You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Λοιπόν! Αν και δεν παρεμβένω συχνά εδώ θέλω να πω κατι...
Καλά αφού αυτές λέτε πως και είναι βιαστικές κ πέρνουν πολλά γιατί ρε παιδιά πάτε? Δεν έχει να πάτε σε άλλες? Μάλλον τα θέλει και εσάς ο κόλωσας ε?
Επίσης καμία φορά μπορεί κάποια να μην είναι τόσο όμορφη κ εντυπωσιακή αλλα να είναι καλύ στο κρεβάτι.
Καταλαβένω πως όταβ δίνετε 100 ευρώ απαιτήτε και καλύτερη περιποίηση.
Μην πάτε τόσες έχει...
Καλά αφού αυτές λέτε πως και είναι βιαστικές κ πέρνουν πολλά γιατί ρε παιδιά πάτε? Δεν έχει να πάτε σε άλλες? Μάλλον τα θέλει και εσάς ο κόλωσας ε?
Επίσης καμία φορά μπορεί κάποια να μην είναι τόσο όμορφη κ εντυπωσιακή αλλα να είναι καλύ στο κρεβάτι.
Καταλαβένω πως όταβ δίνετε 100 ευρώ απαιτήτε και καλύτερη περιποίηση.
Μην πάτε τόσες έχει...
οσες θελετε πελατες καντε κανονικα ποσταρισματα και διαλογο μεσα απο το σχετικο τοπικ που ειχε ανοιχτει και μιλουσαμε με την ηλεκτρα-νεφελη κτλ...
αρκει να μην σα κοψει κανας τον αερα και ξαφνικα πειτε εφω δεν γραφω αλλο!
τα ποστ "Στουκας" δεν λενε κατι!
δωστε στοιχεια και φωτο οτι ειστε καλυτερες και προσφερεται καλυτερες υπηρεσιες και μονο χαμενες δεν θα βγειτε
εδω η αλλη απο την αθηνα (τρανσ πριν μουναρα τωρα ευα) εχει κανει κοινο και κονομαει τα αντερα τις και γουσταρει γιατι ειναι και ωραια και κουβεντιαζει και μας φτιαχνει με φωτο και και !
δυστοιχος ομως για εμας τους βορειους και πεινασμενους για να δωσουμε πουτσο ειναι μακρια η περιπτωση αυτη.
δωστε στοιχεια και φωτο οτι ειστε καλυτερες και προσφερεται καλυτερες υπηρεσιες και μονο χαμενες δεν θα βγειτε
εδω η αλλη απο την αθηνα (τρανσ πριν μουναρα τωρα ευα) εχει κανει κοινο και κονομαει τα αντερα τις και γουσταρει γιατι ειναι και ωραια και κουβεντιαζει και μας φτιαχνει με φωτο και και !
δυστοιχος ομως για εμας τους βορειους και πεινασμενους για να δωσουμε πουτσο ειναι μακρια η περιπτωση αυτη.
το εισιτηριο πανε ελα ειναι 60€ και αλλα 30 εκει 90.οσες θελετε πελατες καντε κανονικα ποσταρισματα και διαλογο μεσα απο το σχετικο τοπικ που ειχε ανοιχτει και μιλουσαμε με την ηλεκτρα-νεφελη κτλ...
παλι λιγοτερα θα δωσεις
ntaiana
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ntaina ξερεις καμμια καλη αγγελια?γιατι αυτεσ που ξερω ειναι μαπα
εμενα βρε!!!
χαχα, καλο.ntaina ξερεις καμμια καλη αγγελια?γιατι αυτεσ που ξερω ειναι μαπα
[/q
εμενα βρε!!!
Λοιπόν έχω καιρό να γράψω... τον λόγο πιστεύω ότι τον ξέρουμε όλοι μας, με αυτή την μπουρδέλο κατάσταση δεν υπάρχει και κάτι το ιδιαίτερο να πεις...παίδες θα το πώ με βαριά καρδιά αλλά έτυχε να βγω τσάρκα και δε ψώνισα τίποτα ο λόγος απλά ΦΙΟΝΑ ΗΛΕΚΤΡΑ κτλ και η παρέα τους πιστεύουν ότι είναι τα top model της πόλης μας και λένε ότι τους έρθει και το από εκεί και κάτω δε έχουμε να κάνουμε με το μέσο όρο αλλά απλά απλούστατα με το χάος (ΝΑΙ ρε Πεπίτα δε δίνω ουτε 10,00ε για να πάω με μία που μοιάζει με το κολλητό μου τον Θανάση ... γούστα θα μου πεις αυτά...) αλλά στους τυφλούς ο μονόφθαλμος... έτσι λοιπόν απέχω απο το άθλημα μέχρι να αλλάξει κάτι...που μεταξύ μας δε το βλέπω...τέλος θα επιβεβαιώσω τα γραφόμενα για την Ηλέκτρα και για τις παραπάνω υπηρεσίες μου έχει τύχει και σε μένα ...
και υστερόγραφο σχετικά με το field trip στην Αθήνα... ΕΛΕΟΣ !!!! ας δούμε μπάς και φτιάξει η κατάσταση εδώ και ξεστραβοθούμε...
Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς
και υστερόγραφο σχετικά με το field trip στην Αθήνα... ΕΛΕΟΣ !!!! ας δούμε μπάς και φτιάξει η κατάσταση εδώ και ξεστραβοθούμε...
Καλησπέρα... Μάλλον δεν με καταλάβατε τι ήθελα να πω. Δεμν είπα να πάτε με αυτές που δεν σας αρέσουν αλλά ότι υπάρχουν και άλλες αν όχι θεές αλλά τουλαχιστον καλές...
Τα κορίτσια αυτά προσθέρουνε και κάνουνε εσείς έχετε το μαχαίρι εσείςκαι το καρπούζι...
Όσο για το να κάνουμε σελίδα εδώ και να πέρνουμε πελάτες από δω αν ήταν θα βάζαμε και αγγελία δεν θα βγαίναμε στους δρόμους.
Τα κορίτσια αυτά προσθέρουνε και κάνουνε εσείς έχετε το μαχαίρι εσείςκαι το καρπούζι...
Όσο για το να κάνουμε σελίδα εδώ και να πέρνουμε πελάτες από δω αν ήταν θα βάζαμε και αγγελία δεν θα βγαίναμε στους δρόμους.
Λοιπόν έχω καιρό να γράψω... τον λόγο πιστεύω ότι τον ξέρουμε όλοι μας, με αυτή την μπουρδέλο κατάσταση δεν υπάρχει και κάτι το ιδιαίτερο να πεις...παίδες θα το πώ με βαριά καρδιά αλλά έτυχε να βγω τσάρκα και δε ψώνισα τίποτα ο λόγος απλά ΦΙΟΝΑ ΗΛΕΚΤΡΑ κτλ και η παρέα τους πιστεύουν ότι είναι τα top model της πόλης μας και λένε ότι τους έρθει και το από εκεί και κάτω δε έχουμε να κάνουμε με το μέσο όρο αλλά απλά απλούστατα με το χάος (ΝΑΙ ρε Πεπίτα δε δίνω ουτε 10,00ε για να πάω με μία που μοιάζει με το κολλητό μου τον Θανάση ... γούστα θα μου πεις αυτά...) αλλά στους τυφλούς ο μονόφθαλμος... έτσι λοιπόν απέχω απο το άθλημα μέχρι να αλλάξει κάτι...που μεταξύ μας δε το βλέπω...τέλος θα επιβεβαιώσω τα γραφόμενα για την Ηλέκτρα και για τις παραπάνω υπηρεσίες μου έχει τύχει και σε μένα ...
basillhs1986
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ρε παιδια που εχει τσιγκανες στιν θεσσαλονικη που κανουν πιατσα
basillhs1986
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μια που ειναι στο βαρδαρι τσιγκανα που κανει πιατσα τι λεει ξερει κανενας
τι απεργια ρε τι ειμαστε...λαβομενοι πουτσοι με τεκμηριο
εδω ο αλλος ψαχνει τσιγκανες ρε
φιλε αμα θες να αυτοκτονησεις πανε και πηδα απο το λευκο πυργο ανοιξε!!!
ελεος ρε!!!!!!!!!!!!!
σεβαστητε τους συντροφους σας τουλαχιστο εαν εχετε, εαν οχι βαλτε τον και στην μηχανι του κιμα...καλητερα θα νιωσετε!
εδω ο αλλος ψαχνει τσιγκανες ρε
φιλε αμα θες να αυτοκτονησεις πανε και πηδα απο το λευκο πυργο ανοιξε!!!
ελεος ρε!!!!!!!!!!!!!
σεβαστητε τους συντροφους σας τουλαχιστο εαν εχετε, εαν οχι βαλτε τον και στην μηχανι του κιμα...καλητερα θα νιωσετε!
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
καλα κανεις ρε φιλε γουστα ειναι αυτα, καλες οι τουρκαλες σπεσιαλες στα οθωμανικα ειναι οι συμπολιτισες ;)giati einai kako poy uelo tsigkana na gamiso mia erotisi ekana
Η ιδέα της τσιγγάνας πιστεύω αρέσει σε πολλούς μας ως κάτι εξωτικό, αλλά το γεγονός είναι ότι (χωρίς να θέλουμε να είμαστε ρατσιστές - συντρέχουν κοινωνικοί παράγοντες εδώ) οι τσιγγάνες που κυκλοφορούν στις πιάτσες είναι πρώτης τάξεως κίνδυνος από υγειονομικής πλευράς, οπότε ο συναγωνιστής simera τα λέει μεν καυστικά αλλά έχει δίκιο: είναι αδικαιολόγητα μεγάλο το ρίσκο.
giati einai kako poy uelo tsigkana na gamiso mia erotisi ekana
Δεν ξέρω τί ακριβώς έχεις στο μυαλό σου όταν σκέφτεσαι να γαμήσεις τσιγγάνα, αυτές που κάνουν πιάτσα όμως στην Γιαννιτσών είναι πρεζάκια με ηπατίτιδες και ούτε με τριπλή καπότα δεν τους τον δίνω...
komis diablo
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 205
- Πόντοι
- 3.983
Ειναι δηλαδη τοσο βρωμικες που ουτε για μια πιπα δεν κανουν ειναι ελληνιδες η Ρουμανες
Η ιδέα της τσιγγάνας πιστεύω αρέσει σε πολλούς μας ως κάτι εξωτικό, αλλά το γεγονός είναι ότι (χωρίς να θέλουμε να είμαστε ρατσιστές - συντρέχουν κοινωνικοί παράγοντες εδώ) οι τσιγγάνες που κυκλοφορούν στις πιάτσες είναι πρώτης τάξεως κίνδυνος από υγειονομικής πλευράς, οπότε ο συναγωνιστής simera τα λέει μεν καυστικά αλλά έχει δίκιο: είναι αδικαιολόγητα μεγάλο το ρίσκο.
ακριβως!
ετσι μεταδιδεις οτι εχει αυτοι αλλου και παει λεγοντας.
ειπαμε μας αρεσει το μπουρδελιξιν αλλα οχι η αυτοκτονια και δε η ανθρωποκτονια εξ αμελειας σε τριτους που θα μεταδοσουμε το νοσημα.
μη ρε παιδια ειναι κριμα να χανεις ετσι οτι ωραιοτερο σου εχει δοσει η φυση....την ηδονη-σεξουαλικη επαφη και την αναπαραγωγη, γιατι οταν εχεις aids η υπατιτηδα και συνεχηζεις εν γνωση σου να εχεις επαφες με τετοιο τροπο το λιγοτερο που μπορει να κανει καποιος τριτος ειναι να σε καψει...οχι απλα να σε σκοτωσει...να σε καψει για να εκληψεις τελειως ως μικροβιο απο τον πλανητη.
βεβαια επουδενι σε αυτους που ειναι φορεις και εχουν τον ιο αρμωξει κατι τετοιο, εκει και εφοσον συντρεχουν αλλα θεματα ειναι τελειος διαφορετικη η αντιμετωπιση
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά