Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (4 μέλη και 6 επισκέπτες)

Nearos20

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
Για ποιες λέτε ρε παιδιά . Εγω είδα 2 κοπέλες οι οποίες πάνω απο 20 δε θα'ταν , λιγο πιο μετά την ταβέρνα " Ο παλιος σταθμός " . Και δε νομίζω να ήταν τραβέλια. Ζητούσαν 50 ευρώ στο αμάξι κιόλας  :headbang:
Εμφανισιακά ήταν καλές πάντως , ειδικά η δευτερη τρελή καυλα. Αμα είχα αρκετο χρήμα θα την φορτωνα

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
αυτες που λες οντως πρεπει να ναι κανονικες, τι ωρα τις πετυχες;

Nearos20

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
Χθες κατα τις 12.30 - 01.00 ... Δεν είναι συχνά εκεί . Δευτερη φορά που τις πετυχαίνω. Τετοια ώρα πρέπει να βγαίνουν

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
κατα τις 10 απεναντι απο το city gate ενα πολυ καλο ξανθο και πιο κατω μια μελαχρινη επισης καλη αλλα ειχα παρεα γαμω ειδε κανεις ξερει κανεις τπτ;

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
στις 10 ακριβως περασα απο Γιαννιτσων κατεβηκε ενα ξανθο αδυνατο δεν ειναι μουτρα αλλα φοβερο σωμα γνωριζει κανεις κατι; 200μετρα μετα την Κωλλετη στο ρευμα προς δυτικα γυναικα η τρανς;

παίδες είναι γυναίκα καιεκανε πιατσα μαζι με τη μαυρομάλλα τη ρουμάνα που έκανε πιάτσα απέναντι απο την ταβέρνα  ''ο παλιοσ σταθμος'' 

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ωρε μουνι παντως εχει δοκιμασει κανεις; τι τιμες λεει ο τιμοκαταλογος;

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
θα ζηταει κανα 50ρικο το παρταλι και θα τρελαθουμε παλι :headbang:

Nearos20

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
Αυτές τις 2 μαυρομάλλες στην ταβέρνα του "Παλαιου Σταθμού" τις πήρε και μένα το μάτι μου τις προάλλες. Είναι πράγματι κανονικές γυναίκες.. Στη μια που μίλησα φαινοταν για ψιλομαστούρι γύρω στα 20 και ήθελε ενα 50αρικο. Η επομενη ήταν ακόμα  καλύτερη αλλά δε σταματησα να ρωτησω τιμή γιατι κατα πασα πιθανοτητα ήταν μια απο τα ίδια. Αν τις έχει πάρει κανείς να ενημερώσει πάντως γιατί μου κίνησαν το ενδιαφέρον.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
τις ιδιες λεμε πιτσιρικα η μια ωραιο σωμα ωραια μουτρα αλλα και τα ξανθα που εχω πετυχει εκει φυσανε

Nearos20

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
Αντε φορτωσε καμια και πες μας τη γνώμη σου  ;)

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Δεν τις έχει πάρει κανείς να μας πει εντυπώσεις??

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
Νεότερα απο τις πιάτσες

Εμφανίστηκε καινούριο ξανθό μουνί ρουμάνα πολύ αδύνατο με ωραίο σωματάκι στη γιαννιτσών μετά τη Νισσαν η οποία έκανε πολύ παλιά πιάτσα παλι στη γιαννιτσων. ταρίφα (για όλες τις ρουμάνες ) 50 ευρώ  καλή περιποίηση

επίσης οι μαυρούλες που κυκλοφορούν παιρνουν 60 ευρώ στο αυτοκίνητο και απο περιποίηση δεν λένε τίποτα. τις είχα παρει πριν κανα μηνα που ειχαν εκπτώσεις (40ευρω)

επίσης μια αλλη ομορφούλα ψυλή μαυρομάλλα παλι εκει στη νισσαν με 40 ευρω κανει παρα πολύ καλή περιποίηση . προσωπικά την είχα βγάλλει απο το αμαξι καιμου έκανε κατι κολπα σε κάγκελα που είχε, όρθιο τσιμπούκι  και την γάμησα πάνω στο καπώ του αυτοκινήτου.  είναι μια απο τις καλύτερες που κυκλοφορούν τώρα στη γιαννιτσών

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
Για ποιες λέτε ρε παιδιά . Εγω είδα 2 κοπέλες οι οποίες πάνω απο 20 δε θα'ταν , λιγο πιο μετά την ταβέρνα " Ο παλιος σταθμός " . Και δε νομίζω να ήταν τραβέλια. Ζητούσαν 50 ευρώ στο αμάξι κιόλας  :headbang:
Εμφανισιακά ήταν καλές πάντως , ειδικά η δευτερη τρελή καυλα. Αμα είχα αρκετο χρήμα θα την φορτωνα

αυτες
Χθες κατα τις 12.30 - 01.00 ... Δεν είναι συχνά εκεί . Δευτερη φορά που τις πετυχαίνω. Τετοια ώρα πρέπει να βγαίνουν

αυτές οι δυο είναι ρουμάνες μια μαυρομάλλα και μια ξανθιά που κάνουν σχεδόν πάντα μαζί πιάτσα.
με την μαυρομάλλα εχω καλές παρτίδες μιλαμε καθε μέρα την εχω παρει κανα 2-3 φορές αλλα δεν με ευχαρίστησε. τελευταία μου είπε οτι έλειπαν στην αθήνα αλλα τελικα είναι στο ξενοδοχείο κορυδαλλός.
την ξανθιά δεν την έχω πάρει αλλα θέλω να την δοκιμάσω

τιμές η μαύρομάλλα 50 ευρώ και η ξανθιά ξεκινάει απο 40 και με 50 εχει γυμνο τσιμπούκι και κολαράκι.

όσο για τις κοπέλες απέναντι απο το city gate  είναι μια μελαχριν΄ξ με μακρυά μαλλιά κοτσίδα η οποία παίρνει 40 ευρώ και είναι αρκετά καλή. ξανθά κυκλοφορούν 2-3 εκει και δεν ξέρω ποια λες. τα έχω πάρει ολα και με ευχαρίστησαν. επίσης μια κοκκινομάλλα απ΄΄εναντι γιαννιτσών με κολέτη κοντούλα με οραιο σοματάκι είναι πολύ καλή.άπαιχτη για 40 ευρο. αυτά  προσ το παρόν

viewer

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
και οι 2 ειναι  ρουμανες και μαλιστα αδελφες. η ξανθια ειναι πιο καλη αλλα εχει ενα μικρο εγκαυμα στο στηθος.

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
και οι 2 ειναι  ρουμανες και μαλιστα αδελφες. η ξανθια ειναι πιο καλη αλλα εχει ενα μικρο εγκαυμα στο στηθος.

εχεις δίκιο.δικιά μου παράλειψη.μοιάζουν πολύ άλλοστε

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
τωρα ηρθα απο Γιαννιτσων 3 πεθαμενες μια κοκκινομαλλα πολυ καλα και μια ξανθια σε πεζο καμπριο, τραβελι ειναι;

venus

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Την μια ρουμανα την εχω παρει κι εγω σε ξενοδοχειο.πολυ χαλια ρε παιδια καθολου δεν ευχαριστιθηκα...την καστανη..αν λεμε την ιδια βεβαια

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
την κοκκινομαλλα την εχεις παρει; ηταν μολις περασεις το εμπορικο στα 30 μετρα ωραια φαινοτανε

venus

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
δυστυχως δεν καταλαβαινω για ποια μου μιλας.ονομα ξερεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom