Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

prague

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Like
53
Πόντοι
0
Μιχαήλ Κάλου με Ασώπου,Στην Αδιέξοδο ανάμεσα σε Ταντάλου και Σταρόζα Χθες τα μεσάνυχτα πήρε ενα 35χρονο'θηληκό"(μπορεί να ήταν γυναίκα,trans κλπ..)(αυτός ισχυρίζετε γυναίκα 100%) κατα τις 4:30 εναν φίλο μου τζάμπα πίπα με προφυλακτικό.
Εκεί γύρω γυρνούσε και ένας μελαχρινός gay με σορτσάκι.

Ξέρετε τι παίζει; Μου φάνηκε πολυ περίεργο

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Μιχαήλ Κάλου με Ασώπου,Στην Αδιέξοδο ανάμεσα σε Ταντάλου και Σταρόζα Χθες τα μεσάνυχτα πήρε ενα 35χρονο'θηληκό"(μπορεί να ήταν γυναίκα,trans κλπ..)(αυτός ισχυρίζετε γυναίκα 100%) κατα τις 4:30 εναν φίλο μου τζάμπα πίπα με προφυλακτικό.
Εκεί γύρω γυρνούσε και ένας μελαχρινός gay με σορτσάκι.

Ξέρετε τι παίζει; Μου φάνηκε πολυ περίεργο

Τrans είναι φίλε, στήνεται πολύ αργά μετά τις 4 μέχρι και τις 6 φοβισμένη ανάμεσα σε εκείνα τα στενά που λες...είναι αίσχος και υποπτεύομαι ότι μπορεί να έχει και καμιά αρρώστεια, γενικά είναι βρώμικη, παίρνει πίπες τσάμπα ή με κανά 5€ευρο και σε έναν φίλο μου του ζήτησε να του γλείψει τον κόλο...
Ο φίλος σου που ισχυρίζεται ότι είναι γυναίκα, πρέπει να το κοιτάξει το θέμα...

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
βολτα πριν λιγο στις πιατσες,θα αναφερω τα πιο σημαντικα.επιβεβαιωθηκα για το πορνοξενοδοχειο που σας ειπα πιο πανω.αλλοδαπη milf με βυζαρες ηταν στημενη ακριβως απεναντι,σταματαω ρωταω και μου λεει 40ε απεναντι δειχνοντας μου την εν λογω οικοδομη.
-λιγο πριν το city gate στηνεται σχεδον καθε βραδυ μια τρανς με κοκκινο αυτοκινητο.ειναι κορμαρα αλλα υστερει σε φατσα.αποψε καποιος σταματησε να την ρωτησει και αυτη πηγε στο παραθυρο του ηταν σκυμενη και η κωλαρα της ειχε τουρλωθει μες τη μεση της Γιαννιτσων.μιλαμε για κωλαρα ομως!!παλιοτερα που την ειχα ρωτησει,μου ειχε πει 70ε για μια ωρα στο σπιτι της,και μου τονισε οτι διαθετει εργαλειο 18εκ..αυτα για τους μερακληδες!

Την έχω πετύχει και εγώ, ψηλή και κορμάρα αλλά φάτσα νταλικιέρη...δεν την έχω δοκιμάσει, έχω γίνει πολύ επιλεκτικός πλέον...

-για τους πιο μερακληδες ομως,στην Φραγκων ηταν στημενο τρελο αγορι με κατεβασμενο το παντελονι και μαυρο στρινγκ και εδειχνε το κωλαρακι του.

Αυτός φίλε είναι καμιά 6 χρόνια στημένος εκέι...Απο μπροστά φοράει παντελόνι κανονικό και μόλις περνάει αμάξι, γυρίζει και το παντελόνι του είναι ανοιχτό από πίσω και φαίνονται τα κωλομέρια του με string!

-επισης η ξανθια ομορφη τρανς με μαυρη slk που στηνεται στο τετραγωνο του οπαπ,αποψε ηταν στημενη στη Γιαννιτσων στο στενο πριν το SOL.Φορουσε πολυ κοντο μινι και φαινονταν τα ποδοσφαιρικα ποδια της.40ε στο αμαξι και 60ε σπιτι.

Αυτήν την είχα πάρει παλιά...είναι κορμάρα και καυλιάρα αλλά πολύ γυμνασμένη και η φάτσα της έχει κάποια σημάδια...έχει σπίτι εκεί κοντά στην Μοναστηρίου...στο sex αρκετά καλή, τρελλαίνομαι όταν σκέφτομαι ότι με τον κώλο έβγαλε slk....

Eπίσης Σάββατο βράδυ κατά τις 3 ήταν η γνωστή Νίνα από εδώ μέσα στημένη στον Παλαιό Σταθμό μαζί με 2 τραβέλια φίλες της...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
τρελλαίνομαι όταν σκέφτομαι ότι με τον κώλο έβγαλε slk....
ειδες τι χρυσωρυχειο ειναι κωλος??η αλλη που λεμε με το κκοκινο αμαξι αν ειχε ωραια φατσα,θα ηταν η καλυτερη τρανς στη θεσσαλονικη.εχει κορμαρα.η αλλη η κρυμμενη που λες,ειναι αυτη ανεβαινοντας την Αναγεννησεως στην πρωτη γωνια δεξια?αυτην εννοεις??την πετυχα σχετικα νωρις χθες γυρω στις 2.00.εχει ωραια βυζια αν θυμαμαι καλα

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
παίζει τίποτε σήμερα στις πιάτσες από γυναίκες, όχι τραβέλια??

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
ειδες τι χρυσωρυχειο ειναι κωλος??η αλλη που λεμε με το κκοκινο αμαξι αν ειχε ωραια φατσα,θα ηταν η καλυτερη τρανς στη θεσσαλονικη.εχει κορμαρα.η αλλη η κρυμμενη που λες,ειναι αυτη ανεβαινοντας την Αναγεννησεως στην πρωτη γωνια δεξια?αυτην εννοεις??την πετυχα σχετικα νωρις χθες γυρω στις 2.00.εχει ωραια βυζια αν θυμαμαι καλα

αυτή ακριβώς...πάνε για πλάκα και πες της δεν έχω λεφτά και θέλω πίπα και θα σου πει και ευχαριστώ!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
αυτή ακριβώς...πάνε για πλάκα και πες της δεν έχω λεφτά και θέλω πίπα και θα σου πει και ευχαριστώ!
τερι αυτη που ειναι στημενη συνεχεια στο τετραγωνο του ΟΠΑΠ με ασημι smart τι ιστορια ειναι?ξερεις καθολου?ειναι σχετικα ομορφη

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
φίλε την έχω πάρει...εγχειρησμένη trans...δηλαδή έχει μουνί...
εντάξει σαν εμπειρία αρκετά καλή είναι...σε πάει στο σπίτι της κάπου δυτικά ....καυλιάρα και βγάζει γούστα στο sex...τα τιμάει τα λεφτά της και ότι πιο κοντινό σε κοπέλα μπορείς να βρεις από trans...

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
ρε τερι αυτη η νινα αξιζει τελικα;
πως ειναι απο κοντα;

φίλε είναι περίεργη ιστορία αυτή...
πολύ γυναικείο πρόσωπο και εντυπωσιακό trans αλλά πολύ γυμνασμένη με μυς , κάτι που μπορεί να ξενερώνει μερικούς...
κάνει πιάτσα μόνο παρασκευή και σάββατο μετά τις 1 στον παλιό σταθμό και το παίζει πολυ εκλεκτική, δηλαδή επιλέγει με ποιους θα πάει, διώχνει κάτι γέρους και νταλικιέρηδες και έτσι....πάει μόνο με νέους που γουστάρει...

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Αυτήν την είχα πάρει παλιά...είναι κορμάρα και καυλιάρα αλλά πολύ γυμνασμένη και η φάτσα της έχει κάποια σημάδια...έχει σπίτι εκεί κοντά στην Μοναστηρίου...στο sex αρκετά καλή, τρελλαίνομαι όταν σκέφτομαι ότι με τον κώλο έβγαλε slk....

ειδες τι χρυσωρυχειο ειναι κωλος??

Μην μπερδεύεστε μάγκες με τον πούτσο τα βγάζουν τα φράγκα
τα πολλά οι τρανς και όχι με τον κώλο.
Εκτός και αν είναι τύπου Νικόλ ή Βίκυ...
Πούτσος+βυζί+γυναικεία εμφάνιση.Αυτά πληρώνουν το 90 αν όχι το 100%
των πελατών,
αλλά είπαμε όσοι πάνε με τρανς γουστάρουν μόνο κώλο.
Τον πούτσο ούτε καν να τον βλέπουν!!χοχοχοχο@@ :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Μην μπερδεύεστε μάγκες με τον πούτσο τα βγάζουν τα φράγκα
τα πολλά οι τρανς και όχι με τον κώλο.
Εκτός και αν είναι τύπου Νικόλη ή Βίκυ...
Πούτσος+βυζί+γυναικεία εμφάνιση.Αυτά πληρώνουν το 90 αν όχι το 100%
των πελατών,
αλλά είπαμε όσοι πάνε με τρανς γουστάρουν μόνο κώλο.
Τον πούτσο ούτε καν να τον βλέπουν!!χοχοχοχο@@ :2funny:
δηλαδη οσοι γυρευεουν τραν το κανουν μονο για να τον παρουν;;;;

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Όχι απαραίτητα...Αρκετοί είναι μόνο ενεργητικοί.
Αλλά ο συνδυασμός τους αναστατώνει.
Ρώτα καμία τρανς να σου πει.
Δεν το παίζω ούτε έξυπνος ούτε ξερόλας.
Απλά λέω την αλήθεια.

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
οι μισοί τουλάχιστον που πάνε με trans στήνονται και να γαμηθούν από trans...και δεν μιλάμε για κοινά πουστάκια..."straight", με γκόμενες, άλλοι παντρεμένοι με παιδιά κτλ...μια trans μου είχε πει " ξέρεις πόσα χρόνια θέλω να κάνω την εγχείρηση να γίνω 100% γυναίκα, αλλά φοβάμαι μην χάσω την πελατεία μου?"

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
εμ βεβαια δουλεια,παιδια,χαλια γαμησι απο την γυναικα τους,κοινωνικη μιζερια,πεθερικα
αφεντικα,ολα αυτα οδηγουν σε πολυσυνθετες διεξοδους

mpeloboy

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εκανα κατι βολτες αποψε...στην 26ης Οκτωβριου λιγο μετα την πρωτη σταση,ομορφη,ξανθια Αθηναια τρανς με κορμαρα.προσφερει τις υπηρεσιες της μονο στο αμαξι.επισης πολυ ωραια τρανς στον κατω δρομο του ΟΠΑΠ.Δηλαδη στην τελευταια καθετη της Κωλεττη,πριν τα φαναρια,δεξια.ωραιο κορμι και προσωπο με σπιτι στην Αγ.Σοφιας.δεν την ειχα ξαναδει εκει,οποιος γνωριζει ας μας πει.
    αυτη  με σπιτι στην αγ .σοφιασ  ειναι η Στελιτσα  αλλα θελη και να  μαμιση για να στιθη ωραια  αλιοσ σε ξενερονη  ειναι και επικηνδη  αφου πιγε να το αναφερη  και σε μενα /για τουσ αθοουσ/ αφου την στριμοξα και την τεντοσα την μεση την αφησα και εφυγα  να  μαμηση το στροματησ  ξενεροσε  και μετανιοσε που μαβαλε στο σπιτικοτισ :2funny:μακρια  οι  //εβεσθητη/// :idiot:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
    αυτη  με σπιτι στην αγ .σοφιασ  ειναι η Στελιτσα  αλλα θελη και να   μαμιση για να στιθη ωραια  αλιοσ σε ξενερονη  ειναι και επικηνδη  αφου πιγε να το αναφερη  και σε μενα /για τουσ αθοουσ/ αφου την στριμοξα και την τεντοσα την μεση την αφησα και εφυγα  να  μαμηση το στροματησ  ξενεροσε  και μετανιοσε που μαβαλε στο σπιτικοτισ :2funny:μακρια  οι  //εβεσθητη/// :idiot:
δεν σε επιασα φιλε.θελει να πηδαει κ αυτη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom