Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (5 μέλη και 21 επισκέπτες)

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
742
Πόντοι
81
Γυρα χτες 9.30 μεχρι 12.00 χαλια η κατασταση μονο μαυρες στεφανια με 2 χοντρες
σονια να χορευει ντανιελα πιο κατω και ανιλια να φορτωνεται αβερτα σιγουρα το μουνι της χτες εγινε
κρουσαν μολτο:cheesy::cheesy::cheesy:..Θελω να θιξω ενα θεμα δεν ξερω αν εισθε ολοι απο το φορουμ που πατε για γαμησια η περαστικοι αλλα θα το πω.. Εισθε καλα ρε κανετε ρε σεις αναστροφες μεσα στην γιαννιτσων να μας σκοτωσετε καντε την γυρα ρε ..Οποιος φορτωσω γκομενα με ξαναπαρει απο πισω η στεκεται και κοιταει σαν μλκς(για τους ματακηδες λεω).. Βαρεθηκα με τη αηδια αυτη κρατηστε ρε σεις αποσταση οταν φορτωνω η οταν ξεφορτωνω την γκομενα η οταν πηδαω μην ερχεστε ελεος πια ελεος..Συγνωμη για τον εκνευρισμο αλλα εχει παραγινει το κακο ιδιος με τους ματακηδες με βλεπω στουντιο απο εδω και περα μιας και δεν αλλαζει το συστημα στην πιατσα..

Τελευταία τροποποίηση:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.800
Πόντοι
3.796
Γυρα χτες 9.30 μεχρι 12.00 χαλια η κατασταση μονο μαυρες στεφανια με 2 χοντρες
σονια να χορευει ντανιελα πιο κατω και ανιλια να φορτωνεται αβερτα σιγουρα το μουνι της χτες εγινε
κρουσαν μολτο:cheesy::cheesy::cheesy:..Θελω να θιξω ενα θεμα δεν ξερω αν εισθε ολοι απο το φορουμ που πατε για γαμησια η περαστικοι αλλα θα το πω.. Εισθε καλα ρε κανετε ρε σεις αναστροφες μεσα στην γιαννιτσων να μας σκοτωσετε καντε την γυρα ρε ..Οποιος φορτωσω γκομενα με ξαναπαρει απο πισω η στεκεται και κοιταει σαν μλκς(για τους ματακηδες λεω).. Βαρεθηκα με τη αηδια αυτη κρατηστε ρε σεις αποσταση οταν φορτωνω η οταν ξεφορτωνω την γκομενα η οταν πηδαω μην ερχεστε ελεος πια ελεος..Συγνωμη για τον εκνευρισμο αλλα εχει παραγινει το κακο ιδιος με τους ματακηδες με βλεπω στουντιο απο εδω και περα μιας και δεν αλλαζει το συστημα στην πιατσα..
Είναι μέχρι να φάει ο πρώτος τις πρώτες σφαλιάρες από κανέναν καμία μέρα και όλα θα μπούνε πάλι στον Ρυθμό τους .
Εγώ πάντως εκνευρίζομαι εύκολα με τέτοια οπότε αν κάποιος περάσει την κόκκινη γραμμή σε καβατζα θα πάρει αυτόγραφο σίγουρα να με θυμάται .ίσως του υπογράψω και DEWARSS να το έχει τατουάζ .

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
742
Πόντοι
81
Είναι μέχρι να φάει ο πρώτος τις πρώτες σφαλιάρες από κανέναν καμία μέρα και όλα θα μπούνε πάλι στον Ρυθμό τους .
Εγώ πάντως εκνευρίζομαι εύκολα με τέτοια οπότε αν κάποιος περάσει την κόκκινη γραμμή σε καβατζα θα πάρει αυτόγραφο σίγουρα να με θυμάται .ίσως του υπογράψω και DEWARSS να το έχει τατουάζ .
Dewars την επομενη φορα θα φαει μαπες οποιος με παρει ματι η στεκεται και κοιταει σαν μλκς ενω εχω φορτωσει γκομενα..Δλδ ελεος ρε συ βλεπει οτι εχω φορτωσει τι κοιταει..Η περιμενουν σαν ζωα..Αι σιχτηρ πια duplex σφαλιαρες θα φαει..Το εχουν παραγαμησει με το ματι-φωτο βιντεο και μλκιες λοιπες..Η υπομονη και η ανοχη εχει ορια..

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.800
Πόντοι
3.796
Dewars την επομενη φορα θα φαει μαπες οποιος με παρει ματι η στεκεται και κοιταει σαν μλκς ενω εχω φορτωσει γκομενα..Δλδ ελεος ρε συ βλεπει οτι εχω φορτωσει τι κοιταει..Η περιμενουν σαν ζωα..Αι σιχτηρ πια duplex σφαλιαρες θα φαει..Το εχουν παραγαμησει με το ματι-φωτο βιντεο και μλκιες λοιπες..Η υπομονη και η ανοχη εχει ορια..
Ψυχικά άρρωστοι είναι απλά φίλε..και δυστυχώς τα τελευταία χρόνια έχει γεμίσει πολλούς από αυτούς ,η πολύ αγαμία και το ίντερνετ τους έχει κάψει τα μυαλά .
Εδώ βλέπουν σενάρια από τσοντες και μετά βγαίνουν έξω και πιστεύουν ότι θα τους τύχει στα αλήθεια .
Δυστυχώς και για αυτούς ,λόγο της ψυχασθενειας τους αγνοούν τούς κινδύνους της πιάτσας και εκεί που έπαιρναν μάτι ζευγαρακια ξαφνικά πάνε να πάρουν μάτι σε επικίνδυνα σημεία .δεν καταλαβαίνουν ότι στην Γιαννιτσών κυκλοφορεί μεγάλος αριθμός επικίνδυνων ατόμων ,κάποια στιγμή κάπου θα μπλέξουν και δεν θα τους βοηθήσει τίποτα .
Ακόμα και για εμάς που γυρνάμε συχνά με τα αυτοκίνητα,δεν ριψοκινδυνευουμε να βολταρουμε εκεί ποδαρατοι.
Από την περιοχή του σταθμού μέχρι τα ΚΤΕΛ είναι ένα δύσκολο σημείο και ακόμα και για τους νέους εδώ αν δεν έχουν όχημα δεν θα πρότεινα να κυκλοφορούν στην πιάτσα .

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
742
Πόντοι
81
Ψυχικά άρρωστοι είναι απλά φίλε..και δυστυχώς τα τελευταία χρόνια έχει γεμίσει πολλούς από αυτούς ,η πολύ αγαμία και το ίντερνετ τους έχει κάψει τα μυαλά .
Εδώ βλέπουν σενάρια από τσοντες και μετά βγαίνουν έξω και πιστεύουν ότι θα τους τύχει στα αλήθεια .
Δυστυχώς και για αυτούς ,λόγο της ψυχασθενειας τους αγνοούν τούς κινδύνους της πιάτσας και εκεί που έπαιρναν μάτι ζευγαρακια ξαφνικά πάνε να πάρουν μάτι σε επικίνδυνα σημεία .δεν καταλαβαίνουν ότι στην Γιαννιτσών κυκλοφορεί μεγάλος αριθμός επικίνδυνων ατόμων ,κάποια στιγμή κάπου θα μπλέξουν και δεν θα τους βοηθήσει τίποτα .
Ακόμα και για εμάς που γυρνάμε συχνά με τα αυτοκίνητα,δεν ριψοκινδυνευουμε να βολταρουμε εκεί ποδαρατοι.
Από την περιοχή του σταθμού μέχρι τα ΚΤΕΛ είναι ένα δύσκολο σημείο και ακόμα και για τους νέους εδώ αν δεν έχουν όχημα δεν θα πρότεινα να κυκλοφορούν στην πιάτσα .
Ετσι ακριβως δυστυχως ειναι ψυχικα αρρωστοι..Να σου πω την αληθεια δεν με ενδιαφερει αν διατρεχουν κινδυνο οι ματακηδες διοτι ειναι μλκες οτι και να παθουν το αποζητανε..Το θεμα ρε συ ειναι οτι μερικοι τραβανε βιντεο και τα ανεβαζουνε εδω δλδ καπου ρε συ ελεος αυτα ειναι ιδιωτικα θεματα αυτοι θελον σκισιμο..Αντε λες εχει ηλιθιους κανουν ματι μερικοι ειναι και αμεα στα μυαλα..Μετα λες εχει και του τρομπες που περιμενουν 10 μαζι στην σειρα να φορτωσουν παλι λες ειναι απο την καβλα τους..Αλλα φωτο βιντεο κ.τ.λ ειναι απαραδεκτα κατα την γνωμη μου..Οσο για το παδαρατο που λες οχι με καμια κυβερνηση μονο με αυτοκινητο η μηχανη..Οι νεοι μονο με οχημα διοτι εχει πολλα φυντανια η περιοχη..Οι νεοι στην πιατσα επισης να κοβουν πρωτα κινηση να μαθουν την πιατσα να ειναι επιφυλακτικοι και να διαβαζουν το φορουμ να ξερουν τι παιζει με τις κοπελες..Για αυτο να ακουτε τον dewars που λεει μην βαριεστε να διαβαζετε στο φορουμ ειναι σχολειο για την πιατσα για αποφυγη χλαπατσας..

Τελευταία τροποποίηση:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.800
Πόντοι
3.796
Οι νέοι πάνε με φωτιζόμενα πατίνια βλέπω τώρα τελευταία
Ναι έχει αρκετούς ,φαντάσου να μείνει στην διχάλα από μπαταρία κανένας .το πατίνι θα πάει απευθείας δεντροποταμο.

Geko2

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2023
Like
228
Πόντοι
21
Συμφωνώ και εγώ μαζί σου, υπάρχουν και κάποια όρια!

Geko2

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2023
Like
228
Πόντοι
21
Βόλτα στις 20:30
Ιουλία και μια ξανθιά μετά την Χλοης απέναντι, Μοναστηριού άδεια!

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.032
Πόντοι
446
την τίμησα με incall
μηπως εισαι σε λαθος νημα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Βόλτα στις 20:30
Ιουλία και μια ξανθιά μετά την Χλοης απέναντι, Μοναστηριού άδεια!
πατσαβουρα χοντρελω ιουλια!

• Χαχα
Αντιδράσεις: Humax

marina_kavliara_cd

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2023
Like
171
Πόντοι
0

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.706
Πόντοι
201
Φορτωσες καμια απο πιατσα?

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.800
Πόντοι
3.796
Φορτωσες καμια απο πιατσα?
Μην κοροϊδεύεις .
Η διαφήμιση είναι καλοδεχούμενη αφού έχει και μερακλήδες η πιάτσα .
Αν και βλέπω αγγελία οπότε στοχεύει πολύ ψηλά για το νήμα ..λίγο δύσκολο να κονομισει από εδώ .

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.706
Πόντοι
201
Μην κοροϊδεύεις .
Η διαφήμιση είναι καλοδεχούμενη αφού έχει και μερακλήδες η πιάτσα .
Αν και βλέπω αγγελία οπότε στοχεύει πολύ ψηλά για το νήμα ..λίγο δύσκολο να κονομισει από εδώ .
Με παρεξηγησες εγω δεν ειχα σκοπο να κοροιδεψω..αλλα υπαρχει αντιστοιχο νημα...οποτε μπορει να θελει ν μας γνωριστει γιατι ειναι και μερακλης πιατσοβιος...

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.800
Πόντοι
3.796
Με παρεξηγησες εγω δεν ειχα σκοπο να κοροιδεψω..αλλα υπαρχει αντιστοιχο νημα...οποτε μπορει να θελει ν μας γνωριστει γιατι ειναι και μερακλης πιατσοβιος...
Λες να είναι κανένας από εδώ μέσα ;

Stathistheo

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2022
Like
10
Πόντοι
0
Εγώ παιδιά νέος εδώ στο νήμα έχω να πω ότι πήρα από την πιάτσα μια όμορφη νομίζω την αλβα την πήγα στο μέρος της και κάποια στιγμή κατάλαβα ότι δεν είμαι μόνος μου στο μέρος γυρνάω το κεφάλι προς το αμάξι και είδα λίγο ποιο πάνω στον δρόμο έναν σταματημένο εντελώς ακίνητο έξω από αμάξι να με κοιτάει εκεί το είπα στην αλβα επειδή φοβήθηκα ήταν από της πρώτες μου φορές και δεν είμαι έτοιμος για πολλά όπου και σταματήσαμε μόλις είδε ο τύπος ότι σήκωνα το σορτς έφυγε γρήγορα προσοχή παιδιά δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει και ποιος τρελός μας έχει βάλει στο μάτι από εμένα δύσκολα να ξαναπάω πιάτσα και άμα πάω θα πάω με καμία ότι νανε που δεν είναι γνωστοί στην πιάτσα

mounakias333

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2024
Like
16
Πόντοι
0
Sinai real???

Stories

Νέο!

Stories