You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)
Την περασμένη Τετάρτη γύρω στις 23:30 στην αλάνα δεξιά όπως πηγαίνεις προς τα ΚΤΕΛ.Γνωστή καβάτζα εδώ και χρόνια που τελευταία έχει αναγεννηθεί και πιάνει τρελούς τζίρους.Ήταν 3-4 αυτοκίνητα μέσα και αυτό έγινε στην πιο φωτισμένη γωνία.Ένας τύπος όρθιος έξω από ένα τζιπ και η γκόμενα στα γόνατα να τον τσιμπουκώνει.Σταμάτησα και κοίταζα και δεν έδειξε να ενοχλείται κανένας από τους 2.Αν είδα καλά ήταν η Αγγέλα αν την ξέρεις.Όμορφη για τα μπαζο-δεδομένα της Γιαννιτσών.Ξέρω ότι παίζουν και αρκετές φάσεις-παρτούζα στην περιοχή
Ακριβώς εκεί.Μόλις στρίψεις αριστερά στην προέκταση της Γιαννιτσών στα 100 μ δεξιά πριν συναντήσεις τον πρώτο κάθετο έχει μια αλάνα.Την άλλη φορά θα πάρω και ποπ κορν ;) Για show... Η γκόμενα τα έδινε όλα.Σταμάτησα και κοιτούσα σαν μαλάκας κι αυτή λες και το γούσταρε και του τον ρουφούσε με θόρυβο.
Δεν το έχω παρατηρήσει να σου πω την αλήθεια , όταν ξανακατέβω θα περάσω να δω τί παίζει, πάντως εκεί δεν έχει πιάτσα, ίσως κάποια πάει τον πελάτη της για ξεπέτα και αφήνει και άλλους να πάρουν μάτι...
Εκτός αν ήταν κανά ανωμαλιάρικο ζευγαράκι που έδινε show!
Δεν το έχω παρατηρήσει να σου πω την αλήθεια , όταν ξανακατέβω θα περάσω να δω τί παίζει, πάντως εκεί δεν έχει πιάτσα, ίσως κάποια πάει τον πελάτη της για ξεπέτα και αφήνει και άλλους να πάρουν μάτι...
Όλα παίζουν αν και σου είπα η κοπελίτσα μου φάνηκε γνωστή.Εκεί δεν κάνουν πιάτσα αλλά είναι γνωστή καβάτζα (καβάτζα wikipedia: μέρος που πάει η πουτάνα τον πελάτη της για ξεπέτα)
johngeorgie
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Ραπτοπουλος-Ντρουλινγκ μιλανε για τραβελι που κανει πιατσα!
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 11.585
Χθες βραδυ κατα της 12 βγενοντας απο το Οικονόμου K Ρούλια Κώττα πετυχα ενα ξανθο ξεκωλο με σκουλαρικι η στα χιλια η στη μυτη, κοτσο τα μαλλια της. τη ρωταω που πας μωρο μου και μου απανταει για δουλεια και φευγει προς το παρκιν. Μπενω στ'αμαξι αναστροφη αυτη εφτασε στο δρομο και εκοβε βολτες σταματησα Ντανα μου ειπε 50 στο αμαξι. Αν δεν ειχα καταθεσει πριν λιγο ψινομουνα αν επεφτε στο 40αρι.!
Μηπως ξερει κανενας τι παιζει με το τεμαχιο?
Την εχει πετυχει κανενας αλλος?
Μηπως ξερει κανενας τι παιζει με το τεμαχιο?
Την εχει πετυχει κανενας αλλος?
marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
η γιαννιτσων πισω απο το κτελ δεν ειναι??
η γιαννιτσων πισω απο το κτελ δεν ειναι??
H Γιαννιτσών τερματίζει ας πούμε πίσω από τα ΚΤΕΛ αλλά αν ρωτάς από θέμα πιάτσας, το ενδιαφέρον κομμάτι είναι σχετικά στην αρχή της.
Παίδες πρέπει να δείτε τι γίνεται στην Αθήνα που κατέβηκα πρόσφατα.Η χαρά του αγωνιστή.Να έχει δεκάδες κορίτσια και κάποια πολύ δυνατά.Φυσικά υπάρχουν και τα τελειωμένα πρεζόνια όπως της Γιαννιτσών.Ειδικά εκεί με τις μαύρες γίνεται πανηγύρι.Παίρνουν τσιμπούκια στην ψύχρα μέσα στο δρόμο και μπροστά σε όλο τον κόσμο.
Ημουν τον προηγούμενο μήα φίλε στην Αθήνα και έκανα μια βόλτα στις πιάτσες...
Οι μάυρες είναι δεκάδες αλλά αν διαβάσεις και στα forum της Αθήνας όλες είναι από χώρες με τον μισό πληθυσμό να έχει aids και οι ίδιες είναι τρελλές ξεπέτες...
Παίζει επίσης πολύ Αλβανίδες στην Αθήνα...
Σίγουρα πολύ μεγαλύτερη ποικιλία και είδα ότι γενικά δεν τις κυνηγάν πολύ οι μπάτσοι όπως τις δικές μας εδώ.
Οι μάυρες είναι δεκάδες αλλά αν διαβάσεις και στα forum της Αθήνας όλες είναι από χώρες με τον μισό πληθυσμό να έχει aids και οι ίδιες είναι τρελλές ξεπέτες...
Παίζει επίσης πολύ Αλβανίδες στην Αθήνα...
Σίγουρα πολύ μεγαλύτερη ποικιλία και είδα ότι γενικά δεν τις κυνηγάν πολύ οι μπάτσοι όπως τις δικές μας εδώ.
οι μπάτσοι στην Αθήνα είναι απασχολημένοι να πηγαίνουν σχολείο τα παιδιά των υπουργών και να τους πηδάνε τις γυναίκες.Εδώ οι δικοί μας οι κομπλεξόμπατσοι τα έχουν τρελάνει τα κορίτσια αλλά τι την ψάχνεις.Γενικά σαν πόλη είμαστε κομπλεξικοί ως εκεί που δεν πάει.Με τις μαύρες εννοείται κοντά τα χέρια μας κι οι ψωλές μας.Σαν ντεκόρ όμως είναι καλές.Δε λέει να βγαίνεις βόλτα και να μην υπάρχει ψυχή
Λοιπόν μόλις ήρθα πίσω από μια βολτίτσα 01:00-02:00 από την πιάτσα....τί να πω, δεν ξέρω τί παίζει...αυτήν την στιγμή στην πιάτσα υπάρχουν ΠΑΡΑΠΑΝΩ πουστράκια από μουνιά...μπορεί να είδα και πάνω 12-13 πούστηδες να κάνουν πιάτσα...φέρνουν βόλτες με αμάξια ή με τα πόδια γύρω από το City Gate, στην Μαντζάρου, Κατεχάκη και Ρούλια...
Μιλάμε για ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ τους πούστηδες...50άρηδες γέρους, μικρά 15χρονα παιδιά ( σε αυτά δεν άντεξα και ρώτησα "ρε μάγγες παίζει κανά μουνί εδώ;" και μου απάντησαν "εμείς σου κάνουμε παρέα αν θες"), 30άρηδες και είχε μέχρι και έναν ΜΑΥΡΟ (ναι, μάυρο!!! , που τον κοίταξα περίεργα και χωρίς να τον ρωτήσω μου λέει "40€ i fuck you, 40€ you fuck me"....
Eπαθα ένα σοκ και την έκανα....
Μιλάμε για ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ τους πούστηδες...50άρηδες γέρους, μικρά 15χρονα παιδιά ( σε αυτά δεν άντεξα και ρώτησα "ρε μάγγες παίζει κανά μουνί εδώ;" και μου απάντησαν "εμείς σου κάνουμε παρέα αν θες"), 30άρηδες και είχε μέχρι και έναν ΜΑΥΡΟ (ναι, μάυρο!!! , που τον κοίταξα περίεργα και χωρίς να τον ρωτήσω μου λέει "40€ i fuck you, 40€ you fuck me"....
Eπαθα ένα σοκ και την έκανα....