Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

ΣΚΟΡΕΡ

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φιλαράκι καλύτερα με αράπη παρά μ'αυτές τις μαλακισμένες πουτάνες πολυτελείας κομπλεξικές και καλά "κυρίες" ελληνίδες.Πιο βλάκας κι από μπάτσο (λέμε τώρα) πρέπει να είσαι για να τις αντέξεις.Τι να κάνουν κι οι μαύροι?Έχουμε μάθει και κατεβάζουμε όλοι μουσική και δεν μπορούν να πουλήσουν cd.Κάπως πρέπει να την παλέψουν κι αυτοί.Πάντως ξέρω αρκετούς γκόμενους/συζύγους "καθώς πρέπει" γνωστών μου γυναικών που θα γαμιόντουσαν αβέρτα κουβέρτα και χαλαρά.Μήπως είμαι λίγο κακός ή απλά λέω  πράγματα με τ'όνομά τους?

kanonieris19

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
0
μια που ηταν στο τελος της γιαννιτσων με κοκκινο αμαξι τι λεει τρανς ηταν προς μαυρη μου φανηκε με ασπρο κολλητο φορεμα ξερει κανεισ τιποτα

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Λοιπόν μόλις ήρθα πίσω από μια βολτίτσα 01:00-02:00 από την πιάτσα....τί να πω, δεν ξέρω τί παίζει...αυτήν την στιγμή στην πιάτσα υπάρχουν ΠΑΡΑΠΑΝΩ πουστράκια από μουνιά...μπορεί να είδα και πάνω 12-13 πούστηδες να κάνουν πιάτσα...φέρνουν βόλτες με αμάξια ή με τα πόδια γύρω από το City Gate, στην Μαντζάρου, Κατεχάκη και Ρούλια...
Μιλάμε για ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ τους πούστηδες...50άρηδες γέρους, μικρά 15χρονα παιδιά ( σε αυτά δεν άντεξα και ρώτησα "ρε μάγγες παίζει κανά μουνί εδώ;" και μου απάντησαν "εμείς σου κάνουμε παρέα αν θες"), 30άρηδες και είχε μέχρι και έναν ΜΑΥΡΟ (ναι, μάυρο!!! , που τον κοίταξα περίεργα και χωρίς να τον ρωτήσω μου λέει "40€ i fuck you, 40€ you fuck me"....
Eπαθα ένα σοκ και την έκανα....

Και γαμώ! Το απόλυτο σουρεάλ σε όλο του το μεγαλείο!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Λοιπόν μόλις ήρθα πίσω από μια βολτίτσα 01:00-02:00 από την πιάτσα....τί να πω, δεν ξέρω τί παίζει...αυτήν την στιγμή στην πιάτσα υπάρχουν ΠΑΡΑΠΑΝΩ πουστράκια από μουνιά...μπορεί να είδα και πάνω 12-13 πούστηδες να κάνουν πιάτσα...φέρνουν βόλτες με αμάξια ή με τα πόδια γύρω από το City Gate, στην Μαντζάρου, Κατεχάκη και Ρούλια...
Μιλάμε για ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ τους πούστηδες...50άρηδες γέρους, μικρά 15χρονα παιδιά ( σε αυτά δεν άντεξα και ρώτησα "ρε μάγγες παίζει κανά μουνί εδώ;" και μου απάντησαν "εμείς σου κάνουμε παρέα αν θες"), 30άρηδες και είχε μέχρι και έναν ΜΑΥΡΟ (ναι, μάυρο!!! , που τον κοίταξα περίεργα και χωρίς να τον ρωτήσω μου λέει "40€ i fuck you, 40€ you fuck me"....
Eπαθα ένα σοκ και την έκανα....

αθανατη σαλονικη...... :headbang:

ΣΚΟΡΕΡ

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η Σαλονίκη είναι για τον πούτσο συντρόφια.Μόλις βρω ευκαιρία πάω Αθήνα να γαμήσω εκεί.Γιαννιτσών μόνο για βόλτα λέει πλέον.Τι κάνει όμως η οικονομική κρίση ε?Είναι πολλοί που αντί να γαμάνε στήνονται με τα αυτοκίνητά τους στις καβάτζες και παίρνουν μάτι τραβώντας μαλακία.Άπαιχτο?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Η Σαλονίκη είναι για τον πούτσο συντρόφια.Μόλις βρω ευκαιρία πάω Αθήνα να γαμήσω εκεί.Γιαννιτσών μόνο για βόλτα λέει πλέον.Τι κάνει όμως η οικονομική κρίση ε?Είναι πολλοί που αντί να γαμάνε στήνονται με τα αυτοκίνητά τους στις καβάτζες και παίρνουν μάτι τραβώντας μαλακία.Άπαιχτο?
καταντια....αλλα και αθηνα μην πας σε πιατσες φιλε με τις μαυρες...πηγαινε κανα στουντιακι εκει στην φυλης και περιξ...θα φας καλα κομματια...

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
481
Πόντοι
6.045
παιδια κατα τις 5.00 τα ξημερωματα ειδα στην 26ης ενα τραβελι με ξανθο ραστα μαλι. φοβερη εμφανηση  και πολυ θυλιπρεπης. ζητουσε 40 αμαξι και 100 σπιτι. δεν την πειρα γιατι 100 σε τρανς ειναι πολλα. ξερει κανεις ποια ειναι?? ηταν αρκετα σνομπ θα ελεγα και οποιο αμαξι και να σταματουσε μπροστα της εκανε την αδιαφορη. παντως απο εμφανηση ειναι πολυ καλη.

ΣΚΟΡΕΡ

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Περνάω μια βόλτα απ'τις μαύρες για χαβαλέ και μετά ή στουντιάκι ή ξενοδοχείο με κανένα καλό και λευκό.Έχει όσες θέλεις και μπάτσους δε βλέπεις.Χώρια που οι τιμές είναι πολύ καλύτερες από 'δω.Εδώ τις προάλλες ρωτάω μια γρια για πλάκα και μου λέει "πενήντα έουρος".Δεν αντέχω και της λέω "πενήντα να είναι οι ώρες σου κι αυτές στον καμπινέ".Σε μιλάω για γάμησέ τα καταστάσεις φιλαράκι.Εντελώς χαμένος χρόνος

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Περνάω μια βόλτα απ'τις μαύρες για χαβαλέ και μετά ή στουντιάκι ή ξενοδοχείο με κανένα καλό και λευκό.Έχει όσες θέλεις και μπάτσους δε βλέπεις.Χώρια που οι τιμές είναι πολύ καλύτερες από 'δω.Εδώ τις προάλλες ρωτάω μια γρια για πλάκα και μου λέει "πενήντα έουρος".Δεν αντέχω και της λέω "πενήντα να είναι οι ώρες σου κι αυτές στον καμπινέ".Σε μιλάω για γάμησέ τα καταστάσεις φιλαράκι.Εντελώς χαμένος χρόνος
ηθελε και 50 η σκατογρια :jerking:...μωρη με 50 πηδαμε και γλειφουμε μπουμπουκια.....

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
χθες βράδυ πάντως είχε πολύ νέκρα στη γιαννιτσών...τίποτα δεν είχε εκτός απο 3 τραβέλια....5 πουστράκια και την κλασική σαβουρόγρια ακριβώς μετά το φανάρι της κωλέτη

vdgle

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ χτες πετυχα ένα ψηλό λεπτό μελαχρινο μωρο με πολύ γκαβλωτικο ντυσιμο που γυρνουσε στην Γιαννιτσών μπροστα από ένα συνεργείο αυτοκινήτων ( λιγο μετα την διασταύρωση του city gate)
Πολυ FUCK-ABLE μουνι που ζητούσε όμως  50 για φαση στο αυτοκίνητο ( δεν δεχοταν ξενοδοχειο)
Εκανα τρεις γυρες με το αμαξι χαζεύοντας την.
Δεν την πηρα ( ειχα μολις καταθέσει) ασε που μεσα στο αυτοκίνητο δεν λεει…
Μάλλον Βουλγάρα πρεπει να ηταν ..
Δεν ξερω αν εχει ειπωθεί τιποτα για αυτην αλλα εγω πρωτη φορα την εβλεπα..

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Τι ωρα την πετυχες.μετα το σιτι γκαιτ προς θεσνικη η προς κτελ?

ΣΚΟΡΕΡ

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τι ωρα την πετυχες.μετα το σιτι γκαιτ προς θεσνικη η προς κτελ?

Πρέπει να είναι αυτή που τους παίρνει στα όρθια στην αλάνα όπως στρίβεις στο δρόμο για τα ΚΤΕΛ.Μια ψηλή μελαχρινή που συνληθως φοράει μίνι δεν είναι?

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Τι ωρα βγαινει?βουλγαρα ειναι?

satiros6

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
για σας ντερβισια
παρακουλουθω με ενδιαφερον τιν συζυτηση του φορουμ καιρο τωρα νομιζω πρωτη φορα γραφω
να ειστε καλα
δεν εχω τις εμπειριες σας ποτε δεν πηγα με επισημη πουτανα
ολες πουτανες ομως ετσι η αλλιως
μεγαλωσα στην περιοχη ειμαι 40 τωρα μενω αλλου
και δεν ξερω αν θα γελασετε εγω γελασα
ειχα τον αδερφο μου απο την αμερικη και του εδειχνα την γειτονια πως εγινε
το city gate τις ψιψινες τις πουτανες σε πολλα εισαγωγικα παρα πολα
μου λεει αδερφε μου αυτες δεν ειναι terific ειναι horiffic
δηλαδη τουτεστιν κλπ αυτες δεν ειναι υπεροχες αλλα τρομακτικες
και απο το λιγο που εχω δει (ας πουμε λιγο ) ετσι ειναι
κριμα να μην εχουμε μια καλη αγορα στην πολη μας !
χαιρομαι πολυ που κρατατε το φορουμ ζωντανο
να ειστε καλα
αγωνιστικους χαιρετισμους
ερωτηση κουιζ
υπαρχει γυναικα που να δουλευει σε κωλομπαρο και να μην γαμιετε?
ευχαριστω για τις απαντησεις σας
σατιρο ςεξι

ΣΚΟΡΕΡ

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Mετα το σιτι γκαιτ προς κτελ.
Αυτη ειναι η περιγραφη της .Τωρα τα περι αλανας δεν τα γνωριζω

Αν υπάρχει γυναίκα που δουλεύει σε κωλόμπαρο και γαμιέται ρώτα.Ψαρεύουν μαλάκες που τις κερνάνε ποτά και δεν πιάνεις ούτε βυζί.Αυτές στο δρόμο είναι τρισάθλια πρεζάκια,αυτό είναι χρόνια γνωστό.Για τη Βουλγάρα... είναι ωραίο μουνί και ντύνεται προκλητικά.Σε πηγαίνει στην αλάνα όπως πας προς τα ΚΤΕΛ στην προέκταση της Γιαννιτσών εκεί που έχει μια πράσινη και κόκκινη φωτεινή επιγραφή.Σε βγάζει απ'το αμάξι,σε τσιμπουκώνει στα όρθια και την παίρνεις όπως θες ακόμα και πάνω στο καπό μπροστά στους άλλους που γαμάνε μέσα στα αμάξια.Τρελό Show

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
μολις γυρησα απο κάτω... παιδια σε τετοιο πεσμένο βαθμό δεν ήταν ποτέ η γιαννιτσών...!
χαλια!!!  δεν υπήρχε τιποτααα...!!!!!
2-3 τραβέλια τα σθνηθισμένα...

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.989
Πόντοι
2.356
το μελαχροινο που λετε το ειδα κ γω χθες πριν το city gate
απο κεντρο προς κορδελιο μαζι με μια σγουρομαλα,