You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)
Ωραία ευχαριστώ πολύ για την πρόταση! Θα πάρω τον κολλητό και θα την περπατήσουμε να δούμε τι παίζει ! Αν θα πάω κάπου θα κάνω ποστ για να το συζητήσουμε!για μπουρδελα δεν υπαρχει συγκεκριμενη ωρα πας οτι ωρα γουστάρεις αλλα για τσάρκα σε πιάτσεςβγαίνουν μετα τις 9 το βράδυ. για πρωτη φορά εγώ πρωτείνω έρως 16
JohnFustikis σε ευχαριστώ αλλά τώρα που ξεκίνησα ψάχνω όλους του τομείς και τις περιπτώσεις για να περάσουμε καλά!vumbar αμα ειναι για πρωτη φορα πανε σε studio καλύτερα . Εγγυημένα καλύτερη περιποιηση , ερως 16 ειναι καλή επιλόγη.
ΠΡΟΣΟΧΗ είναι το γνωστό μπαζό χοντρό τραβέλο έκτρωμα της αρχαιολογικού μουσείου
παιδια απο αγγελιοφορο 25ΧΡΟΝΗ ναζιάρα Ελληνίδα με πλούσιο στήθος ξανθιά και καμπύλες σας περιμένει στον χώρο της
πηγε κανεις?
Ο πρόεδρος της καρδιάς σας κάνει μια σύντομη αναφορά από το μέτωπο!
Χθες με έφερε ο δρόμος μου κατά τη 1 μετά τα μεσάνυχτα από τις γνωστές πιάτσες 26ης και Γιαννιτσών, οπότε έκανα μια βόλτα για να δω τι κίνηση μπορεί να υπάρχει τέτοια μέρα. Δεν έκανα πάνω από 2 γύρους και όπως να 'χει γενικά και σε παλιότερες βόλτες ποτέ δεν πέτυχα κάτι ιδιαίτερο, είτε γιατί είμαι άτυχος είτε γιατί διαλέγω λάθος μέρες/ώρες, δεν ξέρω. Πάντως χθες ο απολογισμός ήταν άθλιος. Στην 26ης μια μελαχρινή έξω από ένα μπλε νισάν μίκρα. Έμοιαζε πολύ μέτρια και δεν την έχω ξαναπετύχει ποτέ οπότε δεν ξέρω κάτι. Σας λέει τίποτα; Την ξέρετε; Επίσης άλλη μια πολύ μέτρια τρανς, ψηλή και καστανή, στο κάτω μέρος του κάθετου της Γιαννιτσών αμέσως μετά το City Gate. Συγνώμη για την ασαφή περιγραφή αλλά δεν ξέρω καλά τα κατατόπια. Νομίζω ότι καταλαβαίνετε που λέω πάντως. Δίπλα της ήταν μια χοντρή που δεν πρόσεξα αν είναι γυναίκα ή τρανς. Γενικά αυτά. Όσο γύρισα δεν πέτυχα τίποτα άλλο στην περιοχή.
Χθες με έφερε ο δρόμος μου κατά τη 1 μετά τα μεσάνυχτα από τις γνωστές πιάτσες 26ης και Γιαννιτσών, οπότε έκανα μια βόλτα για να δω τι κίνηση μπορεί να υπάρχει τέτοια μέρα. Δεν έκανα πάνω από 2 γύρους και όπως να 'χει γενικά και σε παλιότερες βόλτες ποτέ δεν πέτυχα κάτι ιδιαίτερο, είτε γιατί είμαι άτυχος είτε γιατί διαλέγω λάθος μέρες/ώρες, δεν ξέρω. Πάντως χθες ο απολογισμός ήταν άθλιος. Στην 26ης μια μελαχρινή έξω από ένα μπλε νισάν μίκρα. Έμοιαζε πολύ μέτρια και δεν την έχω ξαναπετύχει ποτέ οπότε δεν ξέρω κάτι. Σας λέει τίποτα; Την ξέρετε; Επίσης άλλη μια πολύ μέτρια τρανς, ψηλή και καστανή, στο κάτω μέρος του κάθετου της Γιαννιτσών αμέσως μετά το City Gate. Συγνώμη για την ασαφή περιγραφή αλλά δεν ξέρω καλά τα κατατόπια. Νομίζω ότι καταλαβαίνετε που λέω πάντως. Δίπλα της ήταν μια χοντρή που δεν πρόσεξα αν είναι γυναίκα ή τρανς. Γενικά αυτά. Όσο γύρισα δεν πέτυχα τίποτα άλλο στην περιοχή.
Ρε μην το μαμάτε το θέμα με τα οπαδικά. Είναι που είναι νεκρή περίοδος ας βοηθηθούμε λίγο με το θέμα του τι παίζει στις πιάτσες μπας και βρούμε τίποτα.
Τις δύο τρανς που ανέφερα παραπάνω τις ξέρει κανείς; Όχι ότι μου φάνηκαν ν αξίζουν τον κόπο αλλά συζήτηση να γίνεται.
Τις δύο τρανς που ανέφερα παραπάνω τις ξέρει κανείς; Όχι ότι μου φάνηκαν ν αξίζουν τον κόπο αλλά συζήτηση να γίνεται.
1ον Εκεί το παρκινγκ στην Καβαλάς παίζει μια κοντούλα την έχει πάρει κάποιος κι εάν ναι λέει κάτi.
Βγάζει τα ρούχα της κάνει καλή πίπα χουφτώνεται η ότι άλλο καλό κάνει η όλο μη και μη.
2ον επίσης στο φυλάκιο του τραίνου δεν ξέρω τ΄ όνομα της τι λέει;βγάζει τα ρούχα της κάνει καλή πίπα χουφτώνεται η ότι άλλο καλό κάνει η όλο μη και μη.
Βγάζει τα ρούχα της κάνει καλή πίπα χουφτώνεται η ότι άλλο καλό κάνει η όλο μη και μη.
2ον επίσης στο φυλάκιο του τραίνου δεν ξέρω τ΄ όνομα της τι λέει;βγάζει τα ρούχα της κάνει καλή πίπα χουφτώνεται η ότι άλλο καλό κάνει η όλο μη και μη.
Λες την Μαρία μια κοντή μελαχροινή που κυκλοφορεί πάντα ντυμένη σεμνά και δεν την "πιάνει" το μάτι σου?
Αν ναι, την έχω πάρει 2-3 φορές, στην κατάντια που έχει η πόλη μας είναι αρκετά καλή, ελληνίδα και δεν είναι junky (ακόμα), μου έλεγε κάτι μαλακίες πως χρωστάει σε δάνεια και βγαίνει κρυφά από τον γκόμενό της, επαναλαμβάνω μέτριο γαμήσι αλλά με τα σημερινά δεδομένα, ανεκτό...
Αν ναι, την έχω πάρει 2-3 φορές, στην κατάντια που έχει η πόλη μας είναι αρκετά καλή, ελληνίδα και δεν είναι junky (ακόμα), μου έλεγε κάτι μαλακίες πως χρωστάει σε δάνεια και βγαίνει κρυφά από τον γκόμενό της, επαναλαμβάνω μέτριο γαμήσι αλλά με τα σημερινά δεδομένα, ανεκτό...
JohnWoo,
την ίδια μέρα έκανα και εγώ βόλτα...
Η μελαχρινή Trans με το Micra είναι κλασσική εκεί, δεν ξέρω αν μπορείς να γαμήσεις πούστη με περούκα, εγώ ανέβασα το παράθυρο και την έκανα, την άλλη εννοείς την Trans με την ασημί clk κάτω από το City Gate?
Mετριότητα...
Η πλάκα είναι ότι αν εξαιρέσεις αυτές τις 2 ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ...
Α, και δυστυχώς πολλά πουστράκια έχω παρατηρήσει να βγαίνουν τελευταία...
Η μελαχρινή Trans με το Micra είναι κλασσική εκεί, δεν ξέρω αν μπορείς να γαμήσεις πούστη με περούκα, εγώ ανέβασα το παράθυρο και την έκανα, την άλλη εννοείς την Trans με την ασημί clk κάτω από το City Gate?
Mετριότητα...
kthniatros
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
ρε παιδια που εχει πιατσα τσιμισκη η αριστοτελους θα τρελαθουμε
ρε παιδια που εχει πιατσα τσιμισκη η αριστοτελους θα τρελαθουμε
Συνάδελφε έχει αναφερθεί ότι δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, απλά η ερώτηση υπάρχει για άκυρο/σουρεαλιστικό λόγο.
JohnWoo,
Mετριότητα...
Γεια σου συνάδελφε πρόεδρε!!! Ευτυχώς τα πουστράκια δεν τα παρατήρησα που λες. Αυτή κοντά στο city gate δεν ήταν μέσα σε αμάξι, ήταν έξω στο πεζοδρόμιο με μια χοντρή δίπλα της. Δεν μου φάνηκε να λέει και πολλά γι αυτό δεν κοίταξα καλύτερα αλλά τώρα ήμουν περίεργος τι παίζει.
Ας ελπίσουμε τώρα που γυρνάει ο κόσμος από τις διακοπές να ανέβει κι η κίνηση στις πιάτσες και να επανέλθουν οι σταθερές αξίες.
Η μελαχρινή Trans με το Micra τι λεει?
αξιζει?
Συνάδελφε όπως την είδα εγώ από απόσταση μου φάνηκε αρκετά μέτρια οπότε δεν σταμάτησα καν για να την κοιτάξω καλύτερα. Τώρα αν είδα λάθος ή αν είναι μεν μέτρια αλλά βγάζει τρελά γούστα π.χ. αυτό δεν το ξέρω...
Πάντως αν και δεν είμαι τακτικός στις πιάτσες σε όσες βόλτες έχω κάνει δεν την είχα ξαναπετύχει ποτέ.
αυτή με το μπλε μίκρα είναι αρκετά καλή σε εμφάνιση και υπηρεσίες,σίγουρα όχι" σαν πουστης με περούκα" όπως έγραψε κάποιος αλλά σχετικά τσιμπημένη ταρίφα.Ο πρόεδρος της καρδιάς σας κάνει μια σύντομη αναφορά από το μέτωπο!
έπρεπε να σταματήσεις και να ρωτήσεις να σου πει.