Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

giannaki.s

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
περασα χτες μια βολτα κ πριν απο 5 λεπτα ειχε γινει αυτο το συμβαν με τον νταβα να εχει χτυπησει εναν παππου στο κεφαλι με 1 μπουκαλι κ να ειναι νεκρος... η καμερα εχει καταγραψει το συμβαν τον επιασαν κιολας χτες τον νταβα αλλα επειδη ηταν πρεζακι δν ηξερε οτι τον ειχε σκοτωσει.... αυτα μου ειπε ο security χτες το βραδυ πολυ αστυνομια χαμος....

georgegrgr

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2002
Like
2
Πόντοι
0
Την τελευταία του πνοή άφησε 57χρονος αλλοδαπός μετά από συμπλοκή που είχε με έναν 30χρονο Έλληνα και μία 34χρονη Ελληνίδα, μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, στη συμβολή των οδών Γιαννιτσών και Κωλέτη στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο συλληφθέντες γρονθοκόπησαν το θύμα που φέρει θλαστικά τραύματα, ενώ πιθανολογείται ότι το χτύπησαν και με μπουκάλι.

Η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης αποδίδει σε παρεξήγηση το φονικό επεισόδιο και όπως διευκρίνισε, οι δράστες ήταν τοξικομανείς.

Ο 34χρονος ισχυρίζεται ότι η παρεξήγηση ξεκίνησε όταν το θύμα άρχισε να παρενοχλεί τη φίλη του. Όπως είπε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο διευθυντής Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Παπαδόπουλος, κατά τη συμπλοκή που ακολούθησε, το ζευγάρι ξυλοκόπησε και χτύπησε με μπουκάλι τον Αλβανό υπήκοο τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Οι δράστες συνελήφθησαν λίγη ώρα μετά το επεισόδιο. Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση της Θεσσαλονίκης, ακολουθείται η νόμιμη διαδικασία για την ανάκριση και την απαγγελία κατηγοριών.

Πηγή ΑΠΕ
Περασα καμμια ωρα μετα... Ειχε γεμισει αστυνομια κ κοσμο να δουν τι εγινε...

makgamo

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
κριμα γιατι θα αλλαξουν πιατσα παλι

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ετσι ακριβως
οσο τα ναρκωτικα βοσκουν ανενοχλητα εκει θα εχουμε τετοιτα
και τιποτα αξιογαμητο ποτε

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Παιδιά μετά τα χτεσινά περιστατικά που αναφέρετε πιο πάνω τί λέει τώρα στις πιάτσες?

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
κριμα γιατι θα αλλαξουν πιατσα παλι
1.καλα ρε φιλε για αυτο στεναχωρεθηκες;
2.αντι να τους μαζεψουν ολους τους τελειμενους που περιφερονται στη μεση του δρομου,να τα αποτελεσματα

grxn

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
163
Πόντοι
6
αντι να κανουν ολες μαζι μια σελιδα στο νετ τις τρωει το κρυο και η υγρασια

konteros81

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπερα συναδελφοι, εκτος απο την γιαννιτσων & τα δικαστηρια γνωριζει κανεις που μπορει να γινεται αλλου πιατσα?

Σεβασμος στα κοριτσια του πεζοδρομιου :rockon:

thessal

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Like
18
Πόντοι
1
Να γιατι η καλες δεν καθονται πολυ καιρο εκει ,,δινουν τηλ.. και δουλευουν με ραντευου .. γυφτοι πρεζονια  νταβαδες και περιεργη κανουν ζημια
ααα και ζημια κανουν παρα πολλοι απο εδω μεσα

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
(καθυστερημένη) ενημέρωση απ το μέτωπο.
Πριν μερικές μέρες πήρα την Ηλέκτρα γιατί μετά από καποιες απόψεις που διάβασα που την χαρακτήριζαν ως μακράν την πιο εντυπωσιακή τρανς της πόλης μας θέλησα να την δοκιμάσω.
Το αποτέλεσμα απογοητευτικό. Πρώτον αν και ομολογώ ότι είναι αρκετά θυληπρεπής και εμφανίσημη εμφανισιακά δεν με εντυπωσίασε. Δεύτερον και σημαντικότερο με χάλασε πολύ στις υπηρεσίες της. Ξεπέτα. Όπως είχε γράψει κι ένας συνάδελφος η φάση ήταν ξεπέτα. Κοιτούσε να μου πάρει παραπάνω λεφτά με το παραμικρό πέρα απ το 100άρικο που παίρνει σπίτι και είναι ήδη υπερβολικό. Και κοιτούσε πώς να με ξεπετάξει γρήγορα και με ελάχιστη συμμετοχή με αποτέλεσμα να ξενερώσω και να μην καταφέρω καν να εκσπερματώσω.
Ίσως να έφταιγε η μέρα, η ώρα ή η χημεία μεταξύ μας αλλά το θέμα είναι ότι δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος.

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
(καθυστερημένη) ενημέρωση απ το μέτωπο.
Πριν μερικές μέρες πήρα την Ηλέκτρα γιατί μετά από καποιες απόψεις που διάβασα που την χαρακτήριζαν ως μακράν την πιο εντυπωσιακή τρανς της πόλης μας θέλησα να την δοκιμάσω.
Το αποτέλεσμα απογοητευτικό. Πρώτον αν και ομολογώ ότι είναι αρκετά θυληπρεπής και εμφανίσημη εμφανισιακά δεν με εντυπωσίασε. Δεύτερον και σημαντικότερο με χάλασε πολύ στις υπηρεσίες της. Ξεπέτα. Όπως είχε γράψει κι ένας συνάδελφος η φάση ήταν ξεπέτα. Κοιτούσε να μου πάρει παραπάνω λεφτά με το παραμικρό πέρα απ το 100άρικο που παίρνει σπίτι και είναι ήδη υπερβολικό. Και κοιτούσε πώς να με ξεπετάξει γρήγορα και με ελάχιστη συμμετοχή με αποτέλεσμα να ξενερώσω και να μην καταφέρω καν να εκσπερματώσω.
Ίσως να έφταιγε η μέρα, η ώρα ή η χημεία μεταξύ μας αλλά το θέμα είναι ότι δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος.

θα συμφωνησω 100% με αυτα που λεει ο φιλος συναγωνιστης
τελευταια...οποτε την βρεις δηλαδη ειναι πολυ στην ξεπετα, και ζηταει μονιμος παραπανω χρηματα για οτιδηποτε...
περαν τον 100ευρω!!!!!!!!!!!!!! που θελει για το σπιτι!

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Αν η όλη φάση στο σπίτι ήταν χωρίς βιασύνες, οι υπηρεσίες πολύ καλές και η τρανς όντως εντυπωσιακή τότε πες ότι τα δίνεις τα €100, με βαριά καρδιά μεν αλλά σε σχέση με τις τιμές του χώρου γενικότερα η τιμή είναι κωλόπιασμα μεν αλλά στα πλαίσια του κανονικού.
Αλλά €100 για μια ξεπέτα στην οποία ανά πάσα στιγμή προσπαθούν να σε αρμέξουν για ακόμη περισσότερα...!?!

thessal

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Like
18
Πόντοι
1
Να γιατι ο αλογοσκουφης εδωσε 600,000 στρεμματα στο βατοπαιδι.. για να μη τα φανε τα τρανς ,ενω η παπαδες λενε και καμια προσευχη παραπανο

stratford

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Πρόεδρε ΓΟύμενε, συμφωνώ μαζί σου, τα έχω ήδη αναφέρει και εγώ,
Ηλέκτα την έχεις δει πολύ ντίβα αλλά δεν λέει , θα τους χάσεις όλους .... Μακριά από αυτήν γιατί την παραείδε .... και επιτρέψτε μου να πω το ΄διο για την Φιόνα, όχι τόσο για τη συμπεριφορά αλλά για τα φράγκα, ζητάω κάτι ελάχιστο εξτρά, η απάντηση είναι δώσε μου 50 ευρώ να τα κάνουμε όλα... ΑΝΤΕ βγάλε άκη...
Συμπέρασμα, εμπάργκο για να μάθετε να φέρεστε καλύτερα...ούτε μασάζ  ούτε τρανσ...αλλιώς θα κρατάνε τις τιμές στα ύψη...

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Σε συμμερίζομαι, φίλε Stratford, αλλά η λυπηρή αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα κανένα μποϋκοτάζ δεν πιάνει τόπο. Πόσο μάλλον αυτό...
Για την Φιόνα συμφωνώ ότι έχει ίδια τσουχτερή ταρίφα αλλά τουλάχιστον δεν βλέπεις ξεπέτα τέτοιου είδους!

David

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Α ρε παίδες...Ξεπέτες και ξεπέτες...
Σηκώνει πολύ κουβέντα το θέμα.
Αν η ιστορία επαναλαμβάνεται τότε κάτι δεν
πάει καλά.
Ωστόσο θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω για τις
συγκεκριμένες 2 τρανς περί ξεπέτας, λόγω
σχετικής μου εμπειρίας. Κάθε άλλο θα έλεγα...
Καλά κάνετε και τα λέτε, για να τα ακούνε
Έχω να περάσω πολύ καιρό από πιάτσες και δεν
ξέρω που πάνε τα ΤΕΣΣΕΡΑ, αλλά απ'ότι διαβάζω
δεν χάνω τίποτε απολύτως.
Να δούμε πότε θα εμφανισθεί κανένα καινούριο
ΠΟΥΛΕΝ που θα ταράξει τα νερά...για να δούμε...

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Να επισημάνω ότι δεν κάνω διαφήμιση ούτε δυσφήμιση, ούτε καν ακουσίως και τονίζω πάντα την υποκειμενικότητα της γνώμης μου.
Και για την Ηλέκτρα έγραψα αρχικά ότι "Ίσως να έφταιγε η μέρα, η ώρα ή η χημεία μεταξύ μας", άσχετα αν μετά και άλλοι συναγωνιστές παρέθεσαν ανάλογες εμπειρίες.
Αντιστοίχως, για Φιόνα και Λουίζα ξεκαθαρίζω ότι μιλάω για υποκειμενικές εντυπώσεις που πάλι βασίζονται σίγουρα "στην μέρα, στην ώρα ή στη χημεία μεταξύ μας". Και σ αυτές υπήρχε μια σχετική βιασύνη, αλλά η σχετική βιασύνη που συνάντησα εκεί είχε μεγάλη διαφορά από την έντονη ξεπέτα και την διαρκή προσπάθεια αφαίμαξης που συνάντησα στην περίπτωση της Ηλέκτρας.
Εντούτοις δεν δυσφημίζω την Ηλέκτρα. Πρέπει στα θετικά να τονίσω ότι ήταν αρκετά εντυπωσιακή, ιδιαίτερα στο σώμα της, και ίσως κάποιος άλλος θα μπορούσε να τύχει καλύτερης αντιμετώπισης, ενδεχομένως παίρνοντάς την στο αμάξι όπου η χρέωση είναι χαμηλότερη και η κατάσταση είναι εκ φύσεως ξεπέτα (εν αντιθέσει με το σπίτι όπου πληρώνεις κάτι παραπάνω ακριβώς ώστε να έχεις μια άνεση χρόνου - και χώρου).

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
τι θα πει η μερα η ωρα κτλ
οταν πας για δουλεια πας για δουλεια
εαν εχεις προβλημα καθεσε σπιτι!

εγω εχω παει με την ηλεκτρα τρεις φορες και ολες ηταν στο σπιτι
την πρωτη φορα πριν απο αρκετο καιρο περασαμε πολυ καλα χωρις βιασυνες κτλ

αλλα τις τελευταιες δυο ηταν πολυ ξεπετα και συνεχεια ζηταγε παραπανω χρηματα για οτι τις ζητουσες να κανει (κολω δινει ετσι και αλλιως)

δηλαδη τι θελει να την τσιμπουκονουμε κιολα για να φτιαχτει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ημαρτον!
με 100 ευρα σε οποιοδηποτε ρδελο περνα σαφος καλητερα.

τιποτα μαυρο και παλι μαυρο
απλα περιμενα να το ακουσω και απο αλλον αυτο για να βγω και να επιβεβαιωσω, και οτι πραγματικα δεν φταιω εγω αλλα ειναι ετσι η συμπεριφορα της

το οτι εισαι λιγοτερο αρενοπη απο της αλλες δεν σημενει οτι θα μας γαμισεις κιολα..(μηπως αυτο θελει τελικα να γαμαει αντι να την γαμανε..... :2funny: :2funny: :2funny:)

η κατασταση του γαμοτουρισμου και μπουρδελιζειν στην πολη ειναι χαλι μαυρο......

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
η κατασταση του γαμοτουρισμου και μπουρδελιζειν στην πολη ειναι χαλι μαυρο......

Αυτο νομίζω είναι το πιο έγκυρο συμπέρασμα που μπορεί να βγει από όλα τα topic που υπάρχουν για την Θεσσαλονίκη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom