Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (3 μέλη και 9 επισκέπτες)

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
οχι περαστικος ημουν αλλα ειχα παρεα στο αμαξι κ δεν μπορουσα να κανω τπτ, την εκοψα για πουτανα οχι τπτ τραβελι

venus

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
περσι τετοιο καιρο στον δρομο των σφαγειων ηταν μια απιστευτη ξανθια τρανσ.μετα την σταση που καθονται ολες και φορουσε κατι τιγρε καυλιαρικα.φετος βγαινει καθολου?γνωριζει κανεις?

kanonieris19

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
0
ξερει κανεις καμια ξανθια λεπτη πολυ ςραιο σωμα βγαινει στην 26ης μου ειπε οτι την λενε τζουλια 100
στον χωρο της αν τα αξιζει στειλτε πμ

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
τωρα ηρθα απο Γιαννιτσων 3 πεθαμενες μια κοκκινομαλλα πολυ καλα και μια ξανθια σε πεζο καμπριο, τραβελι ειναι;

φίλε κι εγώ τώρα γύρισα απο γιαννιτσών. πολύ ψόφια πράγματα.
με την κοκκινομάλλα είμαστε φιλαράκια.πολύ καλό κορίτσι καλό μουνί μιλάμε για τεράστιο μουνι και πολύ καλή περιποίηση.

η ξανθιά στο κάμπριο είναι τραβέλι

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Παιδιά, αυτές στη Γιαννιτσών στη Νισσάν τί ώρα βγαίνουν?? γιατί δεν τις έχω πετύχει έως σήμερα.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
αυτες κανα ξενοδοχειο δεν παιζει να τις πας; δεν θελουν;

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
παίζει αλλα όχι όλες.και αυτες που  πάνε σε ξενοδοχείο θέλουν 100 ευρώ την ώρα

averkios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
63
Πόντοι
1
Νεότερα απο τις πιάτσες

Εμφανίστηκε καινούριο ξανθό μουνί ρουμάνα πολύ αδύνατο με ωραίο σωματάκι στη γιαννιτσών μετά τη Νισσαν η οποία έκανε πολύ παλιά πιάτσα παλι στη γιαννιτσων. ταρίφα (για όλες τις ρουμάνες ) 50 ευρώ  καλή περιποίηση

επίσης οι μαυρούλες που κυκλοφορούν παιρνουν 60 ευρώ στο αυτοκίνητο και απο περιποίηση δεν λένε τίποτα. τις είχα παρει πριν κανα μηνα που ειχαν εκπτώσεις (40ευρω)

επίσης μια αλλη ομορφούλα ψυλή μαυρομάλλα παλι εκει στη νισσαν με 40 ευρω κανει παρα πολύ καλή περιποίηση . προσωπικά την είχα βγάλλει απο το αμαξι καιμου έκανε κατι κολπα σε κάγκελα που είχε, όρθιο τσιμπούκι  και την γάμησα πάνω στο καπώ του αυτοκινήτου.  είναι μια απο τις καλύτερες που κυκλοφορούν τώρα στη γιαννιτσών

Παιδια μιλαμε για γυναικες η Τρανς

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
για γυναικες οι οποιες τωρα είναι λιγο πριν τη νισσαν προς κωλλέτη και κάποιες μετα τη νισσαν

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
σάββατο ΄βράδυ και πολύ νέκρα στη γιαννιτσών... πήρα την κοκκινομάλλα αλλα δεν μάρεσε καθόλου  το τσιμπούκι της σήμερα....

γεια όσους ρώτησαν για ξενοδοχείο η συγκεκριμένη δεν προτείνεται...πηγαίνει αλλα θέλει 120 ευρώ με απλη περιποίηση οτι δηλαδη και στο αυτοκίνητο και μόνο για ένα χύσιμο. τίποτα παραπάνω

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Κανένα νέο από τις πιάτσες σήμερα παιδιά?έκανε κανείς καμιά βόλτα?

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Κυριακή βράδυ βόλτα στην Γιαννίτσών 4 τραβέλια, 1 βαμμένη ξανθιά με μαύρα φρύδια και  1 ξανθό ρουμανάκι με υπερβολικό bugget 50 ευρω για πεζοδρόμιο (αν ήταν να δώσω 50 πήγαινα και σε μπουρδέλο που δίνουν 40 και κάνουν ακριβώς το ίδιο γαμήσι). Στην ερώτηση μου τι υπηρεσίες προσφέρει μου είπε "Μουνάκι, ταιμπουκάκι". Δεν σφάξανε!Δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα βοηθήσει στο να ανεβέι και άλλο η ταρίφα του πεζοδρομίου...Να πω ότι ξέρουν να πηδιούνται...Στην ουσία μας δουλέυουν..."Μην με ακουμπάς στο μαλλί", " Αν θες να βγάλω όλα τα ρούχα μου θέλω 10 ευρώ εξτρά" και άλλα κουλά εκμετάλλευσης.Τριαντάρι και πολύ είναι σε όλα τα τραβελοτσιγαννοπρεζόνια.

Υ.Γ. Τα πρεζόνια γιατί δεν κολλούνε μια ταμπέλα που θα αναγράφει "ΕΔΩ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ"; Είδα δύο και τρόμαξα...άνθρωποι χωρίς δόντια, ανορεξικά αδύνατοι, εμφανώς άρρωστοι

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
σήμερα θα πάω μια βόλτα να δώ τι παίζει...έχω μέρες να περάσω....

alex444

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
10
ακομα κ οι πουτανες το κλεισανε για τον 15 αυγουστο δεν ειδα τιποτα στο δρομο!!μονο μια σε ενα μπλε αμαξι λιγο πιο κατω απο τις ψιψινες ,αλλα ηταν πολυ διστακτικι!περνει κατοπιν ραντεβου!εχει να προτεινει κανενας γκαυλιαρης συντοπιτης κανενα καλο μωρο,(akoma k milf)

vumbar

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τι ώρα να κάνουμε μπουρδελότσαρκα και που προτείνεται να πάω γιατί σε μπουρδέλο δεν έχω πάει πότε! :think:

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
Τι ώρα να κάνουμε μπουρδελότσαρκα και που προτείνεται να πάω γιατί σε μπουρδέλο δεν έχω πάει πότε! :think:

μπουρδελότσαρκα μετα τισ 9.30-10 να σου προτείνουμε  τι?που να κάνεις τσάρκα η που να πάς για πρώτη φορά???

vumbar

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν είναι νωρίς 21:30 - 22:00 για μπουρδελότσαρκα ? Ναι και αν μπορείτε το πού  :dancing:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.250
Πόντοι
8.535
καλησπερα κ απο μενα...νωρις δεν ειναι ποτε για τσαρκα μια φορα πηγα στα μπουρδελα 9 το πρωι με καφε κ κρουασαν στα χερια....φιλε αν πας πρωτη φορα τρβα σε κανα στουντιο για να το ευχαριστηθεις.πες κιολας οτι ειναι η πρωτη σου φορα,πιστευω θα δειξουν κατανοηση.

vumbar

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα κ απο μενα...νωρις δεν ειναι ποτε για τσαρκα μια φορα πηγα στα μπουρδελα 9 το πρωι με καφε κ κρουασαν στα χερια....φιλε αν πας πρωτη φορα τρβα σε κανα στουντιο για να το ευχαριστηθεις.πες κιολας οτι ειναι η πρωτη σου φορα,πιστευω θα δειξουν κατανοηση.

Λες ρε Δημήτρη; Δεν είναι πρώτη φορά για επαφή αλλά σε τέτοιο μέρος! Βασικά ψηνόμουν να πάω και σε Studio αλλά δεν ξέρω αν λέει  :dancing: Πάντως από μερικά πράγματα που διάβασα στο Φόρουμ πρέπει να κώλο λέει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom