Μόλις γύρισα από βόλτα στην πιάτσα, κατά τις 1 ξεκίνησα και κράτησε περίπου 20 λεπτά γιατί είχε και πολύ ζέστη και βαριόμουν να οδηγάω...
Τα 4 ρουμανάκια (πρέπει να έχουν νταβά με τρελλά κοννέ γιατί 3 μήνες τα βλέπω συνέχεια ενώ αλλες βγαίνουν μια φορά και εξαφανίζονται) ήταν στημένα στον Παλιό Σταθμό, ουρές από πίσω όλοι, τα πέρναν και τα αφήναν συνέχεια, τα 50€ πρέπει να πέφταν σαν τρελλά...Εντωμεταξύ πρέπει να είναι τρελλές ξεπέτες γιατί σε 5 λεπτά ξαναγύριζαν.
Εκεί κοντά στο μπουρδέλο της Κωλλέτη η κλασσική trans με την ασημί clk , αλλά αυτήν την φορά όρθια χωρίς την clk..."Πού είναι η Mercedes την ρωτάω?" , "είχε ζέστη και την άφησα" μου είπε, ξυς τα αρχείδια σου δηλαδή, έβαλα πρώτη και συνέχισα...
Ασχετο αλλά πάνω στην βαρεμάρα μου έκανα βόλτα εκεί πίσω από την Κωλλέτη και είδα τρελλή ανοικοδόμηση και μάλιστα απέναντι από το City Gate χτίζεται νέο Media Markt ενώ πιο δίπλα μια πινακίδα έλεγε ότι του χρόνου θα χτιστεί νέο Praktiker...Ποιος ξέρει πώς θα είναι η περιοχή αυτή σε λίγα χρόνια...
Στροφή πάνω και μπαίνουμε Γιαννιτσών...
Ολοκληρώθηκαν τα έργα ηλεκτροφωτισμού από την αρχή της μέχρι τον Καλπάκη περίπου και είσαι λες και οδηγάς στην Τσιμισκή το μεσημέρι...βάλαν πολύ δυνατό φωτισμό.
Από την αρχή μέχρι το τέλος είδα περίπου 6-7 τραβέλια (τα γνωστά, αυτή με την slk, αυτή με το smart κτλ...) και κανα 2-3 γκόμενες αλλά πολύ μέτριες και δεν σταμάτησα καν να ρωτήσω...τώρα μπορεί να μου ξέφυγε και καμία, όρκο δεν παίρνω...
Πίσω από το City Gate εκεί κοντά στην Μαντζάρου 2-3 πούστηδες να ψάχνονται...
Κάπου τότε σκάει μύτη και ένα τζιπάκι της ΟΠΚΕ και άρχισε να σταματάει άσχετους για έλεγχο...
Κατέβηκα δυτική είσοδο και ξεκίνησα για ανατολικά...Πανικός από τα ξέκωλα στο λιμάνι και στα Coral...