Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
αυτή με το μπλε μίκρα είναι αρκετά καλή σε εμφάνιση και υπηρεσίες,σίγουρα όχι" σαν πουστης με περούκα" όπως έγραψε κάποιος αλλά σχετικά τσιμπημένη ταρίφα.
έπρεπε να σταματήσεις και να ρωτήσεις να σου πει.

Εγώ το έγραψα..
Δεν έχει νόημα να διαφωνήσουμε,άλλωστε περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, προσωπικά την θεωρώ ένα πολύ μέτρι τραβέλι που πιθανώς για τα ανύπαρκτα δεδομένα της Θεσαλονίκης να θεωρείται πλέον ανεκτό...
Ας μην κρίνουμε από το αμάξι που περνάμε και την βλέπουμε στα γρήγορα και μας καυλώνουν τα ψηλά πόδια, είναι διαφορετικά όταν την παίρνεις και πας πχ σπίτι της και ξεντύνεται και βλέπεις κάτι μπράτσα οικοδόμου και τρίχες στο σώμα της...
Ας δοκιμάσει όμως και ο σύντροφος να μας πει την άποψή του...

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Τί έγινε συνάδελφοι?γύρισε ο κόσμος?έκανε κανείς καμιά βόλτα τις τελευταίες μέρες να μας πεί νέα?

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ΝΝΝΝΕΕΕ.......Κ..Ρ..ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!

KaiserSoze

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δεν υπάρχει Θεσσαλονίκη πλέον. Αν και δεν ξέρω τι θα παίξει τώρα με την έκθεση. Αν αφήσουν τα λουριά λίγο παραπάνω οι αξιοσέβαστοι αστυνομικοί.

KaiserSoze

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Το πάρκινγκ στην Καβάλας ποιό είναι?

Πάντως, αν αρχίσουν να κάνουν πιάτσα όσες χρωστάνε σε δάνεια, θα γεμίσει ο κόσμος πουτάνες.

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Πράγματι παιδιά, πιο είναι αυτό το φυλάκιο, και το πάρκινγκ στην Καβάλας, και τι παίζει εκεί?

Manosxexe

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα!!! Ξέρω οτι είναι τρομερά άσχετο με το τόπικ, αλλά πήγα πρόσφατα στην Μαδρίτη και τα είδα όλα από πιάτσες αλλά και τηλεφωνικά ραντεβού. Ειδικά για τραβέλια που μ'ενδιέφεραν... Τι να πω, άντε κάποτε και στα δικά μας....

KaiserSoze

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Που Βαρκελώνη που Θεσσαλονίκη. Και στα δικά μας και στα δικά μας, αν και δεν το βλέπω.

Χθες βόλτα στην Γιαννιτσών, μετά το citygate 2 πρεζόνια που ίσα που στεκόντουσαν και λίγο παρακάτω μία που καθόταν στο πεζοδρόμιο και δεν μπόρεσα να δω ούτε φάτσα, ούτε σώμα. Είναι και βιαστικοί οι από πίσω με τα αμάξια και δεν μπορώ να πάω σιγά :P

ntaiana

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
το υπόγειο parkink στον οπαπ λένε εκεί που κάνουν πιάτσα

KaiserSoze

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μαδρίτη είπε ο αδελφός, Βαρκελώνη εγώ, συννενοηθήκαμε πιστεύω :P

georgegrgr

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2002
Like
2
Πόντοι
0
Χθες περασα απο γιαννιτσων γυρω στις 1 κ μια μετα κατα τις 3.. Απεναντι απο τη shell κ λιγο πιο πριν στο παρκινγκ του οπαπ ειχε ενα καλο μελαχρινο κ μαυρο φορεμα.. Ξερει κανεις τπτ? Πανω στη μοναστηριου ειδα 2 μαυρες αλλα μου θελαν 50  :headbang: και στη νισσαν μια ξενη ξανθια σε ενα ασπρο στεισον βαγκον με γερμανικες πινακιδες. Καλη ηταν αυτη! Οποιος ξερει για αυτες ας μας πει.. Θυμαται κανεις μια Φωτεινουλα που εβγαινε στη πιατσα παλια?? μοιραζε χαρτακια με το τηλ της.. Τι απεγινε? Ξερει κανεις?

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Χτες ρε παιδιά ήταν πολύ χάλια κατάσταση, τις έψαχνες με το τουφέκι...

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
εγώ πάντως φίλε χθες τη βρήκα την άκρη....εμφανίστηκε καινούριο μωρό...η ίσιδα καινούρια στην πιάτσα απο εύβοια...πίπα με πολύ καλό γαμήσι...βγάζει τα πάντα και αφήνει μέχρι και δάχτυλο να τησ βάλεις.....μικρά βυζάκια με ωραία στενη μουνότρυπα....30 ευρουλάκια και το καταευχαριστήθηκα

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
πού είναι αυτή παιδιά η ίσιδα η καινούρια?

hehe

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Οι μαυρούλες σηκώνουν παζάρι.. μου είπε η μία 50 και της είπα 30 και ψήθηκε.. Ποτέ 50άρια εμείς κλέφτες θα γίνουμε?  :jerking: :think:

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Καλησπέρα στους συναγωνιστές, παλικάρια με την έκθεση μην περιμένετε πολλά πράγματα αλλά ακριβώς το αντίθετο...βλέπετε δε θέλουν να δείξουν αφτή την πλευρά της πόλης οπότε τα κεφάλια μέσα :)

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
φίλοι συναφωνιστές έχω νέα...πρώτη φορά χθες είδα τοσες πολλές πουτάνες στη μοναστηρίου...προβλέπω να γίνεται πιάτσα κι εκεί.και πιο συγκεκριμένα μπροστα στη νισσαν, στην τραπεζα μαρφιν και προσ το σταθμό στο γωνιακό το ξενοδοχειο.....δεν θυμαμαι τωρα όνομα.

ΑΓΓΕΛΟΣ(1)

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Τι ώρα περίπου?
φίλοι συναφωνιστές έχω νέα...πρώτη φορά χθες είδα τοσες πολλές πουτάνες στη μοναστηρίου...προβλέπω να γίνεται πιάτσα κι εκεί.και πιο συγκεκριμένα μπροστα στη νισσαν, στην τραπεζα μαρφιν και προσ το σταθμό στο γωνιακό το ξενοδοχειο.....δεν θυμαμαι τωρα όνομα.

Vitsos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
112
Πόντοι
1
χθες περασα κ εγω απο μοναστηριου κατα τισ 23:00  και οντως ειχε περισσοτερες πουτανες απο καθε αλλη φορα που εχω περασει...παιζει να γινει η καινουργια πιατσα της πολης μας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom