Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

georgegrgr

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2002
Like
2
Πόντοι
0
Μια που το έφερε η κουβέντα ένα ωραίο topic θα ήταν για τις ασθένειες που κουβαλάνε αυτές που κάνουν πιάτσα! Προς αποφυγή βέβαια για να μη κολλήσει κανείς τίποτα! Χωρίς να ξέρω προσωπικά αλλά μόνο βλέποντας τες έτσι πόσο τελειωμένες είναι πιστεύω πως: η μια η γύφτισσα που είναι γεματούλα με πολύχρωμη φόρμα μια καστανή(την έχω δει κ στα μπουρδέλα απέξω που κάνει πιάτσα ένα πρωί), μια άλλη γύφτισσα μάλλον ανήλικη που έκανε πιάτσα στη νησίδα επί της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΣ και μια άλλη 50+ πολύ αδύνατη με σκατοφατσα τελειωμένη που κάνει πιάτσα στη ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ μετα το τετράγωνο του οπαπ, αυτές οι 3 έχουν σίγουρα κάτι πάνω τους κ εγω δεν θα πήγαινα με τίποτα μαζί τους..  :headbang:  Νομίζω πως καταλάβατε ποιες λέω..

acidxxx

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
χαιρετω το κοσμο....

θα ηθελα να μαθω αν ξερει καποιος 1-2 ωραια τρανσ απο θεσσαλονικη.. επαγγελματιες
γιατι στη εφημεριδες δεν ξερεις τι παιζει και συνηθως ειναι στανταρ οι αγγελιες.
αν υπαρχει καποιο τηλεφωνο στειλτε μου pm

thnx

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Έχεις δεις τίποτε συγκεκριμένο?Δεν μου λέτε συναγωνιστές,η πιάτσα συνεχίζει να έχει μεταφερθεί στην Μοναστηρίου? και πού ακριβώς?

ntaiana

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
χαιρετω το κοσμο....

θα ηθελα να μαθω αν ξερει καποιος 1-2 ωραια τρανσ απο θεσσαλονικη.. επαγγελματιες
γιατι στη εφημεριδες δεν ξερεις τι παιζει και συνηθως ειναι στανταρ οι αγγελιες.
αν υπαρχει καποιο τηλεφωνο στειλτε μου pm
γιατι βρε τι εχουμε εμεις ?

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
παιδιά παίζει καμιά γυναίκα, όχι τράνσς αυτές τις μέρες στις πιάτσες??

Manosxexe

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες... Χτες τα έφερε έτσι η μοίρα και αποφάσισα να κάνω μερικές βόλτες στα γνωστά μέρη... Αποτέλεσμα -για μια ακόμη φορά- 0!!! Και δεν μιλάω για ποιότητα που ούτως ή άλλως δεν υπήρχε και ποτέ, αλλά και για ποσότητα... Ωράριο λειτουργίας 01:25-03:00. Έλαβον: Γιαννιτσών -απ'άκρη σ'άκρη- μία (1) γύφτισσα, ευρύτερη περιοχή ΟΠΑΠ μηδέν (0), Μοναστηρίου μηδέν (0), 26ης μία (1) ξανθιά -πιθανότατα τραβέλι- κάτω από το υπόστεγο της πρώτης στάσης, Αναγεννήσεως μηδέν (0), Φράγκων και στενά περιοχής μηδέν (0). Ίσως έφταιγε το κάρμα μου, ίσως η βροχή, ίσως ήταν όλοι πικραμένοι αρειανοί δεν ξέρω τι να πω... Απ'ότι έχω καταλάβει πάντως και από τα παλαιότερα και εμπειρότερα μέλη, η κατάσταση βαδίζει από το κακό στο χειρότερο... Λύση υπάρχει άραγε?

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Φίλε η μόνη λύση είναι να σταματήσουν να τις κυνηγούν...
Φοβούνται να κατέβουν τα κορίτσια και η πλειοψγφία
κατεβαίνει Αθήνα να δουλέψει που δεν ασχολείται κανείς...

nib21

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
:police: :police: :police:Αυτά τα μωρά κάθε Παρασκευή εκεί στο τροχό τι ρολό βαράνε ξέρεις κανείς;  :badair: :badair: :badair: :badair: :grouphug:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Από ότι ξέρω και χωρίς να είμαι γιατρός πάντα υπάρχει κίνδυνος... ας πούμε υπατίτιδα που κολλάει και με την επαφή σωματικών υγρών...
Ειμε παντρεμενος αρκετα χρονια και σε καποια θεραπεια ειχε πι ο γιατρος σεξ μονο με προφυλακτικο φαντασθειτε μετα το τι μπορει να συμβη

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Λοιπόν σχετικά με τον φίλο και την γύφτοπούλα θα του θυμίσω ότι πριν 2-3 χρόνια περίπου είχαν πάλι βγει στην πιάτσα τέτοια κομμάτια...τα οποία φαινόταν απο μακριά ANYWAY ποτέ δε με ενδιέφερε ο κλάδος αλλά αυτο που διάβασα στην εφημερίδα ήταν ότι έκανε επέμβαση ο εισαγγελέας και τις μάζεψαν όλες καθώς 'πελάτες΄παραπονέθηκαν και υπήρξαν αύξηση στα κρούσματα ΣΜΝ στα νοσοκομεία της πόλης με κοινό στοιχείο της επαφής του με αυτές...οπότε όπου ακούτε για πολλά μήλα ...  μικρό καλάθι ... 

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Γεια σας.στις 1 καθε βράδυ βγαινει Ελένη.ξανθιά,κολάν...

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Κάθε μέρα το ίδιο κολάν φοράει? :)

Σε ποιό σημείο φίλε και τί λέει από service...

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
nikos 2sex πες μας που εκανε πιατσα η Ισιδα;
κάθε μέρα βγαινει στισ 1 η Ελένη.ξανθιά,κολάν...

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
oxi.to αλάζει!!

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
βγήκα σήμερα στις 1-3.τιποτα! νέκρα! :jerking: :jerking: :jerking:
εχεται τιποτα νεότερος;

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
poy κάνειπιάτσα η ελένη?? τι λέει γενικα?

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6

Ρε φίλε plutarxos,
αφού γράφεις που γράφεις, κάνε τον κόπο και αφιέρωσε 2 λεπτά και κάνε ένα
ολοκληρωμένο post να μας βοηθήσεις...
Μπορείς να μας πεις 2 κουβέντες για την Ελένη..σε ποιο σημείο ακριβώς βγαίνει, πόσο η ταρίφα και τί λέει από υπηρεσίες...

claudiacd_thess

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας αγορια ειμαι εδω και σας περιμενω για οτι γουστα θελετε....

johnpa

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Όταν λες "..εδώ.." που είναι το εδώ?

Stories