Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
ΓΙα την ξανθιά που έγραψα, την είδα πάλι χτες, δυστυχώς ήμουν με παρέα και δεν μπορούσα να δοκιμάσω. Φαίνεται καλό κομμάτι, τζιν με μπότες, ξέρει κανείς τίποτε? Μήπως είναι η Έλενα που γράφανε οι συναγωνιστές πιο πάνω?

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Χθες λόγω αϋπνίας και βαρεμάρας έκανα μια μεταμεσονύχτια βόλτα προς πιάτσες μεριά. Σκέφτηκα μια που θέλω να κάνω βόλτα ας την κανω προς τα εκεί για να κάνω λίγο χάζι και scouting για τους συναγωνιστές. Δεν περίμενα να δω και σπουδαία πράγματα με βάση τις προηγούμενες βόλτες. Ωστόσο είχε μια κάποια κίνηση.
Το εντυπωσιακό είναι ότι είδα απόλυτη νέκρα στην Γιαννιτσών, αλλά η τραβελοπιάτσα της 26ης είχε κίνηση. Μια (άγνωστη) ξανθιά να στέκεται στην αρχή του δρόμου (καμιά ιδέα για το ποια είναι;), και αργότερα μια άλλη καστανή δίπλα της που σκέφτηκα ότι ίσως ήταν η Φιόνα αλλά δεν μπόρεσα να κοιτάξω καλύτερα γιατί είχε σταματήσει ένας συναγωνιστής για διαπραγματεύσεις. Λίγο πιο κάτω μελαχρινή με μπλε VW Πόλο, δεν θυμάμαι αν είναι μια ιδιαίτερα ενεργητική τρανς ονόματι Σόνια που είχαν αναφέρει κάποιοι συναγωνιστές παλαιότερα ή όχι. Επίσης λίγο πιο κάτω άλλη μία που δεν ξέρω, με μπλε Πεζώ 206.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
γεια σου προεδρε,παντα μαχιμος στις επαλξεις...ευχομαι εισαι καλα ρε παλικαρε και να συνεχιζεις που και που τις βρομικες τσαρκες σου...χαθηκαμε....

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Όντως φίλε psaxnw, τα αισθήματα είναι αμοιβαία.
Χαθήκαμε επειδή έχουμε ξενερώσει με την πουτανοκατάσταση στην πόλη μας και έχουμε αποσυρθεί από το προσκήνιο.
Ωστόσο κάνω που και που καμιά βόλτα από κει μεριά, κυρίως για χαβαλέ και ενημέρωση. Σου λένε τίποτα οι περιπτώσεις τον τρανς που ανέφερα;

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Όντως φίλε psaxnw, τα αισθήματα είναι αμοιβαία.
Χαθήκαμε επειδή έχουμε ξενερώσει με την πουτανοκατάσταση στην πόλη μας και έχουμε αποσυρθεί από το προσκήνιο.
Ωστόσο κάνω που και που καμιά βόλτα από κει μεριά, κυρίως για χαβαλέ και ενημέρωση. Σου λένε τίποτα οι περιπτώσεις τον τρανς που ανέφερα;
φιλτατε προεδρε εγω εχω εγκαταλειψει την πολη σας εδω και αρκετους μηνες και χαιρομαι την καβλα της βρομικης Αθηνας στις πορνοπεριπλανησεις μου,οποτε δεν ξερω για τα οσα εγραψες...

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
ναι, psaxnw, θυμάμαι ότι έχεις μεταδημοτεύσει (δικαιολογημένα μάλλον), απλά έλεγα μήπως κάποιες απ αυτές που αναφέρω είναι κλασικές αξίες οπότε γνωστές από παλιά

thetdoc

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
προεδρε εχουν περιγραφει ολες αυτες που λες παλιοτερα.στην 26ης μια ξανθια πολυ καλη που βγαινει διπλα στη φιονα ειναι η βικυ.την συναντας συνηθως παρασκευη και σαββατο πολυ βραδινες,ουσιαστικα πρωινες ωρες. περα απο αυτην βγαινουν και κατι αλλες ξανθες μια αδυνατη πολυ και μια γεματουλα ολες στην  ιδια περιπου περιοχη αλλα δεν ειναι κατι αξιολογο.επισης σκ στην ιδια περιοχη βγαινει και η κλασσικη με το souift.
ασχετο αλλα πριν κανα μηνα πετυχα μια αθηναια ανετα η αννιτα δεν θυμαμαι καλα η οποια ειχε ερθει βολτα εδω και εβγαλε και το μεροκαματο της την πετυχε κανεις?καλη περιπτωση γενικα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
φιλε greeklove77 αν κ δεν εχω πετυχει τωρα τελευταια αυτην την ξαμθια γιατι δεν πολυβγαινω λογω δουλειας, στο σημειο εκεινο καθοταν η ελενα.εμενα μου ειχε αρεσει γιατι την παρει παλιοτερα κ το εχω πει.αν ειναι αυτη αξιζει,αν οχι,λυπαμαι αλλα δεν μπορω να βοηθησω.παντως αν την ξαναπετυχεις παρε κ κανα τηλ να ειμαστε ετοιμοπολεμοι...

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
ελα greeklove η ελενα εινε.η ξανθια...

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
παιδια μετα από πολύ καιρό αποχης λόγο δουλειάς κατάφερα να βρω χρόνο και να μπω. sorry για τα greeklish αλλα στέλνω από κινητό.....λοιπόν αρχικά είμαι πολύ δυσαρεστημένος γιατι δεν έχει τίποτα καλο στις πιάτσες.και δεύτερον η Ίσιδα δεν υπάρχει πλέον ....έχει φύγει....  για ποια Ελένη μιλάτε? μια ξανθιά λίγο μεγαλουτσικια σε ηλικία?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
παιδες σημερα η γιαννιτσων νεκρα.το μονο ευχαριστο ειναι μια νεα ξανθουλα νταιανα τη λενε σημερα ξεκινησε ειναι απο ρουμανια 50 ευρω(ελεος) κ δεν βγαινει καθε βραδυ.ηταν επιφυλακτικη κ μου ειπε να την παρω κανα δυο φορες(ον την πετυχω) να με γνωρισει για να μου δωσι κιν.λες κ ειναι γκομενα.τεσπα κ κατι νεο που σημερα ειδα πρωτη φορα,trans δυνατο εκει πουκανανε πιατσα τα δυο ρουμανακια διπλα στην ταβερνα ο σταθμος,μεσα σε ενα κιτρινο vw.αυτα τα νεα απο το μετωπο.καλο βραδυ κ καλη δυναμη

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
κ κατι που ξεχασα κ ενας φιλος εστειλε pm κ το θυμηθηκα,ειχε στη γιαννιτσων κ μια νταρντανουλα μαλαχρινη κ αυτη νεα.αλλα ηταν με εναν περιεργο τυπο ολη την ωρα με μηχανη οποτε δεν μπηκα στον κοπο να μαθω λεπτομερειες

kavla_agori

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
γεια χαρα σε ολους.. Λειπω μερικους μινες απο τιν πολη αλλα απο αυτα που διαβαζω δεν εχει καλυτερευσει η κατασταση. Επιστρεφω σε κανα μινα το αργοτερο και ηθελα να ρωτισω αν εχει κανεις πληροφοριες για τρανς ενεργητικη απο θεσσαλονικη. Καθε info καλοδεχουμενη, και σε pm αν θελετε.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τι εννοεις ενεργητικη?με μπερδεψες λιγο.να τον δινει η να ειναι εν ενεργεια?

mikros89

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας παιδες.... καμια συμβουλη για εμας τους 18άρηδες που δεν εχουμε αυτοκινητα ????

τροποποιηση greeklish..

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
χωρις αμαξι αδερφε σε πιατσα οπως η γιαννιτσων γιατι δεν εχουμε κ τιποτα αλλο τι μπορεις να κανεις?
καλυ τερα να παρεις ενα λεωφορειο να πας περιοχη μυλου,να κανεις μια βολτα στα μπουρδελα εκει γυρω κ μετα παλι με τον ιδιο τροπο τον δρομο της επιστροφης.για πιατσα δυσκολα.........

kavla_agori

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
χαχα οχι ρε συ, εννοω ενεργητικη,να τον δινει. και εννοειται εν ενεργεια. pm καλοδεχουμενα!

basillhs1986

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε πεδια ξερετε που κανουν πιατσα τσιγκανες στο βαρδαρι εχει μια αλλα δεν μπορο να τιν πετιχο εκει στα μπουρδελα τι λεει εκεινι ξερει κανεισ?

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Ο ένας ψάχνει γύφτισσα και ο άλλος τραβέλι να τον γαμήσει...

Ανεβασμένη η κατάσταση στην Σαλονίκη όπως καταλαβαίνετε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom