Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Παιδια τα ρουμακια αυτα δεν αξιζου μια! χθες βραδυ ειπα να σταματησω να δω τη παιζει αφου εδω και καιρω τα βλεπω στη πιατσα. ηταν κατα της 11 αν θυμαμαι ηταν τεσσερις μαζεμενες απο  της οποιες η μια αξιζε απο προσωπο και σωμα στα 50 ευρω μου ειπε μεσα στο αμαξι  λιγο ποιο κατω απο το φαναρι της λεω κοψε κατι και εκανε πως δεν καταλαβαινει μαλλον την εχει δει μουναρα σε σχεση με της αλλες και κοβει και ραβει οποτε και εγω καρφωσα μια πρωτη και μου μηναν και 50 ευρω να παω σημερα καπου να πηδηξω σαν αθρωπος καμια που αξηζει...

David

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Παρασκευή 2-3 τα ξημερώματα και έκανα βόλτα μετά
από πολύ καιρό.
- Η κλασική Φιόνα και δίπλα της ένα καλό καυλάκι
ξανθό, που έπαιρνε 40 στο αμάξι και 80 αν θυμάμαι
καλά στο σπίτι.

-Μετά όμως από μακριά βλέπω ένα ξανθόόόόό........
αφού πρώτα προσπερνάω μια αδιάφορη τρανς, που πρώτη
φορά είδα, με την άκρη του ματιού μου μέσα σε ένα επίσης
αδιάφορο βουβού και τελικά βλέπω: 
Στην 26ης πάντα μία ξανθιά εξ Αθηνών με πολύ ωραίο κορμί και με
πρόσωπο για Ελληνίδα τρανς 9,5 με άριστα το 10.
Σκέτη καύλα...
Έπαιρνε 50 στο αμάξι και όχι σπίτι, γιατί είναι φιλοξενούμενη.
Γαμώ την τρέλα μου γαμώ...να της νοικιάσουμε κανα σπιτάκι...
Την είχα ξαναπετύχει πριν 2 χρόνια και μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση.
Αλλά τι να το κάνεις το γαμήσι μέσα στο αμάξι...μόνο που το σκέφτομαι
αγχώνομαι και ξενερώνω...
100 σε ξενοδοχείο παίρνει, αλλά κι εκεί κομπλάρω με τους ρεσεψιονίστ και
όλα τα σχετικά χαζά...

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Παιδια τα ρουμακια αυτα δεν αξιζου μια! χθες βραδυ ειπα να σταματησω να δω τη παιζει αφου εδω και καιρω τα βλεπω στη πιατσα. ηταν κατα της 11 αν θυμαμαι ηταν τεσσερις μαζεμενες απο  της οποιες η μια αξιζε απο προσωπο και σωμα στα 50 ευρω μου ειπε μεσα στο αμαξι  λιγο ποιο κατω απο το φαναρι της λεω κοψε κατι και εκανε πως δεν καταλαβαινει μαλλον την εχει δει μουναρα σε σχεση με της αλλες και κοβει και ραβει οποτε και εγω καρφωσα μια πρωτη και μου μηναν και 50 ευρω να παω σημερα καπου να πηδηξω σαν αθρωπος καμια που αξηζει...
Καλά ξηγήθηκες φίλε..  :rockon:

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
παιδιά την ξανθιά, μικροκαμωμένη ελληνίδα που αναφέρθηκε νωρίτερα την πέτυχε κανείς πρόσφατα? και αν ναι που και τί ώρα ?γιατί εγώ έκανα μερικε΄ς γυρες και την έψαχνα, γιατί είχε καλές κριτικές, αλλά δεν την βρήκα!

panosk4

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Η ξανθια η ελληνιδα χαθηκε απο τιν πιατσα εδω και κανα μηνα νομιζω!

george_thess

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
$ sandy $ trans sexy lotita $ sandy $

PROSOXH H SANDY TRANS LOLITA POU SAS KALEI DWREAN NA PERNATE MAZI THS STO AFRODITH XENODOXEIO THESSALONIKIS EINAI APO GALLIA PIGAINEI BELGIO KAI EINAI FOREAS HIV-AIDS
PROSOXH STIS SEXY APODRASEIS MAKRIA THS....

Αυτο το βρηκα σε αγγελια στο ιντερνετ.. Οποιος ξερει ποια ειναι ας πει.

Στη 12νησου ενα/μια με ροζ καπελο τι ειναι? τραβελι η κανονικη? Το πετυχαινω συνεχεια

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
$ sandy $ trans sexy lotita $ sandy $

PROSOXH H SANDY TRANS LOLITA POU SAS KALEI DWREAN NA PERNATE MAZI THS STO AFRODITH XENODOXEIO THESSALONIKIS EINAI APO GALLIA PIGAINEI BELGIO KAI EINAI FOREAS HIV-AIDS
PROSOXH STIS SEXY APODRASEIS MAKRIA THS....

Αυτο το βρηκα σε αγγελια στο ιντερνετ.. Οποιος ξερει ποια ειναι ας πει.

Στη 12νησου ενα/μια με ροζ καπελο τι ειναι? τραβελι η κανονικη? Το πετυχαινω συνεχεια
τραβελι ειναι και μαλιστα στον κοσμο του.οταν τη ρωτας λεει κατι δικα της

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αυτο που υσχυριζεται ο παραπανο συναγωνιστησ για το τραβελι με ειτζ αν ανταποκρινεται στην αληθεια ειναι συμαντικο και αξιζει συνχαριτηρια γιατι σωζει ζωεσ.μαλιστα θα προτινα να ανοιξουμε και ενα θεμα σχετικο για επυκινδινεσ πιατσοβιεσ τραβεστι-πουτανεσ που θα πρεπει να αποφευγουμε.εγο πριν κανα εξαμηνο ειχα παρει απο 26ησ μια αλικη τρβ καποσ περιεργη μου φανηκε μου ζιτουσε επιμονα να την π χωρισ προφυλακτικο κατι φισικα που το αρνηθικα.την ωρα που την πιδουσα εξο απο το αμαξι με εβριζε μου λεγε αχριστε και τετοια .ενασ φιλοσ μου εστειλε pm και μου ειπε οτι ειναι φορεασ σοβαρησ ασθενειασ και κοκακιασ.παντοσ μου φανηκε κε μενα περιεργη μου ειχε πει οτι μενει στο γηπεδο του βαο.ξερει κανεισ κατι.

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
τα παμε θα τα ξαναπουμε και παλι απο την αρχη

ΟΤΑΝ ΦΩΝΙΖΕΙΣ ΤΖΑΝΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ.........ΜΟΝΟ ΣΥΦΙΛΗ......

φυσικα και η αναφορα - αναφορες ειναι τεραστιας σημασιας και καλο ειναι να λεγονται εδω αμεσα για τον συλογικο καλο ολων μας!

κατ'εμε μακρια απο της κακες πιατσες και τις ελευθερες καταστασεις!
χ στην γιαννιτσων και στα εκει στενα

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μακαρι να ανοιξει θεμα ωστε να γραφουμε ποιεσ ειναι επικυνδινεσ.εγω φιλε μου δεν πιστευο οτι ειναι θεμα τισ γιανιτσων,μπορει εκει αυτην που θα παρεισ να μην εχει τιποτα  και να την πατησεισεισ καπου αλλου.παντοσ οποιοσ ακουσει κατι πρεπει να το γραφη ----θανατοσ στισ πορνεσ που ξερουν οτι ειναι φορεισ και βγαινουν στιν πιατσα αδιαφοροντασ για τησ ζωεσ ανθροπων.

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
θανατος και σε αυτους που παν και τις ψωνιζουν ενω βλεπουν την κατασταση!!!

και οι περισοτεροι εχουν οικογενειες η μονιμες σχεσεις!!!!!!

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλησπερα σε ολους.
αν και δεν ειμαι φαν των τραβεστι(θελω να πω προτειμω τις πουτανες) πιστευω οτι κατι πρεπει να γινει με το θεμα της αρρωστης η πολη μας εχει μικρο πορνο κυκλο και αυτοι που πανε με τις τραβεστι πανε και με τις πουτανες αμα μεταδοθει απο δω και απο κει φαντασου τι θα γινει :uglystupid:
θανατος στους αρρωστιαριδες!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
καλησπερα σε ολους.
αν και δεν ειμαι φαν των τραβεστι(θελω να πω προτειμω τις πουτανες) πιστευω οτι κατι πρεπει να γινει με το θεμα της αρρωστης η πολη μας εχει μικρο πορνο κυκλο και αυτοι που πανε με τις τραβεστι πανε και με τις πουτανες αμα μεταδοθει απο δω και απο κει φαντασου τι θα γινει :uglystupid:
αφου φοραν καποτες με τις πουτανες
πως θα μεταδωθει;;;

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
αν και δεν ειμαι φαν των τραβεστι(θελω να πω προτειμω τις πουτανες)....
δηλαδη οι τραβεστι ειναι πουτάν[size=16pt]οι[/size] ????????  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΘΑΝΑΤΟΣ !!!!!!!!!!!!! στην πυρα !!!!!!!!!!!!! (που λεει και η βισση..)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
εδω αλλοι πληρωνουν για να κανουν γλυφομουνι και εσυ πιστευεις οτι θα σε σωσει η καποτα??
γιατι ρε παληκαρι ????

πληρωνουν για να κανουν γλωφομουνι ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΛΩΣΣΑ ????????  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom