οχι και πουτανοι!δηλαδη οι τραβεστι ειναι πουτάν[size=16pt]οι[/size] ????????
ΘΑΝΑΤΟΣ !!!!!!!!!!!!! στην πυρα !!!!!!!!!!!!! (που λεει και η βισση..)
μεταλαγμενοι πουστηδες!κατι σαν παουερ ρειντζερ
οχι και πουτανοι!δηλαδη οι τραβεστι ειναι πουτάν[size=16pt]οι[/size] ????????
ΘΑΝΑΤΟΣ !!!!!!!!!!!!! στην πυρα !!!!!!!!!!!!! (που λεει και η βισση..)
ρε φιλε θα συνενοηθουμεεδω αλλοι πληρωνουν για να κανουν γλυφομουνι και εσυ πιστευεις οτι θα σε σωσει η καποτα??
και τι εσυ δηλαδη πιστευεις οτι πρεπει να δουλευουν οι αρρωστες?γιατι ρε παληκαρι ????
πληρωνουν για να κανουν γλωφομουνι ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΛΩΣΣΑ ????????
ψαχνομαι να γαμησω κανενα καλο ψωλάκι ? ξερεις κανενα ????και τι εσυ δηλαδη πιστευεις οτι πρεπει να δουλευουν οι αρρωστες?
η απλα τωρα ψαχνεσαι?
να παρακαλας ομως να μην εισαι στο 10%ρε φιλε θα συνενοηθουμε
και μολυσμενη να ειναι η πουτανα
αν εχεις καποτα προφυλασεσαι κατα 90%
και αν δεν κανεις γλυφομουνια ακαποτα και μαλακιουλες
οκ ρε φιλε δικιο εχειςνα παρακαλας ομως να μην εισαι στο 10%
ναι πανε στην sandy η lolita πως την λενε τελος παντων .ψαχνομαι να γαμησω κανενα καλο ψωλάκι ? ξερεις κανενα ????
καλα αυτοι οι ελεγχοι ειναι κ λιγο μαλακια.αν εχεις AIDS μπορει να εμφανηστει κ μετα απο 6 μηνες οπτε μπορει ανετα σ αυτο το χρονικο διαστημα να μεταδιδει την ασθενεια χωρις να το εχουμε παρει χαμπαρικαλα απο το γλυφομουνι ειναι κομματακι δυσκολα να κολησεις πρεπει να εχει πληγες η καμοια ωοριξια που πουτανα σιγα μην εχει η να τις εχει μεινει τιποτα φυσικο υγρο περα του τζελ...
οπως και να εχει οταν ο αλλος ειναι μολυσμενος θελει προσοχη ακομα και με προφυλαξη.
και σιγουρα και οι τανες στα σπιτια ειναι υπο ελενχο αλλα θελω να πιστευω οτι αυτες τουλαχιστο προσεχουν η ελενχονται..και φυσικα ξεχαστε τα ακαποτα.............οποτε μου το λενε σε προγραμμα τα παιρνω!!!!
εγω ουτε γιατρος ειμαι ουτε κανω τον εξυπνο απλα δεν βρισκω σωστο να κυκλοφορουν οι αρρωστες στον δρομο και σχετικα με την προφυλαξη μην παιρνεις και ορκο πως θα προστατευομαστε με καποτα.σου λεω ετσι ενα απλο παραδειγμα πες οτι εσπασε η καποτα οταν πηγες με μια πουτανα εκει με τι θα προφυλαχτεις?καλα απο το γλυφομουνι ειναι κομματακι δυσκολα να κολησεις πρεπει να εχει πληγες η καμοια ωοριξια που πουτανα σιγα μην εχει η να τις εχει μεινει τιποτα φυσικο υγρο περα του τζελ...
οπως και να εχει οταν ο αλλος ειναι μολυσμενος θελει προσοχη ακομα και με προφυλαξη.
και σιγουρα και οι τανες στα σπιτια ειναι υπο ελενχο αλλα θελω να πιστευω οτι αυτες τουλαχιστο προσεχουν η ελενχονται..και φυσικα ξεχαστε τα ακαποτα.............οποτε μου το λενε σε προγραμμα τα παιρνω!!!!
ρε εχετε χασει το νοημα τις υποθεσεις.ο καθενας μπορει να γαμει οτι θελει μεχρι ενα σημειο βεβαια.ειναι οπως τα δικαιωματα,τα δικαιωματα του καθενος σταματανε εκει που ξεκινανε τα δικαιωματα του αλλου.οταν λοιπον καποιος γαμαει μια αρρωστη πουτανα κ μετα γαμαει την γκομενα του κ την κολλαει κ τυχαινει η γκομενα του να γαμηθει με σενα μετα τοτε υπαρχε προβλημα.κ πειδη ειμαστε μικρη πολη ο ενας πηδαω τον αλλον οποτε θελει προσοχη κ οχι μαλακιες.οποιος παιζει με την φωτια βαζει σε κινδυνο κ την υγεια πολλων αλλων κ στην τελικη εγω τον γραφω στον πουτσο μου αν παθειο κατι,εγω αν την παθω απο αυτον με εμμεσο τροπο τοτε τι πρεπει να κανω?
ετσι ειναι τα πραγματα.να κοιταμε και λιγο τι γινετε οχι μονο να ψαχνεστε μερικοι μονο για φασαρια εδω μεσα για να περασει το απογευματακι σας.ειναι οπως ολα τα πραγματα που θελου κοινωνικη συνειδηση...αν την εχεις καλος αν οχι θες σκοτωμα στο συγκεκριμενο θεμα.
εισαι απλα ενας δολοφονος εκ προ μελετης και οχι εξ αμελειας.....
οπως σε ολα τα καθημερινα σου συμβαντα κρινεις και επιλεγεις ετσι και εδω
φυσικα μιλαμε για νοημονα ανθρωπο και οχι ζωων.
για κανε μια ερωτηση στα εκει τραβελακια και συναφη να σου διξουν ετσι για πλακα την τελευταια βεβαιωση που πηρα απο γιατρο .......εστω και fake να ειναι αν γινει κατι εχεις καπου να αποταθεις οχι για σενα πλεον αλλα για τους υπολοιπους τους μαλακες που θα πανε και μετα θα εξαπλωσουν τον ιο.
το εκανα μια φορα σε μια πολυ γνωστη τρανσ στην 26ης.....και ξερεται τι μου απαντησε....
διξε μου και εσυ οτι εισαι οκ!!!!
επαγκελματιας με τα ολα τις κανονικα.....
χυμα στο κυμα γενικος.
το ιδιο ισχυει και στα σπιτια μονο που εκει υπαρχει η εδρα και καποιος υπευθηνος ελπιζω και τουλαχιστο ξερεις πανω κατω τι και πως αν και εκει θα πρεπει να υπαρχει αναρτημενο σε εμφανη σημειο του χωρου η βεβαιωση τις κοπελα που εργαζεται εκεινη την ωρα οτι ειναι ηγειωνομικα Ok!!!
αυτα να ελενχουν οι μπατσοι φτανει για το συγκεκριμενο κλαδο
και οποιο σπιτι εργαζεται διχως τετοιο ενγραφο αφαιρεση αδειας οριστικα!
γιατι μιλαμε για κακουργημα κανονικο!!!
και ναι να τις μαζεψουν την αθλιες ......
εγω φιλε ειπα την γνωμη μου πανω στο θεμα γιατι δεν πρεπει απλα να περασει ετσι.ρε μηχαλη δεν ψαχνετε κανεις για φασαρια
και εγω φοβαμαι καθε φορα που καταθετω
κανω καθε 6μηνο εξετασεις(οχι βεβαια μονο γιατι παω σε πορνιδια αλλα γιατι παιρνω συμπληρωματα)
εχεις δικιο δενοτι και πιο αθωω αλλα τι να κανουμε
να το κοψουμε;;
η να ζηταμε τις τελευαιες εξετασεις αιματος της κοπελας καθε φορα
συμπληρωματα διατροφης?κ τι ρολο παιζουνρε μηχαλη δεν ψαχνετε κανεις για φασαρια
και εγω φοβαμαι καθε φορα που καταθετω
κανω καθε 6μηνο εξετασεις(οχι βεβαια μονο γιατι παω σε πορνιδια αλλα γιατι παιρνω συμπληρωματα)
εχεις δικιο δενοτι και πιο αθωω αλλα τι να κανουμε
να το κοψουμε;;
η να ζηταμε τις τελευαιες εξετασεις αιματος της κοπελας καθε φορα
πιεζουν το συκωτη και τα νεφρασυμπληρωματα διατροφης?κ τι ρολο παιζουν