-3 γκόμενες αλλά πολύ μέτριες και δεν σταμάτησα καν να ρωτήσω...τώρα μπορεί να μου ξέφυγε και καμία, όρκο δεν παίρνω...
Πίσω από το City Gate εκεί κοντά στην Μαντζάρου 2-3 πούστηδες να ψάχνονται...
Κάπου τότε σκάει μύτη και ένα τζιπάκι της ΟΠΚΕ και άρχισε να σταματάει άσχετους για έλεγχο...
Κατέβηκα δυτική είσοδο και ξεκίνησα για ανατολικά...Πανικός από τα ξέκωλα στο λιμάνι και στα Coral...
Τα 4 ρουμανάκια (πρέπει να έχουν νταβά με τρελλά κοννέ γιατί 3 μήνες τα βλέπω συνέχεια ενώ αλλες βγαίνουν μια φορά και εξαφανίζονται) ήταν στημένα στον Παλιό Σταθμό, ουρές από πίσω όλοι, τα πέρναν και τα αφήναν συνέχεια, τα 50€ πρέπει να πέφταν σαν τρελλά...Εντωμεταξύ πρέπει να είναι τρελλές ξεπέτες γιατί σε 5 λεπτά ξαναγύριζαν.
Εκεί κοντά στο μπουρδέλο της Κωλλέτη η κλασσική trans με την ασημί clk , αλλά αυτήν την φορά όρθια χωρίς την clk..."Πού είναι η Mercedes την ρωτάω?" , "είχε ζέστη και την άφησα" μου είπε, ξυς τα αρχείδια σου δηλαδή, έβαλα πρώτη και συνέχισα...
Ασχετο αλλά πάνω στην βαρεμάρα μου έκανα βόλτα εκεί πίσω από την Κωλλέτη και είδα τρελλή ανοικοδόμηση και μάλιστα απέναντι από το City Gate χτίζεται νέο Media Markt ενώ πιο δίπλα μια πινακίδα έλεγε ότι του χρόνου θα χτιστεί νέο Praktiker...Ποιος ξέρει πώς θα είναι η περιοχή αυτή σε λίγα χρόνια...
Στροφή πάνω και μπαίνουμε Γιαννιτσών...
Ολοκληρώθηκαν τα έργα ηλεκτροφωτισμού από την αρχή της μέχρι τον Καλπάκη περίπου και είσαι λες και οδηγάς στην Τσιμισκή το μεσημέρι...βάλαν πολύ δυνατό φωτισμό.
Από την αρχή μέχρι το τέλος είδα περίπου 6-7 τραβέλια (τα γνωστά, αυτή με την slk, αυτή με το smart κτλ...) και κανα 2-3 γκόμενες αλλά πολύ μέτριες και δεν σταμάτησα καν να ρωτήσω...τώρα μπορεί να μου ξέφυγε και καμία, όρκο δεν παίρνω...
Πίσω από το City Gate εκεί κοντά στην Μαντζάρου 2-3 πούστηδες να ψάχνονται...
Κάπου τότε σκάει μύτη και ένα τζιπάκι της ΟΠΚΕ και άρχισε να σταματάει άσχετους για έλεγχο...
Κατέβηκα δυτική είσοδο και ξεκίνησα για ανατολικά...Πανικός από τα ξέκωλα στο λιμάνι και στα Coral...
δεν πληρωνα εγω αλλιως σιγα μην πηγαινα..κακως φιλε.τα εχω κοψει τα κωλομπαρα γιατι κ δεν βγαζεις ακρη με τις πουτανες εκει κ δεν βγαινεις κ οικονομικα αν σε παει το βραδυ....γενικα απιχω λιγο τον τελευταιο καιρο απ ολα αλλα γιατι μαζευω χρηματα για διακοπες.αλλα απο σεπτεμβρη θα εχουμε πολυ πραμα απ οτι φαινεται κ ελπιζω να εχουμε κ χαμηλοτερες τιμες
Ναι εσενα σε πληρωνουν μεγαλε χαντζιγαμικο παλιο καραβανα του σαιτ με πολλες συμετοχες, γραφτε μαλακιες γραφτε να εχετε συμετοχοι.... ο μονος σωστος ειναι ο teris3 exei λογο και γραφει μα νοημα αυτα ,,,,τωρα που εκοψεσ τα μπαρ deker αρχισες τη χουφτα
δεν πληρωνα εγω αλλιως σιγα μην πηγαινα..
ρε φιλε,πας καλα?με ξερεις?για να μη σου πω τιποτα βαρυ ας το.εχω κοπελα ρε μαλακα.τι ζορι τραβας?κ επειδη δεν με ξερεις στο ξανα λεω μην μου λες για χουφτες....οτι γαμαω τζαμπα εσυ δεν το βλεπεις ουτε με κιαλια κ δεν υπαρχει λογος να πηγαινω πλεον γιατι ετσι κ αλλιως ποτε δεν ημουν ο φαν του ειδους.εσυ μπαινεις λες τη μαλακια σου κι βγαινεις.θες κατι μη σου γαμησω?μην ξανα αναφερεις το ονομα μου κ μαθε να γραφεις σωσταΝαι εσενα σε πληρωνουν μεγαλε χαντζιγαμικο παλιο καραβανα του σαιτ με πολλες συμετοχες, γραφτε μαλακιες γραφτε να εχετε συμετοχοι.... ο μονος σωστος ειναι ο teris3 exei λογο και γραφει μα νοημα αυτα ,,,,τωρα που εκοψεσ τα μπαρ deker αρχισες τη χουφτα
Γεια σας συναγωνιστές.Πήγα πριν από λίγο στην πιάτσα και την έχουν φωταγωγήσει λες και πήρε ο ΜΠΑΟΚ πρωτάθλημα.Όσο για τις "γυναίκες" και τζάμπα πολλά τους είναι.Τα κλασικά πρεζόνια 50φεύγα.Φρίκη.10 λεπτά έμεινα και την έκανα.Καμιά φορά όμως παίζουν και καλές φάσεις.Έχω δει ένα ξανθό να τσιμπουκώνει έναν τύπο στα όρθια με άλλα 3 αμάξια τριγύρω